![]() |
|
|
#17251 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Hoćete o navijačima? Ja ne navijam za Hajduh Split. Ali jedno je točno: Torcida Split je prva organizirana ultras grupa u EUROPI, nastala 1950 god. Pa uzoeu na južnoamerikance. U bivšoj državi bilo je poznato da nitko nikada nije išao u Split neorganizirano tj. bez pratnje policije. A Split je PUNO manji grad od Zagreba ili Beograda. Tako da te sve rasprave baš i nemaju smisla.
Uglavnom, ne vjerujem da ce KAka' otići, ali sam čuo da je tražio od Milana plan za narednih 5 godina. Pa nije on poludio, vidi da se sve raspada potpuno.
|
|
|
|
#17252 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Jaooo mila majko šta rade Barcelonisti Oddu,ništa taj igrač nije bolji nego prije,ne daj bože vratit ga i onda kad se sjetim da je ON Odda htio,a Henrya se u Juvetu riješio....,ne mogu vjerovat da takve odluke radi normalan i pametan čovjek!
ODDO NEEEEEE |
|
|
|
|
|
#17253 |
|
Registered User
![]() |
Sale, takve odluke radi samo ON
![]() |
|
|
|
|
|
#17254 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ja jadan samo napiso, treća skupina u hrvata i prozvaše me nacionalistom, ovakvim, onakvim...bože sačuvaj, bože sačuvaj...
A što me ne volite ![]() FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#17255 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pato izjavio za MN da zeli da Ancelotti jos dugo bude trener i da se ekipa treba zajedno izboriti i vratiti na stare staze.
Ronaldinho je rekao da se osjeca spremnim i da polako pocinje vracati formu sa pocetka sezone,da vise nema bolova i moze trenirati u kontinuitetu. Mislim da je ovaj problem vecerasnjeg Bavarskog Giganta vise trenerske struke nego falsa pojedinih igraca.Pa Klinsman je onaj uspjeh sa njemackom repkom uzeo na racun danasnjeg trenera Loewa koji je za mene jako dobar strateg. Vidi se koliko je danas bitna konkurencija u ekipi i kontinuirana kupovina igraca,primjer Branislav Ivanovic odlican stoper koji igra svaku tridesetu tekmu dobije priliku i to na koji nacin vrati! |
|
|
|
|
|
#17256 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Mislim, koja je logika da je Klinsman bio drugi na svijetu a sad mu Wolfsburg i Barcelona uvale 9 komada u dvije utakmice? Jel igra Klinsy ili tamo nekih 11 momaka? Slažem se s Guusom... |
|
|
|
|
|
|
#17257 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
Lijepo su vam Red Army napisali, tvoj dedo je navijao za Velez, jer Zrinjski nije postjao do rata, ako je postojao nikad niko nije cuo za njega je se nigdje nije natjecao. Znaci nemoj da prosipas svoje gluposti ovdje po Milanovom forumu, nego idi na utakmicu kad si face, pa da dobjes malo po toj "njuski" od kornjaca plus od Red Army-a Sad vozdra
|
|
|
|
#17258 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Last edited by milanista mosta; 09-04-2009 at 04:02. |
|
|
|
|
|
|
#17259 |
|
Registered User
![]() |
Crvena Zvezda ima najbolje i najbrojnije navijace od svih vasih klubova...
|
|
|
|
|
|
#17260 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
ovo sve ode u krasni!!
Niko ni rjeci o tome da je Kaka rekao da ostaje dozivotno u Milanu naravno ako ga zele!! |
|
|
|
|
|
#17261 |
|
Registered User
![]() |
Pa kad vas ima 2 milijuna.
|
|
|
|
|
|
#17262 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Bosniaco ti se ponašaš još gore od onoga što sam osudio! Jeste vi svi poludili ili šta? Kupite si 10-ak knjiga i 3 mjeseca čitajte da se malo razbistrite u toj vašoj mutnoj glavi.
OD SADA MOLIM da se ne spominju direktne uvrede. Stavljajtre klipove navijača, pričajte o repkama ( meni je to super ), diskutirajte, ma psujte iz šale. Ali nije nam ovo mjesto za ovakve odvratne uvrede. TKO JE NAŠ MODERATOR????? Jel to Mirza??? ----------------------------------------------------------------------- Milan: Jučer sam gledao 'Pool-Chelsea i taj Hiddink je stvarno čudo od trenera. Strašan tip koji sve što uzme za 2mj pretvori u nekakvu mašineriju... Ali ono što nas treba briniti je način na koji se LETI po terenu danas u LP. Nogomet se promijenio i ja ne razumijem kako ovi naši misle nastaviti nagodinu i s kojim igračima igrati protiv ovakvih momčadi. Naši su najavili da ce kupiti 2 igrača klasna i ostale mlade dovesti. Što je ok AKO mladi budu dobri i klasni mladi. Inače, sad nekako kada gledam, kad bih mogao jednog igrača birati za Milan uzeo bih Essiena. Bolestan igrač! P.S. Oddo, Henry pita jesi ok i to ![]()
|
|
|
|
#17263 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
STO Mrki kaze stoji.Ako nekog te stvari zanimaju nek, si lijepo kupi knjige,mnogo knjiga,cita,cita....Mislim kako vam nije pun kurac te dosadne i isto ponavljane price?Kako vam toga vise nije stvarno dosta?Mislim uredu dak svatko voli svoje,ali stvarno vise ne kontam dokad vise vrijedjanja,mislim,da su bar to vrijedjanja,nego su to najvece gluposti koje neke ljudi cini glupima i jadnima.Ljudi nemaju sta jesti,nemaju za komad kruha,u bilo kojim "normalnim" podrucjima planete Zemlje,susjed susjedu bi trebao pomoci ako mu nedaj Boze treba za lijeka il komad kruha.Bar bi trebalo biti tako u nekom mom poimanju covjekove i etike i kulture i svega moralnoga sto covjek bi trebao na ovom Svijetu predstavljati.Zato mi je pun kurac vise ovih rasprava koje od covjeka ne prave covjeka nego majmuna(vrijedjam majmune).I necu uopce da brisem niti se brinem o postovima(ako sam se i brinuo) koje nemaju stvarno veze sa vezom,ne samo ovoga foruma nego icega lijepoga sto ovaj forum donosi.Pisite sta zelite boli me k...... to je Vase demokratsko i ljudsko pravo.Samo me zanimalo kako vise ljudima ne dopizdi,eto.Zar nije ljepse popiti pivicu,ka(v,f,hv)u,sokic,zapalit,lagano uzivat u ovom kratkom zivotu sto ti ga je mater(Bog,Allah,Buda,Jahve) dao.Zivjeli!
|
|
|
|
|
|
#17264 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta , LAvezzi , Messi
![]() |
Za sad Hrvati su najboli igraci , ja nisam hrvat alli kaa vidim
Hrvatsku kad igra to je stvarno super tim , super igraci i ako sto nisam hrvat ja navijam za hrvatsku , samo htjeo bih da Niko Krajncar dollazi u Millan , to bi bilo super !!! Srbija nema ekipu !!!
|
|
|
|
#17265 |
|
Registered User
![]() |
sad sam bio na nekom školskom turniru u nogometu, i došao Ćiro
Donak sam izleti iz škole, i dodje na to nase igraliste iza, a nas onak 20 navrlo na njega i svi se išli slikat odma, deremo se tam tata ćiro, a on se smije i ja ga onak na kraju pitam oće Džeko preć u Milan , šta vi mislite ? a on onak ledjima okrenut, kima glavom , da da ![]() jos ne znam razlog na koju foru je doso bas tu kod nas di smo igrali nogomet i sliko se sa nama, al dobro , meni ne smeta ![]() btw, čim nas je vidio kak igramo nogomet , onak se nasmijo, i reko nam : "ooo pa di ste mi SINOVI " haha |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|