![]() |
|
|
#17341 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
To s fakultetima i tim sranjima nije nikakav dokaz tko je kakav čovjek. Za mene je on tip koji nema hrabrosti vec godinama reci: "dosta!" svim tim sranjima sto mu se događaju dok mu drugi kupuju igrače i slažu ekipe. Trener koji je s Parmom IZGUBIO scudetto ( splet je samo jedno od opravdanja kada izgubiš ), koji je sa Juvetom sve razjebao pa na kraju dobio nogu, koji je sjebao Henrya, koji je od Milana napravio na kraju ekipu u kojoj se ne igra prof. nogomet nego se sprda međusobno... Koji je imao NAJJAČU momčad na svijetu u onom Milanu koji je osvojio scudetto, i koji je, po meni, jedino sto je izvukao to je LP zadnja. Ekipu koju je on u Milanu dobio i vodio na početku nije mogao dobiti ni bog! A uz to on je i dalje, ako se sjecate, stalno igrao previše defanzivno i to se pojačavalo što je više vrijeme odmicalo.
On nema muda i evo jučer je rekao Kaki da kao nije vrijeme da se prekine ciklus ( nakon sto je Ricky tražio nove veznjake koji igraju modernoi, tj. praktički pljuvao po svojim veznjacima ) i da Kaka' mora naučiti šutjeti... koji je to k...??? Ja imam jos par ispita na studiju filozofije, pa šta to govori o meni? Da sam super covjek??? ma daj... Carlo je kukavica i kao trener i kao osoba, i uvbijek je i bio. Šuti, zarađuje novce i radi šta mu kazu. Cappello se vratio u Milan i kada su mu počeli kupovat igrače koje nije htio pokupio se i otišao. Sad bi Carlo malo u Chelsea za 12mln po godini. I kada ode sve će u početku biti ok, jer ce imati naj ekipu na svijetu...i onda kad zavoli igrače za godinu dvije sve ce istruniti, kao i svudgije. Jer nije fajter nego uvlakač. A za otpis se zna, to smo dogovorili: " Carlo Ancelotti je najjadniji trener ikada..." ili tako nesto, pogledat cemo u prošlim postovima ![]() Danas cete vidjet isto koliko je Carletto super takticar. Što prije ode prije ce Milan poceti igrati.
|
|
|
|
#17342 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kaka nek se obrati glaveŠinama ako zeli promjenu ciklusa tu je Ancelotti nemocan on nije igraca po svojoj volji dobio nepamtim a to u danasnjem nogometnom svjetu je nevidjemo..imam milion primjera trenera-menadzera(citava Engleska,Schaff na klupi Bayerna sa klinsmanom svaku tekmu sjedni Uli Honess kako se zove itd.)ON je taj koji je Kaku stavio umjesto Ruia Coste,a to je dalo ogroman produkt u tadasnjem Milanu.
Ne ti odnjega pravis kretenom u 97.9 % svojih postova pa covjek bi se zacudio nekada koje toliko kivan na njega..pa nevjerovatno!Ja ga samo postujem ne kazem da opravdavam neke izjave naprotiv zna nekad djelovati debilno ali ko ne..Pa koliko je Sir Alex puta ispao debilko da je na kraju slozio ekipu koju je zelio.Samo hocu da kazem da je covjek obrazovan a to u danasnje za nekog sportasa ili trenera puno vise znaci neg sto ti imas tu jednu opciju a ON koji zaradjuje od 2007 godine 110 000 sedmicno i ne bas..malo logike molim.. Abramovich nikad nece dopustiti da drzi igrace koji nece da trce to stvarno ako mislis da je u engleskoj ta politika kao u nas onda fkt..presaberi se.. Cudno kako ne spominjes Calciopoli sta je on sve donio Milanu i sta smo njime izgubili ne kratkorocno nego dugorocno..ma iskreno ne zanima me sta cu staviti ja znam koje Carlo a to nek je za tvoju dusu i drugih.. **** YOU ALL ANCELOTTI HEATERS!!!! |
|
|
|
|
|
#17343 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Ja ne mrzim Carla, mislim da je generalno dobar trener.
Ali ono sto mu ja zamjeram je to da ima izgovor za lose rezultate jer momcad je u problemima, medjutim to je njegov posao koji on zadnje vrijeme ne radi dobro. Seedorfa sam obozavao do utakmice sa Liverpoolom 2007 u finalu gdje je izgubio valjda svaku loptu, usporavao igru.....sad mislim da vise nema mjesta u Milanu
|
|
|
#17344 |
|
Registered User
![]() |
Pato ti i kazem, da mene netko tako pravi budalom kao njega u Milanu ja bih digao sidro 100 puta vec.
Potpis ce biti za moju dušu jer sam fino objasnio na početku sezone da necemo biti prvaci ali si ti tvrdio da hocemo. I da sada Milan i dovede Alexa i Adebayora. Nagodinu bi naša veza izgledala ovako: Pirlo-Seedprf-Gattuso-KAka'. I to bi bio kolaps jer Pirlo i Seedorf ne mogu igrati moderan nogomet vise, pogotovo ne zajedno. A i u tom taktickom kaosu opet bi se sve svelo na improvizaciju i to bi bilo to. Izgubljen scudetto 15 kola prije kraja. Calciopolo ili ne, i prije njega smo igrali improvizirano. Poslje smo samo nastavili sa slabijom ekipom pa su bili i slabiji rezultati. Koristili smo 13,14 igrača, a ne 18,19 koliko treba u prvenstvu. Prije LP su See i Pirlo imali odmore da se pripreme fizički i da tih prvih 11 odigra 90min kako treba. Oni su super klase, ali za 7,8 tekmi godišnje danas. A ne 45. Kaka' je bio najbolji mladi igrač brazilskog prvenstva kojega je u Milan doveo Leonardo i koji je odmah pokazao da je klasu iznad Rui coste iako je Rui bio zvijer i tada, Takvi igrači poput Kake i Pata su iznimke koje ne mozes zaobici. Stanu na teren i igraju. Pr. Ronaldo NAzario, Ibrahimovic, Pato... tu trener sluzi da ih stavi na teren. Oni svi to dobro znaju.
|
|
|
|
#17345 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Svi pametujete pomalo,ali ste svi i u pravu donekle...Svaki ima svoje argumente..JA takodje mislim da je vrijeme da Carlo ode iz Milana,ali takodje mislim da je dobar trener...
On je napravio Kaku najboljim na svijetu Gatussa izvadio iz anonimnosti i napravio takodjem strojem,od Pirla napravio najboljeg pleja u Evropi,Pattu dao sansu da igra od pocetka,insistirao da cafu dodje u Milan u poznim godinama sto je bio potez desetljeca i jos mnogo toga dobrog...Ali takodje nije davao sansu pojedinim mladim igracima koji su je mozda zasluzili..Abate,Pozzi,Yoan,Di Genaro itd... Mislim da ako Milan dodje do pozicije 2 da ce on ostati,sto mislim da nije dobro za Milan..Ali koga uzeti???Prandeli je u Firenzi i mislim da ce tamo i ostati,Spaleti u Romi takodje,Rajkard nije trener za Milan,Leonardo mislim da nema iskustva...Mozda Van Basten ili Donadoni...Neznam...Tesko se odluciti...Jer Milan moze voditi samo trener koji ima respekt u Klubu i u Italijanskom nogometu....A takvih je trenutno nazalost malo...
|
|
|
#17346 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17347 |
|
Registered User
![]() |
Dobar sastav Carletta danas! KAd je dobro priznajem da je dobro, a ovo je dobro riješenje s obzirom na nedostatke bekova.
Flamini-Senderos-Maldini-Zambro- -------------Pirlo-------- ---Beckham----Ambrosini--- -----------Kaka'---- -----Pippo----Pato--- Seedorf je ispao jer nije moguce igrati sa postavom Pirlo-Seedorf-Beckham-KAka' ( iako smo s tim išli u Rim protiv Rome ove godine). flamini je prije igrao beka u Arsenalu moze on to dobro odigrati. Genova je izgubila, Fiorentina isto, Juve X. Danas dobijemo i to je mislim to.
|
|
|
|
#17348 |
|
Registered User
![]() |
DAjte MANCHESTER da se IGRAMO,IGRAMOO,IGRAMOOOO!!!
|
|
|
|
|
|
#17349 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
2-0, koji je pippo majstor, a i beckham igra prejako, bar večeras !
forza milan
|
|
|
|
#17350 |
|
Registered User
![]() |
Ne trci pred rudo........
![]()
|
|
|
#17351 |
|
Registered User
![]() |
carlo je vec dugo tu,mislim da bi trebao otici.On je istrosen,nema vise ideja.on igra na provjerene igrace,koji su nekad bili extra.iskreno pirlo vise nemoze igrati na onom nivou,kao na sp u njemackoj kada je i defanzivno i ofanzivno bio top.Isto to vrijedi za seedorfa,oba su velike licnosti,i ostavili su trag u milanu i hvala im,ali MILANU sada treba mlada krv.u svoje vrijeme i jedan i drugi i treci respect.pozz svima
|
|
|
|
|
|
#17352 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Kakva tekma od Milana,nevjerovatno..koja superiornost,koja trka,dinamika auff..Akcije su sjevale na sve strane,Dinho Show u 2 poluvremenu..Jebena noc za nas navijace,mozemo barem malo da uzivamo.. |
|
|
|
|
|
|
#17353 |
|
Registered User
![]() |
Samo da obranu poslozimo sljedece sezone.......i da se vrati Gourcuff koji ce igrati umjesto Seedorfa, a Gattuso umjesto Beckhama kad ovaj ode.
Mozda Paloschi se vrati ili dodje novi napadac..Adebayor ili netko takav (sad mi se ne cini kao losa investicija). poneki igrac da jos ispliva iz pomlatka jer ce trebati i netko s klupe...sezona je duga i sve.....
|
|
|
#17354 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
odbranu pojačat samo, golmana, i jednog dobrog napadača !
|
|
|
|
#17355 |
|
Registered User
![]() |
Evo javljam se iz Slavonije u rano jutro
Idem na fax nešto obavljati pa malo prije da se javim...Jučer je ono bilo nešto fantastično za vidjeti. Stvarno su se borili 90.min. Napokon smo vidjeli Milan kojemu bekovi stišću na 40 metara od gola, obrana stoji na 35m od gola, veznjaci igraju presing i tako to. Pirlo je bio dobar, isto kao i Ambrosini koji je pruzio odličnu partiju. Ali ja bih istaknuo dva igrača: Beckham - mrzio sam to što je došao u Milan. Ali on me toliko iznenadio svojim zalaganjem i načinom na koji se prilagodio tom sistemu da je to strašno. mislim svi znamo da je klasa, ali nisam znao da će toliko trčati i boriti se. Imao je 2 asistencije za gol, jednu za ponisten gol, i jednu za penal nad Ambrom. Uz to je oduzeo hrpulopti i stvarno je bio fantastičan. Flamini - prošle godine jedan od najboljih srednjih veznih u Europi i uopće me ne čudi što ovako leti po terenu kao jucer. Pa on je mislim napravio 100 sprinteva od 70m jucer! Eto imamo beka, sad nam treba vezni ( Essien ).------------------------------------------------------------------------- Da zakljucim, 99% smo se plasirali u LP jer 6 bodova ce nam biti dosta vjerujem. Ali pazite tragediju, da smo one tekme koje smo imali u ruci ( Lecce, torino, Reggina, Cagliari, Roma...) dobili sada bi vjerojatno bili negdje na -2,3 boda sa dosta do kraja... Zato smatram da se ekipa mora pomladiti i riješiti takvih padova u igri kada jednom igramo totalno promašen nogomet i onda jednom u 7,8 utakmica poslozimo sve kako treba i razbijemo nekoga. Da bi se to dogodilo nama treba novi trener i 2,3 klasna igrača uz par mladih. P.S. Naravno, posebno mjesto za "the special one-a" - SUPERPIPPA!! Koliko on ZAPRAVO ima godina?? 23?? Od svega mi je najljepši onaj gol koji je poništen, ono je bilo remek djelo! Forza Pippo!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|