![]() |
|
|
#18046 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ljudi moji vi kao da zivite na marsu,pa jel znate da je UGOVOR kojim je Kaka bio vezan za Milan pravni posao i on se ne moze raskinuti bez posljedica i samo tako,pa i navijaci su odustali jer su znali da odlazi..prevedeno nece ovaj put htjeti ostati iako je to rekao 127 puta pa imal to igdje..
|
|
|
#18047 |
|
Registered User
![]() |
Pitanje za mrkia,geoffa i DJ-a! Decki dal sad smatrate da je eto po vama Ancelotti ikako imao pozitivnog uticaja u Milanu i dal' ste svjesni da Milan nece vise nikada biti kao za njegove vladavine!? Sve je uspio zajedno odrzati,sve..cak se celavcima dosta pametno borio!! Ne trazim nista al ni nedam ono sta imam..
|
|
|
#18048 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Daj Rino,vec sam ti rekao da necu s tobom u raspravu ako ne iznosiš činjenice,ako baš hoćeš ja mislim da je Ancelotti ODLUČIO otići kad su mu rekli da Kaka odlazi jer zna da je bez Kake u problemu pa je zaključio da je bolje otići i to ti tvrdim zato što je Leonardo još dan danas lagano zbunjen što je uopće izabran,ali to ne mogu dokazat nikakavim činjenicama pa to nisam ni iznosio sada,ali ti si jebeno uporan!I molim te kloni me se više sa Ancelotijem,stavi si poster na zid sobe i uživaj,nikad ga neću poštovat,On je loš trener i pička po karakteru i nikad nije imao utjecaj na ništa što se desavalo u klubu jer su o tome odlučivali ćelavi i Berlu kao i sada,a to sam ti potvrdio sa Abbiatijevim izjavama koliko god im ti ne vjerovao i gotovo!!TOČKA,THE END!!
Last edited by deejaysale; 10-06-2009 at 19:00. |
|
|
|
|
|
#18049 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ja cu da ve zamolim da procitate ovo i poglednete ove slike i tada ce da vam bude jasno sta radi berluskoni i gde su pare od ovaj transver jer covek rezio da se zabavlja u starim godinama
http://www.tocka.com.mk/vest.php?vest=13265 |
|
|
|
|
|
#18050 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Posljednje info kažu da Džeko može ići u AC Milan ali za 32 mil ništa manje...
Druga stvar, ManU prodaje C Ronalda za 90 mil nista manje, Juve Zidana za 75 mil i td a mi najboljeg igraca za 65 mil sro je za 30 mil (dzeku) manje od Ronalda iz ManU -Real M. Ako smo u takvoj krizi kako pricaju i sl mogli su reci realu da je City davao 120 pa vi izvolite ako hocete imate ga a ne za onu mizeriju ga prodat mislim mizeriju koju traze Manu Bajern, Barcelona, Inter za svoje zvijezde koje Real želi... SRAMOTA
|
|
|
#18051 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nisam htio u nikakvu raspravku ulaziti al et..Leonardom nece biti nista bolje igrat cemo atraktivniji nogomet ali recimo ON da je sposoban ovom ekipom izbaciti recimo cak pa i Celtica u knock-out fazi LP male su sanse.. Galliani rekao da ne mislimo odustati od Dzeke i da je to njegova velika zelja,Hernanes Leonardova(Galliani govori u njegovo ime) kao i da cemo najvjerovatnije otpustiti neke igrace..Abate se definitivno vraca u Milan!!
|
|
|
|
#18052 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Maldini: “Without Kaka, the Champions League is a utopia”
|
|
|
#18053 |
|
Registered User
![]() |
odkud ti to ? ja sam čitao da je maldini reko da ce bez kake bit teško, ali da ce bit još veći izazov, i veća motivacija za igrače da osvoje ligu prvaka bez kake....
|
|
|
|
|
|
#18054 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Boriello,Dzeko,Pato,Inzaghi,Ronaldinho,Viudez,Seedorf,Abate to ja zovem opcije...
|
|
|
|
#18055 |
|
Registered User
![]() |
ja se samo bojim da se sve sad ne raspadne zbog odlaska carla i paola..... očito su igrači svi bili jako jako vezani uz njih
|
|
|
|
|
|
#18056 |
|
Registered User
![]() |
Da ocigledno jedino Abiatti nije bio vezan al on je kompetentiji od Gattusa,Pirla,Ambrosina,Neste,Paola jbg takva su vremena danas..
|
|
|
#18057 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Galliani upozorava Wolfsburg
Adriano Galliani, koji je prije nekoliko dana boravio u Sarajevu, gdje se interesovao kakve su opcije da se potpiše Džeko, nije bio pretjerano oduševljen odlukom Wolfsburga da odbije ponudu Milana za Džeku. “Ukoliko ne promjene svoj stav, okrenućemo se drugim mogućnostima”, rekao je Galliani za Sky Italiu. Wolfsburg je jučer odbio ponudu Milana u visini od 22 miliona eura. Italijanska ekipa osim novca u transfer je bila spremna uključiti Didu ili Kakhaber Kaladzea. Wolfsburg, međutim, traži između 30 i 32 miliona eura. Italijanski mediji predviđaju da ukoliko Milan ne postigne dogovor sa Wolfsburgom, da će se Galliani okrenuti dovođenju Luce Tonija iz Bayerna ili Samuela Eto’oa iz Barcelone.
|
|
|
#18058 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Džeko može ići za 32 miliona
Edin Džeko doveo je ionako vruće transfer ljeto u stanje usijanja. Njegova slika ne silazi sa naslovnica svjetskih sportskih magazina, no niko sa sigurnošću ne zna gdje će bosansko-hercegovački dijamant nastaviti karijeru. Opcija je mnogo, i prema informacijama do kojih je došao San Sport Džeko je sve bliži Milanu. Naime, iznenadna posjeta alfe i omege AC Milana, Adriana Galliana našem glavnom gradu i Džekinom impresariu Irfanu Redžepagiću, u Wolfsburgu je odjeknula poput bombe. Nadzorni odbor Wolfsburga sazvao je hitni vanredni sastanak, na kojem se raspravljalo o budućnosti najboljeg ovogodišnjeg igrača Bundeslige. Bio je to maratonski sastanak kakav se ne pamti u Wolfsburgu. Većina članova Upravnog i Nadzornog odbora glasao je za ostanak Džeke među vukovima, sa obrazloženjem; da im je prijeko potreban za Ligu prvaka. Odbijanjem Milanove ponude zaradili bi također rejting poene i poslali jasne signale bogatim evropskim klubovima da je Wolfsburg postao finansijski neovisan klub. I predsjednik nadzornog odbora VW-a, Francisco Garcia Sanz naredio je da Džeko ostane u klubu i da nema pregovora sa Milanom - referirao je za San Sport novinar Njemačkog Wolfsburger Allgemeine Zeitunga Engelberd Heufel. Ipak kako se situacija mijenjala iz sata u sat, došlo je do neočekivanog preokreta. Ostali članovi zaslijepljeni Berlusconijevim milionima insistirali su na prodaji Džeke. Bili su mišljenja da bi klub napravio ogromnu grešku ako za 30 miliona eura ne bi pustio bh. kolosa, i naglašavali su da se mora krpiti rupa koju je Magath ostavio iza sebe (Wolfsburg je u Magathovoj eri za dvije godine poslovao sa gubitkom od 25 miliona eura). Negdje oko ponoći zaključeno je da je, ipak pametnije pregovarati sa Milanom i da za nevjerovatih 32 miliona eura Džeko može napustiti Wolfsburg. Sada je sasvim jasno da navodi menadžera Wolfsburga Jurgena Marbacha kako Džeko nije na prodaju, bio samo trik u podizanju njegove cijene - navodi Heufel. Prema saznanjima San Sporta Wolfsburgov zastupnik Vlado Borozan jučer je počeo pregovore sa zastupnicima Milana oko evantualnog prelaska bh. asa u redove Milaneza. Ukoliko Milan pristane na uslove Wolfsburga, Džekin transfer bi oborio rekord Bundeslige kad su u pitanju transferi. Trenutno najveći transfer drži njemački reprezentativac Mario Gomez, koji je za vrtoglavih 30 miliona eura prešao iz redova Stuttgarta u Bayern. Džeko bi u Milanu dobio petogodišnji ugovor koji bi mu garantovao tri miliona eura (neto) po sezoni. Vrući pregovori o Džeki se nastavljaju, dok naš dijamant uživa na Azurnoj obali sa svojim prijateljima iz reprezentacije Emirom Spahićem, Sejadom Salihovićem... Menadžer Wolfsburga Jurgen Marbach naglasio je da je suma od tri miliona eura (bruto) po sezoni, koliko su Džeki ponudili, sasvim zadovoljavajuća, To je maksimum koji Wolfsburg može dati Džeki, i sa tom sumom bi Džeko postao jedan od najplaćenijih igrača Bundeslige. Uslove koje smo mu ponudili može dobiti kod 10 do 15 najbogatijih klubova na svijetu, naglasio je Marbach za njemačke medije. Nije tajna da Džekin menadžerski tandem Augustinčić-Redžepagić nije zadovoljan novim ugovorom koji je Wolfsburg ponudio Džeki.
|
|
|
#18059 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18060 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Record Ronaldo bid accepted
Manchester United have received a world-record, unconditional offer of Ł80million for Cristiano Ronaldo from Real Madrid. At Cristiano's request - who has again expressed his desire to leave - and after discussion with the player's representatives, United have agreed to give Real Madrid permission to talk to the player. Matters are expected to be concluded by 30 June. The club will not comment until further notice. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|