![]() |
|
|
#17656 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
E ovako, u oci tekme Fiorentina - Milan.
Juventus je prosao. Sigurni su 2 ili 3. Ako Milan pobijedi onda su treci, ako Fiore pobijedi, onda su drugi. A Milan je pobijedio 1:0 Fiorentinu, sto znaci, da ako Fiore pobijedi 2 razlike, mi zavrsavamo sezonu na 4. mjestu, a 1:0 ostajemo treci, jer imamo bolju gol razliku. Znaci nadat se bodu, a ako bude gubitak, onda barem jedan razlike. Jer kvalifikacije ce nas debelo kostat ![]() Iako, ako se sjecate, 2007 smo krenuli iz Beograda, i zavrsili u Ateni na postolju ![]() |
|
|
|
|
|
#17657 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Mi ako i izgubimo sa 1 gol razlike a Lazio dobije Juventusa onda mi pusimo foru i idemo u dodatne kvalifikacije..tako ja imam neki infosa sa ostalih foruma..
Ma pisi sta hoces mrki,meni nemozes nametnuti svoje misljenje sto pokusavas svakom zivom..nisam ja pizda ja cu uvjek cjeniti Carla ali opklada je opklada.uzivaj u njoj..
|
|
|
#17658 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa evo čekam to uzivanje ali nista se ne događa.
|
|
|
|
#17659 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17660 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
puno je tu bilo dobrih i losih stvari, pa bilo je bi boljih 10000000000000000000000000000000 puta trenera od Carla, preko Saccia do Capella, ali vrijeme je da se kaze ća!!! izgleda da je ljudima potrebno da se ponovi prosla godina ,pa da kazu da je vrijeme da ode......ako izgubimo Gorkufa zbog njega onda se Milan bas sjebao, je r u njemu se vidi vodja, a Kaku ukoliko bude bilo potrebe prodati, jer i on je poceo srati s ozljedama i nije jednostavno na svome niovu....
|
|
|
|
|
|
#17661 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ja mislim da Milan ako izgubi sa manje od 3 gola razlike od Firence ide direktno u L.P..I to je to...
|
|
|
#17662 |
|
Registered User
![]() |
Koja je to katastrofa od klupske politike koja je tako indiferentna prema gourcuffu, najboljem igracu francuske lige, pa to je sramota vec...
|
|
|
|
|
|
#17663 |
|
Registered User
![]() |
Odo Gourcuff... Ovi su jedva čekali da uzmu lovu. Još jedan igr4ač uništen zajdničkim snagama Galliania i Carla. Kakva sramota!
|
|
|
|
#17664 |
|
Registered User
![]() |
Ma ovo je posato cirkus pravi vise!!!!!
Pun mi je K... vise ovog Ancelottija i njegovog kretenskog poimanja fudbala,doslovno otjera igraca iz kluba i onda taj isti kojeg je otjerao postane najbolji igrac francuske lige,i onda ON glumi francuza pravi se lud,niti jednom ne nazove momka niti bilo sta,spomene ga samo kada mora,sta treba da uradi decko da dobije jedno 6 zlatnih lopti da bi ovaj skontao da ima mjesta u PRVIH 11 Milana,i da Seedorf nije vise ono sto je bio Pirlo takodjer!!! A Gallianijeva demagogija mi je vise postala smijesna ne zanm sta se desava sa njim i sa Silviom u posljednje tri godine,poslije Shevina odlaska lagano ode sve u K.... krasni,i sad se nesta natezu sa ovim medjedom,ma nabij ga nogom vec jednom sta treba da opet propustimo ligu prvaka,da onda reaguju!!!! Sve ovo treba razjebati ostaviti par igraca ovo ostalo sve istjerati DOSLOVNO!!!! A Mrki je u pravu ako Sivlio vise nece ulagati u klub nek ga proda Arapima sta glumi kog djavola,jok on ko kakav pubertetlija g...i neke puterice od 18 godina i gura neke ribe po parlamentu,poludio je covjek skroz stare mi!!!!!
|
|
|
#17665 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Koji je vama vise kurac zasto me uvjek morate citirati kad nesto kazem u vezi Ancelottia pa odjebite sa mene vise,ovo je forum podrzavanje demokratije i slicno ako ne mozete trpjeti da neko ima misljenje kontra vas onda ne diskutujte nadjite se vas trojica na Grobniku i osnujte fan klub ala ANTI ANCELOTTI i onda laprdajte do mile volje,stvarno nemate granica majke mi mile..
@mrki di ti je ostao mozak na filozofskom,sta ne uzivas jer ja jos ne mtzim Carla..ukljuci malo lapmicu tu sta ti stoji iznad glave.Jel ti sluzbena vjest za Gorkya NIJE, veceras je sastanak u vezi njega i ima roka do 31.5. "Kopate ljude prije vremena" sta se kaze ccc!! @meskalin,ima razlike sta kazem da cjenim sta je uradio za Milan i ima kad podrzavam njegov ostanak,sad najvise podrzavam njegov ostanak radi ovih ljudi popud DJ,mrkija i geoffa..Govorimo o sadasnjem treneru a ne periodu Milana prije dvadsetak i desetak godina..
|
|
|
#17666 |
|
Registered User
![]() |
Ja se nadam da ga nismo prodali. Vidjet cemo sutra ili prekosutra, ali prodaja bi bila stvarno prava šteta. Nadam se da su otišli čovjeku objasniti da je Leonardo novi trener i da ce igrati itd., a ne da su otisli pokupit novce.
|
|
|
|
#17667 |
|
Registered User
![]() |
@rino
carlo je unistio milan zajedno s gallianiem, cijeli svijet nam se smije ( na mogucu prodaju gourcuffa svi komentiraju kako je premlad za milan, jel jos nema 35 godina, nasa transfer politika je postala SRAMOTA ), i uopce nije bitno hoce li vratiti gourcuffa ili ne, KATASTROFALNO je sto se njegova buducnost u milanu dovodi uopce u pitanje, pa ne postoji klub na svijetu koji ga ne bi htio u svojim redovima, a ovi nasi RASPRAVLJAJU!?!?!? I ti jos uvijek nalazis argumente za carla, pa svaki trener na svijetu bi reko vratite mi gourcuffa ili odlazim iz kluba, dakako, svaki s minornom dozom morala i postovanja prema navijacima milana, no ne i carlo i galliani I OPET te moram pitat, dobro pa sto je to toliko carlo ucinio da zasluzuje tvoje beskrajno postovanje? ajde me molim te uputi, jel sam siguran u tvoje razumno prosudivanje da to ne moze biti 1 scudetto u 7 godina |
|
|
|
|
|
#17668 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
UK media sources are claiming that AC Milan officials have offered 5 million Euros to Aston Villa for midfielder Gareth Barry.
hmm neznam bas kakav je pratil ko Englesku ligu da vise kaze o ovom igracu. |
|
|
|
|
|
#17669 |
|
Registered User
![]() |
Ma smijesan, kakav je, takvih u engleskoj ima bar 20, uopce ne vidim koja bi njegova uloga mogla biti u momcadi
|
|
|
|
|
|
#17670 |
|
Registered User
![]() |
Ostaje nam navijati za Viole ovaj vikend
![]() Ancelottijeva budućnost znat će se u ponedjeljak Trener talijanskog nogometnog prvoligaša Milana, Carlo Ancelotti, očekuje da će početkom sljedećeg tjedna znati ostaje li i dalje na klupi "crveno-crnih"... - Sastat ću se s Gallianijem u ponedjeljak nakon što završi sezona i tada ću saznati što je klub odlučio - izjavio je Ancelotti, a vijest prenosi novinska agencija ANSA. Vlasnik kluba Silvio Berlusconi kaže da u klubu nisu još odlučili tko će biti trener sljedeće sezone, a vjerojatno dosta toga ovisi o tome hoće li se Milan uspjeti izravno kvalificirati za Ligu prvaka. O tome odlučuje nedjeljna utakmica posljednjeg kola protiv četvrtoplasirane Fiorentine. Ne ostane li Ancelotti u Milanu, sljedeći izazov u karijeri mogao bi mu biti Chelsea s kojim ga se često povezivalo proteklih mjeseci.
|
| Tags |
| balkan |
|
|