AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-04-2009, 16:09   #17416

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Izgleda da ste opet mene spominjali al je David to pobriso... .I nisam bio na forumu dosta...dođem dnevno dva puta al mi se ne da čitat kad se nakupi postova.
No Milan će bit prvak...vidit ćete
Inter pada a Milan gazi...potvrđuje se moja teza da je Milan najbolja skupina igrača na svijetu koja može apsolutno sve, kad hoće...samo što često neće. Ko zna...možda stvarno 18 scudetto dođe...hohooooooooooo.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 27-04-2009, 16:21   #17417

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Kako ja ovo mrzim sta bi bilo kad bi bilo blablablabla..i ja i ti u nedogled..

Ev napisat cu i na temi sa ovih prostora,izgleda da imamo jos jednu prijateljsku u Albaniji 12 maja.To se bas i ne mora mnogo komentirati sobzirom da imamo mnogo igraca u jako dobroj formi racunajuci ove sta ne igraju nikako..

Galliani pokusava na sve nacine da nam donese zaradu,ajde u ovoj krizi je to pozitivno al nemoj da nam voda igrace po vukojebinama moze neko spusiti ovu "svinjsku gripu"
Old 28-04-2009, 06:02   #17418

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
@rino pa činjenica je da dok su bili zdravi Gattuso,Pirlo,Ambro da Flamini tad nije odigrao nijednu tekmu od početka,a isto tako je činjenica da kad je Borielo bio zdrav Pato je s njim počeo samo 1 ili 2 tekme!To nije šta bi bilo kad bi bilo nego činjenično stanje!
Ajd idemo dalje,nada se pojavila,ali ja ću počet vjerovat u nju tek u nedjelju ako luzeri izgube 2 ili 3 boda,a mi prđemo Cataniu pobjednički!Mislim da nam je Lazio ključna šansa za stići Inter
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 06:35   #17419

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Ne samo Lazio i gostovanja kod Chieva i Cagliaria su nam sanse ali Inter kako igra u zadnje vrijeme rekao bi da nam sanse daju i Siena i uvjek neugodna Atalanta..ali ja nisam pretjerano u tome,pesimista sam sad a to je moza dobar znak
Old 28-04-2009, 10:01   #17420

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Eh sada kada je flamini postao desni bek, Galliani ce reci nema potrebe, odbrana nam je kompletna..golmani Dida Abbiati.. na desnom beku mogu igrati flamini zambro antonini, na lijevom janku i zambrota, i kada zatreba kaladze, u sredini kaladze nesta thiago bonera...on ce sada reci imamo kompletnu ekipu..
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 10:10   #17421

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by vladomilan View Post
Eh sada kada je flamini postao desni bek, Galliani ce reci nema potrebe, odbrana nam je kompletna..golmani Dida Abbiati.. na desnom beku mogu igrati flamini zambro antonini, na lijevom janku i zambrota, i kada zatreba kaladze, u sredini kaladze nesta thiago bonera...on ce sada reci imamo kompletnu ekipu..
Vrlo lako moguće,svi smo ga već pročitali
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 10:55   #17422

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
pa ako ce flamini igrati desnog beka, onda nam ni ne treba desni bek ...
mislim da su mattioni i flamini više nego dovoljni za desnu stranu, te jankulovski za lijevu stranu, + naravno zambrotta i antonini koji odlicno mogu odigrati i lijevo i desno....i šta će nam više bekova ?
jedino sta nam treba je još jedan world class defender, koji je barem medju svijetskih top 10 po kvaliteti.... tako da thiago silva ima kolegu....
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 11:13   #17423

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

A ne po ovim deckima treba barem jos 3-4 stopera pa da to bude izgledalo

Nesta,Santacroce,Agger,Thiago Silva,Bonera,Kaladze i kad recimo ne bude igrao Thiago Silva mnogi ce vikati NEEE Ancelotti kretenu zast' njega NEEE,kao sat sa Flaminiem recimo prva polusezonu su prdili zasto je malo igrao sada kad zanjih 10 tekmi starta zasto je na beku kad treba u vezi itd itd.

Beskrajni debilizam,samo citam komentare i na engleskom djelu foruma i ne znam sta da kazem fkt.!
Old 28-04-2009, 11:49   #17424

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ti rino ko da upijas sve sto galliani i ancelotti izjave...kao sto je i sale napisao, stvari oko pata i flaminia s pocetka sezona su cinjenice, a ne necije misljenje...

I naravno da nam treba stoper u obrani i naravno da je flamini bolji u vezi jel mu je centarsut jos neizradjen te nam stoga treba i bek posteni, jel jankulovski i antonini mogu biti jedino rezerve, a ne trajna rjesenja.kao i bonera i kaladze...pa ti sad racunaj
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 12:03   #17425

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Fakat rino malo pretjerujes....niko nije napado bez razloga carla svi su iznosili neke cinjenice itd....
Dalje ono sto mene trenutno najvise nervira je to da se pokusava kroz medije napraviti atmosfera da je iskljucivo zbog povreda ova sezona milana kakva je itd. ciste gluposti, cini se da pripremaju polako teren za transfere...ustvari koriste trenutne rezultate da smire situaciju i oko carla i oko pravih pojacanja..

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 12:13   #17426

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Pa to se od galliania i ancelottia moze i ocekivati...priprema terena..

Sad ce na kraju sezone rec da smo igrali najbolji nogomet u europi zadnjih mjesec dana, kada su vec sve jace momcadi u totalnom raspadu jel su ipak odigrale 50 postenih, kvalitetnih i profeisonalnih utakmica, i da je carlo napokon pronasao forumulu za uspjeh pa sljedece godine mozemo legitimno napadati to mjesto koje nas vodi u ligu prvaka,a ne da se vise ovako zajebavamo po kojekakvim kupovima uefa...

Uvijek ista prica, to cak nisu vise misljenja forumasa nego jednostavne cinjenice.

Sad galliani povlaci nekakvu ruku adriana, a nece se sjetit onih mjeseci kad je carlo upozoravao da cemo pobijedit bolognu i regginu cim pocnemo jace trenirati i vise se zalagat, jel kao imamo igru, samo fali zavrsnica u kojoj ambrosini kao najistureniji ipak nemoze uvijek zabit gol glavom, a svi napadaci vec na tusiranju
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-04-2009, 12:18   #17427

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post

samo fali zavrsnica u kojoj ambrosini kao najistureniji ipak nemoze uvijek zabit gol glavom, a svi napadaci vec na tusiranju
Old 28-04-2009, 15:52   #17428

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Pa ok nisu krive ozljede nisu krivi nepostojeci golovi i sve 5!

geoff! Znaci ti si uvjern 100% da Pato i Flamini ne bi igrali da se ovi nisu povrijedili Gatto i Boriello..i pored te konstantacije sto si naveo treba nam i stoper i bek kvalitetan, ja kazem da Flaimini ce igrati na beku i naravno da ce napredovati,Beckham se vraca u januaru 2010 god tu su Ambrosini,Pirlo,Rino mi naravno svi zelimo da Flams igra i to moze na beku da se ostvari..

Ne upijam ja nista od njih dobro znam da je Galliani veliki manipulator ali on voli Milan uvjek je TU,nadajmo se da ce nam dovest 2-3 jako dobra pojacanja da konslodiramo odbranu!!

Kao sta sam rekao Nesta je poceo trckarati laganim tempo nadajmo se najboljem...
Old 28-04-2009, 15:52   #17429

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Koliko ,losih postova majko moja....Niko niskim...Uhh...
Scudeto nemozemo osvojiti,imamo uzasan raspored,dok suginter ima puno laksi,i jos je -7..
Daj Boze da se varam al da Bog da...
Old 28-04-2009, 18:39   #17430

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Ancelotti: Ostajem u Milanu, a s Joseom želim na večeru

Carlo Ancelotti biti će trener Milana i u sezoni 2009/2010, a vjerojatno će mu biti ponuđeno produženje suradnje koja ističe u lipnju 2010. Tu više nema sumnje, potvrdio je to Silvio Berlusconi u ponedjeljak, a potom se oglasio i sam trener:

- Ostajem još najmanje sljedeću sezonu, već radimo na pojačanjima - rekao je Ancelotti, pa naglasio kako je navikao da ga se povezuje s drugim klubovima, ponajviše Chelseajem.

- To je kao refren koji se stalno provlači. Trajati će i dalje, no ja s tim nemam nikakvih problema- dodao je.

Trener Milana vjeruje da će Inter osvojiti naslov jer je najkonstantnija momčad u ligi. S trenerom gradskog rivala volio bi se družiti na večeri.
- Volio bih ga pozvati na večeru, kako bismo se bolje upoznali - rekao je uz osmijeh potvrđeni trener Milana.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules