![]() |
|
|
#17011 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mozemo se kladiti koliko ce utakmica odigrati MAttioni do kraja sezone? to me bas zanima.
Thiago je odlican da, njega sam gledao 6,7 puta do sada. Za klasu bolji od svih naših stopera osim Neste. Neki dan citam kako Carletto objasnjava kak je Beckham sporiji nego prije ali ima strašan pregled igre. Ja bih dodao da su isti takvi Pirlo i Seedorf, pa kad njih trojicu staviš zajedno onda oni imaju strašno strašan pregled igre i jako se dobro vide te uočavaju da nitko od njih ne trči i ne otkriva se pa je najbolje da loptu daju Pirlu da ju on onako nabije naprijed kao balon. ![]() To je sve lakrdija.
|
|
|
|
#17012 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
@mrki,Mattioni nije jos na nivou kojem bi trebao biti to se da primjetiti pored istegnuca ligamenata koljena zbog kojih nije trenirao mjesec dana on nije cjele utakmice odigrao nesto manje od pola godine sobzirom da je pocetkom oktobra zavrsilo Brazilsko prvenstvo.
Decko je perspektivan,neka radi..A kako prenose mediaset,calciomercato,corielle,Ancelotti je po Bornzarettiu od ljeta trener Reala tako da se ne morate mnogo brinuti! |
|
|
|
|
|
#17013 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Bravo Perez, i on je isto pijan ili nesto...
|
|
|
|
#17014 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jednu smo stvar potpuno isključili.
Toga danas ima na veliko. Možda su Carlo i Galliani ljubavnici ( gdje Carlo prima a Galliani daje) pa usljed njihove zaluđenosti jedno drugim imamo ovo. |
|
|
|
|
|
#17015 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Pa ja pričam da se guze već godinama,sigurno u nekim mojim prijašnjim postovima se to može naći!Nemoguće je ovako se lizati u javnosti ako ne osjećate nešto više jedno za drugog
|
|
|
|
|
|
#17016 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Serie A: Inter bi bio četvrti da suci ne griješe
Isključe li se sudačke pogreške u tekućoj sezoni talijanskoga nogometnog prvenstva, Milan bi bio vodeća momčad Serije A, ispred Fiorentine i Juventusa... Nalaz je to istraživanja koju je, u suradnji s Adiconsumom, provela organizacija Observations on Arbitration Errors, piše nogometni portal Goal.com. Ispada da bi u dosadašnjem tijeku sezone 2008/2009 171 bod bio preraspodijeljen da na konačan rezultat nisu utjecale 163 sudačke pogreške, zaključak je studije. Hipotetski, Milan bi bio vodeća momčad Serije A nakon 26 odigranih kola s 53 boda, pet više od njihova trenutačnog bodovnog stanja, da nije bilo sudačkih previda. Fiorentina bi bila druga s 51 ( 5), a Juventus treći s 50 (-3) boda. Sudačke su pogreške najviše išle na ruku Interu. Mourinhova bi momčad bila kraća za 11 bodova (sa 60 na 49) te bi držala tek četvrto mjesto na ljestvici. Studija je naručena na inicijativu više naručitelja nakon serije javnih polemika u nogometnoj Italiji. Sudačkih je propusta bilo i u derbiju posljednjega, 26. kola prvenstva, u kojem je Inter na San Siru stizao i stigao 2-0 i 3-1 vodstvo Rome za konačnih 3-3. |
|
|
|
|
|
#17017 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
To istraživanje nam trenutno samo šteti jer će Galiani i On u tome naći još jedno opravdanje za svoj loš (ne)rad
|
|
|
|
|
|
#17018 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
To vide i coravi ljudi..Cuj godinu dana naije sviran penal protiv intera...Ma dajj.Smjesno...
|
|
|
#17019 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Misteriozne ozljede Kake i Ronaldinha
Kaki i Ronaldinhu su se predviđale kratke stanke nakon bezazlenih ozljeda, ali evo prođe dosta vremena, a Brazilci se još ne pojavljuju. Ispadanje iz Kupa UEFA-e, 12 bodova zaostatka za Interom i sada još problemi sa čudnim ozljedama najboljih igrača ekipe. Kaka je van terena od 7. veljače. Ozlijedio se na utakmici sa Regginom, žalio se na bol u lijevom stopalu nakon kojega je napustio teren. Dogodilo se to 7 dana uoči derbija sa Interom. Predviđala se stanka od 15 dana, pa se govorilo i o čudesnom brzom povratku čak i protiv Intera, ali Kaka se još nije pojavio i ne zna se kada će. Ronaldinho je van terena, kako su nakon ozljede kazali bezazlene ozljede pete, ali ta bezazlena ozljeda mu nije dozvolila konstantan trening već četiri tjedna. Jedina utakmica koju je odigrao bila je u Bremenu protiv Werdera gdje je igrao pod blokadom. Jučer su Kaka i Ronaldinho putovali sa ostatkom ekipe u Katar na odigravanje prijateljske utakmice. Nisu igrali, naravno, a poslije utakmice su bez osmijeha na licima jedva dali i izjave. Bol je još uvijek prisutna, ne mogu trčati. Šta više da vam kažem, pričati ću kad se oporavim,rekao je neraspoloženi Kaka. Možda zaigram u nedjelju protiv Atalante, tko zna, iako me peta još uvijek boli, rekao je Ronaldinho. Teško da će zaigrati. Ni Milanov liječnički tim čak ne zna što je točno sa njegovom ozljedom. Taj liječnički tim koji Galliani diže do nebesa dosta toga ne zna čini se. Puno im je stvari van kontrole kada je van ekipe barem 6 nogometaša koji bi činili prvi sastav. Nesta, Kaladze, Gattuso, Ambrosini Kaka, Ronaldinho i Borriello. Nešto tu ne funkcionira.
|
|
|
#17020 |
|
Registered User
![]() |
Nisi kopiro zadnju rečenicu ovog teksta
I onda očekivati dobre rezultate od trenera? Nemoguće. Ovo je isto neki Carlitov ljubavnik. |
|
|
|
|
|
#17021 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pa cinjenica je da smo u jednom trenutku imali po 11 ozljedjenih igraca od toga sigurno 6 prvotimaca!! Mnogo uticaja je na lose rezultate Milana ali i jedan od njih je Ancelotti definitivno,ali ne moze biti samo 1 covjek kriv za krh cjelokupne institucije..
|
|
|
|
|
|
#17022 |
|
Registered User
![]() |
ovo za sudjenje je isto svake godine,i prosle sezone je isto bilo,navlacili su im svi suci,tako i ove,navlace li navlace majku im!!!!!
a ovo za povrede igraca mi je pravo cudno,kad pogledam listu povrijedjenih isfuram se!!!sto je previse previse,a i precesto nam se igraci povrjedjuju kao da su od papira,imam osjecaj da svaki trening neko otpadne to bi morali rijesiti PRVO!!! perez zeli carla?!?!!?pa to je SJAJNA VIJEST!!!jedna od najboljih u zadnje vrijeme(naravno ako je istinita),odoh popiti jednu hladnu pivu i to ime hehehehehu nadi da ce na ljeto vec jednom dobiti pedalu on i jos par nasih igraca parazita,normalno da moramo smanjiti budzet,kad sam vidio koliko pojedinim igracima placamo nisam mogao da vjerujem,nek se rijese nijih i eto im love!!!!
|
|
|
#17023 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#17024 |
|
Registered User
![]() |
" Guys I have heard from a close friend to Kaka and Ronaldinho, that they just said they are injured because they dont wonna play for Ancelotti anymore! Both Kaka and Ronaldinho is tired of Ancelottis defensive tactics and they want him to be sacked, therefore they do not want to help him is the comming matches. They are not injured at all. Kaka have told close friends that he will leave Milan this summer, if Ancelotti is still the Milan coach! "
ovo je napisao jedan decko iz palerma u komentarima na jednom članku, ne znam kolko ovo može bit istinito, .... ali vrlo je lako moguce da je istina, jer ni kaka ni dinho mi se ne čine ozlijedjeni, više nekako nezadovoljni... |
|
|
|
|
|
#17025 |
|
Registered User
![]() |
Mogla je i moja baba ovo napisat. Ima logike al je čisto žutilo.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|