![]() |
|
|
#17281 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() ja iznosim svoje lično mišljenje,na osnovu stvari koje vidim i sa neutralnog stajališta, jer nisam pripadnik ni jedne od grupacija o kojima sam pričao znači objektivno gledam na ovo sve prije da s tobom nema smisla raspravljati oko ultrasa, jer ti na to gledaš subjektivno, kao njihov simpatizer kao što neko iznad fino napisa, svaki cigo svog konja hvali ![]() p.s. ima li neko iz srbije na forumu? da nam kaže šta iz prve ruke, kako čujem zvezda u dubokim g*vnima
|
|
|
|
#17282 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17283 |
|
Registered User
![]() |
kakve su sad ovo egzibicje,pricamo o svemu samo ne o milanu hahahaha
ja budalastinje majko!!!!! zadnja stranica mi lici na onaj casopis TIFO koji je bio posvecen navijacima iz bivse lige!!
|
|
|
#17284 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
da li će i tada 'sever' biti posjećen kao sada.. INTEROV napadač Adriano obznanio je prekid svoje nogometne karijere jer mu treba vremena za rješavanje privatnog života. Posljednja saga o problematičnom Adrianu osvanula je jer se Brazilac nije vratio u svoj klub Inter, nakon što je nastupao za svoju reprezentaciju u kkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Umjesto povratka u Milano, Adriano je ostao sa svojom obitelji u Brazilu. Špekulira se da pati od određene vrste depresije nakon prekida veze s bivšom djevojkom. "Trenutno ne razmišljam o nogometu, već samo o svom zdravlju. Zbog toga sam odlučio prekinuti karijeru, barem privremeno. Izgubio sam strast za igranjem nogometa", priznao je Adriano za Sky Sport24. Adriano kaže da je spreman sve žrtvovati, pa i svoj ugovor u Interu. "Ako je potrebno, spreman sam odreći se svoje plaće".
|
|
|
|
#17285 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17286 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi ima li negdje prenos milana???
|
|
|
#17287 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17288 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
mislim da ce biti i na sportklubu prenos tekme nisam sigurna ali....
|
|
|
#17289 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
liveonsat.com
kaže da nema na sportklubu,žao mi je drugari,preostaje vam samo internet ili ako ste regani neku kladionicu(znam da unibet.hr ima) kod njih uživo gledati |
|
|
|
|
|
#17290 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
sportklub srbija ima prenos i jos nesto flamini je na klupi a unutra ambrosini nevjerovatno
|
|
|
#17291 |
|
Registered User
![]() |
Dodjem na ovom forumu nadajuci se da cu saznati nesto novije sto se desava..kad ono moram da citam najgluplje postove sto salju milanista mostar, mirza, i ostala ekipa...nema nikakve veze sa milanom...
rinogattuso, svaka cast, mrkiju moze se reci isto i jos par njih..ovo ostalo... |
|
|
|
|
|
#17292 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Pobjeda od 1-0..Zasluzena.bili smo puno bolji,pato je danas bio malo sebican ali opet dobar...Sedorf zabio na asistenciju Pipa...Inter kikso...Neka...
|
|
|
#17293 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Sta da kazem,ocekivano teska tekma..dosta nervoze!Neki igraci nemogu ispostvovati sta se od njih trazi. Dida briliantne 3 odbrane,Flamini kada ide naprjed sa loptom imam osjecaj da je uvjek opasan po gol,jako dobro otvara prostro.
Ne znam kada smo bolje tekmu priveli kraju,posjed lopte konstantnih 5-6 minuta,Ronaldinho je odlicno stao na loptu..Sheva se dosta dobro kretao..sve smo blize tom plasmanu u LP. |
|
|
|
|
|
#17294 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
A jebo te kako mozete dozvolit da vas tamo neki mulac (milanista_mostar) toliko isprovocira? Jednostavno pravite se da ne postoji lik na forumu i to je to. Ja sam na ovom forumu dosta dugo a ne znam da sam 2 NORMALANA posta od njega procitao, zato iskulirajte i bit ce dobro hehehehehhehehehehehehehehhehehe.
Danas smo dobili jos ako june izgubi veceras bit ce 2 boda razlke i onda njih opalimo u direktnom obracunu i 2 pozicija tu...
|
|
|
#17295 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ambro i See u prvih 11. Kada sam to vidio ja sam ugasio komp i otisao van. Ozbiljno, gadilo mi se to gledati jer ovo je postala sprdačina profesionalizma i nekakva osobbna zabava za NJEGA i neke u klubu od igrača.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|