![]() |
|
|
#18061 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Galliani: Mislim da ćemo odustati od Džeke
Prije nekoliko dana bila je jako vruća linija između Milana i novog bundesligaškog prvaka Wolfsburga, a sve zbog 23-godišnjeg napadača Edina Džeke... Bosansko-hercegovački napadač je mnogima 'pomutio razum' svojim sjajnih igrama i u Wolfsburgu i u reprezentaciji, pa nije čudno da su ga htjeli potpisati mnogi jaki europskih klubovi. Milanova nastojanja su otišla najdalje, a pogotovo i zbog izjava samog Džeke, koji je govorio "Milan je moj san iz djetinjstva, čast bi mi bila otići u taj klub i želim se usavršavati u tako velikom klubu, koji je ispisivao nogometnu povijest". No, Bild je, pak, u četvrtak donio izjavu Stephana Grühsema, predsjednika Nadzornog odbora Wolfsburga. - Da nam na vrata pokucaju i iz FC Galaktike, ne bi im dali Džeku. Talijanski tisak kao da se nadovezuje na takvu izjavu, pa je sve očitije da Milan neće uspjeti u svom naumu. - Ako u Wolfsburgu nastave biti ovako tvrdi, ako ne žele niti pričati o cijeni, povući ćemo se. Što da radimo? - pitao se Adriano Galliani, dopredsjednik Milana. Talijanski klub je, navodno, bio spreman za ponudu od 22 milijuna eura, a kasnije su u istu ubacili svog vratara Didu i obrambenog igrača, gruzijskog reprezentativca Kaladzea. No, u Wolfsbrugu su stalno bili na donjem pragu od 30 milijuna, ali sada izgleda ne prihvaćaju nikakvu cijenu za igrača koji je ove sezone postigao 26 pogodaka u Bundesligi. |
|
|
|
|
|
#18062 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
|
|
|
#18063 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Neznam vise sta da pisem...Ovaj Perez dao za Ronalda 96 mil....Ode fudbal u picku maternu....
|
|
|
#18064 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da da za ronalda 94 a za kaku SAMO 67 ... bravo galiani svaka cast
|
|
|
#18065 |
|
Registered User
![]() |
Kaka: Uvijek ću navijati za Milan
Kaka je sada fudbaler Real Madrida, ali će ovaj sjajni Brazilac uvijek biti navijač Milana. Madridska je ekipa, na putu stvaranja novih Galacticosa, prošle sedmice za 67,2 miliona eura, na San Siro dovela Kaku, koji je potpisao šestogodišnji ugovor. Međutim, na konferenciji za medije u Španiji, Kaka je istakao kako mu je Milan još uvijek “broj jedan”. “Ništa nikad neće izbrisati Milan i ljude iz Italije iz mog srca. Tamo sam proveo šest sjajnih godina i uvijek ću biti navijač Milana”, rekao je brazilski reprezentativac.
|
|
|
#18066 |
|
Registered User
![]() |
Leonardo: Džeko je sjajan igrač
Novi trener Milana Brazilac Leonardo kazao je kako bi itekako volio u svojoj ekipi vidjeti Edina Džeku. Milanov trener ne gubi nadu da će na San Siro uskoro stići napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, iako je Wolfsburg odbio prvu ponudu za svog ponajboljeg igrača. “Stvarno mi se sviđa Edin Džeko. Sjajan je napadač, koji bi se brzo uklopio u naš system igre”, rekao je Leonardo za Sky Sport Italia. Trener Milana, međutim, nije rekao hoće li njegov klub povisiti ponudu za Džeku, dodavši da o tome brine potpredsjednik Adriano Galliani.
|
|
|
#18067 |
|
Registered User
![]() |
berlusconi,vadi pare i kupuj nam igrace.nemoj nas pretvoriti u prosjecan klub.ovo kazem zato sto sam upravo saznao da je florentino perez tezak samo milijardu i pol dolara,ili eura,nije ni bitno.a kupio je kaku i cristiana ronalda za 160milijuna.a naš mudonja je 10 puta bogatiji a tako skrt.to je ono sto iritira.zato skidam kapu perezu i njegovoj ljubavi prema svom klubu.steta sto i naš vise na gaji taku ljubav.
|
|
|
|
|
|
#18068 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ja sam rekao poglednete ovo i sve ce vam biti jasno sta oce nas ,,TATA"
http://www.tocka.com.mk/vest.php?vest=13265 |
|
|
|
|
|
#18069 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Eto i Platini se oglasio zbog ovih mega transfera jednog kluba i reko kako to nije u fair play duhu :P A kako bi se to fino i jednostavno moglo rjesit samo da ima dobre volje, uvest salary cap i nema vise trosit 200 miliona za jednu sezonu. Ako ovako nastave, titule ce se doslovno kupovat...Nadam se samo da Real nece uzet LP, kao sto nije ni Chelsea, nakon sto je potrosio milione i milione, da makar neka nada ostane da nije sve u novcu, majku mu...
)) |
|
|
|
|
|
#18070 |
|
Registered User
![]() |
ne moze real uzet lp, ne moze ni ligu, kak ce uzet kad nemaju obranu uopce ? a bome ni vezu, imat ce sad 150 napadaca i svi ce propast
|
|
|
|
|
|
#18071 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Moze Real kupit sta hoce, al opet ko im garantuje da ce osvojit LP i Primeru slijedece sezone? Kaká jest dobar, vrijedio je sigurno 75 miliona, Ronaldova i jest prava cijena 94 miliona, puno je bolji od Kake, a uostalom, Kaki je 27 a ovome 24 godine. Ali opet kazem, i taj Kaká i C.Ronaldo nisu nezaustavljivi. Slozis kockice ko Guus Hidink, i zaustavis "tornado" Barcu. Pa tako mozes i ove. Nek oni kupuju, jer za mene, ovdje je najbolji posao izvukao Man Utd. Dobili 94 miliona + 30 koji su imali za transfere, su 124 miliona eura da uloze u trasfere
![]() To su Benzema, Tevez, Silva, i jos jedan fini defanzivni veznjak. Ma milina. I opet naprave igrace od njih i prodaju ih za 70 miliona. To je biznis. Zao mi je sto je Kaká otisao, jer smo mi imali samo njega i Pata, sve ostalo je za kante za smece. Al eto, ima jos tu lijepi talenata. JA vjerujem u Milan, i sa Dzekom mozemo daleko. Kao sto Galliani rece, fali nam "prima punta" a to je upravo Dzekson ![]() Sad imamo i mi Ibrahimovica hehe ![]() |
|
|
|
|
|
#18072 |
|
BANNED!
![]() |
neznam gdje im je pamet i sa kakom smo bili u problemima a pogotovo sad kad su ga prodali pali smo kurcu za uši i što je najgore nema kvalitetnog igrača da ga se kupi ustvari ima ali neće niko u milan svi idu ili real barca ili u italiji inter i juve,kaže kupit će tonija ili trezeguea pa čovječe samo veterane mogu dovest koji su na kraju karijere oba po 33 banke,moj ćelo šta uradiste od onakvog kluba umjesto da najbolje igrače čuvate ko suvo zlato vi ih prodajete fuj sramite se,za vas je to biznis a mi pravi navijači živimo za klub PRODAJITE KLUB!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#18073 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Cassano invites AC Milan contact
12.6 || webmaster Source: Football Italia Antonio Cassano’s agent has sensationally opened the door for a move to Milan. “Maybe we can say something in the next few days.” Beppe Bozzo was alerted to the fact a survey found most Rossoneri supporters want Cassano to replace Real Madrid’s new buy Kaka. “I saw those surveys, but it is up to the Milan directors to make the first move,” said the representative. “Naturally certain displays of affection are pleasing, but this is not the time to make official statements. Maybe we can say something in the next few days. “For the moment we are awaiting news, satisfied with the knowledge the Rossoneri fans would be happy to see Cassano in a Milan jersey.” The Sampdoria star has also been linked with Juventus and is “95 per cent” sure of staying, according to Blucerchiati President Riccardo Garrone. Cassano could be bought with some of the Ł60m Milan pocketed this week from Real Madrid for the Kaka sale. However, some supporters might not appreciate his presence, as Cassano has stated he is an Inter fan.
|
|
|
#18074 |
|
Registered User
![]() |
a dunga nam preporučio hernanesa, kaže da je on mix gattusa i pirla
|
|
|
|
|
|
#18075 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
A nasi hoce da kupe Galasa..A majko moja koje nebuloze...
|
| Tags |
| balkan |
|
|