AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2009, 07:44   #18076

guestes

Registered User

guestes's Avatar

Fave Players: Abbiati, Flamini
guestes is on a distinguished road
If you can speak English, please chat with me on the other threads. I am new by the way, names Eric. Hardly anyone is online.
guestes is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 07:56   #18077

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
ADRIANO GALLIANI: "For each player..."

MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."
Old 12-06-2009, 08:01   #18078

guestes

Registered User

guestes's Avatar

Fave Players: Abbiati, Flamini
guestes is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
ADRIANO GALLIANI: "For each player..."

MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."
Hardly instills a confidence to us supporters. IF Dzeko comes, you have to be joking!
guestes is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 09:11   #18079

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Pocela nova era milana...Na pragu od nas je dzeko prema poslednjim izvjestajima, on je poptisao pred ugovor, jos samo timovi da se dogovore oko cijene..

Karlu hvala za sve sto je uradio, ali u poslednje vrijeme su bili u glavnom pogresni potezi...tipa igranje brochia umjesto gourcuffa, seedorfa tokom cijele sezone itd,ali vrijeme je da se leo pokaze

Imam veliku vjeru u Dinha, i nadam se da ce moci da igra ili po strani u formaciji 4-3-3 ili da bude iza dva spica...

Mislim da ne treba da se nadamo prevelikim transferima, POGOTOVO DA SE NE NADAMO da ce potrositi sve pare od transfera kake i gourcuffa, a da ne pricamo nesto preko toga...

Ovako ce izgledati po meni Formacija za sledecu sezonu

--Abiati--
-Flam-Nesta-T.silva-Zambro
---Pirlo---
Gattuso--Hernanes
--Dinho--
Dzeko---Pato

Naravno, u koliko je istina da ce u seriji A moci 3 non eu igraca po sezoni...
Parma kaze da ce biti skoro nemoguce zadrzati paloschia, dok je abate izrazio zelju da se vrati u milan prema sky sport italia...
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 09:27   #18080

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

na hernanesa neracunaj jer nece dati 3 eu igraca i sedorf ce ti opet biti zagarantovan u sastavu u to budi siguran i nazalost mislim da se nista nece puno promjeniti u igri, nadao se jesam ali sada i ne bas...
Old 12-06-2009, 09:59   #18081

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

AC Milan: Kakinom prodajom doveli smo knjige u red

Koliko globalna ekonomska kriza pogađa talijanski nogomet i tamošnje klubove potvrdila je nedavna prodaja Milanovog playmakera Kake (27) u redove Real Madrida...

Uzme li se u obzir da je transfer bio težak čak 67.2 milijuna eura, na prvi mah se može pomisliti da u Milanu grcaju u novcu, ali prema riječima izvršnog direktora “rossonera”, Fedelea Confalonerija, to baš i nije tako.

- Kakinom prodajom Milan je napokon doveo knjige u red i tu klub nije pogriješio. Neke ponude jednostavno moraju biti uzete u obzir - rekao je Confaloneri, dodavši da odlazak Kake, kao i ranije trenera Carla Ancelottija, ne znači nužno i veliki rezultatski pad momčadi.

- I dalje imamo dobro momčad punu mladih kvalitetnih igrača i mladog trenera (Leonarda) koji može postati novi Sacchi ili Capello - zaključio je izvršni direktor “rossonera”.
Old 12-06-2009, 10:49   #18082

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
ajme kako mi se riga kad čujem ove dvi riči: ekonomska kriza... yebala ga ekonomska kriza, pa ima milijarde, neka da pare iz svog džepa za klub ka šta radi abramovič, arapi, a ne bi me čudilo i da je perez dijelom iz svog džepa financira transfere, to je čovjek koji voli klub...

ajd bar je Džeko sve bliže...
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 12:32   #18083

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Sky Sports Italia: Džeko potpisao predugovor s Milanom

Talijanska filijala satelitske producentske TV-kuće Sky Sports objavila je da je bosanski nogometaš Wolfsburga Edin Džeko potpisao za AC Milan...

Radi se, međutim, tek od predugovoru. Njime Džeko milanskom klubu daje pravo prvokupa i vlastiti pristanak, no on malo znači kad je promjena stava vodećih ljudi Wolfsburga u pitanju, tek možda Džekinu poruku da bi on radio zamijenio Wolfsburgov za dres Milana. Na Milanu je sada da ponovno pokuša smekšati Nijemce, nove bundesligaške prvake.

Wolfsburg za 23-godišnjeg centarfora traži 30 milijuna eura, a Milanezi su spremni platiti 20.

Prema istom izvoru, predstavništvo AC Milana iniciralo je novu rundu pregovora s njemačkim kolegama, koja će početi sljedećeg tjedna.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 12:38   #18084

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
ne vjerujem da perez voli svoj klub... troši pare bezveze i radi od reala debilanu....

da on zbilja voli real, osim napadaca, on bi kupovao i obrambene i zadnje vezne,
baš imam frenda koji je veliki navijac reala, i kaze mi da dosta realovaca mrzi pereza, i smatraju da ce unistit real....
za ovih 160 milijuna sta je već potrošio, mogo je kupit puno kvalitetnije, potrebnije, i jeftinije igrace od kake i ronalda.... mogo je kupit world class obrambenog, a ni jedan obrambeni ne košta više od 30 milijuna, eventualno 40 (maicon).........isto tako je mogo kupit još cm-a za 30 milja, dm-a nekog za 30 milja, i evo recimo džeku ili adebayora/benzemu takodjer za 30-40 milja..... šta ne bi to bilo bolje ?

i evo još nešto nelogično, ako je covjek sad doveo 2 napadaca,tj. ofanzivnih veznih, a jos ih odprije ima 4-5, i sad je opet zainteresiran za napadača (villa)
pa čemu to ?
šta ne bi sad trebo onak očajno trazit 2-3 defanzivna igraca

Last edited by bLOND !-,-!; 12-06-2009 at 12:41.
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 12:43   #18085

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
nemoj zborit tako naopako BLOND . A sta uradi nas debil sta voli ovaj klub proda sve sta je vredno i sada cemo da se slikamo. Znamo da nam fali minimum jedan odbramben igrac i plus napadac Golman sta mi do sada nista nismo doveli , ja se radujem ako dodze Dzeko al nama trebaju i igraci sredine i odbrana
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 12:54   #18086

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
bLOND, a zašto smo onda mi dovodili Beckhama ako ćemo tako?
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 13:09   #18087

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
kolko smo mi para platili bekema ?
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 13:24   #18088

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
-----------CAssillas---------
-Maicon--Ramos-Pepe-Marcelo-
-----------Diarra---
------Sneijder--Guti/L.Diarra---
-------Kaka'----Ronaldo--
------------Villa/Raul----

Ja ne vidim mroblem. Oni ce prodati Robbena, Nistelrooya/Huntelaara i jos par takvih, uzem stotine miliona na reklamama i imat super ekipu.
-------------------------------------------------------------

A sto se nas tiče, ljudi su se počeli zavaravat da ce Ronaldinho rasturati odjednom kao da se sada rodio. NAkon 3 godine neozbiljnog treniranja...svakako.

Mi smo sad gotovi, nemojte očekivati puno od Milana. Za tranzicijski nogomet nemamo NITI JEDNOG igrača u vezi. E to se zove sramota.
Old 12-06-2009, 15:05   #18089

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
-----------CAssillas---------
-Maicon--Ramos-Pepe-Marcelo-
-----------Diarra---
------Sneijder--Guti/L.Diarra---
-------Kaka'----Ronaldo--
------------Villa/Raul----

Mi smo sad gotovi, nemojte očekivati puno od Milana. Za tranzicijski nogomet nemamo NITI JEDNOG igrača u vezi. E to se zove sramota.
Ja bi to ovako poslozio:

------------Cassillas-------------

Ramos----DC-----Pepe----Marcelo

-------Sneijder-----Diarra--------

CR7----------Kaka--------Robben

--------------Villa---------------

S tim da oni jos mogu dovest DMCa umijesto Sneijdera + 2 obrambena igraca

...mene samo zanima koja ce "momcad" imati loptu vise od 50% u svojim nogama, CR7 ili Robben?

Last edited by Fret; 12-06-2009 at 15:07.
Fret is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2009, 03:09   #18090

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Gattuso: Potreban nam je Edin Džeko

Veliki dio prošle sezone za Milan nije odigrao igrač bez kojeg se gotovo ne može zamisliti igra kluba sa San Sira - talijanski reprezentativac Gennaro Gattuso...

Pet mjeseci nije Gattuso igrao zbog ozljede, a kasnije i operacije ligamenata desnog koljena. No, već pred kraj sezone je bio spreman za igru, a naredne bi opet trebao biti važna karika u srednjem redu.

- Mislim da Milan mora napraviti sve da potpiše Edina Džeku. Mnogo se pričalo o tome u posljednje vrijeme i mislim da je loše što odustajemo od takvog igrača, kao što se dalo naslutiti po posljednjim izjavama. Gledao sam Džeku, on je moćan napadač i trebao bi nam, pogotovo sada kada smo izgubili Kaku - rekao je Gattuso za calciomercato.com.

Inače, ova izjava je došla samo jedan dan nakon što je agent Gattusa najavio mogućnost njegovog odlaska iz Milana. Naime, u javnosti se pojavila priča da je Gattuso ogorčen mnogim odlascima, a pogotovo ga je shrvao odlazak trenera Carla Ancelottija u Chelsea.

Spomenuto je da bi Gattuso vrlo rado slijedio njegov put prema Londonu.

Tags
balkan

Posting Rules