AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 24-05-2009, 07:59   #17611

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
gourcuff je sinoć opet odigrao odličnu utakmicu, pravi vođa na terenu, stvarno je gušt gledati u kakvog je igrača sazrio odličan je bio i sertić Bordeaux gotovo osigurao naslov prvaka

počinje tekma, kako mi srce lupa.....
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 08:58   #17612

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
jedina svijetla tacka Paolo Maldini...........
Patku neko htino treba odvaliti plesku ako jos jednom krene u onaj seljacki drbiling, pa kako je glup majko mila i sebican fujjj bas mi se zgadio ko igrac, kaka isto ovako ako nastavi igrati lagano ga prodati u real uzeti 70 milja i cao, pa on nije dobro odigrao tekme ja se ne sjecam uopce...... Ancelotti konj zna da Roma ima prejaku sredinu krene na njih s Pirlom, Amborzinijem i Beksom smjesno majke mi......odavno nisam vidio losiju igru Milana..
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 09:50   #17613

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
jebem ti sunce i didu!!!!!!!!!!!
Old 24-05-2009, 10:14   #17614

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Kad smo vec izgubili, zao mi je sto onda nije bar bilo vise za Romu tipa 2,3 razlike jer tek na taj nacin ce i Berlusconiu prekipit valjda.
Ovako kad je uvijek na gol, sve se da lijepo zapakirati u stili "nismo imali srece...bla bla bla"
Old 24-05-2009, 10:16   #17615

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
GRAZIE MALDINI !!!!
ostale, pogotovo Pirla neću komentarisati...kao ni Seedorfa...
a za Kaku ne serite ništa, on je car , kralj....šta hoćete , svaku sezonu kao 2007 ????

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 10:57   #17616

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Kaka' dvije asistencije za gol sa DESNOG krila... igra sa polu invalidima i polu profesionalcima skoro! Pa mogu misliti kako se on osjeća kada počne kombinirati sa Pirlom koji hoda, kad mu Seedorf kao danas 5 puta krivo doda na 5 metara i ostane stajat, kad MArek 10 puta krivo nabaci itd.

Carla necu ni spominjati jer mu zelim brz odlazak i sve najgore gdje god bio jer je teški levat. Današnja postava i kasnije izmjena Marek-Zambro su bile komedija. I Favalinho umjesto Senderosa isto - ludilo potez!

Patu je teško igrati kad covjek uopće ne zna što treba raditi na terenu, samo improvizira s Kakom. Pirlo šalje balone, Beckham isto. Ma uzas. A ovaj jedva čeka da ga makne na klupu, kao nije bio dobar... smiješno. Cijeli San siro zvizdi Carlu a on samo slozi onu glupu facu.

Maldinia cu kasnije komentirati jer on zasluzuje post odvojeno od ovih smiješnih igrača.
Old 24-05-2009, 11:04   #17617

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Eto ode jos jedna legenda Milana...Hvala za sve lijepo a bilo ga je mnogo za ovih 25 godina....
Utakmica uzas..niko osim Ambra se netrudi,a i sudija kao da mrzi Maldinia....Uzasno sudjenje...Carlo sramota..PA mislim da je Shewa zasluzio da zbog svega lijepog sto je uradio za nas odigra barem minutu na oprostaju Maldinia...
Dida sranje od golmana,kloc...Jedino me pozitivno iznenadio Ronaldinho,imao je par bljesaka,a i trcao je..KAka daleko od forme al opet medju boljima...Flamini nemoze igrati na onoj poziciji,jer ima cenrasut losiji i od Odda cini mi se,ako uopste moze biti losiji...
HAj...Pa opet Juve 2 a mi 3...
Old 24-05-2009, 11:14   #17618

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
..Flamini nemoze igrati na onoj poziciji,jer ima cenrasut losiji i od Odda cini mi se,ako uopste moze biti losiji...
...
???????????????????????????
Old 24-05-2009, 11:22   #17619

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
GRAZIE MALDINI !!!!
ostale, pogotovo Pirla neću komentarisati...kao ni Seedorfa...
a za Kaku ne serite ništa, on je car , kralj....šta hoćete , svaku sezonu kao 2007 ????
ne mora biti kao 2007, al imoze i pribilzna, pa kake nema nidje 10 posljednjih tekmi, danas je trebao Seedorf od pocetka krenuti te Ronaldinho, Beks uzasan, Prilo jos gori, a Patak fakat mi pocinje ici na kurac mali, jer ima tako glupe poteze i kretenske driblinge kada krene drbilati 4 igraca, ma grozan...
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 11:30   #17620

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
1) Transfer politika

2) Pederski odnosi u klubu - Berlusconi uopce nema emocija vezane za Milan

3) prednost imas u prvih 11 ako si vise placen, Pirlo - baletan.

4) Ancelotti nema ovalsti a niti pokusava da ih ima, ne znam kako se on tu nalazi totalno je u banani..
Old 24-05-2009, 11:48   #17621

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Ancelotti: Ostajem u Milanu 100 posto

Trener Milanovih nogometaša Carlo Ancelotti oglasio se po pitanju medijskih nagađanja oko njegove budućnosti u klubu na čijoj je klupi od 2001. godine...

- Do 30. lipnja sljedeće godine imam ugovor s Milanom. Tako stvari stoje i tu nema ničega nejasnoga. Ako bih morao prognozirati, rekao bih da je 100 posto sigurno da ću i sljedeće sezone biti u Milanu - rekao je Ancelotti za Telegraph.

- Sa Chelseajem nikada nisam razgovarao. Prošle godine jesam, ali ove godine ne. Znam da svi žele znati kraj ove priče, ali za mene i moj klub Milan je stvar sasvim jasna. Danas je jedina važna stvar da sam pod ugovorom. Ali to opet ne znači na nisam otvoren za nove stvari. Stoga na pitanje bih li volio jednog dana postati trener Chelseaja, odgovaram potvrdno - dodao je Milanov strateg.

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani rekao je već ranije ovog tjedna da će pitanje trenera za sljedeću sezonu biti i definitivno razjašnjeno u ponedjeljak, pod uvjetom da momčad do tada već osigura nastup u Ligi prvaka.

Milan u nedjelju dočekuje Romu na San Siru i pod uvjetom da u toj utakmici ostvari pobjedu, osigurao bi drugu poziciju uoči posljednjeg kola, poziciju koja vodi izravno u Ligu prvaka.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 12:24   #17622

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
HAj...Pa opet Juve 2 a mi 3...
??

mi smo 2.
juve je 3.

>........................
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 12:34   #17623

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
da da mi smo drugi, ali ovo danas je bilo zalosno, mesto da ovaj konj od trenera uradi ofanzivni taktiku i napravi show za zxadnju Maldinijevu utakmicu, on mu priredjuje infarkt poraz, to za dovidjenje, ja nemogu vise da izdrzim i da gledam ovog konja na nasoj klupi, ako so to ne promeni, bi ce kako sto svake sezone Mrki kaze, posle nove godine mi vise nismo konkurentni za scudeto, nego bori mo se za LP, sramota.

Molim vas, vodite konja sa nase klupe.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 12:42   #17624

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
I ako u zadnjem kolu izgubimo od Fiorentine, sto nije daleko od realnog, idemo u kvalifikacije LP kao cetvrti, jer u slucaju da imamo isti broj bodova sa Juvetom i Fiorentinom imali bi najgori medjusobni omjer...a da ne zaboravimo kako se ove godine kvalifikacije za LP igraju po novom Platinijevom modelu, gdje ce se i klubovi iz liga petice moci medjusobno sastat u zadnjem pretkolu... ukratko crno nam se pise ako ne izvucemo makar bod protiv Fiorentine.
huss is offline   Reply With Quote
Old 24-05-2009, 12:51   #17625

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
I ako u zadnjem kolu izgubimo od Fiorentine, sto nije daleko od realnog, idemo u kvalifikacije LP kao cetvrti, jer u slucaju da imamo isti broj bodova sa Juvetom i Fiorentinom imali bi najgori medjusobni omjer...a da ne zaboravimo kako se ove godine kvalifikacije za LP igraju po novom Platinijevom modelu, gdje ce se i klubovi iz liga petice moci medjusobno sastat u zadnjem pretkolu... ukratko crno nam se pise ako ne izvucemo makar bod protiv Fiorentine.
nenenenen to nije tacno, da bi igrali u kvalifikacije LP onda nas Fio treba dobiti za 8 gola razlike, sto znaci u LP sledecew godine igramo sigurno.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules