AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2009, 10:21   #17266

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ja lude raje majko moja.....Ode sve u Lijepi....
Old 09-04-2009, 11:09   #17267

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy View Post
Mislim kako vam nije pun kurac te dosadne i isto ponavljane price?Kako vam toga vise nije stvarno dosta?Mislim uredu dak svatko voli svoje,ali stvarno vise ne kontam dokad vise vrijedjanja,mislim,da su bar to vrijedjanja,nego su to najvece gluposti koje neke ljudi cini glupima i jadnima.
Zato mi je pun kurac vise ovih rasprava koje od covjeka ne prave covjeka nego majmuna(vrijedjam majmune).pivicu,ka(v,f,hv)u,sokic,zapalit,lagano uzivat u ovom kratkom zivotu sto ti ga je mater(Bog,Allah,Buda,Jahve) dao.Zivjeli!
Dakako kolega.......
Ja bi jos shvatio da to pisu klinci od 15ak godina, sta ces, nabrijani su.
Ali opet........kolko treba covjeku da prijedje u krajnji primitivizam? Vrlo malo
Old 09-04-2009, 11:21   #17268

Black panther

Registered User

Black panther's Avatar

Fave Players: Nesta , LAvezzi , Messi
Black panther is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Dakako kolega.......
Ja bi jos shvatio da to pisu klinci od 15ak godina, sta ces, nabrijani su.
Ali opet........kolko treba covjeku da prijedje u krajnji primitivizam? Vrlo malo
To covece , sad si pravo pricao !!!

Zivelli milan !!!
Old 09-04-2009, 12:42   #17269

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Daj ljudi organizujte se,nema potrebe za takvim znam pukne covjeku zivac ali ne treba jbg!!!
Eh evo kako prenosi ovaj neki engleski tabloid Carlo je dogovorio sve sa Romanom,sto bi to bilo dobro kad bi bilo istina hehehehe,a ovo za Kaku nesto sam ubijedjen da nece nigdje,jer se njemu ne ide a ove nase glavesine su vidjeli da bi mogli nagrabusti dobro kada su se glupirali sa Man.cityijem na zimu!!!
Old 09-04-2009, 14:09   #17270

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Auuuu , šta bude od Milanovog foruma. Na kraju se razdijeliste ko pravi Balkanci, svaka čast!

Ozbiljno ljudi šta vam to treba? Pa ovaj iz Mostara ima pravo biti šta god hoće, Hrvat, Srbin, Cigan.... Kog briga dokle god je on normalan čovjek.

Ja sam Bosanac i Hercegovac muslimanske vjeroispovjesti i uvijek navijam za hrvatsku u svim sportovima jer mi nismo dovoljno kvalitetni. Nogomet, košarka, Janica, Blanka, Rukomet, Ivanišević... Ljudi su uspješni, kad igraju protiv mojih normalno da navijam za svoje ali to je na sreću rijetkost.

Što se tiče grada Mostara... bolje je biti bez komentara, tu je rat napravio možda i najveću tragediju u bivšoj. Narod se razdijelio i onaj idiotski komentar da niti jedan pravi Hrvat nikad nije navijao za Velež ne stoji. Velež je jedan od največih klubova bivše države, a ko je i šta je "Zrinjski" (ne mislim na klub) to zna svako ko imalo poznaje historiju.

BiH je država sa tri konstitutivna naroda i tu staje sva rasprava, ma koliko god mi željeli da se hercegovci i banjalučani osjećaju bošnjacima to se nikada neće dogoditi. Ljudi se osjećaju Srbima i Hrvatima i to treba poštovati. A to što oni nisu omiljeni u Zagrebu i Beogradu nije moj problem i ja se s tim ne moram nositi.

Isto tako ukoliko Hercegovina ili Rep.srpska žele odcijepljenje zašto da ne? Možda trebamo ratovati što neko želi biti samostalan? Apsolutno me ne zanima ko će u kakvom entitetu živjeti sve dok ima posla, pive, dobrih žena i utakmica.

Jedino što mi je glupo je da kad igra Bosna-Belgija ljudi šetaju u dresovima Belgije (a nisu belgijanci) po BiH. Isto tako mi je glupo da ljudi kupuju dresove turske da bi gledali utakmicu Hrvatska-Turska.

Kad taj primitivizam prevaziđemo imaćemo veliku mogućnost da lijepo zajedno živimo a dok god to traje i nama zelene grane nema. Nadam se da ćete vi svoju djecu odgajati normalno jer kod pojedinih ljudi na ovom forumu roditelji nisu odradili dobar posao.

Ja sam Bosanac i išao sam na svjetsko u rukometu gledati hrvatsku, išao sam gledati Dinamo u LP, gledao sam Cibonu, planiram dogodine na snježnu kraljicu, da je RK Zagreb igrao u Areni protiv Kiela išao bih i to gledati. Nećemo ljudi moji živjeti sto godina, uživajte i veselite se, mrziti je lako.

Znate onaj vic kad je Bosanac uhvatio zlatnu ribicu i ona mu rekla da će mu ispuniti svaku želju. Samo je jedan problem, šta god on dobije komšija dobija duplo, on hoće 100 zlatnika komšija dobija dvjesta, on hoće 5 djevica komšija dobija 10 itd. Nakon dužeg razmišljanja Bosanac reče zlatnoj ribici: "nek meni ugine krava".
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2009, 15:46   #17271

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
jah.....Brate..
Old 09-04-2009, 16:41   #17272

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Interimovic View Post
Auuuu , šta bude od Milanovog foruma. Na kraju se razdijeliste ko pravi Balkanci, svaka čast!

Ozbiljno ljudi šta vam to treba? Pa ovaj iz Mostara ima pravo biti šta god hoće, Hrvat, Srbin, Cigan.... Kog briga dokle god je on normalan čovjek.

Ja sam Bosanac i Hercegovac muslimanske vjeroispovjesti i uvijek navijam za hrvatsku u svim sportovima jer mi nismo dovoljno kvalitetni. Nogomet, košarka, Janica, Blanka, Rukomet, Ivanišević... Ljudi su uspješni, kad igraju protiv mojih normalno da navijam za svoje ali to je na sreću rijetkost.

Što se tiče grada Mostara... bolje je biti bez komentara, tu je rat napravio možda i najveću tragediju u bivšoj. Narod se razdijelio i onaj idiotski komentar da niti jedan pravi Hrvat nikad nije navijao za Velež ne stoji. Velež je jedan od največih klubova bivše države, a ko je i šta je "Zrinjski" (ne mislim na klub) to zna svako ko imalo poznaje historiju.

BiH je država sa tri konstitutivna naroda i tu staje sva rasprava, ma koliko god mi željeli da se hercegovci i banjalučani osjećaju bošnjacima to se nikada neće dogoditi. Ljudi se osjećaju Srbima i Hrvatima i to treba poštovati. A to što oni nisu omiljeni u Zagrebu i Beogradu nije moj problem i ja se s tim ne moram nositi.

Isto tako ukoliko Hercegovina ili Rep.srpska žele odcijepljenje zašto da ne? Možda trebamo ratovati što neko želi biti samostalan? Apsolutno me ne zanima ko će u kakvom entitetu živjeti sve dok ima posla, pive, dobrih žena i utakmica.

Jedino što mi je glupo je da kad igra Bosna-Belgija ljudi šetaju u dresovima Belgije (a nisu belgijanci) po BiH. Isto tako mi je glupo da ljudi kupuju dresove turske da bi gledali utakmicu Hrvatska-Turska.

Kad taj primitivizam prevaziđemo imaćemo veliku mogućnost da lijepo zajedno živimo a dok god to traje i nama zelene grane nema. Nadam se da ćete vi svoju djecu odgajati normalno jer kod pojedinih ljudi na ovom forumu roditelji nisu odradili dobar posao.

Ja sam Bosanac i išao sam na svjetsko u rukometu gledati hrvatsku, išao sam gledati Dinamo u LP, gledao sam Cibonu, planiram dogodine na snježnu kraljicu, da je RK Zagreb igrao u Areni protiv Kiela išao bih i to gledati. Nećemo ljudi moji živjeti sto godina, uživajte i veselite se, mrziti je lako.

Znate onaj vic kad je Bosanac uhvatio zlatnu ribicu i ona mu rekla da će mu ispuniti svaku želju. Samo je jedan problem, šta god on dobije komšija dobija duplo, on hoće 100 zlatnika komšija dobija dvjesta, on hoće 5 djevica komšija dobija 10 itd. Nakon dužeg razmišljanja Bosanac reče zlatnoj ribici: "nek meni ugine krava".
S 95% stvari se ovdje slažem...o ostalome možemo na pp. Jedino što je Milanista Mosta reko na početku je da je hrvat i da su Ultrasi hrvati. Drago mi je da ima muslimana il bošnjaka ( kako god ) koji meni ne osporavaju moje jer ni ja njima ne osporavam njihovo.
Ne osporavam Velež, ne osporavajte ni vi Zrinjski, voljeli ga il mrzili, jer on s ovom titulom postaje najtrofejniji klub u državi...dajte malo poštovanja.
Ne osporavam ni Red Army ne osporavajte ni vi Ultrase jer su među top 3.
Ne osporavam uspjeh BIH, naravno...konačno je neko uigrao te ljude da pokažu što znaju. Ne osporavam Džeku (dabogda on došo u Milan) niti bilo koga...samo osporavam one koji osporavaju moje.
Kad se meni prestane osporavat moje pravo na nacionalnost moći ćemo normalno komunicirat na ovom forumu.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2009, 18:51   #17273

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Milanov trener Carlo Ancelotti preuzet će klupu Chelseaja sljedeće sezone, nakon što s nje odstupi privremeni trener Guus Hiddink, tvrdi engleski The Sun...

Već je od ranije poznato da je Hiddink u londonski klub došao pomoći samo do kraja sezone, što je i sam u nekoliko navrata spominjao. Podsjetimo, na klupi Chelseaja zamijenio je Luiza Felipea Scolarija kojem je čelništvo kluba izglasalo nepovjerenje nakon niza rezultata koji nisu bili u rangu očekivanja s početka sezone.

Prema The Sunu, koji se poziva na neimenovani izvor iz Milana, suradnja je dogovorena nakon što je sam vlasnik Chelseaja, Roman Abramovič, intervenirao u poslu.

Prema dogovoru s vlasnikom Milana Silvijem Berlusconijem Ancelotti smije napustiti svoje radno mjesto i prije isteka ugovora, odnosno sljedeće godine.

Podsjetimo da je dopredsjednik talijanskog nogometnog giganta Adriano Galliani nedavno izjavo da Ancelotti sigurno neće napustiti klub, ali i da je tamošnji sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport napisao da postoji velika vjerojatnost da će upravo Chelsea sljedeće sezone biti njegovo odredište.

Očekuje se da će Ancelotti zarađivati 6.4 milijuna eura godišnje, a ugovor s Chelseajem u duljini trajanja od tri godine trebao bi potpisati u lipnju.

----------------------------------------

@ mrki, moderatori za ovaj podforum su david i enis

što se tiče grupacija u BiH, trenutno su daleko ispred svih Horde definitvno najjača izdanja u ligi imaju kako kod kuće tako i na strani, iza njih su Lešinari (iako im repertoar obiluje nacionalizmom i zbog tog ih nevolim ni 1%, mora se priznati da imaju jaka izdanja) ostale grupe su daleko daleko iza ove 2
fukare su dobro bili krenuli, ali sada imaju tih izgleda nekih unutrašnjih problema ili šta pa su oslabili pravo
ultrasi su koliko znam imali neke bojkote, ali svejedno su i oni daleko ispod svojih izdanja od prije par sezona
manijaci za neprepoznati u odnosu na proteklih par sezona
Old 09-04-2009, 21:33   #17274

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Vozdra od mene ha ja
Old 10-04-2009, 02:15   #17275

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post

@ mrki, moderatori za ovaj podforum su david i enis

što se tiče grupacija u BiH, trenutno su daleko ispred svih Horde definitvno najjača izdanja u ligi imaju kako kod kuće tako i na strani, iza njih su Lešinari (iako im repertoar obiluje nacionalizmom i zbog tog ih nevolim ni 1%, mora se priznati da imaju jaka izdanja) ostale grupe su daleko daleko iza ove 2
fukare su dobro bili krenuli, ali sada imaju tih izgleda nekih unutrašnjih problema ili šta pa su oslabili pravo
ultrasi su koliko znam imali neke bojkote, ali svejedno su i oni daleko ispod svojih izdanja od prije par sezona
manijaci za neprepoznati u odnosu na proteklih par sezona
S tobom nema smisla raspravljat. Same Horde po youtubeu komentiraju da su Ultrasi odmah uz njih upravo zbog posjećenosti domaćih i gostujućih utakmica i zbog kvalitete navijanja.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2009, 05:30   #17276

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Evo kad smo vec ko navijackih pričica po onome što mogu da vidim,bar preko neta il novina(sto ne govori puno il kad se govori govore se lazi),vidim da su stvarno HZ i Ultrasi,bar po meni jedni od "jačih" u ligi,sto i nije lose za prilike koje ljudi uopće u zivotu imaju.Moram isto biti iskren da se nadovezem na Mrijevu priču,što se tiče HR lige.Torca je sad pravo stala na noge(ako su uopce i upadali) ali povratkom starije ekipe i na tribine i u Klub stvari su se vidi se po mnogočemu dobrome za njih promjenile.Armada je blago pala,naglasak na blago...Mi smo takodjer.Puno ima raloga,a sigurno je glavni ljubomora i nesuglasice u ekipi,ali i u nas se starija ekipa počinje lagano vaćati i uspostavljati neki red,gostovanja su dobra,ko inače,ali domaće su katastrofa.Opet,vjerujem da će se i to popraviti,bar kad Maminjo ode.Ajd bar smo u Europi ''stoka'' BALKANSKA
Old 10-04-2009, 05:39   #17277

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Kohorta je sad dobra, hey Armada je u padu totalnom, sorry Sale care Bilo je super vidjeti pun stadion na Os-Hajduk iako Osijek već milion godina igra potpuno bezlične sezone koje nemaju nikakvog smisla i nigdje ne vode. Ali u našoj ligi, bar koliko se meni čini, se polako vraća publika. Mislim da je ona emisija ( koju bas i ne volim ) malo ispromovirala HNL i zainteresirala ljude. KOHORTA OSIJEK!! hehe.
---------------------------------------------------------------

Evo neke novosti o Milanu:

Carletto bi u Chelsea, YEAAHHH!! Uh kako ću se UBITI od cuge kada ode, ako ode ikad... Nazvat ću Geoffa i onda cemo nas dvojica slaviti a ljudi nece imati razumijevanja za to veselje A vjerujem da ce se i Sale zabaviti taj dan.

Pojavljuju se i imena igrača koje Milan kupuje navodno: Neymar ( 17 god 30 mln...), Kjaer, Cigarini, Miranda, Dzeko, Keirisson itd... uglavnom, to ce biti sve mladi igrači.
Old 10-04-2009, 06:09   #17278

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Računaj i na mene za tu čagicu UVIJEK ZEDNI!
Old 10-04-2009, 07:42   #17279

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Glupo mi je ovdje pričati o našim grupama,a i mrzim to svaki cigo svoga konja hvali!Samo ću konstatirati da je Armada kao što kaže David blago pala,ali se sad na gostovanju prvi put nakon dugo vremena složila ekipa i mladih i starih i već dugo nije bilo tako organizirano kao jedan tako da Mrki ostavi se Armade i hvataj se Carletta.Ja uopće ni ne pratim ostale grupe,važna mi je samo moja,Torcidu i općenito Dalmaciju ne mogu vidit očima,a Boyse cijenim i oni su mi samo malo manje zlo od Torcide koju više(naglasak na više) uopće ne cijenim zbog slabog odaziva na repkine tekme!
Ajd dosta više ,ovo je MIlanov forum,ima ostalih HR navijačkih foruma za ovo
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2009, 07:43   #17280

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Skoro zaboravih,ja odavno pričam da kad ON ode ja ću se rekordno napit,tzv. TOTALKA će bit
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules