AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 14-05-2009, 14:45   #17536

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma samo neka Ancelottia vode a ja mislim da bi Van Basten poslozio i napravio onakav Milan kakav želimo i mi a i Berlusconi... Napadački Milan koji bi razbijao sve pred sobom kao sto ove godine radi Barcelona
Old 15-05-2009, 06:30   #17537

kiko

Registered User

kiko is on a distinguished road
zasto mi nismo uzeli diega.kakva igracina.cisti primjer jednig pirla ili sedorfa kad su bili mladi.steta.ode u juventus.jebemti nogomet.
kiko is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2009, 10:27   #17538

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kiko View Post
zasto mi nismo uzeli diega.kakva igracina.cisti primjer jednig pirla ili sedorfa kad su bili mladi.steta.ode u juventus.jebemti nogomet.
Yoan Gourcuf je za Diega igracina......
Old 15-05-2009, 12:31   #17539

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Ma samo neka Ancelottia vode a ja mislim da bi Van Basten poslozio i napravio onakav Milan kakav želimo i mi a i Berlusconi... Napadački Milan koji bi razbijao sve pred sobom kao sto ove godine radi Barcelona
Smiješan post, nije Basten mađioničar. Barcelona ima Iniestu, Xavija, Henrya, Eta i Messija plus Dani Alvesa koji su fantastični u kreiranju i ofenzivnoj igri. To je šest igrača dok Milan ima Kaku i eventualno Pata(koji je iza Inzaghija po Carlu) da su približno na tom nivou.

Inter Je prvak Italije pa na tom nivou ima Maicona, Ibrahimovića i eventualno Balotellija što se tiče igre prema naprijed. Zato i nema talijanskih timova u polufinalu lige prvaka.

Mnogi kažu da Milan ni ove godine neće puno ulagati zbog Berlusconijevog političkog života. Stručnjaci kažu da bi Milanovo trošenje od 30-40 miliona na pojačanja puno utjecalo na birače, ne bi voljeli da ih vodi čovjek koji se razbacuje novcem u ovom vremenu opšte recesije.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2009, 13:28   #17540

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
ne znam bas za MVB nije se abs proslavio sa Ajaxom,mada sam misljenja da ako Carlo ode da ce ga Rijkaard zamijeniti.
Samo se nadam da ce vratiti Gourcuffa,slabo ga pominju skroz i njegov povratak
steta bi bilo da ga ne vrate.
Nesto kontam onaj Aquafresca (jedan od najperspektivnijih napadaca,mlad i Talijan je)je posudjen Cagliariu i kako stoje stavri nece se vracati u Inter za mene bi bilo sjajno da ga mi nekako "klepimo" decko je fenomenalan po meni,imamo Boriella(nadam se da mu se nece opet cijelo tijelo raspasti odjednom i da ce biti zdrav)tu je Pippo i naravno Patak,Sheva ce dobiti pedalu,plus tu je i Paloschi neka ga na kaljenju jos jednu sezonu,i jos jedan igrac mi je privukao paznju Diego Buonanotte iz River Plate-a,momcina igra vanserijski fudbal,dosta sam gledao argentinsku ligu prosle i ove godine,on je cista kopija Messija,brz malen i fenomenalan tehnicar,a ima samo 21 godinu!
Old 15-05-2009, 16:25   #17541

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
ja navijam da Andjeloti ode i par razloga:
prvi je ako ode i bilo ko drugi da dodje nece se odreci Gorkufa za Seedorfa, jer Andjeloti ne smije tj nema muda staviti Slowdorfa na klupu, a da Gorki igra
drugi je da napokon osvojima Seriu A, sada ce mnogi reci, pa osvojio je Carlo!!!! tacno je da je osvojio, ali jednom u 10 godina i to za timom kakav je Milan je jakooo los ucinak po meni....
trece da napokon kod kuce krenemo s igrom s 2 spica i ja bi prodao Pirla, jer doslo bi ogromnog ubrzanja u igri mali timovi nebi se mogli onako brantiti na San Siru, jer jebeni Prilo se igra lopte tj dirne je min 4 puta prije no sto je izda.....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2009, 16:35   #17542

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Interimoviću meni nije nimalo smijesan post. Meni je smijesno da onako jadan Inter osvaja Scudetto a osvaja ga iskljucivo zahvaljujući Ancelottiu koji je svojom taktikom i povlacenjima u nekim utakmicama izgubio dragocjene bodove a sasvim nepotrebno i mi bi sad Interu bjezali barem 5 bodova kada se tome dodaju jos i greske sudaca jer po svim statistikama ove sezone mIlan je najvise ostecen sudijskim greskama onda dobijas jos BAREM 5 bodova ali sigurno i vise i na to jos dodaj sve povrede igraca Milana ukljucujuci i Kakinu od 2 mjeseca (a Interu Ibrahimovic nije izostao eventualno u 2-3 tekme) dobis rijesenje... ALI ono sto ja trazim je OFanzivni Milan a to naravno imamO.. Kazes Barca ima Mesia Eta, Xavia, pa ima i Milan Ronaldinja, Kaku, Pata, Pirla (kojem treba novi trener ) na bokovima Zambrota i Flamini, i sta bi vise za Calcio i vise nego dovoljno ofanzive, vi nemate nikoga , nemate ni 2 % igraca kao Milan ali imate Ancelottia i Ranieria za protivnike ( i sudije ) tako da je to i vise nego dovoljno...
Old 15-05-2009, 17:19   #17543

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Yoan Gourcuf je za Diega igracina......
tako je, slazem se u potpunosti, diego moze lizat yaya gourcuffu, nije mu ni do koljena.....
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2009, 17:48   #17544

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
ja navijam da Andjeloti ode i par razloga:
prvi je ako ode i bilo ko drugi da dodje nece se odreci Gorkufa za Seedorfa, jer Andjeloti ne smije tj nema muda staviti Slowdorfa na klupu, a da Gorki igra
drugi je da napokon osvojima Seriu A, sada ce mnogi reci, pa osvojio je Carlo!!!! tacno je da je osvojio, ali jednom u 10 godina i to za timom kakav je Milan je jakooo los ucinak po meni....
trece da napokon kod kuce krenemo s igrom s 2 spica i ja bi prodao Pirla, jer doslo bi ogromnog ubrzanja u igri mali timovi nebi se mogli onako brantiti na San Siru, jer jebeni Prilo se igra lopte tj dirne je min 4 puta prije no sto je izda.....
Kao da sam ja pisao ovaj post,sve to je potpuno točno
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2009, 05:17   #17545

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Dobro ljudi, necemo sad pretjerivat. Diego je odlican igrac, da je on u Milanu, a Gorky u Juveu, obrnuto bi pricali.
Old 16-05-2009, 07:00   #17546

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Nitko ne kaže da Diego nije odličan igrač,je odličan je,ali je Gourcuff meni bolji već sada,a još ima prostora za napredak
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2009, 10:11   #17547

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Berlusconi vadi pare i dovodi DŽEKU odmah , dečko nije normalan, naprosto razvaljuje protivničke mreže . . . Jebo Drogbu,Etooa,Adebajora DŽEKO nama treba...
Old 16-05-2009, 10:57   #17548

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Berlusconi vadi pare i dovodi DŽEKU odmah , dečko nije normalan, naprosto razvaljuje protivničke mreže . . . Jebo Drogbu,Etooa,Adebajora DŽEKO nama treba...
...i to samo za 10-15 miliona a ovi ostali sigurno kostaju vise i stariji su, al nema od tog nista dovesce sigurno Morientesa il nekog slicnog :Pp
huss is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2009, 11:29   #17549

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Džeko i danas zabija hat-trick
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2009, 12:19   #17550

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

ma znam, treba sacekat da i DžEKO napuni barem 32 godine pa ce ga mozda i dovesti jeb ga to je Galiani...

Tags
balkan

Posting Rules