AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2009, 07:04   #17866

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post

Prodajte Pirla, Seedorfa, Odda, Didu, Favallia, Kaladzea, tu je još i Yoan... uzmite novce i odjebite iz Milana!
Mrki, pa kom bi njih prodali osim carlu u chelseu?

Pa njih nebi ni slaven belupo uzeo...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 07:07   #17867

geoff

Registered User

geoff's Avatar

A i jos toliko o ancelottiu i njegovoj bezuvjetnoj ljubavi prema milanu, kojem sada zeli uzeti jedina dva postena igraca, kaku i pata.

Pa sta taj smrad sad ne uzme jankulovskog, seedorfa i favallia kad ih je toliko forsirao dok je bio na klupi milana?
Old 04-06-2009, 07:39   #17868

mido_manija

Registered User

mido_manija is on a distinguished road
dogovor oko KAKE je gotovo postignut.Galijani je rekao da nesmiju dozvoliti da ispuste 70mil.Prodase ga mamu im jebem...kaze da ce to biti jedina prodaja,i namjerva dovesti nekog top napadaca.Ljudi kako da gledam KAKU,a da nije u crveno-crnom.Jebo im pare mater,pa KAKA se nemoze platit.Nek zene prodaju u pravcu madrida.

Rossoner u srcu...
mido_manija is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 08:35   #17869

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
A sto se nije umjesto onog aviona Brazil-Paris srušio onaj u kojem sjede Galiani i Berlusconi sve im jebem mrtvo retardirano... Oj kako nas sramote i vrijeđaju majko mojaaaaa....
Old 04-06-2009, 08:48   #17870

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Galliani: "Berlusconijev Milan započinje peti ciklus"

Dva dana nakon što je boravio u Madridu i razgovarao sa predsjednikom Reala Florentinom Perez, u javnost je sa izjavama izašao i prvi operativac Milana Adriano Galliani. Galliani je potvrdio kako je sa Perezom razgovarao o prelasku Kake u Madrid, ali kaže kako još ništa nije definirano dok igrač ne kaže posljednju riječ.

"Ricky nije želio ići u Manchester City, ali u Real bi otišao. Nema mogućnosti da ode u Chelsea - ili će otići u Real ili će ostati u Milanu. Odlučit će njegova volja i sve radimo u punoj suglasnosti s njim. U nedjelju me je Florentino Perez pozvao na proslavu njegovog povratka na čelo kluba. Večerali smo i onda, ne poričem to, razgovarali o Kaki. Pregovori postoje, ali nismo postigli nikakav sporazum. Srce? Govorimo o transferima, ali svi imamo srce. Međutim, brojke su postale toliko velike da se i tako veliko srce mora suočiti s njima i izvući zaključak. Kaka se uvijek dobro ponašao prema nama, nikada nije tražio poboljšanje ili produženje ugovora. On je ovdje šest godina, osvojio je sve što se može osvojiti. Ne možemo sebi dopustiti da svake sezone gubimo 70 milijuna eura. Motivacija za Kakin odlazak bi bila isključivo financijske prirode. Real zarađuje gotovo dvostruko više od Milana, imaju vlastiti stadion, ne dijele prihode od ulaznica i TV prava sa drugim klubovima, pomaže im porezni sustav koji im omogućava da igračima daju veće plaće trošeći istu količinu novca: dva potrošena milijuna u Italiji znače milijun u džepu igrača, dok je u Španjolskoj to milijun i pol za igrača. Ne želim biti dosadan, ali korijen problema je ekonomske prirode: Italija je izgubila svoju konkurentnost i Serie A se mora boriti da je ne prestignu i ostale lige, nakon što su je već prestigle Engleska i Španjolska." rekao je Galliani u razgovoru za list Gazzetta dello Sport.

O budućnosti Milana Galliani je rekao: "Želim uvjeriti navijače, da nećemo biti slabiji. Neće se desiti da prodamo Kaku, a da ne dovedemo nikoga. Ako Kaka ode, doći će drugi sjajan napadač. Bit će to odličan napadač. Igrat ćemo u 4-3-1-2 sustavu i ako Kaka ode trebat ćemo nekoga tko će igrati na njegovoj poziciji. Bit će to odličan napadač, baš kao što je i Thiago Silva sjajan branič koji će naslijediti Paola Maldinija. Sve što se napravi u Milanu je pažljivo promišljeno. Nadam se da navijači razumiju situaciju. Berlusconijev Milan je prošao četiri velika ciklusa: Sacchiev, Capellov, Tabarez-Zaccheroni-Terimov i Ancelottijev. Sada započinjemo sa petim ciklusom. Postoje pregovori oko Kake, ali drugi veliki igrači: Pato, Pirlo i Seedorf, nisu na prodaju. Berlusconi ne želi prodavati klub, ali nikada nije ni postojala ponuda za većinski paket dionica. Postoji interes sa Bliskog istoka i iz Sjedinjenih Država za manji dio dionica, ali pregovori o tome nikada nisu ni otvoreni. Milan je spreman za novi početak. Mnogi su u različitim vremenima mislili da smo gotovoi, a mi smo onda počinjali pobjeđivati ispočetka."
Old 04-06-2009, 09:35   #17871

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Berlusconi: Rekao sam C.Ronaldu da ga želim u Milanu

Talijanski premijer i predsjednik AC Milana Silvio Berlusconi otkrio je da je poručio Cristianu Ronaldu da Manchester United zamijeni njegovim klubom...

Portugalski nogometni reprezentativac i velika želja Real Madrida mogao bi biti idealna zamjena za Brazilca Kaku koji je na izlaznim vratima kluba. Njegov transfer u Real Madrid je pred okončanjem, a iz Milana su izjavili da će na San Siro doći jedan napadač i jedan krilni igrač.

I dok su engleski mediji ustvrdili da su “rossoneri” već poslali upit za kupnjom Arsenalovog Emmanuela Adebayora, i tako se opredijelili za napadača, krilni igrač o kojem sanjaju je službeno proglašeni najbolji nogometaš svijeta.

- Cristiano Ronaldo? Šapnuo sam mu na uhu da bih ga volio vidjeti u našem dresu. Osmijehnuo mi se. Pa, tko ne bi volio doći u Milan? - kazao je Berlusconi.

Berlusconi je to rekao Ronaldu u Rimu nakon finala Lige prvaka. Ipak, predsjednik Real Madrida Florentino Perez izbjegava šaputanja i sve glasnije govori o Ronaldu u njegovom klubu. A, i sam Ronaldo nije nesklon tom transferu.
Old 04-06-2009, 10:48   #17872

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
A i jos toliko o ancelottiu i njegovoj bezuvjetnoj ljubavi prema milanu, kojem sada zeli uzeti jedina dva postena igraca, kaku i pata.

Pa sta taj smrad sad ne uzme jankulovskog, seedorfa i favallia kad ih je toliko forsirao dok je bio na klupi milana?
Tupko Chelsea je sve porekao na sluzbenoj stranici,carlo zeli samo Pirla i to je sluzbeno! A gdje ti je Leonardo sad, ni sami niste svjesni u kojim smo govnima sad,vi bi se na mrtvog covjeka posrali koji vam je K****. Sta vam je sad za Ancelottiem mucite svoju muku..
Old 04-06-2009, 10:53   #17873

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kiko View Post
nema veze tko je katolik tko nije.ak cemo po tome gledati arapi sigurno ne bi trebali biti u milanu,jer znamo koliki su katolici talijani,vatikanizam teski.nisi ti shvatio moju poruku skroz,glupo mi sad objasnjavat.nisam nista lose mislio.to je vise jedna stara poslovica.dalo bi se razglabati o njoj al necemo.
Ma nisam ni ja lose mislio, malo zabave u ove crne dane
Fret is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 10:54   #17874

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
15:28 BERLUSCONI: 'NO DEFENDER "

Ma koji je kreten ovaj Ancelotti pokupovao sve stopere na svjetu puj jebem majku i njemu i Favalliu puj koja gamad..

FORZA (pusy) Leonardo
Old 04-06-2009, 11:01   #17875

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Tupko Chelsea je sve porekao na sluzbenoj stranici,carlo zeli samo Pirla i to je sluzbeno! A gdje ti je Leonardo sad, ni sami niste svjesni u kojim smo govnima sad,vi bi se na mrtvog covjeka posrali koji vam je K****. Sta vam je sad za Ancelottiem mucite svoju muku..
Posto ti kolega neznas normalno,argumentirano raspravljat,molim te da ne komentiras moje postove,vrijedanja i psovke nisu potrebne u raspravi.hvala!
Old 04-06-2009, 11:02   #17876

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
[b]

Cristiano Ronaldo? Šapnuo sam mu na uhu da bih ga volio vidjeti u našem dresu. Osmijehnuo mi se. Pa, tko ne bi volio doći u Milan? - kazao je Berlusconi.
Da i to bas sada kad prodaju jedinu zvijezdu u klubu pa da igra s Jankulovskim.
Koji je ovaj Berlusconi klaun..........
Fret is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 11:08   #17877

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ne moze se propusti svake godine da zaradis 70 miliona, a onda isti dan kazu kako hoce C. Ronalda da dovedu koji kosta isto toliko. Ko ovdje kome vrijedja inteligenciju, ili sto bi rekli nasi narodi "jebu nas u mozak" hehhehehe
huss is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 11:21   #17878

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Kakav novi ciklus? Novi ciklus se počinje tako da se riješimo starih igrača i ostavimo par temeljnih, a ne tako što ćemo prodati Kaku i Pirla mozda( ajd to je još ok).

Galliani se obraća navijačima kao da su djeca od 7 godina...to je baš tuzno za gledati. "Milan ne smije imati minus od 70mln..." Što to znaci? Da ce svake godine prodavati najboljeg igrača zato da Berlusconi pokrije dugovw? Tj. Berlusconiev novac uopće više nije u Milanu.

Kao, prema Gallianiu, serie a ne moze pratiti La Ligu u EPL, a Inter ne prodaje Ibru i još se pojačava, Juve ne prodaje Buffona i polačava se... zanimljivo.

Od sada želim da Berlusconi proda Milan i da povede Galliania gdje god već bude tada išao.

A ne znam zasto nas napadaš s tim Leonardom, pa nismo mi htjeli Leonarda. Ali istina, htjeli smo da ode Carlo, i nije mi zao!
Old 04-06-2009, 12:05   #17879

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Dunga: Leonardo može preporoditi Ronaldinha

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Carlos Dunga zadovoljan je izborom svog sunarodnjaka Leonarda za trenera Milana...

Dunga smatra da bi Leonardov dolazak mogao biti jako koristan za Ronaldinha (29), koji je nakon prošloljetnog transfera iz Barcelone i dobrih igara na početku sezone, potonuo u prosječnost, te je sve više “grijao klupu”.

- Leonardo je pravi čovjek za Milan i on može vratiti Ronaldinha nogometu jer je sjajan motivator. Svakako da i Ronaldinho mora pokazati volju i želju jer je on sjajan igrač i samo mu je malo potrebno da se vrati na stari nivo igre. Nadam se da ću za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici imati preporođenog Ronaldinha. Cijeli Brazil se tome nada – rekao je Dunga, koji je izostavio Ronaldinha za naredne dvije kvalifikacijske utakmice za SP (Urugvaj i Paragvaj), kao i za lipanjski Kup Konfederacija.

Dunga se tada osvrnuo i na Ronaldinhovog klupskog i reprezentativnog i klupskog suigrača Kaku i ponudi i njegovom mogućem transferu u Real Madrid.

- Izgubiti igrača poput Kake bio bi užasno težak udarac za svakoga. Mislim da bi pod vodstvom mog prijatelja Leonarda Kaka bio najbolji igrač čak i na mjesecu – slikovito je opisao svoje visoko mišljenje o Kaki Leonardo.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 12:30   #17880

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Sve mi je ovo zalosno,ali nema veze:``igraci i uprave prolaze,ostajemo samo MILAN i MI``!
PER SEMPRE MILANISTA!!!!

Tags
balkan

Posting Rules