![]() |
|
|
#17971 |
|
Registered User
![]() |
http://www.goal.com/en/news/10/italy...or-real-madrid
http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=56501 00:35 - službena obavijest acmilan.com: 'Od sljedeće sezone, Kaka' će nastupati za Real Madrid. AC Milan se zahvaljuje Kaki' na šest predivnih godina u dresu Milana. Biti će teško nadomjestiti prazninu nastalu odlaskom Kake', savršenog primjera profesionalizma i predanosti. AC Milan se, u ime trenera, navijača i igrača duboko zahvaljuje i želi sve najbolje u nastavku karijere.' - stoji na službenoj stranici Milana. Sa Realove službene stranice potvrdili su ovu vijest, navodeći kako će Kaka' potpisati na šest godina, a razni španjolsku mediji tvrde kako je odšteta Milanu u iznosu 65mil.€, no službeni podatak zasigurno nećemo saznati. 00:28 - Španjolski portal 'Onda Cero' objavio kako je Perez potvrdio da je Kaka' od sada igrač Real Madrida. http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home Šteta... volio bih da propadne ![]()
|
|
|
#17972 |
|
Registered User
![]() |
lijepo,
sad stvarno pocinje nova novcata era milana, svidja mi se to , jer bez kake ce milan totalno drugacije igrat, bas me zanima jedva cekam |
|
|
|
|
|
#17973 |
|
Registered User
![]() |
Sad mi je najgore sta ce slijedce napraviti na mercatu ova dvojica manijaka!!!
Koga ce dovesti????? Nameraclili su se oni odavno da ga utope otiso bi on u januaru a man citY da je htio tamo,ali nije samo da saceka ljeto jer je znao da ce Real doci po njega!! samo mi je pao u ocima totalno poslije izjave prije odlaska u brazil,ali sad sta je tu je otiso je hvala mu za sve!!! FORZA MILAN!!!!!!! A ona dvojica su totalno skrenuli sa pameti jednosatvno nevjerovatno sta rade!!! Mislim ako vec Silvio ne moze ulagati u Milan i sve to pa prodaj klub STA SE BRUKAS!!!!!Dosao si u klub sa stilom pokorio citav svijet SA STILOM sad kad ne mozes pratiti IDI SA STILOM!!!!!!!
|
|
|
#17974 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Jako sam razocaran. Covjek koji je bio primjer koji potvrdjuje neke moje zivotne principe, da novac nije sve u zivotu, me razocara
Trenutno mi samo padaju napamet oni stihovi od Zabranjenog Pusenja "Pare pare pokrecu svijet, politiku i nogomet....Al upamti frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu". Vjerovatno ce i Kaka skontat ovo drugo uskoro. |
|
|
|
|
|
#17975 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Mrki... ja te dovedem u svoju kuću i tebi se svidi, ukućani te zavole...no nakon nekog vremena ja te želim izbacit iz moje kuće...šta ćeš ti? Ostati, iako ti ja to ne dam ili otići?
|
|
|
|
|
|
#17976 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Bomber from Bosnia!! Edin Dzeko..sad garantujem da cemo imat najboljeg strjelca Seria A!
Covjek visok 1.93 a trci 100 metara ispod 12 sekundi..eksplozija snage i bjesan za voljenim klubom!!! Za Kaku ne zelim trositi tipkovnicu,zatvorena stranica.. Ljudi glavu gore i taj mercato mrki sto spominjes nije los barem za tebe jer tu nema Ancelottia.. Seedorf,Ronaldinho,Abate,Boriello,Pato,Inzaghi,Dzeko ipak to nisu lose ofanzivne opcije..
|
|
|
#17977 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Jedva cekam da vidim Rina Gattusa kako kolje po San Siru,Nestu.. Pa vidis da je covjek imao potpisan predugovor nekoliko dana i sretno mu..
|
|
|
|
#17978 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ne dirajte mi Kaku... izjavio je da nije htio otić jebemu. Trebo bi Silviju vjerovat umjesto njemu?
|
|
|
|
|
|
#17979 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Budući da kupujem samo dresove sa igračima koje smatram istinskim imperatorima MIlana(Šimić je izuzetak jer je naš),opet sam dobro prošao!Taman u godini kad bi kupio Shevin,Sheva ode,ove godine sam mislio Kaku,sad on ode,znači bolje da više ne razmišljam unaprijed o kupnji jer oni mahnito odlaze!Možda sam stvarno ja kriv ,a ne ova dva naša majmuna :-))
|
|
|
|
|
|
#17980 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Kaka: 'I wanted to stay with Milan'
9.6 || webmaster Source: Football Italia Kaka explained he wanted to stay with Milan, but his move to Real Madrid was “in everybody’s interests during the global economic crisis.” Milan had said they would be willing to sell their Ballon d’Or winner after making losses of £60m this season – roughly the same amount Real are paying to sign Kaka. “I wanted to stay on at Milan, but the global economic crisis has affected many clubs, especially those like Milan that run as a business,” he told Jornal Nacional. “I spoke with the directors and we agreed that the transfer would be in everybody’s interests at this moment in time.” The Rossoneri had also agreed to sell Kaka to Manchester City for a figure rumoured to be around £100m in January, but the player had turned it down. Real Madrid President Florentino Perez insists Kaka will wear the number 5 jersey once held by Zinedine Zidane, but the Brazilian is not so sure. “That would be a big responsibility. Zidane was an excellent player, both for Real Madrid and France, so I would not like to wear his same number. We should wait a little longer before picking a number.”
|
|
|
#17981 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Ja da sam Kaka nikad nebi nosio dres s brojem 5 jer Zidaneu svi ostali nogometasi mogu samo cistit kopacke.
Slicno sam se osjecao kad je Zizou odlazio u sugavi Real..vidi se da nismo dorasli "Velikanima" iako menadzment tvrdi da smo najuspjesniji klub u svijetu. Jel moze itko zamislit kako mi uzimamo Messija Barci..ili Iniestu?
|
|
|
#17982 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Evo najvjerovatnije ostajemo i bez pata, najavio je da je polaskan sto ga trazi Celzi, te da ce nakon konfederacijskog kupa PRVO RAZGOVARAT SA ANCELOTIJEM O SVOJOJ BUDUCNOSTI, PA TEK ONDA SA KLUBOM.
|
|
|
|
|
|
#17983 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
pa slatkišu ti si moj idol
![]() kad porastem htio bih da budem kao ti :respkekt:
|
|
|
#17984 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
E ovako da dam svoje misljenje o ovom, Kaka je otisao, i to je gotova prica, treba se okrenut buducnosti, ako nista makar ovo je najskuplji transfer u historiji nogometa, jer ovdije se radi u EURIMA, a kod Zidana u DOLARIMA(ovo sam pojasnio jer sam citao na nekim forumima da je ovo drugi transfer, nije nego prvi, najveci do sad)
E sad sto se tice same igre, mislim da se Kaka nije uklapao ni u Leonardov sistem igre, kako je najavio Leo, novi Milan ce igrat preko krila, sto znaci Ronaldihno i Pato, sto se tide Dinha on je svoje najbolje partije u Milanu pruzao kad nije bilo Kake, i poneki bljesak da nagovijestit da se moze vratit u vrhunsku formu, Pato nadam se da ce ostat meni je vise Krilni napadac nego centralni, za centralnog nadam se da cemo dovest Dzeku, i imali bi fantastican trio u napadu, doduse nemoze se mjerit sa Ka-Pa-Ro,ali nazalost sta je tu je. Dakle ne treba ocajavat sjetite se nakon odlaska Seve Kaka je poludio i poceo davat svoje najbolje partije, i vidjelo se kakva je igracina i sad ce takav slucaj biti samo sa Patom, taj momak ima sve, ima strasnu brzinu, tehniku, sut lijevom desnom, glavom, sve ima i mislim da moze dostojno zamijenit Kaku, dalje sto se tice veze, imamo Gatussa,Flaminia, i Pirla koji jos uvijek moze igrat na vrhunskom nivou, takode nemojte zaboravit Cardacia i Viudeza, nisu imali sanse pokazat sta znaju kod Ancelotija, ali sam Viudeza posmatro na svjestkom prvenstvu za mlade i odusevio me, momak je brz, ima dobru tehniku i dobar udarac, moze igrat vise pozicija ukljucujuci i krilo. Cardacio je vise tip Flaminia moze trcat ko konj i koristan biti i u ofanzivi i defanzivi. jedino odbrana nam je kriza, Nesta, Thiago, ovaj tandem kad bi igrao nebi bilo problema, ali znamo svi kako nesta ima problema sa povredama u zadnije vrijeme tako da treba dovest adekvatnu zamijenu, mislim da bi Mexes to mogao biti. Sto se tice bokova tu bi se mogli malo i pojacat ili dati nekom od mladih sansu kao sto je uradio sa Santonom Murinho, ja tipujem na Albertazzia i mislim da bi na njemu mogli profitirat. i sto se golmana tice, neznam sta je sa Felipeom kojeg smo navodno kupili prosle sezone? ali tu je Abiati koji je bio vise nego doar prosle sezone. Sve u svemu ne treba ocajavat, kad se na ovaj spisak doda jos Paloschi,Boriello,Pipo,Bonera,Zambrota(za kojeg nisam gore pisao, jer su za njeg rijeci suvisne), Antonini, Abate, i jos koji igrac mi stvarno imamo repektabilnu momcad, pa zar mislite da bi Berluskoni prodao Kaku samo tako da nema nekog plana, iako se cini da zeli unistit klub nevjerujem da je tako, jer i on dobro profitira od kluba, kakav god da je vlasnik sigurno nece on Milana napravit klub koji ce se borit za evropu, jer tako gubi novac i sponzore a to mu nikako ne odgovara, strpite se jos malo i vidjet cete da cemo sljedece sezone biti jaci nego ove. Kaki zelim sve najbolje, jer toliko je toga uradio za nas, nek osvoji Spansku ligu sa Realom, jer Liga Prvaka je nasa. --------DZeko DInho--------------Pato --------PIRLO -----Flamini-----Gattuso Zambr--Silva--Nesta---Mattioni-mislim da ce imat vise sansi kod Lea -----------Abiati Eto po meni sastav sljedece sezone Milanov u koji ne treba puno ulagat a strasan bi bio, dodajte jos na ovo ostale igrace i sljedece sezone idemo na 3 titule ![]() Last edited by Rosson3r; 09-06-2009 at 05:13. |
|
|
|
|
|
#17985 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Gosh you are an optimistic person
![]() Nemoj krivo shvatiti i bez ljutnje...pozz