![]() |
|
|
#17056 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
@blond,nije ti baš priča na realnim osnovama,po tome samo bogati zaslužuju LP,a zaboravio si da je iz te iste lige PORTO prije samo 4-5 godina osvojio tu istu LP!Malo si se zaletio,to bi mogli usporedit sa time da znači mali narodi kao što su naši ne mogu nikad u EU jer su mali,nije to baš tako
|
|
|
|
|
|
#17057 |
|
Registered User
![]() |
Inter Merda!!!!!
|
|
|
|
|
|
#17058 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma kakv inter prolaz sta vam je oni nisu talijanski klub uopste....
![]() real je ispao jos inter i jos neko liverpool da izbaci i meni super....
|
|
|
#17059 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
poanta mi je bila da nisu uvijek u osmini finala LP-a 16 stvarno najjačih europskih klubova, ..... a porto je 2004 godine bio fakat najbolji, (uz nas naravno ), i zasluzili su osvojit tu ligu prvaka....ali ovaj sporting je bas osramotio lp ispalo je kao da je to bajernu neka prijateljska trening tekma, pa su se poigravali sa njima....isto tako se i protivim onome sta ce platini uvest sljedece sezone u LP, a to je da se već u kvalifikacijama nadju npr milan-chelsea, i npr dinamo zg - crvena zvezda, i onda ce u LP proć npr dinamo i milan, znaci jedan slabiji klub i jedan jači, umjesto da prodju i milan i chelsea .... moje misljenje je da ce LP od sljedece sezone pocet gubit na kvaliteti ako se sve vise i vise pocnu "podrzavat" ti manji klubovi .... |
|
|
|
|
|
|
#17060 |
|
Registered User
![]() |
Pa ja se slažem sa tim Platinijevim prijedlogom jer on donosi barem malo stabilnosti i pridonosi tome da LOVA ipak ne može sve
|
|
|
|
|
|
#17061 |
|
Registered User
![]() |
joj jest crnjak ova liga prvaka bez nas,pravo mi bezze gledati utakmice,e veceras bio volio da man utd natrpa ove medjede i ponizi ih do bola,a italijanski klubovi su VRLO losi u europi ove godine,inace u nazad par godina ako iko od talijana napravi ista u europi to smo bili mi,a i mi sjebasmo stvar protiv werdera!
CRNJAK PRAVI!!!!
|
|
|
#17062 |
|
Registered User
![]() |
zadnja prava sezona uspjeha talijana je bila 2002/03 , kada su bila čak tri talijanska kluba u polufinalu, i naravno, veliko talijansko finale.... od tad je vec proslo 6 godina...to je dosta dugo...sada su bojim se engleski klubovi na redu, a nadam se da će se milan i juve vratit u prve favorite za LP već sljedece sezone... iako mislim da ce i milanu i juvetu trebat jos barem 2 sezone da si malo bolje izgrade momcadi, pobaca ono sta je staro, i kupi ono sto je mlado....
mozda tek tamo od 2011 godine mozemo ocekivat povratak talijana u ligu prvaka ... i naravno, zaboravih, najvise se nadam da ce ovaj tzv. "četvrti" talijanski klub, bila to roma, genoa ili firenza bit mnogo bolji i veci konkurent u ligi prvaka |
|
|
|
|
|
#17063 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Io non la vinco da 44 anni-Interista!!!....Di merda !
|
|
|
#17064 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
volio bi da ima i jedan tim u preostalim parovima da je tkaticki imalo slican Milanu, medjutim tesko... sto se mene tice volio bi da ''Zuta podrmonica'' uzme LP
|
|
|
|
|
|
#17065 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jadno je kada prodje jedan klub kao sto je Arsenal..Nisu sutali na go 120 min... Uzas,,,,Sta su masili igraci Rome...
|
|
|
#17066 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
As Roma 4live!!
|
|
|
|
|
|
#17067 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#17068 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ancelotti javno rekao da mu je mnogo drago da je Inter ispao iz LP-a i da je vatreno navijao za MUFC!!
|
|
|
|
|
|
#17069 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ja sam navijao za Slogu
![]()
|
|
|
|
#17070 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Neka je rekao Carlo to! Pa to je normalno! Ja sam se veselio kao dijete. Znam da je podlo al jebiga...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|