![]() |
|
|
#17221 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Haha...igrali smo sa tri špice i Ronaldinhom...haha...ne mogu vjerovat
![]() |
|
|
|
|
|
#17222 |
|
Registered User
![]() |
hehe.da ste vidjeli akciju veceras na indexu.index stavio vijest kako smo tesko tukli lecce,normalno,neki zvaljo je dosao i komentirao i naravno odmah jebacki uvrijedio nas klub,ubrzo nakon toga skupilo se komentara,nas milanovaca,idiota smo poslali u pm i svasta mu rekli tak da se vise nije javljao,bar zasad.idiot jedan.siempre milan!!!
|
|
|
|
|
|
#17223 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17224 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
|
|
|
#17225 |
|
Registered User
![]() |
mozda i nema nikakve veze,neraspolozeni covjece,al ono,da se zna da nas ima i da nedamo protiv naseg kluba i da se borimo na sve strane da nas niko ne ocrnjuje.sta da ovdje dodje neko srat,i ti to ispricas nekim svojim kolegama i oni tebi kazu kakve to veze ima s njima.njih bi bolila ona stvar zbog toga.ispada tako i sad da i tebe boli briga sto neko sere protiv nas.ja sam samo htio iznijet jednu informaciju i to je sve.nisam ovdje cesto,al kao navijac milana imam pravo pisati ovdje,a ti bi me trebao podrzati.dobro ti kaze covjek,seres ba.
|
|
|
|
|
|
#17226 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
veoma važna pobjeda...
|
|
|
#17227 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ambrosini admits AC Milan faults
5.4 || webmaster Source: Football Italia Massimo Ambrosini admits Milan’s stars “could have done better and the injuries must not be an alibi.” The Rossoneri have stuttered throughout the campaign and went out of both the UEFA Cup and Coppa Italia. “We should have learned from the lessons of the past, but now is not the time to look back,” the midfielder told Milan Channel. “We are aware of the mistakes we made and must now reach our final objective – which is also the most important – qualification for the Champions League.” In recent times Milan used their focus on Europe as the reason for their lack of competitiveness in the Scudetto race, but once again they failed to trouble Inter and Juventus. “In past years this team has always had wonderful moments in that competition. It’s true that perhaps we could have done better in Serie A in previous seasons, too,” mused Ambrosini. “We have had to deal with numerous injuries to important players and those affected us, even if we will not use them as an alibi. “It is curious that so many Italian sides have been plagued by injuries, such as Juventus, Inter and Roma. The Giallorossi had to play a Champions League decider with Arsenal in absurd conditions. “It is certainly disappointing, because traumatising injuries to the knee can happen, but they are part of the sport like bad luck and a few setbacks.” Milan welcome Lecce on Sunday evening with a 20.00 UK time kick-off. All the Serie A games have been postponed to Sunday so that players could return from international duty overseas.
|
|
|
#17228 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17229 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Nego juce poslije tekme sam gledao vrlo zanimljivu pricu o Shevi...Kazu da on i carlo ustvari samo imaju sportski odnos jer su se navodno dok je sheva bio u Milanu u stara dobra vremena posvadjali i onda poslije toga vrlo brzo sheva odlazi...nakon sto se vratio njihov odnos se nije promjenio vec je cisto profesionalni a znamo svi da je carlo prijatelj i van terena sa igracima ali sa shevom ipak vise nije...i nakon sto smo izgubili prvi par kola i lose krenuli carlo je pronasao krivca u shevi istina on tad bio je u losoj formi...medjutim ljudi koji rade u milan koji su blizu millanela kazu da sheva od nove god sve vise posjeca na starog igraca, psihu je popravio a to je najvaznije izgubio na tezini i vratio brzinu...medjutim carlo mu neda da igra...sheva je to trpio sve do prije par kola kad je vidno nezadovoljan sjedio na klupi mahao glavom kad je vidio da nece uci itd...nakon toga izjavio je u novinama da je presrecan sto se vratio u milan jer se vraca staroj formi kaze bolje se osjeca ali je kao znao da ce biti zadnji izbor napadaca...i juce na jugu objesena parola : carlo, vise repsekta za shevu...nakon sto je sheva usao odma je pozdravio jug i zahvalio im se a ubrzo zatim sjajno asistencijom posluzio pippa kao u stara dobra vremena....
|
|
|
#17230 |
|
Registered User
![]() |
Moguće, moguće...
Forma se vraća što je pokazala i utakmica protiv engleza. Mislim da dosta njih Carla u profesionalnom smislu više ne podnosi, mislim, nisu igrači idioti. Jel iko gledo utakmicu uopće? |
|
|
|
|
|
#17231 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ma ja gledao,sve standardno,mučenje,par slobodnjaka,Pato sam pokušava nešto,Kaka polako bolji,obrana nesigurna,Dinho opet malo nonšalantan,ali imao je asistenciju za gol i pokrenuo akciju petom za drugi gol.ON je mislim sve iznenadio sa ofenzivnim sastavom danas,da ovako uvijek krenu možda bi bili i bolji,a ovako i za to treba vremena!Tekma za zaborav i 3 boda u džepu
|
|
|
|
|
|
#17232 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ali mene je impresioniralo ono kada je Seedorf izlazio u 51' minuti koja vriska na tribinama San Sira!
@majiTZ kada budem imao vremena proancu ti klip kada je Sheva,Ancelottiu trljao na nos kako zeli da ide u Chelsea..tada je meni on pao u ocima ali doslovno!!djubre neodgojeno i sad mislim kredit izvaliciti.. Senderos je prvi potrcao Ancelottiu zagrljaj nakon gola te zaplakao,isto to je uradio i Dinho protiv Brage,Pato protiv Napolia prosle godine,Paloschi protiv Siene,Inzaghi uvjek to radi..vjerovatno ga mrze ali neki ga i postuju..glupo je sad reci mrze ga svia on i dalje trener,smjeno.. Moram priznati da sam rekao da Carlo polako pocinje mjenjati navike a to je sinoc i prezentirao.Flamini je sve bolji i bolji,covjek je vise u napadu neg u odbrani..na sut ide ko lud.. |
|
|
|
|
|
#17233 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
slazem se sa nekima koji kazu da je Shewa zasluzio priliku...Mislim da je smijesno da kod nas gotovo svaku utakmicu 2 izmjene budu potrosene na odbrambene igrace,dok na klupi came Shewa i Roni..Pa daj svakome priliku da pokaze koliko vrijedi...
|
|
|
#17234 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sad svi hvale Flaminia, a on bi bio tako dobar od početka da je samo odigrao 5 utakmica za redom.
Utakmica za zaborav i jos jednom bijedan i patetičan Pirlo koji je glumio fantasistu a napade mu je vodio Flamini jer čovjek ima 10X veći radijus kretanja od kraljice Andreje... Uopće me ne zanimaju 3 pasa po tekmi kad covjek stoji 35m od našeg gola 80% vremena. Senderos je dao gol, hvala mu i sad na ljeto moze nazad u London jer nije dovoljno dobar za Milan. A $heva - njega ne respektiram. On je izdajica i treba biti na klupi. A ako ga je trener koji ga zove izdajicom i mrzi stavio jer to hoće navijači onda je veća budala od $heve. Ili ga mrzi pa ga odjebi ili ga stavljaj. Budi faca.
|
|
|
|
#17235 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
evo legenda komentatora je dosao i do hrvatskih medija.......
http://www.net.hr/sport/page/2009/04/06/0099006.html Svakako pogledati
|
| Tags |
| balkan |
|
|