![]() |
|
|
#18136 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
---------Abbiatti----
-Zambro-Thiago-Bonera-Cissokho- -----------Pirlo----- ----Rino-------Flamini---- ------Pato----Dinho---- ----------Pippo--- Ludilo tim... uefa liga!
|
|
|
|
#18137 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
-------------abbiati--------------
Zambro--Tiago--Nesta/---Cissokho Kaladze --Gattuso------Pirlo--------Flamini -------Pato----------Dinho------- --------------Dzeko-------------- Tiago siguran, Nesta ako bude zdrav. Mogucnost dovodjenja De Silvestri da bi zamjenio Zambru. Sredina moguce, da ce Flamini u sredinu povucen ka nazad a Pirlo i Gattuso sredina. Pato i Dinho po krilima u pravcu sredine. Mogucnost, da Dinho bude povucen, a PAto se pridruzi Dzeki u spicu. Dzeko istureni napadac. Al nisam ja Leonardo. To je njegov posao da sastavi ekipu. Po meni, imamo sanse da se borimo za titulu. A slijedece godine, ispratit Pirla i Gattusa iz prve postave. |
|
|
|
|
|
#18138 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ako Dzeko dodje onda NEĆE Hernanes jer samo jos jedan moze doci non EU, a tu gdje si stavio hernanesa bit ce pirlo ...garant
............Džeko... Pato............. .................Ronaldinho?........... ......gattuso......Pirlo....Flamini... cissokho....silva...nesta....zambro ................ ..abbiati................. Po meni ovako nekako bi trebalo pokusat
|
|
|
#18139 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
..sto volim tog Gallianija.....
|
|
|
|
#18140 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
E, zna li netko šta je sa Viudezom, Cardaciom ??
|
|
|
|
|
|
#18141 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Milan ce ove godine biti jaci za Gattusa,Boriella,Nestu(70%),Boneru i Kaladzea(iako ga ne recunam al moze dati doprinos) + Thiago Silva i Cissokho. Govorim za one koje sam siguran slabiji smo za Kaku..ali jaci smo za Leonarda ili to sto je Ancelotti otisao znaci on je izgbio na desetke tekmi prosle sezone i samim time smo nekoliko pobjeda ispred prosle sezone.. Znaci da puno ne serem ova sezona bi trebala biti duplo uspjesnija neg prosla i jos da dodamo da igramo u LP. @uvijek_rossoner,postoji mogucnost da dovedeno 2 Ne-evropska igraca ove godine,Galliani radi na tome intenzivno.
|
|
|
|
#18142 |
|
Registered User
![]() |
da cuo sam i ja da postoji ta mogucnost, a jel bi mogo pojasnit malo bolje ako znaš nesto vise o tom ?
|
|
|
|
|
|
#18143 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Pa razlog je jednostavan,Talijanska liga je pogodjena velikom krizom,ekonomskom prvenstveno,odlazak igraca i slicno..U italiji su porezi ogromni,ogranicenja razna tako da ce se sve pokusati da se olaksa "uvoz" stranih kvalitetnih igraca u ligu da se podigne nivo..
|
|
|
#18144 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nagodinu mozemo otpisati onih 15-20 golova koje Kaka' izmisli od nigdje. A ovu formaciju gdje Dinho igra glavnog kreativca odmah otpisujem jer ce to biti viliki promašaj s obzirom da taj čovjek nije trčao već 3 godine. I sada odjednom ljudi očekuju da ce on biti lud i igrati ono što je igrao Kaka'.
---Zambro-Nesta-Thiago-Crissikho--- -------------Flamini------ -----Gattuso------Hernanes------ Ja jedino ovo priznajem. A kako ce oni riješiti nedostatak onakvog veznog kao što je Kaka', koji promijeni stranu 50 puta u utakmici, to ne znam.
|
|
|
|
#18145 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ko je Hernanes, ko je Jackson ???!
|
|
|
|
#18146 |
|
Registered User
![]() |
Znam da je Silva doveden u januaru i da mozemo dovest jos samo jednog non eu igraca a za tu novu mogucnost od tri igraca tek cujem pa eto valjda ste u pravu...
Ja od ronaldinha ne ocekujem da zamjeni Kaku ali ipak i dalje mislim da ce igrati na njegovom mjestu i mislim da ce pirlo dobiti vise slobode za naprijed a Gattuso i Flamini ce da režu na sredini ali eto vidjet cemo...
|
|
|
#18147 |
|
Registered User
![]() |
Kaka: Ne želim pričati o Real Madridu
Brazilski nogometaš Kaka vjerojatno je jedan od najtraženijih osoba na Kupu konfederacija, koji se trenutačno održava na tlu Južnoafričke Republike... Kaka je pogotovo zanimljiv zbog nedavnog prelaska iz Milana u Real, za koji će igrati narednih šest godina, te s kojim je potpisao ugovor vrijedan 67.2 milijuna eura. No, na sva novinarska pitanja u Južnoj Africi na temu "kraljevskoga kluba" Kaka nije želio odgovarati, već ga je samo zanimao nastup i rezultati brazilske reprezentacije na Kupu konfederacija. - Sve sam rekao u vezi prijelaza u Real. Samo se želim, još jednom, zahvaliti Milanu jer je to klub bez kojeg ne bi postao to što jesam. Oni su zaslužni za sve što sam napravio i želim da i dalje nižu dobre rezultate i osvajaju naslove - rekao je Kaka.
|
|
|
#18148 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Bravo majstore ovo je covek koi voli MILAN , od ovoj izjavi se vidi da nije hteo da ode , da su ga naterali da ode!!!
|
|
|
|
|
|
#18149 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
viudez i cardacio ce biti posudjeni. to je 100% sigurno
Milan gleda da Hernanesa kupi neki drugi tim, a da ga Milan iznajmi. Sad dali je to u pravilima, ne znam. Al ostaje da se vidi. Da se dozvoli vise od 2 NON-EU, ja sam protiv. Jer ne moze biti, da jedini ljudi koji znaju igrat nogomet su Brazilci i Argentinci. Trebamo uzimat italiane. Ja mrzim Englesku ligu, jer kod big-four, najmanje igra engleza. I onda mi neko kaze engleska je najjaca... bull **** |
|
|
|
|
|
#18150 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Nemoze njega niko otjerati kad ima ugovor do 2013....Mogao je ostati da je htjeo ali nije,.....I dosta vise o Kaki..Hvala njemu ali vise nije nas...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|