AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-03-2009, 11:46   #17086

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
fino fino, prejaka partija Milana...Pirlo procvat'o , Pippo 300 , ma čestitam....
igra i pogotovo gol Pata, ne želim da komentarišem----ljepota !!!
Beckham, tu i tamo OK!
Drago mi za Kaku i Roniea što su se vratili ....
hehe, Kaka je nebo promašio , al dobro...neka se on vratio ( čujte šta Lampard kaže )...

pozzz

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 12:41   #17087

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
super odigrano lepa utaknica
Pirlo e podigao formu
Flamini odlican
Beks prica za sebe
Ambro potfrlio
Janku jos jedan pokazatel da nie mu prirodna pozicija Levi odbranbemi
Zambro dobar
Pato - pogodio sam da ce biti visestruki strelac
Inzaghi me po prijatno iznenadio
Dida u najbolje godine bi to odbranio
Roce SETAC( neda mu se da trcati) nemogu da ga gledam kao igra to nie Ronaldinjo od pre 2 3 sezoni usporedi te ga sa Beks i ce videti golemu razliku
KAKA jos jedan mali kiks na mister Carlito pri 2 0 on baci povredeni KAKA u igru a Sheva nam trose bucet ili na primer zs nie pustio Emersona.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 12:42   #17088

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
super odigrano lepa utaknica
Pirlo e podigao formu
Flamini odlican
Beks prica za sebe
Ambro potfrlio
Janku jos jedan pokazatel da nie mu prirodna pozicija Levi odbranbemi
Zambro dobar
Pato - pogodio sam da ce biti visestruki strelac
Inzaghi me po prijatno iznenadio
Dida u najbolje godine bi to odbranio
Roce SETAC( neda mu se da trcati) nemogu da ga gledam kao igra to nie Ronaldinjo od pre 2 3 sezoni usporedi te ga sa Beks i ce videti golemu razliku
KAKA jos jedan mali kiks na mister Carlito pri 2 0 on baci povredeni KAKA u igru a Sheva nam trose bucet ili na primer zs nie pustio Emersona.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 16:45   #17089

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Oi... Oi.... Oi..... Pippo Inzaghi Segna Per Noi....

da fakat koji djavo ima uvodit rovitog Kaku koji je prvi pravi trening odradio u petak...nije mi jasno fakat kod 0-2...ronaldinho se opravio sad ima sedmicu da trenira kako treba...Flamini je mega poceo je da lici na onog iz Arsenala pravi radnik svaka mu cast...odbrana nam je katastrofa evo nazalost pravi smo peh ove sezone Abbiati se sudario sa Favallijem i out je do kraja sezone stradali su ligamenti i prve procjene su 6 mjeseci...to znaci da ce ozbiljno morati razmisljati o novom golmanu...STETA...jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac ove sezone

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 15-03-2009 at 16:59.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 16:58   #17090

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
ti moraš 2 posta napisati , da jebe rak raka

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 18:01   #17091

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
ljudi zna li se ista za Kaku, nadam se da nije nista ozbiljn?!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2009, 18:12   #17092

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Sranje za Abiatia...Sada moramo gledati nesigurng didu na goli ili nedo Bog kalaca...
Nista nema za Kaku jos,nadam se da nije nista strasno...
Old 16-03-2009, 06:29   #17093

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Favalli je prije odlaska učinio i posljednju štetu...

Neda mi se pisti ništa, mi se tu veselimo što smo sigurni treći. Sramota. Veselit cu se kad Belrusconi da 100mln eura, kupi 6 igrača i promjeni trenera i kada budemo igrali normalan nogomet sa ciljem scudetta + LP.

Jučer smo odigrali dobro 45min., prvo poluvrijeme je bilo na razini amatera koji su uspjeli dati 2 gola iz dva prekida i osim toga nisu mogli spojiti 3 pasa! Naravno prvih 11 je bilo krivo i onda je izvađen Ambrosini koji je bio jednostavno neodoljivo očajani ( i nije ni trebao početi) td. A Flamini je (opet) pokazao da je 5 puta jači igrač samo što jebiga...

Treba uzet treće mjesto i onda pola njih "marš iz Milana!"
Old 16-03-2009, 06:40   #17094

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ne znam,ali meni se cini da se neke navike mjenjaju u Milanu,ali moguce samo da mi se cini!

Cinjenica je da su nas ozljede unistile ovu sezonu,Ancelotti je trazio aktivnost na ljeto sto se tice kupovine igraca..Galliani ni rjeci!carlo trazi stopera pored Silve kao sta je trazio i proslo ljeto.

@mrki,Milan ce da dobije 50 miliona zbog ulaska u LP!Oduzmio onih 5 sto idu Barceloni za Dinha i to je 45,belusconi nek ubaci jos koji mil. moze biti jako solidan mercato.

Flamini mi u Milanu dobija skroz drugaciju dimenziju,vise ide prema naprjed,voli uzeti loptu i pokusati nesto snjom,ocigledno je na pragu da se izvuce maximum iz njega.Nije onaj tipicni trkač kojeg sam ocekivao.

Jos da dodam da smo skroz druga ekipa kada Slowdorf nije na terenu.
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2009, 08:16   #17095

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Milan zainteresovan za Julia Crusa iz intera...A majko moja gluposti....
Old 18-03-2009, 09:39   #17096

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Inter pravi 'čistku' u svojim redovima, ne bi me čudilo kad bi par tih igrača završilo u našim redovima
Old 18-03-2009, 10:31   #17097

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Iz Intera bih prihvatio Mancinija,Maicona,Cambiassa,Zlatana i golmana,ali nitko od njih vjerovatno nije na spisku za čistku!Možda bi Mancinija dali,meni je taj mali čudo i kod nas bi imao mjesta
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2009, 12:14   #17098

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Da...malo mi cudno da nema Mancinia tamo..ne znam sad dal je ozlijedjen ili ga Mourinho ne voli
Old 18-03-2009, 19:06   #17099

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Kako sam čuo i Mancini je na toj listi igrača koji bi trebali na ljeto napustiti Inter
navodno se nemogu on i Mourinho
Old 18-03-2009, 19:23   #17100

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

evo malo stariji text

Moratti ljut, Mourinho traži novu posadu

Dva trenera u 360 europskih minuta nisu uspjeli Englezima zatresti mrežu. Portugalski loptački alkemičar Jose Mourinho doveden je da bi s Interom postao - prvak Europe. Ništa od toga. Giovanni Trapattoni, čovjek koji zna kako se osvajaju krune, rekao je nakon ždrijeba - Champions League osvojit će pobjednik iz susreta Manchester United - Inter.

Razmišljao je o nekom drugom Interu, a ne o sastavu koji je na San Siru spasio vratar Julio Cesar, a u revanšu lako nokautirao Vidić odmah u otvaraju utakmice. Massimo Moratti, predsjednik Intera, razočaran je raspletom situacije. Brdo je novca potrošio, žarko je želio europski iskorak. Gorčinu je zamiješao s medom diplomacije.

Časno smo pali. Previše smo prigoda promašili, a dobili jeftine golove. Sve se urotilo protiv nas. Nogomet je ponekad okrutan, ali Manchester United je moćan, obranit će naslov prvaka Europe. Pokazao je, kao i ostale engleske momčadi u susretima s Talijanima, da su ispred nas, kako po taktici tako po individualnoj kvaliteti pojedinaca, rekao je Moratti.

Moratti je žrtvovao Mancinija da bi s Mourinhom krenuo u europski pohod. Iduće sezone? Možda. Ako ostanu zajedno. Bez obzira na to što Mourinho ima ugovor do 2011. godine. Portugalac traži remont jer ovo je bila Mancinijeva momčad. Definitivno “pokopana” u Teatru snova. Morattija zanima koliko će to stajati, ma koliko bio široke ruke kada je u pitanju novac.

Kvaliteta igre Mourinhove momčad nije nikada zadovoljila predsjednikov apetit. Trener je tražio Mancinija i Quaresmu (posuđen je Chelseaju), kao bočne igrače u igri prema naprijed, ali je promijenio koncepciju. Maicon čini čuda, Ibrahimović je najbolji igrač na svijetu, ali ne zabiju u europskim utakmicama (?). Inter je stroj bez duše.

Ako 31. svibnja Inter osvoji još jedan scudetto, što se može očekivati, bit će to noć oproštaja. Za Figa (37 godina), Crespa (34), Cruza (35). Istječu im debeli ugovori. Vieira (33 godina) potražit će manje stresnu i fizički zahtjevnu ligu od Serie A. Na transfer listi mogli bi se naći - Burdisso, Rivas, Maxwell, Jimenez, Mancini, Obinna, Quaresma i Suazo (vraća se iz Benfice) jer valja napuniti blagajnu da bi se ušlo u nove investicije, ali i riješiti - viška. Neizvjestan je status Adriana i Chivua.

Pet kvalitetnih igrača trebaju Interu. Jedan stoper mogao bi biti Vidić, koji u Manchesteru malo zarađuje. Od dva vezna jedan je Thiago Motta iz Genoe, suigrač našeg Jurića. Bočni bi mogao biti, recimo, Ribery, a napadač Benzema ili Milito, koji bi zaigrao uz Ibrahimovića.

Ključan je sastanak Mourinha s Morattijem. Trener mora predsjednika uvjeriti da je trenirao Mancinijevu momčad, a sada želi - svoju.

Englezi imaju novac i dugove, ali i - viziju.

Talijani će utjehu (slabu !) za svoj debakl u srazu s ekipama s Otoka potražiti u činjenici da je u 16 ekipa osmine finala igralo samo devet engleskih nogometaša. Talijana je bilo 21, a Brazilaca i Španjolaca po 27. A engleski je nogomet samo po tome što je trava - engleska. U engleskom pokeru četvrfinala jedan je trener Škot (Ferguson), drugi Španjolac (Benitez), treći Francuz (Wenger), a četvrti Nizozemac (Hiddink). Čak je i izbornik stranac - Capello.

Talijani im zavide na dovođenju stranog kapitala, koji na Apeninima neće nikada doći dok su stadioni u derutnom stanju, navijači nasilni, razgovara se otrovnim jezikom, caruju skandali. I viziju u stvaranju momčadi. Ciljano se investira, klubovi imaju strpljenja, a nogomet je na Otoku zabava za sve.

Dakako, poslat će s “čizme” i otrovnu strelicu. Manchester sa 770.000.000 eura i Chelsea sa čak 935.000.000 eura najzaduženiji su europski klubovi. Riječ je o financijskom dopingu, ali zaključit će Talijani, najljepše je pobjeđivati. Nije bitno kako. Nekad su upravo oni bili majstori u tome.

Tags
balkan

Posting Rules