![]() |
|
|
#16951 |
|
Registered User
![]() |
koliko god lucio bio dobar, ipak ima vise od 30, i takve pridošlice smo rekli da ne zelimo u milanu
![]() ovo je najvjerojatnija formacija za danas: Milan (4-4-2): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Antonini; Beckham, Pirlo, Flamini, Jankulovski; Pato, Inzaghi. p.s. , konacno prava talijanska formacija, bez seedorfa kao AM (fala bogu ) , steta sto nema kake i dinha, ali i ovako mi se čini okej....jer, imamo duplirane bokove, desno bekem i zambrotta, lijevo antonini i jankulovski, u sredini imamo jednog kreativca (pirlo) i jednog trkača (flamini), i napred i sami vidite izraženu razliku izmedju pata i inzagija ![]() Last edited by bLOND !-,-!; 01-03-2009 at 03:18. |
|
|
|
|
|
#16952 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
nije loše nimalo....
slažem se sa mrkijem- onaj crnac iz odbrane Napolija je strašan,Santacroche...igra super, ne rizikuje puno....prejako..
|
|
|
|
#16953 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Milan je od osvajanja LP,SC i WC zaradio oko 80 miliona eura naravno veliki dio odlazi na plate igraca itd. Zaboravljamo i Fininvest i njihova uloganja.Glupo je reci SAMO Berlusconi! |
|
|
|
|
|
|
#16954 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
SAMPDORIA-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI
01/03/2009 SAMPDORIA: Castellazzi, Raggi, Lucchini, Accardi, Stankevicius, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri, Pazzini, Cassano. MILAN: Abbiati, Zambrotta, Bonera, Senderos, Antonini, Beckham, Pirlo, Flamini, Jankulovski, Seedorf, Pato.
|
|
|
#16955 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16956 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Barem igra Antonini, ali mislim da je to zato što je Favalli ozljeđen...
Nedaj bože da Seedorf sjedi naklupi pa da krenemo 4-4-2 sa 2 špice. Ali mozda Pippo ne moze toliko igrati, ne znam... Dalje, Lucio je PRESTAR za nas, i ne treba nam. No, on je vjerojatno sada i jeftin! A Santacroce nije nikakvo iznenađenje, on je poznat kao najperspektivniji mladi talijanski obrambeni igrač. Samo čekam da ga uzmu Juve ili Inter pa kad za 3 godine budu imali igrača kao što je Nsta onda ce se Galliani češat po ćelavoj glavi. Sramota. Rijkaard? Isto sranje kao Ancelotti, maaaalo bolji ali isto papak teški. Znaju Maldini, Laonardo, Boban, Gallia, Rivera dobro koji igrači mladi, snažni i brzi nama trebaju, ali Berlusconi nece odobriti novce, budite uvjereni. Agger, Santacroce, Clichy, Gourcuff, Eto'o. Stavit cu si u potpis: platite ili marš van. Ja ne navijam za Berlusconia nego za Milan. Lucio... samo se sramotimo.
|
|
|
|
#16957 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Barem igra Antonini, ali mislim da je to zato što je Favalli ozljeđen...
Nedaj bože da Seedorf sjedi naklupi pa da krenemo 4-4-2 sa 2 špice. Ali mozda Pippo ne moze toliko igrati, ne znam... Dalje, Lucio je PRESTAR za nas, i ne treba nam. No, on je vjerojatno sada i jeftin! A Santacroce nije nikakvo iznenađenje, on je poznat kao najperspektivniji mladi talijanski obrambeni igrač. Samo čekam da ga uzmu Juve ili Inter pa kad za 3 godine budu imali igrača kao što je Nsta onda ce se Galliani češat po ćelavoj glavi. Sramota. Rijkaard? Isto sranje kao Ancelotti, maaaalo bolji ali isto papak teški. Znaju Maldini, Laonardo, Boban, Gallia, Rivera dobro koji igrači mladi, snažni i brzi nama trebaju, ali Berlusconi nece odobriti novce, budite uvjereni. Agger, Santacroce, Clichy, Gourcuff, Eto'o. Stavit cu si u potpis: platite ili marš van. Ja ne navijam za Berlusconia nego za Milan. Lucio... samo se sramotimo.
|
|
|
|
#16958 |
|
Registered User
![]() |
2-0 boze sacuvaj jesmo smijesni majko draga!!!!
|
|
|
#16959 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
EVO Favalia ko za Favalia pita hehehehehe Carlo je LEGENDA
Idemo sve dublje i dublje . . .
|
|
|
#16960 |
|
Registered User
![]() |
pa mi ne mozemo ni corave pobijediti,ali tu je favalinho da spasi situaciju.
![]()
|
|
|
#16961 |
|
Registered User
![]() |
Koju mi debilnu ekipu imamo pa ovo covjek ne moze da shvati,stvarno!!Ancelotti je N01 krivac ali i pojedini igracu brucka ziva tipa Pirlo,Seedorf,Jankulovski,Beckham..
|
|
|
|
|
|
#16962 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Nazalost ova tuga postaje sve vise tipicna iz utakmice u utakmicu...kod 2-0 izlaze jankulovski i becks a ulaze "ofanzivni" favalli i emerson...vise mi je dodijalo pricat i komentirat nakon svake tekme a vjerujem i vama ostalim...borba za kvalifikacije u CL se nastavlja evo vec drugu sezonu prosle nisu uspjeli a ove kako igramo bice veoma gutavo...kako su samo mediji prenjeli tu ljutnju Celavog kao galamio na igrace ja konto oni ce danas letit, ginut...moj Galliani niko te ne jebe kao i Carla...cekaju izgleda da skroz potonemo pa da nesto krenu radit...najbolji opis igre milana danas rekao je Boban cijela igra Milana bila je kao onaj zadnji slobodni udarac
![]()
|
|
|
#16963 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ma fazon je sto ovi mladi jos nisu ozenjeni pa im Carlo nemoze jebat zene ko ovim cicama, pa zato Viudez, Cardacio, Darmian, Albertazzi ne igraju.
|
|
|
|
|
|
#16964 |
|
Registered User
![]() |
Ma opusteno...Cuvamo se za Ligu Sampiona...ups, zaboravih..nema nas tamo...Mislim Na Cup UEFA...uuppssss nema nas ni tamo....kup italije?...
Da vidimo sada sta ce nas velemajstor od trenera da uradi, kada ima samo jedno takmicenje...izbacit ga nece sigurno...jos 5 da izgubi za redom nece ga izbaciti... Milan bi najbolje pao Marco Van Basten..koji je rekao da je problem milanov sto ima prestaru ekipu..kako bi je on podmladio...svi bi morali da ginu na terenu a ne kao Pirlo Seedorf da se seckaju... Last edited by vladomilan; 01-03-2009 at 11:35. Reason: Error |
|
|
|
|
|
#16965 |
|
Registered User
![]() |
decki, nemojte mi reć da ste tuzni zbog ovog poraza, pa lijepo smo prije tekme rekli da navijamo za sampdoriu tak da ovaj konj dobije otkaz, i gotovo, jos sljedeca tri kola izgubimo, i super !
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|