AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-02-2009, 05:06   #16921

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ali te izjave poslije utakmice su cudo...ako je ovo sve iz njihove glave onda su fakat doctori za izjave...
“I have to say that the injuries to three key players - Kaka, Alessandro Nesta and Seedorf - clearly have had a negative effect on our performances this season,” Carletto claimed.

I da naravno rekao je sad se brzo moramo vratit da osiguramo 2 mjesto sto je nas cilj...eh sad ko je pratio prvo cilj je bio osvajanje scudetta i uefa...onda nakon poraza protiv intera cilj je bio osvajanje uefa i plasman u cl...sad od danas je samo plasman u cl...pa nevjerovatno kako ih nije sramota navijaca koji dolaze najvise na san siro od drugih timova u ligi, koji nisu zvizdali upravi i treneru sve do ove sezone i moguceg prelaska kake u man city i ovih bruka na tereni i formacija i povlacenja bilo kuci bilo u gostima i bezobzira na rezultat u 70 min obavezno povlacenje...BASTA....trebali sa davno pocet zvizdat i bojkotovat niko nije veci od kluba jebemu mater...dobro bi sad posluzila parola Fukara Tz....
LOSA POJACANJA, LAZANA OBECANJA, DOKAD TRAJE OBMANA !?!?

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 06:18   #16922

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
nema otkaza od carlito priznao da je njegova krivica sta smo ispali iz uefa.
sad cekamo da vidimo kao ce reagiraju Galiani i Berlusconi da sam na njegovo mesto bi gi ubil i galiani i carlito.
Arigo Sachi za direktor i Leonardo za trenjer.
neznam sta cekaju u nedela Milan ce dobiti jos jednu blamazu u genova.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 06:40   #16923

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Hehehehehehehehehe........pa ovo je nevjerovatno oni se sprdaju s nama, ovo je apsurd katastrofa, pazite ovo:

FAVALLI verso il rinnovo fino al 2010
27.02.2009 11.40 di Antonio Vitiello articolo letto 421 volte

Secondo quanto riportato da sportmediaset.it i rossoneri vanno verso un logico rinnovamento, ma nella rosa 2009/10 potrebbe esserci ancora uno spazio per Giuseppe Favalli. Il difensore, classe 1972 e in scadenza di contratto, non č pił sicuro dell'addio a Milanello. La societą, considerando il suo patrimonio d'esperienza, potrebbe aprire a un ultimo rinnovo annuale

Favalli ce vjerovatno produziti ugovor na jos jednu sezonu, pa ja se ponekad zapitam da mozda mi nismo svi ludi a oni upravu.....BASTA....

Old 27-02-2009, 08:02   #16924

chimni

Registered User

chimni's Avatar

Fave Players: Kaka' , Pato , Ronaldinho, Inzaghi , Senderos :D
chimni is on a distinguished road
ljudi..pozdrav svima
ja sam novi,kao shto vidite
iz TZ sam
POzzzzzzzzzzzzz

Last edited by chimni; 27-02-2009 at 08:10.
chimni is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 09:57   #16925

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by chimni View Post
ljudi..pozdrav svima
iz TZ sam
POzzzzzzzzzzzzz
Pozdrav prijatelju..Sada nas je barem jedan vise u ovom teskom vremenu za Milan...
Old 27-02-2009, 10:43   #16926

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Hehehehehehehehehe........pa ovo je nevjerovatno oni se sprdaju s nama, ovo je apsurd katastrofa, pazite ovo:

FAVALLI verso il rinnovo fino al 2010
27.02.2009 11.40 di Antonio Vitiello articolo letto 421 volte

Secondo quanto riportato da sportmediaset.it i rossoneri vanno verso un logico rinnovamento, ma nella rosa 2009/10 potrebbe esserci ancora uno spazio per Giuseppe Favalli. Il difensore, classe 1972 e in scadenza di contratto, non č pił sicuro dell'addio a Milanello. La societą, considerando il suo patrimonio d'esperienza, potrebbe aprire a un ultimo rinnovo annuale

Favalli ce vjerovatno produziti ugovor na jos jednu sezonu, pa ja se ponekad zapitam da mozda mi nismo svi ludi a oni upravu.....BASTA....
Imas pravo... Favalli je samo za .

Zasto malo ne pogledaju ka Ukrajini na primer. Jeste li videli kako igra Artem Kravets iz Dinama Kijev, autenticna kopija Shevchenka, mali razbija a jos nema 20 godina, a sigurno kosta manje od Favalli-ja.

U svakom slucaju zelim dobrodoslicu novome clanu.

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 12:48   #16927

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
sjebo si se jaro beckham ne postoji!!!!!!
mislim ne mogu vise da podnesem ovo!!!!
milan vazda bio poznat po granitnoj odbrani a ovi sad ispadaju ko iz tramvaja jebo te,a najbolje od svega su izjave poslije katastrofalnih rezultata,mi smo voo mi smo ono,imamo par stavri koje moramo popraviti i vako nako,isto retardirani,poslije tih izjava majke mi imama osjecaj da ovo smisljeno rade,da namjerno upropastavaju klub,i kad vidim pojednice na forumu kako brane ovog idiota od trenera zeludac mi se okrene!!!!!!

ako ce ovako nastaviti nek prodaju klub onim arapima,sta glume koga djavolaoni ce barem uloziti u pojacanja svjetske klase,a ovi dovode samo neke polovnjake igrace,tipa beckham i slicni njemu!!!!
sve ovo treba rastjerati ostaviti kaku, pata,abbiatija,zamba,rina i flaminija a ostalo nogom nabiti sve na kraju sezone,il capitano se svakako povlaci svaka cast legendi sa 40 godina igra vecim zarom i srcem nego pojedini placenici tipa seedorfa i ,onaj majmun od sheve kad je skonto da vise ne moze igrati ni za juniore chleseaja da nije ni za njih vise dobar,ko fol dosao nazad,mater ti pohlepnu!!a ova dvojica b&g jos veci medjedi vratili ga,nek mu sad djeca uce englski jebem mu sve,sve razjebati da ti kaki kapitensku traku ka kraju sezone i ako treba kad vec kukaju kako nemaju para nek ubace juniore,oni ce se barem boriti za cast kluba,a ne ko ovi majmuni samo hodaju po terenu,i stavi leonarda za trenera posto ce vjerovatno neki malo bolji trener traziti mnogo novaca i mi ga necemo moci priustiti zato jer smo u dugovima!!
mozda sam malo i ptretjerao ali sam popizdio vise,pa na san siru protiv bilo koga da igramo mi se branimo BRANIMO?!?!?!!?
muka mi je od svega!!!
il nek rade kako dolikuje jednom velikom klubu ili nek se nose MRS u sto picki materina!!!!!!!
Old 27-02-2009, 13:52   #16928

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by chimni View Post
ljudi..pozdrav svima
iz TZ sam
POzzzzzzzzzzzzz
Dobrodošao komšija !

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 15:57   #16929

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
http://goal.com/en/news/10/italy/200...ach-and-player
http://goal.com/en/news/10/italy/200...-ancelotti-but

evo,
sad nam jedino preostaje da navijamo za fiorentinu i genovu da nas zbace sa 3. i 4. pozicije, pa da na kraju budemo 5. , i onda konacno ancelotti ide,

FORZA GENOA & FIRENZA
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 17:06   #16930

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
http://goal.com/en/news/10/italy/200...ach-and-player
http://goal.com/en/news/10/italy/200...-ancelotti-but

evo,
sad nam jedino preostaje da navijamo za fiorentinu i genovu da nas zbace sa 3. i 4. pozicije, pa da na kraju budemo 5. , i onda konacno ancelotti ide,

FORZA GENOA & FIRENZA
daba se nadas nebi ni onda otisao, da ispadnemo iz lige debil bi jos na klupi bio..
vidis da ga pokrivaju, na pocetku sezone je bilo da mora osvojit kup uefa i skudeto inace leti, sad na jednom mora izborit lp..zalosno
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 27-02-2009, 17:41   #16931

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
daba se nadas nebi ni onda otisao, da ispadnemo iz lige debil bi jos na klupi bio..
vidis da ga pokrivaju, na pocetku sezone je bilo da mora osvojit kup uefa i skudeto inace leti, sad na jednom mora izborit lp..zalosno
dolazim vec dugo na ovaj forum,pa je red da se reg....

moje skromno misljenje je da ne daju Andjelotiju otkaz dok ne obori rekord kao trener s najduzim stazom u jednom timu u Seriji A, sto je po meni apsurd, ali ispada da je tako......pozzz
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2009, 06:07   #16932

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Gazzetta dello Sport
Milan’s backs to the wall
Out of the UEFA Cup, 11 points behind Inter
Ancelotti, transfers, fitness training all under attack
Galliani holds crisis talks: third place or everybody out

Old 28-02-2009, 07:04   #16933

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Indisponibili
Gattuso, Nesta, Kaką, Shevchenko, Mattioni, Kalac, Kaką, Ronaldinho, Seedorf, Ambrosini, Favalli,Boriello!

Ova ekipa bi se boria za scudetto!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2009, 07:26   #16934

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Leonardo To Replace Carlo Ancelotti As Milan Coach In June – Report

Carlo Ancelotti's eight-year reign at Milan is likely to come at an end in May as the Rossoneri look to the future and former winger Leonardo.

Hopes of a trophy this season were dashed on Thursday night after the club tumbled out of the UEFA Cup in dramatic fashion. Mediocre league form, in addition to elimination from the Coppa Italia earlier this season, has meant that the Rossoneri board have lost confidence in the former Juventus coach.

Il Corriere Dello Sport claims Ancelotti will be kicked out of San Siro in the summer, and former Milan whiz Leonardo will take the reigns.

Speculation regarding the coach’s future has grown overnight following vice-president Adriano Galliani’s dressing-down at the club's Milanello training ground on Friday.

The bald-headed chief has been furious with recent results and he has demanded an improvement over the coming weeks. Serie A provides the club’s only hope of silverware but, with an 11 point gap separating Milan from Inter, the Tricolore is likely to remain a dream.

Leonardo, who has been working hard behind the scenes at Milan to earn his coaching badges, is itching to takeover the bench. And reports suggest that he could get his chance. The club's hierarchy believe it's time for change, despite Ancelotti’s impressive record; he has won eight major trophies in as many years, including two Champions League titles and a World Club Championship.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2009, 08:13   #16935

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Indisponibili
Gattuso, Nesta, Kaką, Shevchenko, Mattioni, Kalac, Kaką, Ronaldinho, Seedorf, Ambrosini, Favalli,Boriello!

Ova ekipa bi se boria za scudetto!!
Favalli, Shevchenko, MAttioni (???)...

Ma borila bi se ovaekipa pod Carlom za 5 mjesto a ne za scudetto!!! Daj saberite se ljudi.

Sada Galliani sere kako ce svi letiti, najbolji igrači se prodati i srezati plaće. Pa stvari treba mijenjati kada se POČNU raspadati a ne kada se sve raspadne!! Sramota!!!

I ulozite u prqave igrače i to je to. Evo Barca uzela izgleda Riberya. A ako Silvio ne želi plaćati, neka proda klub, boli me k...

Tags
balkan

Posting Rules