![]() |
|
|
#17731 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
|
|
|
#17732 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
EJJ jeli stvarno DEFINITIVNO da se Gorky nevraca u Milan? Nisam imao vremena u zadnje vrijeme pratit tu situaciju pa bi volio da neko odgovori ako zna...Hvala
|
|
|
#17733 |
|
Registered User
![]() |
Ma jasta je stari,potpisao ugovor na 4 godine sa Bordeauxom jbg.
|
|
|
#17734 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
OFFICIAL: Gourcuff signs for Bordeaux
28.5 Source: Football Italia French midfielder starlet Yoann Gourcuff has left Milan to sign for Bordeaux, the Ligue 1 side have announced. Gourcuff arrived at Milan in 2007 from Rennes and was touted as the new Zinedine Zidane. The talented playmaker didn't have many chances to prove himself and was sent out on loan to Bordeaux. As part of the agreement, Bordeaux were given the right to make the deal permanent for Ł15m. Milan Vice-President Adriano Galliani admitted that he hoped the French outfit wouldn't take that option, but it has been confirmed that Gourcuff is now 100 per cent a Bordeaux player. Gourcuff has signed a four-year deal and will try and build his career in his homeland. “I am very happy to continue my adventure that I started with the Girondins,” he enthused. “I had been thinking about this decision all season and we have created an agreement that suits all parties. “I would like to thank the directors on both sides for allowing this transfer and I am ready to accept this new challenge.”
|
|
|
#17735 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Sve za ostanak među Rossonerima
'Sada slijede obaveze u Galaxyju, ali vraćam se u studenom u Milan. Iako je sedam milijuna eura mnogo novaca, to je nešto što sam morao učiniti', je Becks o posudbi Rossonerima. Zvijezda engleske reprezentacije David Beckham vraća se u lipnju nastupima za Los Angeles Galaxy. Iako su mnogi mediji špekulirali kako bi ga Carlo Ancelotti mogao povući sa sobom u Chelsea, Becks je to demantirao. "Mislim da to nije moguće, ali dobro je znati da postoji interes. Na kraju, ipak sam još igrač Galaxyja i jedino je realan povratak u Milan", te dodao: "Vratio bih se čak i kad se ne bi kvalificirali u Ligu prvaka sljedeće sezone". Beckham bi se u studenom, kada završi prvenstvo u MLS-u, trebao vratiti na Giuseppe Meazzu. Sedam milja eura za igranje među Rossonerima financirao je iz vlastitog džepa. "Iako je to zaista velika svota, nije mi žao. Prihvatio sam činjenice i drago mi je što sam ostao u Milanu", zaključio je Becks. Englez je u 19 nastupa ove sezone upisao dva pogotka i pet asistencija.
|
|
|
#17736 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Konacno nesto lijepo....L.P.I povratak Neste...
Lijepo..Jos da ode carlo???
|
|
|
#17737 |
|
Registered User
![]() |
Eto otisao je Karlo. Ipak ja mislim da je to greska iako je u zadnje vrijeme smorio sa Seedorfom i Favalijem,.
Ciao Karlo Last edited by kakabanja; 31-05-2009 at 10:44. |
|
|
|
|
|
#17738 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
UFFICIALE: ANCELOTTI VA VIA
31.05.2009 17:35 di Milannews Redazione articolo letto 638 volte © foto di Giacomo MoriniCarlo Ancelotti ha appena annunciato in diretta televisiva il suo addio al Milan: "Abbiamo deciso in comune accordo con la societŕ di interrompere il nostro rapporto un anno prima. Ringrazio tutti, dal Presidente alla squadra: ci lasciamo in perfetta sintonia e con stima". Ancelotti non ha voluto perň ufficializzare il suo passaggio al Chelsea.
|
|
|
#17739 |
|
Registered User
![]() |
ufff, kakav zadnji dan serije A....
odoše VELIKANI svjetskog nogometa GRAZIE MALDINI, ANCELOTTI, NEDVED, FIGO !!! carevi !!!! dobro došao Leonardo, NESTA, novi obrijani gatuzo , THIAGO, MATTIONI, i ostala leonardova djeca ![]() LJUDI MOJI, POČINJE NOVA ERA MILANA !!!! |
|
|
|
|
|
#17740 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Na SKY-u kažu da je ovo bio zadnji gol Kake u Italiji,onda stvarno kreće nova era Milana,borit ćemo se za opstanak
|
|
|
|
|
|
#17741 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Onda ce ta nova era početi s prodajom Kake i Gourcuffa, ludilo!
Ali počnimo s odlasnom Carletta Mozda Kaka' i ostane!
|
|
|
|
#17742 |
|
Registered User
![]() |
pa kaka ostaje sigurno....
ne znam di ste vi bili ove zime, i ak vam ono nije bio dovoljan dokaz da kaka ostaje, onda ne znam sta vam treba jos........ |
|
|
|
|
|
#17743 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Malo ste dosadni s Kakom
![]() |
|
|
|
|
|
#17744 |
|
Registered User
![]() |
Carlo hvala ti za sve sto si ucinio za nas,al bilo je krajnje vrijeme da se fatas pedale!!!!!
![]() ![]() Eh sad ja sam nesta siguran da Kaka nece otici!!!! Ali danas kad sam vidio Nestu na terenu srce mi je zaigralo!!!!! Leo je novi trener i sa ovim svim promjenama koje se najavljuju i nadam se konacno jedan DOBAR I PAMETAN mercato mozemo konacno vise osvojiti scudetto!!!
|
|
|
#17745 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma hvala Ancelottiu na svemu sto je uradio, al su ga u posljednje vrijeme svi procitali u Italiji, sa onim kukavickim formacijama sa jednim napadacem... Nadam se da cmeo sljedecu sezonu igrat s dva spica, davat puno golova i igrat naljepsi fudbal
) da, i osvojit makar skudeto ) Leonardo mi izgleda nekako obecavajuce, cini mi se da ima daMu za razliku od Ancelottia... ))) |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|