![]() |
|
|
#17476 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() ali eto sinoc je dynamic duo Carlo i Galliani bio na emiratesu dosli da gledaju Adebayora,bilo bi odlicno kada bi ga doveli,ali ne za one pare koje Arsenal trazi za njega 30 mil je previse! bilo ko Ade,Milito DZeko po meni bio odlicno rijesenje za nas napad! Samo da se ne desi novi Nogoliveira!
|
|
|
|
#17477 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kuha se to da je covjek izgubio LP, bio je ponizen nekoliko puta po 3,4 gola razlike od ekipa koje su vec ispale u drugi rang Nizozemske lige, u zadnje kolu izgubio od spasenika 4-0 ekipa koja citava vrijedi kao Suarez! Sam Van Basten prije te tekme je rekao da im je to jako vazna utakmica i et kako zavrsi..debaklom..
|
|
|
#17478 |
|
Registered User
![]() |
off topic!
ja sudije veceras sta napravi chelskiju katastrofa ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je nama nesto ovako bilo veceras da smo mi na ovaj nacin prosli bili bi razapeti!!!!!!!!!
|
|
|
#17479 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
MA STA vise!! Nek se jebi i Chelski i engleska dominacija..idu mi na krasni..
Jedva cekam nas efekt iduce godine sa pojacanjima Dzeko,Gorky,Nesta ce se najvjerovatnije oporaviti na solidnu razninu.. Mozda ovo glupo zvuci al ja zelim da ostavimo Favallia jos 1 sezonu..u Milanu je presedan da imamo mnogo iskusnog odbrambenog igraca godinama Baresi,Costacurta,Maldini..Favalli nije njihov rang ali da malo daje instrukcije i sluzi primjer novim snagama posto od razuzdanog Barbarina Kaladzea nemos' imat povjerenja LOL
|
|
|
#17480 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ne bih se čudio da Milan dovede Grossa ili tako nekoga. Nama je što se obrane tiče najvažnije da se NEsta oporavi. Sada ima vremena, a i cini se da ima napretka.
Ovo veceras je bilo sramotno! Ne volim niti ja Engleze, ali ovo je sramota. Barcelona vec drugi puta KRADE prolazak u finale. Prvo poništen Shevin gol,a sada ovi PENALI, i to njih 4 jeb... ČETIRI. Smiješno.
|
|
|
|
#17481 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Uh koje sudjenje,dno dna....
|
|
|
#17482 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Zadnja 4 kola se obično igraju u svi u isto vrijeme(Nedjelja u 15),a ove godine su opet zbog para i TV-a sve to izmiješali i sjebali meni osobno dosta toga jer Udinese-Milan se igra u subotu u 20,30(Nikako ne mogu ići a 100 km sam udaljen),a Milan-Juve u nedjelju u 20,30(jedva nekako uspio složit)!Jebem više njih i te termine koje mijenjaju u zadnji čas,tako neozbiljno i neprofesionalno!!Ufff
|
|
|
|
|
|
#17483 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#17484 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Dolazi Grosso sigurno, napokon je stekao sve uvjete. Ima 31 godinu, bivši je igrač Intera i najbolji dani su iza njega ![]() Upitno je uopće hoće li se Nesta vratiti: http://www.goal.com/en/news/10/italy...ers-retirement Ne znam kakav je Thiago Silva, al jel neko sinja Mattionija, čuo sam da je debitirao, nisam uspio pogledati utakmicu. Nama u obrani treba najprije jedan klasni igrač, tipa Mexes... Ako se vrati Yoann te Paloschi koji je odličan u Parmi, napadač nam i ne treba. Treba najprije pojačati zadnju liniju i rješiti kvalitetnog golmana ![]() Evo da se i ja malo uključim... Inače vidim da ovdje ima dosta ekipe sa bivšeg ACM Croatia, eto tek sad sam se sjetio ovog foruma ![]()
|
|
|
|
#17485 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Maldini igra zadnji derbi sa Junetom......
koji car, kakva čast.....on je vrh vrhova Milan ikadaa ! Forza Maldini !
|
|
|
|
#17486 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da je Nesta pred prekidom karijere...
|
|
|
#17487 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ima nad dosta sa ACMilan Cro, i Croatia kasnije
![]() a sto se tice igraca dosad sam rekao da nam neka velika pojacanja i ne trebaju, jedino dobar golman, recimo Mandanda je strasan a spominje se, sto se odbrane tice aBd Nesta ako se oporavi ne treba nam samo jedan stoper, imamo i vise nego sjajnog Tiaga Silvu, i imamo mlade igrace koji bi mogli dobit sansu tu tipujem na Darmiana i Albertazia, te neznam kakva ce situacija biti sa Senderosom, bokovi tu su Antonini,MAtioni,Zambrota,te i Flamini i Albertazzi, pa i Darmian koji takode mogu igrat na tim pozicijama, veza tu nam stvarno ne treba niko, cak suprotno tu treba protjerat pojedine igrace a vratit Yoana i Abatea, uz Kaku,Pirla,Flaminija,RIna,Ambrosnija,Dinha,Cardacia te sjajnog Tabare Viudeza koji moze igrat vise pozicija pa i u napadu ako zatreba (mozda sam kog zaboravio) i napad dje vec imamo sjajnog Pata, i Pipa, te Boriella koji nadam se sljedece sezone nece biti povrijeden, vratit dva igraca Piere-Emeric Aubameyang pruza vise nego odlicne partije za Dijon i momak je stvarno talenat, i Alberta Palochija koji je nasljednik Pipa mi imamo strasan napad, znaci ove sezone da potrosimoza transfere nekih 20-30 milona eura mi cemo imat strasnu ekipu |
|
|
|
|
|
#17488 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Talijanski mediji: Milan želi dovesti Puyola
U namjeri da nadomjeste umirovljenje iskusnoga i pouzdanoga Paola Maldinija, čelni ljudi Milana u potrazi za kvalitetnim braničem došli su i do Barceloninog Carlesa Puyola... Iako u redovima svoje momčadi već imaju novopotpisane Thiaga Silvu i Felipea Mattionija, skorašnji odlazak Maldinija i (pre)dugo očekivanje povratka Alessandra Neste ostavili su traga na San Siru, čiji vodeći ljudi kluba nemaju mira pa talijanski Channel4, pozivajući se na Tuttosport, tvrdi da se Adriano Galliani ponovno sprema odriješiti kesu. Dodaje se da je primarna ideja Milanovih rukovodećih ljudi bila dovesti Liverpoolovog Daniela Aggera, no dotični je produljio suradnju s premierligašem. S više od 300 nastupa za katalonski klub, 31-godišnji Puyol ima napretek iskustva, a u najboljim je nogometnim godinama. Milanezi se nadaju da bi želja španjolskog reprezentativca za isprobavanjem stranih jakih liga mogla prevagnuti u njihovu korist, iako se ne odveć realnim čini da bi Barcelonina ikona promijenila boje dresa. |
|
|
|
|
|
#17489 |
|
Registered User
![]() |
31...To su nabolje godine,ja lud ili?????
|
|
|
#17490 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Na hrt2 ned navece rijeka hajduk, na obn super model snimka utakmice od 22:00, na sportklubu holandska liga....ne mogu da vjerujem
|
| Tags |
| balkan |
|
|