![]() |
|
|
#17641 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Razlog pljuvanja po Maldiniju manjine Curve(njih 500-1000) je nedolazak Maldinija na sastanak s njima par dana ranije!On se s njima zakačio prvi puta poslije Istanbula 2005 kad je stao u obranu Ancelottija(Zbog njega ga nisu smjenili što mu i ja malo zamjeram) i nedavno ponovo poslije ispadanja od Werdera kad im je svima prigovorio u stilu ''šta vi hoćete,donijeli smo vam toliko trofeja a vi se sad nešto bunite''!Ni taj postupak nije u redu od njega,čak štoviše uopće ne vidim smisao zašto im je uopće odgovarao na provokacije,a kulminacija tog ''divnog'' odnosa je nedolazak na taj sastanak par dana prije Rome!U svakom slučaju on je prevelika igračka veličina i legenda Milana da bi mu se onako skandiralo i pljuvalo ga!Očigledno su neki debili u najradikalnijoj opciji Curve počeli misliti da su veći od kluba i igrača,a to ipak nije baš tako!Ako im se već zamjerio mogli su šutke promatrat i ne pljeskat,ali pljuvanje i transparent Baresiju stvarno je van svake pameti!Nakon ovog postupka te manjine izgleda mi da će opet doći do nekog rascjepa među navijačima kao i kad su se Fosse raspale što nikako nije dobro,a sve možemo zahvaliti našem vrlom trojcu Berlu-Gali-ON koji su očito opasno ishlapili zadnjih 2-3 godine ,a ovo je sve posljedica njihovog (ne)rada!
Bojim se da će i dalje ići po starom ako novi trener(u kojeg još ne vjerujem) bude isto radio po nalogu ova dva ishlapjela starca,a to znači ponovno živciranje i lupanje glavom u zid nas navijača! GRAZIE GRANDE PAOLO |
|
|
|
|
|
#17642 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
gurkuf izgleda ostaje u bordou
![]() |
|
|
|
|
|
#17643 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17644 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Leonardo,Tassoti i F. Galli kao asistent i neka vrsta profesora za suparnike.. to prema Berlusconievom SportMediasetu bi trebao biti novi strucni stab Milana.
Ancelotti je sve blize Chelseu sto je i potvrdila izjava Frank Lamparda gdje je jako optimistican oko Carlovog dolazka u London. Jedan od razloga @deejaysale koje nisi spomenuo a on je napisan u baneru na Curvi Sud je taj sto je Fossa prije svoga raspada sve vise postajala neki oblik financijske organizacije i slicno. Silni novci od clanstva,sponzorstva su priticali i oni su sve vise umanjivali zelju i zar za podrzavanjem crveno-crnih gdje ih je maldini kategoricno napao u nekoliko navrata i sam prognozirao raspad FDL-a iz istih razloga.
|
|
|
#17645 |
|
Registered User
![]() |
Može biti da je to tako kao što kažeš,ali malo nije logično da je napadao Fossu zbog toga i sad se zakačio sa Curvom Sud oko iste stvari,budući da te dvije grupe imaju potpuno drugačije načine bodrenja i funkcioniranja,čak mi se čini da si pomješao jer su Brigatte te koje su brinule samo o financijama i ti isti ljudi sad praktički vode Curvu Sud dok su Fosse dosta razbijene po San Siru i izbjegavaju Curvu otkad više ne postoje pa samim time su jučer ispratili Paola kako zaslužuje
|
|
|
|
|
|
#17646 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Covjek je krvario pod sjeverom 25 godina i oni mu onakvo nesto prirede..uHH
|
|
|
|
#17647 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Bravo maistore....Takvi postovi nam trebaju...
|
|
|
|
#17648 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Pomiješao si Rino fdl i brn, Sale je sve napisao u svom prethodnom postu
ljudi koji su vodili BRN su sada glavni u CS (što je sada jedinstven naziv za navijače Milana, nema više podgrupa)
|
|
|
#17649 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Evo da se ispravim, ipak Milan ima sigurno direktno mjesto u LP, jer je nemoguce da nas Fiorentina dobije 8:0, posto imamo bolju gol razliku za +16, a evo pravila u slucaju da dva tima imaju isti broj bodova...
Since 2005–06, if two or more teams end the season with the same number of points, the ordering is determined by their head-to-head records. In case two or more teams have same total points and same head-to-head records, goal difference becomes the secondary deciding factor. Mada to ne umanjuje los dojam koji su ostavili u zdanja dva kola... |
|
|
|
|
|
#17650 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Intervju, Barone vođa BRN
http://i41.tinypic.com/2ijogaf.jpg http://i44.tinypic.com/2s8nuyu.jpg http://i44.tinypic.com/v44f11.jpg http://i39.tinypic.com/qohu38.jpg
|
|
|
#17651 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
U Finalu 2007, kada su navijaci izvizdali igrace, Maldini je stao protiv navijaca. U dosta navrata je napao navijace. A kulminacija je prosla godina, kada je trebao napustit Milan, i da ne bi otisao, trazio je ogroman ugovor na godinu dana, pa mu je Milan izasao u susret sa 1,75 miliona eura godisnje. Mislim, 40 ti je godina, capitano del Milan, i jos trazis kes da igras sa stakama jos jednu sezonu. A drugo, transparent za Baresia je postavljen tek kad je Maldini uvrijedio navijace sa gestom, jer su ovi zvizdali na igrace. A sam Maldini je na kraju utakmice izjavio da Milan vec godinu-dvije igra gostujuce utakmice i utakmice na neutralnom terenu. Pa mislim capitano, upitaj se malo. Ako si vec toliko ime, zasto nestanes u odbranu kluba sa nase pozicije, i kazes ovim celnicima da prestanu srat, i da se trazi jaci Milan? Al ne smije, radi para
zalosno |
|
|
|
|
|
#17652 |
|
Registered User
![]() |
Hmmm,Barone je po mojim informacijama onaj koji je najviše para zaradio od ultrasa i kad je pomislio da je veći od kluba i igrača murija ga je klepila i kaznila!Poprilično sam uvjeren da i on ima prste u pljuvanje po Maldiniju
|
|
|
|
|
|
#17653 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17654 |
|
Registered User
![]() |
opet se ona krampa od silviove kcerke Marina petlja i gura da se Kaka proda Realu jebem joj sve!!!!!
zbog nje Silvio ne da kesh!!!
|
|
|
#17655 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Berlusconi ako ne zeli platiti za igrače neka Arapima proda klub i to je to! A ta zenska uopce ne znam sto radi jer je ona njegova kćerka, ne mama
![]() Leonardova želja je Hernanes. Izrazito dobar veznjak, ali meni je jako zao sto ce nas napustiti Gourcuff jer stvarno dobro igra. To je sve zbog nerada Galliania, Berlusconia i NJEGA. Umjesto da su dobili nekoga u ove zadnje tri tekme, nazvali Yoana i sve sredili oni čekaju da Bordoux plati da mogu uzet lovu...fuj! Mi cemo jednog od najboljih mladih veznih na svijetu prodat u Francusku za 15mln! GENIJALNO!! Hvala Carlo sto si ga dobro procijenio, što ge nisi niti JEDNOM nazvao dok je bio na posudbi, i Gallianiu sto je stavio klauzolu! KONJI! Rinnogattuso, mislim da je vrijeme za novi potpis ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|