AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 27-05-2009, 08:52   #17686

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Najbolji dokaz snage majke prirode je ovo. Ne treba čovjeku zamjeriti dosta mu je njegove muke. Da je njegove pameti na tri dana da se čovjek malo odmori. Blago li se njemu, on nikada ne može dobiti meningitis!
profa is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 09:12   #17687

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Kakav kralj, pa de nam napisi nest o tim sjajnim juventinima koji su vecina od silne ljubavi prema klubu digli sidro cim je calciopolli poceo ili o onih 15000 ljudi na stadionu koji vjerno bodre juve na svakoj utakmici
geoff is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 09:22   #17688

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Juicey View Post
Znaci tolika vam je kriza bila prije mene....pa gori ste od onih sugavih shinterovaca...

rosoneri...
hahahahhah koja si ti glupača hahahha glupanska glupačka hahahhahaha
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 10:34   #17689

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Evo malo offtopic,htio sam vidjet ako nekoga zanimaju house i dance mixevi koje svaki mjesec izbacujem pa mogu i ovdje stavit linkove ako se admini slažu za malo reklama i ako vas uopće zanima pa vidite malo da li da dižem linkove!
Pozzz
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 11:25   #17690

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy View Post
Kakve su to samo glupoosti....uzas,,,cuj Gareth Barry light verzija Stevena G. Krepat cu od smijeha.......
Valjda nisi shvatio sarkazam u mom postu, nema veze, nije lako ovako preko neta shvatiti nekoga, a i treba poznavati osobu da bi znali tocno na sto se misli.

Napisao sam da je Barry dobar za englesku ligu.....poredit ga s Gerrardom je samo po sebi smjesno pa sam mislio da ce svi shvatiti, jer o Gerrardu bi se trebalo pricati (kao primjer samo) u Milanu, a ne o Barryu.

A inace, nije potrebno ovim nacinom - "gluposti..krepat cu od smjeha" - odgovarat, ali to je vec pitanje kulture.
Old 27-05-2009, 12:08   #17691

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Joj e ovaj JUNAC mi je glavni stare mi popravio mi je pravo zajeban dan na poslu!!
ima ona pjesmica kaze KAKO JE LIJEPO BITI GLUP!!!!!
E evo kruze neke glasine da je Braida razgovarao sa Tonijem ne znam prednost mi je sto je talijan i odlican je napadac ali godine........
Old 27-05-2009, 16:06   #17692

mido_manija

Registered User

mido_manija is on a distinguished road
jesi ti druze glup,pa zato i pravite manji stadion od ovog sto imate.pa dele alpi moze dva puta stati u SAN SIRO.Vama je cast igrati pred onakom kulisom. Zato obrisi nos i idi igraj klisa.Kad dostignete MILANOVE uspjehe iz evrope onda se javi na ovaj forum.
mido_manija is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 16:06   #17693

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Evo malo offtopic,htio sam vidjet ako nekoga zanimaju house i dance mixevi koje svaki mjesec izbacujem pa mogu i ovdje stavit linkove ako se admini slažu za malo reklama i ako vas uopće zanima pa vidite malo da li da dižem linkove!
Pozzz
Kolega ja sam u tom djiru totalno..inace techno je No1 za mene ali to je neko proslo vrijeme,volim dobar House poslusati..ajde da vidim sta nudis?? cekam..

Bronzetti: "Kakŕ will not leave the Serie A"
Old 27-05-2009, 16:52   #17694

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Guardiola odma nakon utakmice rekao da ovu titulu posvecuje velikom Maldiniju....
Svaka mu cast prva god tri titule ovo ocekujem od Leonarda

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 18:13   #17695

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Valjda nisi shvatio sarkazam u mom postu, nema veze, nije lako ovako preko neta shvatiti nekoga, a i treba poznavati osobu da bi znali tocno na sto se misli.

Napisao sam da je Barry dobar za englesku ligu.....poredit ga s Gerrardom je samo po sebi smjesno pa sam mislio da ce svi shvatiti, jer o Gerrardu bi se trebalo pricati (kao primjer samo) u Milanu, a ne o Barryu.

A inace, nije potrebno ovim nacinom - "gluposti..krepat cu od smjeha" - odgovarat, ali to je vec pitanje kulture.
To nije pitanje kulture nego je to moje demokratsko pravo da na valjan nacin odgovorim na tvoj post(bolje se smiajti nego plakati)....a ti ako isto dobro vidis ,trebao si primjetiti smajlic na kraju recenice sto aludira na nesto...a na sta skontaj kako zelis....svakako se ne znamo sto sam kazes,sto opet nije bitno al eto to si sam rekao...hvala i dovidjenja

Last edited by DavieBoy; 27-05-2009 at 18:15.
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 27-05-2009, 18:14   #17696

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Pozzz
LOOOD ZA TO MJZOM MENI POSALJI SVE STO IMAS,da VIDIM KAKAV SI!
Old 27-05-2009, 19:52   #17697

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Znate šta treba... Treba Gourcuffa prodat Nantesu, zatim kupit Džeku kojeg treba poslat na posudbu u Leotar te kupit Valdeza iz Barce koji će bit prvi golman u konkurenciji tek pristiglog Buffona iz Juvea i Abbiatia. Zatim nagovorit Paola da igra još tri godine i poslat Pata na posudbu u Albinoleffe a dovuć Crespa iz Intera. Ima još...

Nagovorit Carla da postane sportski direktor, Leonardu dat otkaz, Maldinija stavit u ured za odnose s navijačima te vođu Briggatte stavit kao pomoćnog trenera koji će u prvom redu davat podršku novopristiglom, genijalnom treneru Kataliniću koji ima klauzulu u kojoj piše da bilo koji klub koji ga želi mora Milanu platit 55 mil. funti.

Produžit ugovore s Bonerom, Favalliem, Ambrom, Clarenceom, Shevom, Kaladzeom, KalČem, Marekom, Senderosom. Oddoa i Storaria obavezno vratit, nek se nađu, duga je sezona. Silovat Berluovu kćerku, obradit himnu kluba na house, pustit je na San Siru i zapalit stadion...pa ga dignut u zrak i počet navijat za Heerenveen...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2009, 04:59   #17698

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Znate šta treba... Treba Gourcuffa prodat Nantesu, zatim kupit Džeku kojeg treba poslat na posudbu u Leotar te kupit Valdeza iz Barce koji će bit prvi golman u konkurenciji tek pristiglog Buffona iz Juvea i Abbiatia. Zatim nagovorit Paola da igra još tri godine i poslat Pata na posudbu u Albinoleffe a dovuć Crespa iz Intera. Ima još...

Nagovorit Carla da postane sportski direktor, Leonardu dat otkaz, Maldinija stavit u ured za odnose s navijačima te vođu Briggatte stavit kao pomoćnog trenera koji će u prvom redu davat podršku novopristiglom, genijalnom treneru Kataliniću koji ima klauzulu u kojoj piše da bilo koji klub koji ga želi mora Milanu platit 55 mil. funti.

Produžit ugovore s Bonerom, Favalliem, Ambrom, Clarenceom, Shevom, Kaladzeom, KalČem, Marekom, Senderosom. Oddoa i Storaria obavezno vratit, nek se nađu, duga je sezona. Silovat Berluovu kćerku, obradit himnu kluba na house, pustit je na San Siru i zapalit stadion...pa ga dignut u zrak i počet navijat za Heerenveen...
A jesi puko ba...!!
Old 28-05-2009, 05:19   #17699

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post

Jes ti dobro, tebra libo te

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 28-05-2009, 05:30   #17700

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Jozo likes Milan
geoff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules