AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 14-06-2009, 19:16   #18151

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Kaka: "Uvijek ću voljeti Milan"

Brazilski playmaker Kaka je i nakon odlaska iz Milana iskazao svoju ljubav prema tom klubu, koji je napustio prije nekoliko dana da bi prešao u madridski Real. Brazilac kaže kako će uvijek biti zahvalan Milanu za njihovu ulogu u njegovom razvoju u igrača kakav je danas.

Govoreći u kampu brazilske reprezentacije u Južnoafričkoj Republici Kaka je rekao: "Izuzetno sam zahvalan Milanu. Danas sam vrhunski igrač, a to dugujem Milanu i reprezentaciji Brazila. Uistinu mi je žao zbog svega što se dogodilo sa Milanom, ali sada se moram navići na činjenicu da ću igrati u dresu Reala i da je moj profesionalni odnos sa Milanom završio. Nadam se da Milan sa novim trenerom Leonardom može ostvariti puno toga i želim mu sve najbolje. Uvijek ću voljeti boje Rossonera."

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2009, 21:40   #18152

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
ko je Hernanes, ko je Jackson ???!
Jackson je Džeko jebemu...ta neću pisat Džekson. A Hernanes je brazilac
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 04:47   #18153

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
viudez i cardacio ce biti posudjeni. to je 100% sigurno
Milan gleda da Hernanesa kupi neki drugi tim, a da ga Milan iznajmi. Sad dali je to u pravilima, ne znam. Al ostaje da se vidi. Da se dozvoli vise od 2 NON-EU, ja sam protiv. Jer ne moze biti, da jedini ljudi koji znaju igrat nogomet su Brazilci i Argentinci. Trebamo uzimat italiane. Ja mrzim Englesku ligu, jer kod big-four, najmanje igra engleza. I onda mi neko kaze engleska je najjaca... bull ****
Da,da! Ja sam vec to spomenuo na engleskom dijelu foruma! To je Juve napravio sa Sienom i Mutuom: Siena ga je "kupila" a Juve posudio i onda nagodinu otkupio. To je izvan zakona ali nije kršenje zakona Ipak je to Italija

Navodno je naš sljedeći igrač Mexes za 10mln+Marek. Ne slažem se s tim da se tako lako riješimo Mareka koji moze pomoći u ovoj našoj jadnoj vezi...
Old 15-06-2009, 04:52   #18154

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Cuj?! Pa onda je super. Eto, znaci dobit cemo i Hernanesa. Mexes? Dobar je. Iskusan branic, puno bi pomogao Thiagu da se snalazi u prostoru. Evo citam da postoji mogucnost kupovine De Silvestria: pare + Oddo. Moje misljenje: moze
Jer, ja bi se rado rijesio: Oddo, Janku, Seedorf (obavezno), Favalli, a za zamjenu dovuc Mexes i De Silvestri. U napadu jos Dzeko, i taj Hernanes. Pa onda mozemo prodat Pirla. Stim timom, bi mogli dobro dogurat.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 05:31   #18155

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Moratti kaze da nece prodati Maicona, Ibra ostaje i da su u pregovorima za Deca i Carvalha, te da također ciljaju na drogbu. Na kraju mercata zele biti snažni kao Real ili Barcelona. Cesar-Maicon-Carvalho-Samuel-Santon-Motta-J.Zanetti-Cambiasso-Deco-Ibra-Millito. To je jedna pomno sastavljena momad koja točno zna što može. A mi smo prodali 2 svjetska igrača da ukrademo novce, sramota.
Old 15-06-2009, 08:37   #18156

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
realno ako interu ostane ibra,juve uzeo diega po meni u top 5 veznjaka u svijetu i još će se sigurno pojačat,dakle nemamo nikakve šanse da se s njima kačimo to je surova realnost,znači borit ćemo se negdje za 3 ili 4 mjesto ako i to uspijemo,ligu prvaka zaboravimo srce me boli,a ćelu i berlusconija zaboli kurac njima je to biznis a mi pravi navijači sve emocijonalno proživljavamo,ali brate berlusconi treba prodat klub pa čovječe njemu su 73 god čovjek ja poludio ne ide mu u politici ne ide mu u privatnom životu ženu ostavio zbog nekakvih maloljetnica(odnosno ona njega) i još evo klub je pred raspadom pa dokle više jebem mu majku
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 09:48   #18157

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Dao Kaka gol...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 09:58   #18158

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by rossoner210979 View Post
realno ako interu ostane ibra,juve uzeo diega po meni u top 5 veznjaka u svijetu i još će se sigurno pojačat,dakle nemamo nikakve šanse da se s njima kačimo to je surova realnost,znači borit ćemo se negdje za 3 ili 4 mjesto ako i to uspijemo,ligu prvaka zaboravimo srce me boli,a ćelu i berlusconija zaboli kurac njima je to biznis a mi pravi navijači sve emocijonalno proživljavamo,ali brate berlusconi treba prodat klub pa čovječe njemu su 73 god čovjek ja poludio ne ide mu u politici ne ide mu u privatnom životu ženu ostavio zbog nekakvih maloljetnica(odnosno ona njega) i još evo klub je pred raspadom pa dokle više jebem mu majku
pa dobro više daj prestanite bit tolko negativni, ....
i nemojte pretjerivat sa izrazima poput "klub je pred raspadom" ...
zar sam ja jedini ovdje pozitivno raspolozen nakon kakine prodaje ?
pa upravo smo potpisali vjerovatno najboljeg lijevog beka na svijetu za 2-3 godine, i 90 posto sam siguran da cemo potpisat i ponajboljeg mladog napadaca na svijetu (dzeka), bolji je od benzeme sigurno... pa budite i s tim zadovoljni, zaboravite više kaku, kaka je realov igrac, ne naš, više nema veze sa nama
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 12:30   #18159

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Sve to stoji što si napisao @blond,i ja sam za to da Kaku prestanemo spominjat,ali činjenica je da smo bez njega opasno opasno slabiji i od Juveta i od Intera bez obzira koga god doveli od ovih spominjanih imena!Jbga,nažalost to je činjenično stanje :-((
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 14:09   #18160

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
bili smo jači ove sezone, pa se opet nismo mogli takmičiti sa Interom....i tako do ko zna kad....al opet, ko zna. jbg...možda planu naši

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 14:18   #18161

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Sve je to pusiona,al eto...jebes ga kad ga opet volim.....1899
Old 15-06-2009, 14:39   #18162

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Malo ste ipak prepesimisticni sto se tice naseg kluba za sljedecu sezonu. U redu, kaka je otisao, sad je to gotova stvar i treba gledati naprijed. Pa zadnje dvije sezone smo ga imali u momcadi, pa smo bili uzasni ( iako je, naravno, namjanja njegova krivica zbog slabih rezultata).

Po meni bi sljedeci sastav trebao biti legitiman kandidat za scudetto:

------------------abbiatti-----------------
zambro-----nesta-------thiago/mexes/netko treci, a da nisu kaldaze/favalli-------aly--
----------rino-----pirlo-----flamini------
---pato------------------roki-----
----------dzeko------------------------

Ovaj sastav na papiru nije ni pol posto slabiji od intera, a posebno nije od juventusa. Ipak, mnogo je tu pitanja oko ovog sastava koje bi pravi trener morao rijesiti, a iskreno se nadam da to leonardo moze.

Mislim da su tri ključna igraca tu: nesta u obrani, pirlo u vezi i ronaldinho u napadu. Znaci po jedan vrhunski u svakom segmentu igre. Doktori trebaju osposobiti nestu koji je i takav polu-ozljeden najbolji stoper na svijetu, a leonardo treba dovesti pirla i ronaldinha u red ( to je sad vec malo ozbiljniji problem ). Uz pirla i ronaldinha iz 2006. godine, mi smo najbolja momcad u italiji, sigurno. Veliko je pitanje hoce li to leonardo uspjeti postici, ali bi i ova dvojca trebali pokazati vec zaboravljeni profeionalizam i opravdati 5 milijuna necega godisnje.

Dzeko ce biti sjajan u napadu, ja bi ga uzeo i prije eto'oa i adebayora i benzeme. Sljedece cemo sezone napokon imati postene bekove koji znaju centrirati na travnjak, a ne na tribine i tu ce nam visoki igrac poput dzeke sjajno doci. On i pato ce biti najkasnije za dvije sezone najbolji tandem na svijetu.

Obrana ce biti dobra, kupovinom jos jednog stopera i najbolja u italiji. Velika je stvar sto smo kupovinom ovog mladog beka valjda za sve vjekove rijesili odda, boneru, mareka i favallia bekovskih pozicija.

U vezi je kljucna uloga pirla, kao sto sam vec naveo. Ako ce on posteno odraditi sezonu, borit cemo se za scudetto. Flamini i rino ce kupiti lopte, jos je uvijek malo igraca na svijetu koji mogu gattusu parirati po trci, a mislim da je i flamini tu negdje, onaj flamini iz arsenala zasigurno jest.

A sto se tice konkurancije, pa necemo se valjda pribojavati traktorista koji su kupili jednog postenog igraca ( diego ) i sada misle da su najbolji na svijetu. U obranu im je dosao poluproizvod cannavaro je direkto odgovoran za bar pola primljenih golova reala prosle sezone. Niti onaj mrkijev sastav intera nije vrh, opet ispadaju u lp najkasnije u cetvrtfinalu, obrana je losa ( i tako ih je cesar prosle godine x puta spasio ), deco je potrosen igrac i ako dodje, motta i milito ne bi igrali u genoi da su vrhunski..da skratim, opet ce ovisiti i raspolozenju ibrahimovica...

Tako da, uz kupovinu dzeke, mexesa/santacrocea/kjaera, i postenog veznog koji moze igrati jednako dobro i naprijed i nazad mi postajemo kandidati za naslov. Jedini nas problem ostaje mnogo nedoumica oko mogucnosti i zelje kljucnih igraca, a tu dolazi na red trener koji to MORA rijesiti i ciji je to posao.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 15:08   #18163

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Bravo geoff,sta reci izvrstan post!!
Old 15-06-2009, 15:51   #18164

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Jebem ti...Kko je Pirlo odigrao drugo pol. veceras....
KAo da je 2007...
Kad bi kood nas igrao ovako nebi nam mogao niko nista...
Old 15-06-2009, 15:56   #18165

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Jebem ti...Kko je Pirlo odigrao drugo pol. veceras....
KAo da je 2007...
Kad bi kood nas igrao ovako nebi nam mogao niko nista...
Da,upravo sam ga hvalio na engleskom djelu foruma,jednostavno me impresionirao koja lucidnost i dribling i sve skupa za 10!

Sa ovakvim Pirlom u vezi i Dzeko-Pato-Dinho naprjed ja vam kazem svasta je moguce..

Tags
balkan

Posting Rules