AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2009, 16:35   #17791

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Taman odlucio da pijem tri dana bez prestanka (polozio mikrobiologiju i otisao Ancelotti) a mene dočeka prodaja Goucuffa i Kake ... Nista opet cu piti samo sto ce biti i tuge i srece jeb ga... Berlusconi gade prodaj klub, vise nas brukkas zadnjih godina nego sto nas cinis sretnima ...
Old 02-06-2009, 17:08   #17792

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Ako se obistini da su prodali Kaku, teška srca moram reći da me ovaj klub više ne zanima dok je njegov vlasnik pogan Silvio. Nesposobna govna već godinama ne mogu da dovedu prave igrače, nego kupuju naokolo olupine. Ovo je vrhunac nemorala i drskosti, i jebo im Ronaldinho mater svima zajedno¨!!!!
profa is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 17:23   #17793

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma ovo je izgleda gotova stvar, evo i Sky prenosi da je Kaka pristo. Jebiga, na niske grane smo spali, Gourcuff, Kaka, ko je sljedeci?? Al dobro ne treba bit pesimista, imamo Beckhama i Ronaldinha jos :Pppp da i polumrtvog Shevu :p i jos 15 igraca koji imaju vise od 30 godina hehehhe mogli bi mi opet malo do druge lige ko 1982 :Pppp
huss is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 17:40   #17794

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Brazil, Carlos Dunga, the withdrawal of a national verdeoro Teresopolis, said: "Kakŕ is a player of great quality and can adapt without any problems in football in any country. He has already shown knows what to do: he did so in Italy and can do it anywhere. "

Zanim me sta na ovo sa Kakom sada kazu mrki,geoff i ekipa koji su Ancelottia jedinim kricvem smatrali za sve lose u Milanu ON je bio taj koji je sve ovo drzao normalnim i to je barem tako izgledalo,gdje vam je sad Leonardo,gdje da stane iz igraca..toliko o vasem poznavanju psihologije modernog nogometa *****
Old 02-06-2009, 17:46   #17795

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ama ne kenjam ja za njega, vec zbog toga sto dopusti da ga ovi vode. Pa ako ti je vec stalo do tog kluba svim srcem, onda reci ne idem. Pricaj te sta hocete, imam ovaj ugovor do 2012, ispostovat cu ga i ostat uz milan. Ako na kraju mi ne ponudite novi, znaci vise za vas ne znacim nista.
Ovako je prihvatio bolju platu Real-a, a i uostalom dopustio je da banda Galliani i Silvio dobiu para na njemu. Ipak mu je 27 godina, pa misle da ce mu sad kariera krenuti na dole. Meni je Kaká ogromno drag, al ne volim igrace koje trce za parama. Znam da on nije takav, al kako mozes dopustit da te drugi smjestaju tamo gdje ti nije mjesto. Steta, mrzim iznad duse Man Utd i Real, znaci morat cu mrzit i Kaku
A sto se tice Milana, ako ne dovedu Dzeku, i mene su se rijesili. Sklanjam se sa foruma, jer me vise ne zanimaju. Ova sezona mi je pokazala pravo lice majmuna iz Milana. Sad nek dovedu Tonia pa nek njemu dadnu slavnu 22
MILAN MILAN VA FAN'CULO
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 17:52   #17796

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Spain? I’m on a beach in Italy!” exclaimed Galliani when he was called by the Gazzetta dello Sport this evening.

“I’m at the seaside in Romagna. There are no negotiations with Real Madrid over Kaka.”

-------------------------------------------------------------------------------------

“I will say it for one last time: I do not want to leave Milan,” La Gazzetta dello Sport quotes Kaka as having said while on the flight to his homeland.

“I prefer to keep quiet for the time being because I don’t want to be misinterpreted or, even worse, manipulated.

“I just want to say to the millions of Rossoneri fans that I have made my choice. I want to stay. Just leave me alone, please.”

Milan finished third in Serie A to qualify for next season’s Champions League after Kaka netted in a 2-0 victory over Fiorentina on the final day.

“Thank God we qualified for the Champions League. We missed it and I missed it,” explained Kaka.

“I want to keep winning with Milan. I’m staying at Milan. And as of today, this case is over.”

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 17:54   #17797

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Rino, imas pravo da je drzao sve pod kontrolom. To je tacno. Jedini trener koji je te zvijezdice mogao cuvat u klubu sretnim i zadovoljnim. Al nije imao pojma o taktici. Ne znam Lea, novi je. Vidjet cemo ga.
Al Gourcouf je odradio pametnu stvar. Izgleda da mu je neko dobro savjetovao, da bjezi iz toneceg broda. Ovi mu dali mjesto u prvoj 11-oci, a kod Carla non stop na klupi. Kaká je otisao. Izgleda da mu je ova banda Galliani-Silvio savjetovala da ide, jer im trebaju pare. Jer ne vjerujem da bi on tek tako otisao iz kluba koji mu je spreman dat kapitensku traku. A uostalom, upravo ga je Leonardo otkrio, pa je imao i mogucnost da igra pod njegovom rukom. Ali, ovi nasi kreteni zeljni para. Izderali smo se na Maldini, vjerovatno nam preostaje jos da prodamo Pirla, a ako Chelsea ponudi 45 miliona za Pata, mislim da ce i on otic.
Steta, slijedece sezone cemo bit Roma 2 u Ch.League.
Sramota sramota sramota. Prodat zvijezdu kluba. Divim se Manchesterovim, Barcinim i Realovim navijacima, koji nikad nece brinut da ce klub prodat njihovu zvijezdu. A nas gospoda iz via Turatti izda
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 18:07   #17798

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ama ljudi koga je prodo sta vam je dok ne bude official nema nista pa jebo vas led svaki prelazni rok ista prica ....kad se sve zakljuci i ako se zakljuci onda pisite...Kaka je sto puta ponovio da zeli ostati da zeli biti kapiten, Maldni izjavi prvo da Kaki treba dati kapitensku pa onda izjavi kroz 2 dana da ne zna ocel ostati u Milanu....sve sama nagadjanja od spanskih italijanskih i engleskih medija...samo se slazem da Milan previse dopusta te price oko Kake a to je zato sto su jednog simbola i instituciju u klubu vec prodali...ko zna sta sve stoji iza ovog...dosta price se ne podudara tako nemoj da nasjedate odma....jutros kakine rijeci prenosi gazzeta a onda navece prenose drugu i to preuzmu od spanskih novina...novine se moraju prodavat...sad ako vec ocete da nagadjate mozda iza ovog stoji Perez takticki da se digne prasina a on da dovede C Ronalda....

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 18:09   #17799

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
ne brinem ni ja da cemo mi prodat kaku, stavam je ljudi vi stvarno povjerujete u sve sto procitate, znamo svi koliko je kaka pobozan, zar mislite da bi pogazio svoju rijec datu milijardama navijaca milana, nebi bas reko, da je u pitanju neko drugi pa hajd, ali kaka nikad, zato se ne sikiram jar znam da ce ostat.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 18:12   #17800

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma evo i ja sad vidim kolika je ovo glupost, kao u zadnjem trenutko otpo transfer, jer se umijeso chelsea koji je ponudio vise, a i igraju na to da sad imaju Ancelottia :P Sto se mene tice ovo je hrpa gluposti, necu vise nis komentarisat dok ne bude oficijelno. Svejedno s Kakom il bez navijacu za Milan, a ne ko ove neke prodane duse sto odma nas napustaju :PPpp salim se ))
huss is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 18:19   #17801

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Ma evo i ja sad vidim kolika je ovo glupost, kao u zadnjem trenutko otpo transfer, jer se umijeso chelsea koji je ponudio vise, a i igraju na to da sad imaju Ancelottia :P Sto se mene tice ovo je hrpa gluposti, necu vise nis komentarisat dok ne bude oficijelno. Svejedno s Kakom il bez navijacu za Milan, a ne ko ove neke prodane duse sto odma nas napustaju :PPpp salim se ))
pa kaka zeli igrati napadacki nogomet, a zna kako anceloti igra, tako da su se tu malo zajebali
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 22:17   #17802

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Kaka je za mene kralj kraljeva... i da ode, pratit ću ga s istim žarom i merakom kao što sam ga pratio u Milanu...Puno više navijam za Milan zbog samog nogometa nego zbog nekog kao "ultras" pogleda.

Ono, živim u Mostaru i sad bi trebo izgarat za Milanom...evo ne znam kako ću. Kaku ću pratit gdje da god ode a tako i Milan, šta god da sa klubom bude.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 04:10   #17803

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Niko nije iznad AC Milana pa ni KAKA, iako mi je jedan od drazih igraca , ali slazem se sa ovim gore potom, AC Milan previse dopusta u novinama ova pisanja i sranja i to jako utice i na ugled kluba, a iskreno prvi put u zivotu bi volio da Berlusconi proda klub arapima pa kako nam god bilo ali mislim goreg od ovog nebi sigurno... Jos uvijek nisam sebi dosao da smo Gourcuffa prodali to mi je nesto najludje u zadnje vrijeme sto sam cuo od transfera a kaku i necu spominjat jer nije zvanicno....
Old 03-06-2009, 04:34   #17804

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Ne znam kako neko moze da kaze necu vise voljeti milan kao sto sam ga volio, ili cak ako kaka ode, pocecu da ga mrzim...
Vi koji tako razmisljate, niste navijaci milana...
Evo vam samo jedan primjer kako navijac jednog kluba ostaje ma sta god da se desi...
http://www.youtube.com/watch?v=oC8a2...eature=related
Propadne klub, zavrse cetvrti,ali nijedan navijac nije prestao da naviji ili voli svoj klub..
Kaka je mnogo ucinio, hvala mu, i ako ostane i ako podje...
G R A Z I E K A K A
G R A Z I E B E R LU
G R A Z I E C A R L O !!!
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 05:04   #17805

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
PA opet ce doci do raspada sistema.........

Tags
balkan

Posting Rules