![]() |
|
|
#17956 |
|
Registered User
![]() |
Ako Milan pametno potriši lovu bit će opet konkurentan. Fabregas i slični likovi neće doći u Italiju, tu treba staviti tačku na i. Ali ima igrača koji hoće pa tu i Milan i Inter (u slučaju prodaje Ibrahimovića trebaju tražiti eventualna pojačanja).
Prije svih tu su Džeko, Benzema, Tevez, G.Rossi, De Rossi, Cassano, Hernanes, Zapata, Santacroce, Hamsik itd. Kako je Juve fino obnovio tim prodajom Zidanea, kupili Thurama, Buffona i Nedveda koji su ih nosili godinama. |
|
|
|
|
|
#17957 |
|
Registered User
![]() |
E to sam bas htio spomenut, juve je napravio svjetski posao prodajom zidanea, nadajmo se da i galliani to moze nekako izvuc...
|
|
|
|
|
|
#17958 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Prema zadnjim informacijama,
Berlusconi naveliko govori da se sledeće sezone ozbiljnije treba računati na Ronaldinha Kaka (ako je istina, potpisuje za Real 30juna, nakon konfederacijskog kupa) Abate se vraća s posudbe iz Torina (navodno Leonardo računa na njega u narednoj sezoni) Nakon Galianieve posjete Sarajevu, Milan postao najveći kandidat za kupovinu Džeke
|
|
|
#17959 |
|
Registered User
![]() |
Idemo dalje, žaljenja više nema, ućerat mu kad je mogao onako laprdat prije par dana, a sad ide u gubitnike. Samo mi ovi kreteni nisu jasni da prodaju i njega i Gourcufa, a da već nisu našli adekvatnu zamjenu.
|
|
|
|
|
|
#17960 |
|
Moderator
![]() |
nemojte ni Kaku napadati, nažalost nikada nećemo saznati pravu istinu oko ovog transfera (ako do njega dođe)
ali treba se staviti i u Kakinu poziciju, ako je istina ono što govori, da bi želio ostati u Milanu do kraja karijere, a ovi ga hoće prodati pa što bi on onda ostajao, kada vidi da klub nevodi brigu za njega, on govori da bi ostao, a ovi mu nož u leđa..ko nebi otišao ali kao što rekoh, sve je to "rekla kazala" istinu nikada nećemo saznati
|
|
|
#17961 |
|
Registered User
![]() |
Koji bi to klub ucinio svom najboljem igracu?Nijedan!
Nikad necemo saznati vjerojatno pravu istinu ukoliko se kaka proda, ali jedna je nepobitna cinjenica: klub ne moze prodati igraca bez njegova pristanka. Da kaka ne zeli u real, ne bi niti otisao. |
|
|
|
|
|
#17962 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
ako je istina da naši žele prodati Kaku radi pokrića dugova, iako ovaj ne bi htio da ide, onda ne da smo jadni... dalje, ako igrač kaže da bi ostao u klubu, a klub i dalje ne odbija druge ponude ili ne opovrgava priče o transferu i govori razne gluposti, koji to igrač na kraju nebi pristao da ode, kada vidi da su mu njegovi zaboli nož u leđa... mi možemo samo nagađati,Boga pitaj šta se stvarno krije iza ovog 'paravana' i ko je u stvari svetac, a ko grešnik...
|
|
|
|
#17963 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Ko zna, mozda Leonardo ima u dzepu novog Kaku koji ce bit bolji od ovog pa sad treba ugrabit pare dok se moze......
Nema veze, nije svijet propao ako Kaka ode |
|
|
|
|
|
#17964 |
|
Registered User
![]() |
jest dobra je al sezona 1994-95
|
|
|
|
|
|
#17965 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Prvo nemojte da serete po Kaki, ako ode to nije njegova krivica, nego gamadi iz uprave, Kaka je igracina, i prije svega ljudina ako ode, znaci nije njegovom krivicom i ja mu zelim sve najbolje u karijeri, jer za mene ce uvijek ostat Ricky-Nogometni Bog.
|
|
|
|
|
|
#17966 |
|
Registered User
![]() |
Donio nam je puno toga,ako hoce da ide nek ide,Milan ce vazda biti Milan sa ili bez Kake(naravno da bio bilo sjajno da ostane),mada je ovo natezanje nidje vezze,vise od pola ovoga sto se objavljuje po web siteovima nije istina u to sam siguran,eto znat cemo veceras!kad bude oficijelno onda treba komentarisati ne treba se paliti odma na sve sto se objavi na netu ili bilo koijm novinama ovo je sve rekla-kazala.Silvio i on imaju zadnju rijec o ovome.
|
|
|
#17967 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
TRADITORE! to je to. To su za mene svi koji idu iz Milana bilo gdje iako tu mogu biti legende i polu bogovi. no, Kaka' ce u Realu gaziti, nece propasti kao Sheva.
A Milanov mercato ce biti FZeko za 20mln, Abate, jedan veznjak i Alex Silva il tak neka kanta. I to je tih 40ak mln koje cemo dati. Kaze Silvio da se Kaladze oporavlja, nema frke!! ( jebote!!) MA odvratno, prodajte klub lopovi i ego manijaci! Ili dovedite Dzeku, Hernanesa ( putovnica??), Abatea ( ok igrač ali nemojmo si lagati), Santacrocea i Clichya. Na to bih pristao. Ali ovo je smijurija.
|
|
|
|
#17968 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Nemojte cekat do 2 gotovo Kaka je igrac Real Madrida official....sacu malo da se smirim pa da napisem svoje misljenje kako sam i reko kad se sve potvrdi...
|
|
|
#17969 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Jel ima netko neki link na bilo kakav forum Real Madrida...da vidimo kakva je festa kod njih, bas bi bilo zanimljivo....
![]()
|
|
|
#17970 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
ma jebem i mater njemu svima a i ovima nasim dva govnara
|
| Tags |