![]() |
|
|
#17326 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Kaka zauvijek u Milanu
Brazilac Ricardo Izecson dos Santos Leite, poznatiji pod nadimkom Kaka izjavio je kako će ostati zauvijek u Milanu. Nogomet čine trenutci i u ovom mogu reći da ću u Milanu ostati zauvijek, rekao je 27-godišnji Kaka. Na upit o ekipi, Kaka je odgovorio kako završava jedan a počinje drugi povijesni trenutak. U klub dolaze mlađi igrači, a idealna momčad je mješavina iskustva i mladosti. A kad bi mogao birati igrača da igra u Milanu izabrao bi Stevena Gerrarda, kapetana Liverpoola. On je kompletan igrač i Milanu bi dobro došao, zaključio je Brazilac.
|
|
|
#17327 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ovaj werder koban po talijanske klubove..
|
|
|
#17328 |
|
Registered User
![]() |
pozdrav svima.jes lijepo cuti da kaka nigdje ne ide. pozz
|
|
|
|
|
|
#17329 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
ne mogu da vjerujem kakv je to bio igrac pogledaj te samo clip na YT dok je igrao za PSG uuuuu http://www.youtube.com/watch?v=fGK8y...eature=related |
|
|
|
|
|
|
#17330 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
juve treba kiksati večeras, a mi uzeti 3 boda i na 2 poziciju !!!
|
|
|
|
#17331 |
|
Moderator
![]() |
Paloschi strijelac u 86min za remi Parme u Livornu (2-2) i snižavanje mog dobitka na kladionoci (igrao 1 a.h.)
|
|
|
#17332 |
|
Registered User
![]() |
e jbg Pirlo...tako ti je to, meni je lik pogriješio na kladionici (kod 'boro-fulham 1x, on igrao 1) i ode 50 KM.....
evo lazio vodi, ne volim ih, ali je to dobro, da nam osigura ligu prvaka )))
|
|
|
|
#17333 |
|
Registered User
![]() |
e jebem im nebo i sreću kad u zadnjoj minuti izjednačee govna jedna ....
al eto , nadao sam se da će kako bilo kiksati, dobro je i ovo... sutra ih stignemo aBd ![]()
|
|
|
|
#17334 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#17335 |
|
Registered User
![]() |
ma moze kaka odigrat jos barem 5 godina na world class nivou, sto posto......
|
|
|
|
|
|
#17336 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Uvjerenja sam da bi Milan bio prvak da dobije sve utakmice do kraja jer ovaj Inter pada opasno.
|
|
|
|
|
|
#17337 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Gledao sam Wolfsburg i mogu reći da je Džeko dobar igrač ali da je Misimović bolji igrač od njega! Samo sto nama Misimovic ne treba kao sto nam nije trebao očito ni Modric itd.
Dzeko je onako klasika špic koji ima dosta snage, kreće se silovito, jak na nogama. Istina bit ce mu puno teže u serie a i mislim da bi mu dobro došlo još malo mišića, ali to je vec druga tema. A jucer je Ancelotti održao legendarnu konferenciju gdje je doslovno objasnio da Seedorf igra jer je super po karakteru i kako mi imamo problema kada se momčadi zatvore i kako ne igramo baš najbolje ali eto moramo to popraviti. E muka mi je bilo kad sam to pročitao... Inter je novi prvak 99% , dakle Rinogattuso, spremaj potpis novi ![]()
|
|
|
|
#17338 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Kako ce Milan biti prvak kad izjave koje izlaze iz uprave/trenera idu redom otprilike ovako: "we're improving, we are fighting to achieve CL spot next year"
Milan ce biti prvak kad se vec jednom ovaj nacin vodjenja kluba pocne smatrati neuspjehom. Kod Reala bar svake sezone "padaju glave" ukoliko nisu prvaci, a kod nas je sve u redu vec 3 godine...... ![]()
|
|
|
#17339 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Da aje inter izgubio prije dva kola u Udinama kako je i trebao mozda bi cak imali i sansu za Scudeto,ali...Ovako drugo mjesto nam je veoma blizu...
|
|
|
#17340 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Prema La Stampi Milan je ekipa u Evropi koja je najvise izgubila ozljedama jer je po utakmici prosjek da su 4 prvotimca nedostajala,al et sta da kazem Ancelotti je zaboravio carobni stapic dok je u svojoj prvoj sezoni ekipom kojoj su predvidjali borbu za opstanak izborio Seria A..Reggina,covjek koji ima sve i jedan trofej sem Kupa UEFA(+ Intertoto kup) ali to je sa Parmom izgubio spletom negativnih okolnosti a nema ni 50 godina..dakle predvidjam da ce on biti najtrofejniji trener sta se rodio na kugli zemaljskoj!Ja mrki njega postujem za mene covjek koji ima filozofski fax,koji je tokom karijere kao trener nostrificirao na viskom veleucilistu u svicarskoj plus fakultet jezickih nauka ne znam bas tacno moze biti za mene samo veliki covjek a ne prznica kao Murinho..neke njegove trenerske odluke duboko kritikujem ali covjek ima svoj nacin rada i u drugoj sredini on dobiva rezultate 100% to je cinjenica zato moli boga da je jos trener Milana jer ces moci tako jedino pljuvati po njemu jer kad ode on ce postati opet sta je i bio najbolji trener na svjetu sta je ponio 3 puta.. Vecerasnju tekmu necu da komentiram iz razloga jer smatram da ce biti veoma tesko pogotovo jer ce nam odbrana biti na mukama.. ----Ronaldinho---- ----Pato----Kaka--- |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|