![]() |
|
|
#17311 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Seedorf je def. postao truplo od igraca..kojim cudom da se odluci za odlazak to bi bilo sjajno..Pirlo pruza onakve igre jer zna da ce uvjek biti u prvih 11..a po meni jednu tekmu pauza,jednu unutra kad treba stati na loptu zadnjih 20 minuta.Ancelottiu tu po meni najveca zamjerka da Pirla i Seedorfa ohladi malo sve bi krenulo bolje..Oni imaju enormne ugovore to je najveci problem.
Dinho moze jos dati,pa vidio si u Veroni kako je raspolozen za igru bio.cak je dvije lopte oduzeo lol.Kakine lose partije niko ne spominje,to se njemu naravno oprasta ali on kad lose igra ekipa je u vecem minusu nego kad ga nema nikako.. Ringhino kada se vrati to je skroz druga prica,a vecinom je psiholoske prirode.Nekolicina igraca je priznala da Milan drugacije psihom igra kada su on i Inzaghi na terenu,a ima i logike u tome. Jos nesto oko mjesec dana od isteka Gourcufoog najma u Francuskoj,on bi mogao biti kljuc ovog mercata,stim i dati mnoge odgovoreoko Sedorfa i medenih nogu. |
|
|
|
|
|
#17312 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Ja mislim da cak ni ne treba previse brinuti o napadu nego prvo i osnovno je oformit obranu u momcadi i to jedan ZID...ono.....pravi talijanski kako se vec kaze.
Onda ce i veza izgledat bolje i napad i Borri vjerojatno zaigra koju vise, cak mislim (nadam se) da ce se i Pirlo vratit u svoje staro izdanje...neznam, nekako vjerujem u covjeka jos uvijek i drag mi je igrac. NJega se ne bih rjesavao, dok za Seedorfa sam htio da ode jos prije 2 godine. Napad tek toliko ako se ukaze prilika za necim dostupnijim iliti jeftinijim (znaci napad bih ja rijesavao zadnji po redu). Agger - moze, Thiago - vidjet cemo, ali jedan vrhunski stoper MORA doc. Nece ni Zambrotta bit jos dugo mlad Eto, mozda se nekima ne svidja ali ja tako gledam na to
|
|
|
#17313 |
|
Registered User
![]() |
Inace, evo najnovijeg traca:
Trener Milana Carlo Ancelotti potvrdio je da od njegovog prelaska u London neće biti ništa: 'Odbacujem svaku mogućnost da dođem u Chelsea!', rekao Talijan. Neki britanski mediji javili su u subotu kako će talijansi stručnjak gotovo sigurno naslijediti izboornika Rusije i trenutnog menadžera Chelseaja Guusa Hiddinka. Ancelotti je stoga odlučio riješiti sve nedoumice, a da izbriše svaku sumnju dodao je i ovo: "Isključujem i mogućnost preleska u Manchester United".
|
|
|
#17314 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Milanovi skauti gledali Barzaglija i vidjeli - Džeku
Prema pisanju talijanskog nogometnog portala Tuttomercatoweb, Milan najozbiljnije razmišlja osnažiti momčad Wolfsburgovim napadačem Edinom Džekom... Sjajni igrač njemačkog Bundesligaša i reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao bi unijeti svježu krv u svlačionicu podno San Sira, a da je to u stanju napraviti osvjedočili su se Milanovi skauti na utakmici u kojoj je Wolfsburg dvama pogocima Edina Džeka posramio Bayern 5-1. Navodno su skauti na tom susretu pratili braniča Andreu Barzaglija, ali nisu mogli ostati imuni na dojmljivu igru kojom se Džeko predstavio. Podsjetimo da Džeki ugovor s Wolfsburgom ističe u ljeto 2011. godine, a da su za njegove usluge u red stali brojni klubovi. Arsenal, Blackburn, Portsmouth, Fulham, Sunderland, pa čak i Manchester United dovodili su se u usku vezu s 23-godišnjim bosanskohercegovačkim reprezentativcem, španjolski mediji spominjali su ga kao moguće pojačanje Villarreala ili madridskog Atletica, a ime mu je bilo provučeno i u kombinacijama Lyona i Marseillea. Džekina se vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura. NAvodno da Milan pregovara sa Juventusom oko Amaurija,no po meni bi Dzeko bio bolji izbor,Mladji,jeftiniji,i jos je veliko Fan Milana sto je dodatni motiv da zabija kao lud,jedino sto Dzeko nema pasos UN,tako da bi igrao kao stranac u Milanu....
|
|
|
#17315 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Milanovi skauti gledali Barzaglija i vidjeli - Džeku
Prema pisanju talijanskog nogometnog portala Tuttomercatoweb, Milan najozbiljnije razmišlja osnažiti momčad Wolfsburgovim napadačem Edinom Džekom... Sjajni igrač njemačkog Bundesligaša i reprezentacije Bosne i Hercegovine trebao bi unijeti svježu krv u svlačionicu podno San Sira, a da je to u stanju napraviti osvjedočili su se Milanovi skauti na utakmici u kojoj je Wolfsburg dvama pogocima Edina Džeka posramio Bayern 5-1. Navodno su skauti na tom susretu pratili braniča Andreu Barzaglija, ali nisu mogli ostati imuni na dojmljivu igru kojom se Džeko predstavio. Podsjetimo da Džeki ugovor s Wolfsburgom ističe u ljeto 2011. godine, a da su za njegove usluge u red stali brojni klubovi. Arsenal, Blackburn, Portsmouth, Fulham, Sunderland, pa čak i Manchester United dovodili su se u usku vezu s 23-godišnjim bosanskohercegovačkim reprezentativcem, španjolski mediji spominjali su ga kao moguće pojačanje Villarreala ili madridskog Atletica, a ime mu je bilo provučeno i u kombinacijama Lyona i Marseillea. Džekina se vrijednost procjenjuje na deset milijuna eura.
|
|
|
#17316 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
15.000 potpisa za oduzimanje titule Milanu
Iako je vjerojatnost da se to dogodi izuzetno mala, Milan bi mogao ostati bez jedne od svojih titula europskog prvaka ukoliko UEFA prihvati peticiju potpisanu od strane 15.000 uglavnom navijača Leedsa i pokrene novu istragu kojom bi se dokazalo da je finalna utakmica Kupa prvaka 1973. godine između ova dva kluba bila namještena. Richard Corbett, član europskog parlamenta, predstavnik engleske provincije Yorkshire u Brusselsu je prikupio 15.000 potpisa koje će 16. svibnja, na 36. godišnjicu utakmice, predati UEFA-i. Corbett i potpisnici od UEFA-e traže da istraže finalnu utakmicu, te ako se pronađu novi dokazi o namještanju titulu prvaka za tu sezonu naknadno dodijeli Leedsu. "Nakon što je UEFA nedavno objavila kako želi stati na kraj udruživanju kladioničarske mafije i namještanju utakmicu, sada može cijeloj Europi pokazati da iako se radi o utakmici odigranoj davno, korupcija i varanje ne smije biti tolerirano. Integritet nogometne igre mora biti sačuvan. UEFA je nakon te utakmice suspendirala suca zbog sumnje da je utjecao na rezultat, ali kažu kako ne mogu promijeniti konačni ishod jer u statutu stoji ograničenje od deset godina. To znači da ako dovoljno dugo uspijete prikriti zločin, možete se izvući. Mislim da UEFA mora promijeniti takvu politiku." rekao je Corbett u telefonskom razgovoru sa novinarom Reutersa. Milan je u finalu odigranom u Grčkoj pobijedio Leeds rezultatom 1:0 kontroverznim golom Luciana Chiarugija, koji je postigao gol izravno iz indirektnog udarca u četvrtoj minuti utakmice. Grčki sudac Christos Michas, koji je priznao neregularan gol Milana, poništio regularan gol Leedsa i uz to nije svirao dva očigledna jedanaesterca za Leeds, te na kraju i isključio jednog gostujućeg igrača koji je izgubio živce nakon što na njemu nije dosuđen prekršaj sa leđa, je kasnije bio pod istragom grčkog nogometnog saveza zbog sumnje da je bio potplaćen od strane Milana. Grčki sud ga je proglasio krivim za uzimanje mita i poslao na služenje zatvorske kazne, a UEFA mu je zabranila da više ikada sudi međunarodne utakmice, no titulom prvaka Europe nastavio se do danas kititi Milan. Nedugo nakon finala Leeds je zatražio ponavljanje utakmice, ali iz UEFA-e su to odbili. |
|
|
|
|
|
#17317 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Eto bas ce oduzeti titulu koja je osvojena prije 46 godina....
Gluposti ba..
|
|
|
#17318 |
|
Registered User
![]() |
Nek se jebu onda...i nama neka vrate izgubljeno finale protiv Marseilla pocetkom 90-tih u Ligi Prvaka,gdje je citava ekipa francuza bila pod dopingom..
Bronzetti: "Ancelotti is the coach most requested" Last edited by rinogattuso; 15-04-2009 at 09:34. |
|
|
|
|
|
#17319 |
|
Registered User
![]() |
Ja se slazem sa svime ovime...kakva zastara - ako je Leeds pokraden i ako je stvarno sve bilo onako i ako se moze dokazati da je utakmica namjestena, neka oduzmu naslov Milanu.....meni bi bilo neugodno da se na takav nacin (ako je dokazano) Milan kiti tom titulom.
Isto vrijedi i za utakmicu sa Marseillesom
|
|
|
#17320 |
|
Registered User
![]() |
KAKA ': "I the next captain of Milan"
|
|
|
|
|
|
#17321 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
E jbga rinogattuso,stavrno nisi trebao stavit tu sliku u avatar,baš si me ubio majke mi
|
|
|
|
|
|
#17322 |
|
Registered User
![]() |
Ajde ne kenjajte..dosta vise stim konstantim sranjima..RESPECT malo!!mada ga prema njemu nemata al ako ga jos malo ljudi cjeni onda barem to postujte.Kad mrki dodje ima da me verbalno ipreskace.
Ronaldinho zacudo pristao biti oruzje sa klupe lol (iako mi se Seedorf pocinje gaditi)rekao je da treba Milan navijace ove dvije domace tekme i da je u uzlaznoj formi. |
|
|
|
|
|
#17323 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Seedorf neka fino pokupi stvari i ide u Ajax šetati se a ne ovdje u Milanu. A sve te nakaradne scene su moguće zbog ovog na avataru rinagattusa
![]() Kaka' je rekao da Milan treba igrače za moderan nogomet koji u vezi igraju i obranu i napad. Prakticki je ovima rekao da se nose u... Mislim ako to nije dovoljno jasna izjava onda ne znam. KAd ON ode neka povede i Pirla odmah jer Pirlo je nezamjenjivi pas-maher koji se nekako uspio transformirati u petog stopera s vremenom i onda fino ni ne mora trčat naprijed jer - stoper je!
|
|
|
|
#17324 |
|
Registered User
![]() |
Time to renew a group where there are many players who go on expiry of contract and others that may come. You can do a mix of experienced people and young players with great desire to win!!
Nesto ovako je Ricky izjavio uz to je rekao da bi Gerarda volio vidjeti u Milanu! Mislim ako se Galliani ne opameti ovaj prelazni rok,nece nikada..I da konacno imamo takmicarsku ekipu,a ne bolnicu u Milanelu. Navodno Meserman na ljedto odlazi sa mjesta prvog doktora u MilanLabu. |
|
|
|
|
|
#17325 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
|