AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2009, 07:29   #17911

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
koja smijurija od mercata,prodamo kaku,a dovedemo lavezzia i tonia i trezegueta,mi stvarno postajemo momcad za championship manager 01/02
geoff is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2009, 08:56   #17912

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Prijatelju............
Malo sale u ovom mercato cirkusu ne skodi, zar nisi to shvatio? Preocito je koliko je ova postava glupa da bi netko to uzeo za ozbiljno.

Inace, ja imam 27 godina, koliko imas ti?

Pozdrav
Nisam mislio da si ozbiljan, ta nisam lud...al u ovo osjetljivo vrijeme ostavi mi Tottia
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2009, 18:52   #17913

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Who better than respected FIFA agent Ernesto Bronzetti to shed some light on these issues.

There is a negotiation between Milan, Real and Kaka," he told Sky Sport 24.

"Milan don't do things behind players' backs and vice-versa. This negotiation has been examined closely, [Adriano] Galliani has talked about it with Kaka and now it depends on [Silvio] Berlusconi and the player. It will be up to them, if Berlusconi doesn't sell him, he will stay at Milan."

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 03:46   #17914

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Malo da skrenemo s teme ali eto, mozda ce nekom biti zanimljivo......

Capello odgovara Ancelottiju: Trener igračima nije prijatelj

IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello odgovorio je Carlu Ancelottiju na kritike koje je novi trener Chelseaja izrekao u svojoj autobiografiji.

Britanski Sun objavio je dijelove Ancelottijevog teksta u kojem je opisao Capella kao krutog i nabusitog, te previše udaljenog od momčadi. "Don Fabio" je ostao prilično začuđen takvim komentarima:

"Ne prepoznajem se u tim navodima. Nije istina da ne razgovaram s igračima, ali ne idem na večere s njima. Točno je da se posvađam, ali samo s jednim igračem, nikad s više njih."

S druge strane Capello je prigovorio Ancelottiju da je ponekad previše prijateljski nastrojen:

"Ako želiš biti prijatelj s igračima, budi. Carlo dobiva svojim stilom, ja svojim. Smatram da su pravila u klubu jasna, postoji trener i postoje igrači. Respektiram ih i tražim isto od njih. Ni više, ni manje od toga."
Fret is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 04:31   #17915

Fret

Registered User

Fret's Avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/zid...na/437023.aspx

Iako je Barca favorit za igračev potpis, u igri je još nekoliko klubova.

"Zlatan nije zabrinut. Ne znam koji će klub prvi postići dogovor s Interom, Barcelona, Chelsea, Manchester United ili Real Madrid", rekao je igračev menadžer.

"Sve ovisi koji ga klub želi i koliko ga jako žele. Zlatan je otvoren za razgovor i sa drugim klubovima, ne samo sa Barcelonom. Napustit će Inter samo ako je u pitanju neki zanimljivi projekt."

A najzanimljiviji projekt trenutno se stvara u Madridu. Novi predsjednik Reala Florentino Perez stvara nove "Galacticose"i spreman je platiti koliko treba za bilo koju zvijezdu. Zinedine Zidane, savjetnik španjolskog kluba, nagovara čelnike da što prije potpišu ugovor s Ibrahimovićem.

"Ja bih pokušao dovesti Zlatana da sam predsjednik Real Madrida. On je vrhunski nogometaš i glavni razlog što je Inter osvojio posljednje naslove prvaka", rekao je Zidane za Corriere dello Sport u Rimu gdje je sudjelovao na oproštajnoj utakmici bivšeg francuskog reprezentativca Vincenta Candele. Na teren stadiona Olimpico izašao je u replici drevne rimske kočije koju su vukli bijeli konji.

Na pitanje o Kakinom transferu iz Milana u madridski Real, Francuz je rekao da ne zna ništa o tome.

"Ne znam, nisam ja predsjednik kluba. Ipak, nadam se da će na kraju Kaka doći u Madrid. Bio bih sretan da uzme moj dres s brojem 5."

Ovo mi izgleda sve bolje i bolje
Old 07-06-2009, 04:56   #17916

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Sve smrdi....
Old 07-06-2009, 05:15   #17917

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ma dok ne vidim potpisano i s dresom u ruci ja još uvijek ne vjerujem da će Ricky otići!Toliko naklapanja uvijek ima,a od toga se obistini 10-15 % !Rade komediju od kluba u javnosti,ali možda su samo htijeli opipati puls pa sad dustanu od svega!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 06:03   #17918

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Sve smrdi....
Al mama ima novi trik.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 06:10   #17919

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Interimović:

Nakon što si opisao Ibra-Adriano tandem kao najdominantniji u Europi ( nakon dominacije nad Marekom, Kaladzeom i 40 godišnjim Maldiniem koji je još dbro i zatvarao to ) ja sam odusta od tvoje objektivnosti na koju sam nekada i računao još nekako.

Ovo je najbolje razdoblje Intea u zadnjih 50 godina, i što se događa? Mourinho izjavljuje da postoji mogućnost da ode, Moratti se uplaši jadnik i plati mu veći ugovor odmah. Mourinho sutra opet obožava Inter. Ibra želi otići i u svakom razgovoru tvrdi kako ništa nije sigurno itd. U biti želi osvojiti LP što je ovdje do sad bilo nemoguće očito. Balottelia prezire sva publika serie a jer vjerojatno nikad nije postojao odvratiniji mladi igrač u Italiji ( komentiram ponašanje naravno da me se ne bi krivo razumjelo ). Ancelotti u autobiografiji opisuje Ibru kao igrača koji je imao ugovor s Milanom ali nije htio čekati da Milan odigra sa Zvezdom kvalifikacije, i: " strpljenje ne plaća postotke, ali moratti da..." Milan te godine osvaja LP sa Gilom i Oddom.

Inter osvaja scudetto sa +7 bodova ispred Milana par kola prije kraja a na San Siru im svi zvižde jer je 0:0 rezultat nakon prvog dijela protiv tamo nekog lijevog kluba(??to je samo kod Interista moguće ). Uništavate "Imperatorea" i odlazi čovjek, "oprašta" se od nogometa. Za 2 tjedna potpisuje za Flamengo.

Mourinho treba samo još 5 novih igrača nakon 5 prošle godine, i treba vjerojatno još 5 za nagodinu ako opet ispadne i LP. Veliki majstor uspjeva dobiti očajni Juve i očajni Milan i osvaja scudetto. Pri tome ga takticki nadigrava pola lige i propada mu pola igrača koje je doveo.

Ma Inter je najozbiljniji klub na svijetu.

7!
-----------------------------------------------------------------------

A sad, Berlusconia i Galliania sam toliko zamrzio i zelim da prodaju klub bez obzira hoće li Kaka' ostati ili neće. Nije ni bitno, gade mi se.
Old 07-06-2009, 06:13   #17920

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090607021
Old 07-06-2009, 06:21   #17921

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Eh eto kao danas je ta konacna odluka,vidjet cemo sta ce biti,nadati se najboljem da ce ostati kod nas!!
A ovo za Džeku sta ja znam nesta mi je to cudno da je Galliani bio u Vatri,ako bi igdje bio u Sarajevu to je ili Holiday inn ili Radon Plaza,al aj mu ga znaj sad,znalo bi para dana ranije sigurno da on dolazi u Sarajevo al hajde.......
Old 07-06-2009, 06:32   #17922

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Dzeko dolazi zamjeniti Kaku... nemojte me krivo shvatiti ali... Dzeko je super igrač ali ako mi mjenjamo Kaku sa Dzekom onda smo otisli k vragu. A to odmah znači i da Hernanes ne moze doci igrati KAkinu poziciju ( koju Dinho NE MOZE igrati ).
Old 07-06-2009, 06:41   #17923

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Dzeko dolazi zamjeniti Kaku... nemojte me krivo shvatiti ali... Dzeko je super igrač ali ako mi mjenjamo Kaku sa Dzekom onda smo otisli k vragu. A to odmah znači i da Hernanes ne moze doci igrati KAkinu poziciju ( koju Dinho NE MOZE igrati ).
Da u pravu si ti da dzeko ne moze bit prava zamjena za kaku al to za dinho mislim da on to moze moram priznat da je on sebe prvo zajebao ali uz pomoc ancelotija

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 06:55   #17924

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Dzeko bi bio idealno rjesenje u napadu...Ali ne kao zamjena za Kaku,jer to nepostoji...Kaku nemoze zamjeniti niko,ali ipak nije Kaka Milan..I kada ode opet ce to biti onaj isti klub koji je 7 puta pokorio Evropu,i koji je 17 puta bio prvak Italije.....ITD....
Volio bi da KAKA ipak kaze da ostaje,jer po nekim informacijama iz Italije KAKA bi se trebao vratiti sutra u Milano i onda da on donese odluku dali ide ili OSTAJE....
Old 07-06-2009, 06:57   #17925

Fret

Registered User

Fret's Avatar

PREMA pisanju engleskog dnevnika Daily Maila, Arsene Wenger obratio se vodstvu Wolfsburga s ponudom za bosanskog nogometaša Edina Džeku. Početna ponuda iznosi 12 milijuna funti.

Francuski trener Arsenalovih nogometaša prvi je tijekom ove sezone uočio talentiranog napadača novoga bundesligaškog prvaka, strijelca 26 prvenstvenih golova u 32 nastupa. Smatra ga, navodi isti izvor, idealnim napadačem za svoju momčad jer mu se uklapa u trenersku filozofiju i tehnički i po godinama.

Mail piše da su se na dovođenje napadača bosansko-hercegovačke reprezentacije odlučili i u Manchester Cityju, te da neće pitati za cijenu. Međutim, Wenger računa da će privući 23-godišnjeg centarfora glamurom kluba i Londona, ali i činjenicom da će Arsenal opet imati priliku zaigrati u Ligi prvaka.

Talijansko izdanje nogometnoga web-portala Goal.coma konstatira da je Džeko postao nedvojbeno najveće otkriće ovoljetnoga prijelaznog roka. Razočarano se dodaje kako Inter i Milan kasne u nastojanju da ga dovedu u vlastite redove.

Tags
balkan

Posting Rules