AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-05-2009, 13:41   #17671

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
geoff ne lupaj, igra u glavnom za englesku u prvih 11... ima strasan pregled igre, igra solidno i defanzivno, trci MNOGO VISE OD Pirla, posluzio bi nam super... iako nece doci, nigdje se ne pominje na italijanskim televizijama...
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2009, 13:54   #17672

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Igra za englesku kad su gerrard, lampard ili carrick ( prije i haargraves ) ozlijedeni, to je solidan igrac, ama bas nista vise od toga, nepotreban milanu koji bi se trebao boriti za scudetto i ligu prvaka, i opet ostajem pri svom da gotovo svaki engleski klub ima bar jednog takvog u svojoj momcadi

Mislim, ako se klupska politika svela na prodaju gourcuffa, a dovodjenje barrya ( bez obzira je li on uopce i u kakvim kombinacijama ), onda se lagano vec sad mozemo pozdravit s bilo kakvim trofejom

Last edited by geoff; 26-05-2009 at 13:56.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2009, 15:00   #17673

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Gareth Barry je dobar igrac....
......za englesku ligu, meni nesto kao Gerrard ali light verzija.
Da li bi se on snasao u Italiji i je li on za talijanski nogomet? Sumnjam.

Smatram da ima i boljih rjesenja, pogotovo sto se mora dati puno novaca da bi se dovelo nekog iz Engleske u Italiju.
Old 26-05-2009, 15:34   #17674

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
@rino
carlo je unistio milan zajedno s gallianiem, cijeli svijet nam se smije ( na mogucu prodaju gourcuffa svi komentiraju kako je premlad za milan, jel jos nema 35 godina, nasa transfer politika je postala SRAMOTA ), i uopce nije bitno hoce li vratiti gourcuffa ili ne, KATASTROFALNO je sto se njegova buducnost u milanu dovodi uopce u pitanje, pa ne postoji klub na svijetu koji ga ne bi htio u svojim redovima, a ovi nasi RASPRAVLJAJU!?!?!?

I ti jos uvijek nalazis argumente za carla, pa svaki trener na svijetu bi reko vratite mi gourcuffa ili odlazim iz kluba, dakako, svaki s minornom dozom morala i postovanja prema navijacima milana, no ne i carlo i galliani

I OPET te moram pitat, dobro pa sto je to toliko carlo ucinio da zasluzuje tvoje beskrajno postovanje? ajde me molim te uputi, jel sam siguran u tvoje razumno prosudivanje da to ne moze biti 1 scudetto u 7 godina
Necu da se raspravljam vise po tom pitanju i tacka stvarno je previse otislo u pm.Da nije to mozda sto je ucinio najtrofejnijim klubom Svjeta 6 godina drzao Milan po broju evropskih bodova u UEFINIM natjecanjima CL tacnije sto je i rekord,itd itd..

Ja se slazem da on treba da ide,da su neke njegove odluke isle u krivom smjeru i slicno ali opet ponavljam necu da kontsnto pljujem i vrijedjam covjeka jer jednostavno za to nemam potrebe kao i vi..mozda iz tog razloga jer smo razliciti.

I ajmo pricati o nogometu o znanju vjerovatno buduceg trojca na klupi Milana i malo manje se sa carlom se prepirati oko istih stvari konstantno..Da bi Gourcuff dosao jedan od trojice mora otici Ronaldinho,Seedorf,Kaka to je evidento a tu odlucuje Berlusconi prije svih.
Old 26-05-2009, 15:38   #17675

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Nama se trenutno smije cijela Europa. Samo Milan je u ovom trenu sposoban pustiti igrača kao što je Gourcuff... Ako se to dogodi to je stvarno smiješno.

On je bolji i od Dinha sada i od Seedorfa, i od Ambrosinia koji igra tamo nekog lijevog veznog ili šta ja znam. Pirla da ne spominjem. Nadam se da je Galliani otišao u Francusku da zadrži Gourcuffa a ne da ga proda jer to je tragikomedija. Inter ce dovest 5 dobrih igrača a mi počinjemo prodajom jednog od najboljih mladih veznjaka danas. Bitno da je Brocchi igrao više od njega u subjektivnom i poltronski ustrojenom Milanu!
Old 26-05-2009, 15:55   #17676

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Nama se trenutno smije cijela Europa. Samo Milan je u ovom trenu sposoban pustiti igrača kao što je Gourcuff... Ako se to dogodi to je stvarno smiješno.

On je bolji i od Dinha sada i od Seedorfa, i od Ambrosinia koji igra tamo nekog lijevog veznog ili šta ja znam. Pirla da ne spominjem. Nadam se da je Galliani otišao u Francusku da zadrži Gourcuffa a ne da ga proda jer to je tragikomedija. Inter ce dovest 5 dobrih igrača a mi počinjemo prodajom jednog od najboljih mladih veznjaka danas. Bitno da je Brocchi igrao više od njega u subjektivnom i poltronski ustrojenom Milanu!
ne moze bit bolji od dinha al ipak bolji od seedorfa i ambra ali je problem da ovaj anceloti sjebava igrace i taktike, ako ostane i dalje moramo plasit isto za Pato moze i njega sjebat ko sto je uradio sa punim igracima da ne spominjam imena sad

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 26-05-2009, 19:36   #17677

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Joj ljudi nasjedate na njihove trikove.. pa zar dosad niste shvatili, imaju isti obrazac Galiani i Berlusconi. Sta je bilo zimus s Kakom? Isto su proturili pricu kako Kaka zeli da ode u City i onda su se oni pojavili kao spasitelji i Kaka je osto u Milanu. Takao ce biti i za Gourcuffa, kao nece da se vrati u Milan, a garantujem, ma 99% sam siguran da ce igrat sljedecu sezonu za Milan. Uostalom sta je bilo s Borielom prosle sezone? Prvi strijelac Genoe, jedan od najboljih serie A, pola sezone su govorili kako ce ostat u Genoi i na kraju je bez ikakvog razmisljanja se vratio u Milan. Mora se malo skrenut paznja navijaca s drugih problema, to je ta taktika, barem ja mislim )))
huss is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 02:49   #17678

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Kakve su to samo glupoosti....uzas,,,cuj Gareth Barry light verzija Stevena G. Krepat cu od smijeha.......
Old 27-05-2009, 03:16   #17679

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy View Post
Kakve su to samo glupoosti....uzas,,,cuj Gareth Barry light verzija Stevena G. Krepat cu od smijeha.......
hahhaha dobro zboris, Stivi je centralni vezni, koji po potrebi moze igrati od golmana do centarfora, dok je Barry krilni igrac, jako dobar, ali nije za Milana
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 05:13   #17680

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
daj odpepajte ovog seronju Juicey-a
Old 27-05-2009, 05:13   #17681

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Milanovi Ultrasi: Fućkali smo Maldiniju kao osobi

Prošle nedjelje je legendarni kapetan Milana Paolo Maldini (40) odigrao svoju posljednju službenu utakmicu na San Siru u karijeri, protiv Rome u pretposljednjem kolu Serije A...

Očekivalo se da će mu navijači “rossonera” pružiti dostojanstven oproštaj, budući da je Maldini cijelu karijeru od 1984. proveo na San Siru predvodeći među ostalim momčad do pet naslova europskih prvkava, ali umjesto toga dočekali su ga zvižduci dijela najžešćih navijača.

Zašto je to uistinu bilo tako, objasnio je vođa najžešćih Milanovih Ultrasa Giancarlo Capelli.

- Mi imamo čistu savjest radi onoga što se dogodilo. Ne porićemo ono što smo povremeno činili tijekom utakmice. Nismo vrijeđali Maldinija kao igrača, koji je bio veliki prvak i koji nas je predvodio do osvajanja svega što se dalo osvojiti, već smo vrijeđali Maldinija kao osobu – rekao je Capelli, poznatiji kao Barun, za Milanews.it.

- Maldini jako dobro zna što je govorio o nama proteklih godina i ne znam što je onda očekivao, da ga slavimo? Prvi sukob s navijačima imao je nakon utakmice Milan-Rosenborg 1996. godine, ali vrhunac sukoba dogodio se nakon finala u Istanbulu (Liga prvaka, sezona 2004/05) kada nas je nazvao plaćenicima i propalicama – dodao je Capelli.

Ove nedjelje Malidni će odigrati svoju posljednju utakmicu u Seriji A, svoju 902. u karijeri u tom natjecanju, a Fiorentinini navijači najavili su da će mu prirediti dostojanstven oproštaj, kada su to već Milanovi Ultrasi propustili učiniti.
Old 27-05-2009, 05:52   #17682

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Gourcouf?
Kao prvo Milan ne moze da ga proda. On je posudjen Bordou i u posudbi postoji klausula, da ga Bordo moze kupit za odredjenu sumu novca. Cini mi se 15-17 miliona. U tom slucaju samo Gourcouf sam odlucuje dali da prihvati ugovor, ili da se vrati u Milano. Glavno pitanje Gourcoufa je ko ce biti novi trener Milana slijedece sezone, i ja sam 100% siguran da on vec zna dali Carletto odlazi, jer u tom slucaju, on se vraca u Milan. Jer je sigurno da kad Carletto ode, Seedorf ide isto. Zato, prestani te pametovat kako prodajemo igraca, kad ustvari ne odlucujemo mi, vec sam Gourcouf. Nasa politika je Carletto i Kaká
Za Carletta sam vec rekao. Svaka mu cast. Jedini trener na ovim prostorima koji moze da cuva svacionicu mirnom. Mislim, imat tolike zvijezdice na jednom mjestu, i cuvat ih sve pod lancem, svaka mu cast. Inace pogledajte Real Madrid zadnji 5 godina, tamo svako vodi svoju politiku. To nije klub. Ali, ipak je doslo vrijeme i za njegov oprostaj. Dosta je bilo. Ja znam da ne odlucuje on koga ce se kupit, vec mu Silvio dovuce igrace po svojoj volji i kaze mu da oni moraju igrat. Ali, da cijele 2 godine igra sa taktikom koju je on izmislio: "bozicna jelka" 4-3-2-1. Mislim, tu taktiku je prvi put primjenio protiv Bayerna u Minhenu, kada smo pobijedili i na kraju osvojili titulu sa istom tom taktikom. Al da u 2 godine samo to fura, i da ne zna uklopit Dinha i Kaku zajedno, mislim stvarno... I Mou je govorio da Lampard i Ballack ne mogu zajedno igrat, pa dodje drugi trener i uklopi ih. A znamo da su Dinho i Kaka zajedno rasturali sa Brazilom. Zato Carletto, grazie di tutto, ma va'tene! Treba nam neko koji igra napadacki.
A za Kaku? Rekao je da ostaje u Milanu i da sve dok Milan i on budu imali iste ciljeve on ostaje u Milanu. A sta ako Milan nema iste ciljeve kao on? Sta ako Milan planira da ga proda, da bi dosao do para, koji nam silno trebaju? Ja mislim da Kaká nema u cilju da 4 godine ne osvoji scudetto, da svake godine ispadne iz kupa Italie u osmini finala, da igra u kupu UEFA, i da svake godine se bori za ulazak u Ch. League. On je rekao da Milan ako zeli da pobjedjuje mora podmladit ekipu. Ali da li to isto zeli i Silvio? Jer ja se ne sjecam kad smo zadnji put kupili mladog igraca (osim Pata). Capitano je sam rekao da bi on najradije svoju traku proslijedio Kaki, jer on nas vodi u ljepsu buducnost. Al za tu buducnost nam trebaju mladi i jaki igraci, a ne Beckham, Sheva, Seedorf, i ostali starosjedioci.
Jedno je sigurno, ako Milan stvarno zeli da slijedece godine ostvari nesto veliko, onda ce se ovog ljeta dogoditi VELIKE promjene u Milanu, pocev od klupe, preko staff-a, pa do igraca.
Ja ostajem optimistican
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 07:03   #17683

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Super mi je ovo,ovaj piše,a nitko ne reagira,ajd druže još nas malo nasmijavaj svojom glupošću!Molim admine da ga puste i ne diraju,nek se djete zabavlja
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 07:30   #17684

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ma bravo,toliko mi je tlak skočio da sam zamolio admine da te puste još,inače najviše volim Internet Huligane,ajd samo ti nastavi,unio si živosti u naš forum
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 08:30   #17685

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Blago tebi brate kad nemas pametnijeg posla od pisanja gluposti po forumu
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules