![]() |
|
|
#17431 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Sigurno je da bi naše probleme riješilo dovođenje 4 igrača: stopera, beka, Yoana i jednog špica. Uz to, što se mene tiče, Seedorf može otići dnas popodne gdje god želi. Adrianova ruka nema nikakve veze s našim scudettom jer to je jedna tekma, a mi smo SAMI zeznili velik broj utakmica. Što se tiče desnog beka, ja sam uvjeren da Thiago ima kapacitet i igračku narav da odlično odradi taj posao. U modernom nogometu postoje stoperi koji igraju bekove, poput Ivanovica, Ferreire itd. Ukoliko Milan kupi igrača kao što je Mexes, Agger itd., bilo bi zaista šteta ostaviti Thiaga na klupi, jer je užano talentiran igrač. Barem po ovome što sam ja vidio. Beckham od sada ima moju punu podršku jer me jako iznenadio svojim pristupom i dobrom! Svaka čast. A Pirlo odigra dobru utakmicu samo kada svi oko njega lete po terenu. To nema nikakvog smisla... Što se thi 4 igrača tiče, Milan ce izgleda ovoga ljeta odobriti normalan fond za mercato. Spominju se i sponzorstva Fly Emiratesa itd. Ali ja ne želim gledati mrcvarenje Pirla, kaos u pola utakmica opet i povlačenja, natezanja i takve sramote i nagodinu. Zato želim čistku i novog trenera koji ce osvježiti stvari. 7-8 godina je bilo dosta Carletta.
Last edited by mrki; 29-04-2009 at 03:13. |
|
|
|
|
|
|
#17432 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pored onakvog Ambrosina kojem po mnogim strucnjacima moze da se racuna statistika kao u kosarci jer stvarno kako covjek doprinosi to je strasno..Pirlo ajde i da Flamster je explozivniji ali kad Pirlo pored sebe ima zvjeri poput Becksa i Maxa normalna je stvar da ce i on biti puno bolji ali i trcao je protiv palerma dosta pomagao i naprjed i nazad..
Ma da se uspijemo rjesiti Seedorfa to je to..prevelika je konkurencija u nas i sa ovim timom zamislite jos ako vratimo Gourcuffa kupimo Adea,Agerra jaoo ko ce to sve smjestiti ![]()
|
|
|
#17433 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() ![]() Ancelotti sigurno nece ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17434 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
@ rinogatusso
neće im ba ništa biti dole u Albaniji, nema dole svinja hehe....jedino što bi im mogao neko bus kresnut,zato neka paze kuda idu heeheh (ovo je šala, ne počinjite odmah)
|
|
|
|
#17435 |
|
Registered User
![]() |
a što se tiče transfera za sljedeću godinu, potreban je Santakroche,vratiti Gourcufa,aBd da se Nesta oporavi ...i 1 napadač ! Sheva je pao , katastrofam , i ja bi da igram 10 minuta u prosjeku...al šta ćeš, kad je Pippo zvijer.....legenda....
![]()
|
|
|
|
#17436 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Gourcuff 2 gola za Bordo večeras...
|
|
|
#17437 |
|
Registered User
![]() |
jašta, znao sam ,podhitno ga treba vratiti, jer neće Ambro još dugo na onoj poziciji izdržati (neće mu Carlito dati), ai ne dao Bog da mu šta bude, ta je pozicija prazna,jer Seedorf je mejt....Ronie, ima pravo i potrčati ponekad
![]() Santacroche silaaa !!
|
|
|
|
#17438 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kako bi nam legla pobjeda Lazia u subotu protiv Interista, kako bi se uzburkalo ovih zadnji par kola, a idealan scenario bi bio da im OTMEMO Scudetto u zadnjem kolu , to bi mi bio najdrazi trofej ikada koji je Milan osvojio cak i od onog protiv Juneta 2003 u C L .
|
|
|
#17439 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Berlusconi: O sudbini Ancelottija odlučuje se sada
Predsjednik Milana Silvio Berlusconi govorio je talijanskim medijima ono što ih najviše zanima po pitanju ovog talijanskog nogometnog giganta, a to su aktualnosti oko Kake i Carla Ancelottija... - Postoji dogovor između našeg trenera Carla Ancelottija i dopredsjednika Adriana Gallianija da će na kraju sezone sjesti za stol i govoriti o budućnosti. Ancelotti ima važeći ugovor do lipnja 2010. godine i moram priznati da je u međusobnim odnosima dosad trajala harmonija. O tome hoće li tako biti i dalje važno će biti vidjeti kako će završiti ova sezona. Tu se zapravo određuje sudbina Ancelottija u Milanu - rekao je Berlusconi i dodao još nešto po pitanju trenera: - Jednom smo samo Galliani i ja pričali o potencijalnim trenerima i novim imenima. O Kaki je, pak, Berlusconi rekao: - Nikada nismo radili pritisak na igrače. Niti one koje smo željeli dovesti ili one koje želimo zadržati. Ja se samo mogu nadati da će Kaka ostati jer bih to osobno volio, kao i svi ljudi oko Milana.
|
|
|
#17440 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Vlasnik Milana Silvio Berlusconi potvrdio je da je spreman pustiti ponajboljeg igrača svijeta Kaku u Manchester United.
Klub s Old Trafforda se sprema dovesti Brazilca u svoje redove ode li Cristiano Ronaldo ovog ljeta u madridski Real, a Daily Mail tvrdi da su prvi kontakti između dva kluba već ostvareni. "Nadam se da će Kaka ostati s nama. Međutim, poželi li otići, nećemo mu stajati na putu. U klubu ne želimo držati igrače protiv njihove volje", rekao je Berlusconi te dodao: "Najbolji je primjer Andrij Ševčenko. Svi znate koliko smo ga ovdje voljeli. Međutim, kada je poželio otići u Chelsea, nismo mu mogli reći ne". Podsjetimo, Milan je u siječnju prihvatio stotinu milijuna eura vrijednu ponudu za Kaku, no Brazilac je tada odbio otići u Manchester City.
|
|
|
#17441 |
|
Registered User
![]() |
ako želi , neka ide...al gubimo nezamjenjljivog igrača !!
|
|
|
|
#17442 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
MA dje ce ba,nije lud da ode iz Milana u Manchester pa da kisne 358 dana godisnje...
|
|
|
#17443 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17444 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Isusati jeste dosadni i vi i to jebeno žutilo više... Kaka nikad niđe iz Milana neće otić jebemu više. Pa zar se čovjek i dalje mora dokazivat? Sto puna odbio Real, odbio 150 mil. i opet priče...
Jebemu više... |
|
|
|
|
|
#17445 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Razvod Serie A i Serie B, rađa se Premier all'italiana
Udruga talijanskih nogometnih prvoligaša želi odcjepljenje od Serie B, pa bi Serie A na taj način funkcionirala kao engleska Premier liga. U sezoni 2010/11. će se igrati prvo talijansko nogometno prvenstvo koje će djelovati po uzoru na englesku Premier ligu. Serie A se odvaja od Serie B što je prijedlog koji su prihvatili svi klubovi osim Leccea. Predsjednici klubova koji su nazočili sastanku složili su se da je dovoljna godina dana da se formira takva liga, da se dogovore sve pojedinosti i da sezona 2010/11. bude zapamćena u povijesti kao prva u kojoj su talijanska Serie A i Serie B djelovale odvojeno. Činjenica je da klubovi Serie B konstantno koče financijski napredak najvećih talijanskih klubova Juventusa, Milana, Intera što ovim velikanima ne dozvoljava da ravnopravno prate englesku četvorku u europskim natjecanjima. Svađa klubova Serie A i Serie B traje već duže vrijeme tako da je razvod bio samo pitanje dana. Najveći je problem raspodjela financijskih dobara, posebno zarade koja dolazi od prodaje prava na TV prijenose. Predsjednici velike talijanske trojke već dugo rade na ovom pitanju i napokon je došlo vrijeme da ga riješe. Odvajanjem Serie A od Serie B kapital Juvea, Milana i Intera značajno će porasti. Kupovna moć će biti puno veća, u Seriu A će ponovo moći dolaziti najveći svjetski igrači i veliki talijanski klubovi će nakon godina europskog posta (izuzev Milana) biti u stanju osvajati titule tako da nećemo nužno morati gledati tri engleska kluba u polufinalima Lige prvaka kao što je slučaj posljednjih nekoliko sezona. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|