![]() |
|
|
#17206 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Kakav igrac...Prvo zabija maistorski za 2-1,zatim rjesava sve dileme i zabija za 3-1...
Edineeeee dijamantu..... Ako je neko imao sumnje u kvalitet Dzeke mislim da ih od danas nema...
|
|
|
#17207 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ala Ibrahimovic primanje lopte i onda prekrasno zabijanje Edina za 3:1 sjajno !!!!!
|
|
|
#17208 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Džeko ubija no sumnjam da će nastavit da ubija u Milanu, prije će Grafite
![]() |
|
|
|
|
|
#17209 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17210 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
onaj drugi gol je bio za milanistu mostar hahhaha tako kaze Dzeko
|
|
|
#17211 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
kao što su ćiroljupci pjevali u zenici :
Batistuta Gabriele,za tebe je Džeko - Pele, Džeko Edineeee ![]()
|
|
|
|
#17212 |
|
Registered User
![]() |
batistutu niko ne moze nadmasit, zao mi je decki
![]() bati-gol je bio svemoguc, ![]() |
|
|
|
|
|
#17213 |
|
Registered User
![]() |
Kako ne može nadmašit? Pa Džeko je bolji od Ronalda
![]() |
|
|
|
|
|
#17214 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17215 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
hahahhahahhahahah dobar ovaj zadnji post hehehehehehehehehhehehehhe
|
|
|
#17216 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ivica Olić je najbrži a Žigić najviši!!! hahahaha!!!
Nemojte uspoređivati Džeku i Dudua jer su potpuno drugačiji igrači i mislim da bi odlično igrali kao tandem čak. A i Dudu-u su skoro otkinili nogu, trebat ce sad vremena da se vrati u staru formu. E jucer sam NAŽALOST propustio tekmu Džeke, ali kako stvari stoje, neka dodje dečko kod nas. Ako Naletilić kaže da je ok onda vjerujem jer taj tip je doveo sve bitne balkance, a predlagao i molio Galliania da uzme Čorluku... ![]() Znači Milan bi (mozda...) mogao dovesti 2 top igrača i ostale mlade vratiti. Ok. Ali kazem vam opet, ako Carlo bude trener mozemo se JEBAT a ne nadat se scudettu. On nije sposoban za voditi 20 igrača u 38 kola i to je to. Nece nama pomoći Yoan, Abate, Paloschi, Albertazzi itd kad ce ovi starci hodati po terenu jebiga a konj ih nece mijenjati. I ovi koji poznaju Džeku, daj recite čovjeku da nabaci koji post i UPOZORITE ga da ne ide van s Dinhom i da ne sluša šta Carlo govori. Samo neka pazi šta Gattuso govori i to je to ![]() NAj napadač s ovih prostora je DAvor Šuker i to je to, jebiga On je iz moje ulice ![]()
|
|
|
|
#17217 |
|
Registered User
![]() |
@mrki,slazem se djelom tvoga posta..Ancelotti je jucer rekao sta je potrebno za njegov sistem igre,naveo je Boriella kojeg je "dobio" kao i Shevu!!Dinha ne spominjem.. Stavrno u Milanovoj ekipi je pregrst potrosenih igraca i to je cinjenica..
Aj recu to ovako Ancelotti je reinkarnacija Ćire,ista psihologija igre jedino nas trener je u motivaciji daleko ispod njega,Ciro igra sa 1 napadacem a u 5 tekmi imamo 20 golova . Mozete sami zakljuciti sta hocu reci..Danas,mozemo vidjeti dal je Mister odlucio mjenjati navike stim ako krene sa 2 forwada i nesto drugacijom ulogom Pirla tj. vise slobodnijom. Mislim da bi to moglo izgledati 4-4-2,ali ta 4 nece biti u liniji..I zanima me dal' ce odmah ici sa Ambrosiniem od pocetka ili Flamonyem iako je ovaj prvi trenirao konstanto 3-4 sedmice.. I da,da dodam Ancelotti pise svoju biografiju pod nazivom "Carletto".Mrki ocekujem da ces biti medju prvima koji ce nabaviti stivo.. |
|
|
|
|
|
#17218 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Tu biografiju cu staviti na prag kuce da ljudi noge obrišu kad mi dolaze u goste
![]() Ćiro je...nemojte da vas euforija ponese. Ćiro je odličan motivator i vrlo dobar trener, i zasluženo BiH igra ovako dobar nogomet. Ali Ćiro je i trener koji je s Hajdukom od Debrecena u 2 tekme izgubio 9:0 itd... Tako da nije to baš tako kako on prezentira. Ja ga osobno dok je vodio Hr sa super rezultatima nisam nikada volio. Tomislav Ivić npr. je jedna sasvim druga priča. A ovu knjigu "Carletto" sigurno Berlusconi piše a Carlo samo gleda ![]()
|
|
|
|
#17219 |
|
Registered User
![]() |
Kakva blamaza Juventusove odbrane unistio ih veteran Pellisier..Mislim da bi veceras mogli se njima pribliziti pa cak i u skorije vrijeme napasti to 2 mjesto.
4-2-2-2 po meni bi moglo veceras ici..Seedorf je uvjek inspirisan kada je Kaka uz njega LOL Ronaldinhu dosta 25 minuta.. |
|
|
|
|
|
#17220 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |