![]() |
|
|
#17686 |
|
Registered User
![]() |
Najbolji dokaz snage majke prirode je ovo. Ne treba čovjeku zamjeriti dosta mu je njegove muke. Da je njegove pameti na tri dana da se čovjek malo odmori. Blago li se njemu, on nikada ne može dobiti meningitis!
|
|
|
|
|
|
#17687 |
|
Registered User
![]() |
Kakav kralj, pa de nam napisi nest o tim sjajnim juventinima koji su vecina od silne ljubavi prema klubu digli sidro cim je calciopolli poceo ili o onih 15000 ljudi na stadionu koji vjerno bodre juve na svakoj utakmici
|
|
|
|
|
|
#17688 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17689 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Evo malo offtopic,htio sam vidjet ako nekoga zanimaju house i dance mixevi koje svaki mjesec izbacujem pa mogu i ovdje stavit linkove ako se admini slažu za malo reklama i ako vas uopće zanima pa vidite malo da li da dižem linkove!
Pozzz |
|
|
|
|
|
#17690 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
Napisao sam da je Barry dobar za englesku ligu.....poredit ga s Gerrardom je samo po sebi smjesno pa sam mislio da ce svi shvatiti, jer o Gerrardu bi se trebalo pricati (kao primjer samo) u Milanu, a ne o Barryu. A inace, nije potrebno ovim nacinom - "gluposti..krepat cu od smjeha" - odgovarat, ali to je vec pitanje kulture.
|
|
|
|
#17691 |
|
Registered User
![]() |
Joj e ovaj JUNAC mi je glavni stare mi popravio mi je pravo zajeban dan na poslu!!
ima ona pjesmica kaze KAKO JE LIJEPO BITI GLUP!!!!! E evo kruze neke glasine da je Braida razgovarao sa Tonijem ne znam prednost mi je sto je talijan i odlican je napadac ali godine........
|
|
|
#17692 |
|
Registered User
![]() |
jesi ti druze glup,pa zato i pravite manji stadion od ovog sto imate.pa dele alpi moze dva puta stati u SAN SIRO.Vama je cast igrati pred onakom kulisom. Zato obrisi nos i idi igraj klisa.Kad dostignete MILANOVE uspjehe iz evrope onda se javi na ovaj forum.
|
|
|
|
|
|
#17693 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Bronzetti: "Kakŕ will not leave the Serie A"
|
|
|
|
#17694 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Guardiola odma nakon utakmice rekao da ovu titulu posvecuje velikom Maldiniju....
Svaka mu cast prva god tri titule ovo ocekujem od Leonarda
|
|
|
#17695 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() Last edited by DavieBoy; 27-05-2009 at 18:15. |
|
|
|
|
|
|
#17696 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17697 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Znate šta treba... Treba Gourcuffa prodat Nantesu, zatim kupit Džeku kojeg treba poslat na posudbu u Leotar te kupit Valdeza iz Barce koji će bit prvi golman u konkurenciji tek pristiglog Buffona iz Juvea i Abbiatia. Zatim nagovorit Paola da igra još tri godine i poslat Pata na posudbu u Albinoleffe a dovuć Crespa iz Intera. Ima još...
Nagovorit Carla da postane sportski direktor, Leonardu dat otkaz, Maldinija stavit u ured za odnose s navijačima te vođu Briggatte stavit kao pomoćnog trenera koji će u prvom redu davat podršku novopristiglom, genijalnom treneru Kataliniću koji ima klauzulu u kojoj piše da bilo koji klub koji ga želi mora Milanu platit 55 mil. funti. Produžit ugovore s Bonerom, Favalliem, Ambrom, Clarenceom, Shevom, Kaladzeom, KalČem, Marekom, Senderosom. Oddoa i Storaria obavezno vratit, nek se nađu, duga je sezona. Silovat Berluovu kćerku, obradit himnu kluba na house, pustit je na San Siru i zapalit stadion...pa ga dignut u zrak i počet navijat za Heerenveen... |
|
|
|
|
|
#17698 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]() ![]() !!
|
|
|
|
#17699 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |