![]() |
|
|
#17071 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Merda inter...
|
|
|
#17072 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
hehe, jessmo se raspisali...ima li iko post duži od jedne rečenice ???? neam ni ja !!!
|
|
|
|
#17073 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo ja ću više od jedne. Meni se nikad poraz Intera neće moć mjerit s porazom Juveta. Za mene je Juve bio i uvijek će biti MERDA NUMERO UNO!!! Jebo Inter, Inter je smiješan bio i ostat će još.
|
|
|
|
|
|
#17074 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Kakvi englezi kakvi bakraci,Galliani je dao odmah dijagnozu problema,novac i to je to!Sve i jedan okrsaj je bio izjednacen,cak Roma i Juve imaju vise argumenata ali de. Kaka spreman za klupu sutra protiv Siene,sto je jako dobro jer snjim smo totalno druga ekipa.Nadam se da Dinho moze odigrati korekrno do kraja sezone da mu upisem ovu kao pozitivnu! |
|
|
|
|
|
|
#17075 |
|
Registered User
![]() |
i ja se nadam , neka je barem na klupi.... a ronaldinho će dobro odigrati , u to ne sumnjam,..
nego, šta nam je sa napadom ????
|
|
|
|
#17076 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma ja mrzim engleske klubove, ali sada su jači trenutno. Galliani je u pravu, imaju više novca i to je to. United ima 15 vrhunskih igrača trenutno, mi ih imamo 7,8.
Lippi je kazao kako ovo ionako nije mjerilo ničega jer u tim klubovima ionako nema Engleza I da su Azzuri jači od Engleske. Uostalom i dalje je Italija 4-struke prvak svijeta, a serie najuspješnija liga u Europi.Ali moraju početi ulagati više, jednostavno to je sada nužno. Ne znam kako, to je posao direktora klubova i vlasnika. A kad ispadne Merda moram se veseliti, nema tu izbora puno!
|
|
|
|
#17077 |
|
Registered User
![]() |
škrtel je danas odlicno igro
a agger nije bio cak ni na klupi... da vas podsjetim, oba dva imaju 24 godine, ..... i podjednako dobro igraju, ali iz nekog razloga agger nije skoro nikada u konkurenciji za prvu momcad...nije mi jasno jednostavno... |
|
|
|
|
|
#17078 |
|
Registered User
![]() |
razbili su ih ko mačke danas
![]()
|
|
|
|
#17079 |
|
Registered User
![]() |
jebem ti Juve i sreću....( jes da su bili bolji ,al eto, više isfrustrirano
)..sad nam govna bježe 8 bodova , Genoa dobila....i 3 nam pozicija ugrožena ako ne razbijemo sienu sutra !!!
|
|
|
|
#17080 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
jao kao su Juve podbrali Bologna ovaj Ciovincho e fonomen.
sutra bice interesantno navivacu za 0 na inter vs Fiore. to nam odgovara najvece a nasu tekmu prognozu vise struki strelac Alehandre PATO. EEEEEEEEEE zs smo doveli tog Mationi da nam trosi novac ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17081 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
pored Goal.com moguci je Maksvel da doce u Milan za 6 mil.
sa ovavki igrace nise osvaja skudeto nek frle 20 mil za Clishy ili Lahm 25 mil Paloshi e zabio za Parma mali e potencial postigao e gol u stila PIPO |
|
|
|
|
|
#17082 |
|
Registered User
![]() |
MA GIOVINCO JE STRAŠAN !!!!
![]()
|
|
|
|
#17083 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Lampard: Ulaznicu bih platio samo za Kaku
Debati o tome tko je najbolji nogometaš na svijetu obola je dao i veznjak Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije, Frank Lampard (31)... - Kad igraš za Chelsea, imaš priliku igrati s najboljima, ali i protiv najboljih. Ipak, Kaka je jedini igrač za kojega bih osobno platio ulaznicu i došao ga gledati na stadion. Neke od stvari koje sam vidio da čini na travnjaku jednostavno su me zaprepastile - rekao je Lampard eleboriravši o čemu se konkretno radi: - Kaka ima jako puno toga: fantastičnu vještinu, tempo i viziju. Sjajno razigrava suigrače a ktome i često zabija golove. Vezni igrač može se osjećati sretnikom ako ima tri od tih pet atributa. - Za mene, Kaka je najbolji igrač na svijetu i definitivno jedan od najboljih koji su ikad igrali nogomet. Divim mu se godinama. Gledam ga i često promišljam bih li sam mogao nešto od njega naučiti. - Kad profesionalni igrač nogometa uživa gledajući drugog nogometaša onda možete biti sigurni da se radi o nekome posebnom - zaključio je Lampard.
|
|
|
#17084 |
|
Registered User
![]() |
5 Komada...Pipo 300...Kaka se opet povrijedio kao i Abiati..Pato odlican..Odbrana uzas...
Ronaldinho se oporavio..Eto samo ukratko posto odo na poso...
|
|
|
#17085 |
|
Registered User
![]() |
5 Komada...Pipo 300...Kaka se opet povrijedio kao i Abiati..Pato odlican..Odbrana uzas...
Ronaldinho se oporavio..Eto samo ukratko posto odo na poso...
|
| Tags |
| balkan |
|
|