![]() |
|
|
#18151 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Kaka: "Uvijek ću voljeti Milan"
Brazilski playmaker Kaka je i nakon odlaska iz Milana iskazao svoju ljubav prema tom klubu, koji je napustio prije nekoliko dana da bi prešao u madridski Real. Brazilac kaže kako će uvijek biti zahvalan Milanu za njihovu ulogu u njegovom razvoju u igrača kakav je danas. Govoreći u kampu brazilske reprezentacije u Južnoafričkoj Republici Kaka je rekao: "Izuzetno sam zahvalan Milanu. Danas sam vrhunski igrač, a to dugujem Milanu i reprezentaciji Brazila. Uistinu mi je žao zbog svega što se dogodilo sa Milanom, ali sada se moram navići na činjenicu da ću igrati u dresu Reala i da je moj profesionalni odnos sa Milanom završio. Nadam se da Milan sa novim trenerom Leonardom može ostvariti puno toga i želim mu sve najbolje. Uvijek ću voljeti boje Rossonera."
|
|
|
#18152 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jackson je Džeko jebemu...ta neću pisat Džekson. A Hernanes je brazilac
![]() |
|
|
|
|
|
#18153 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Ipak je to Italija ![]() Navodno je naš sljedeći igrač Mexes za 10mln+Marek. Ne slažem se s tim da se tako lako riješimo Mareka koji moze pomoći u ovoj našoj jadnoj vezi...
|
|
|
|
|
#18154 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Cuj?! Pa onda je super. Eto, znaci dobit cemo i Hernanesa. Mexes? Dobar je. Iskusan branic, puno bi pomogao Thiagu da se snalazi u prostoru. Evo citam da postoji mogucnost kupovine De Silvestria: pare + Oddo. Moje misljenje: moze
![]() Jer, ja bi se rado rijesio: Oddo, Janku, Seedorf (obavezno), Favalli, a za zamjenu dovuc Mexes i De Silvestri. U napadu jos Dzeko, i taj Hernanes. Pa onda mozemo prodat Pirla. Stim timom, bi mogli dobro dogurat. |
|
|
|
|
|
#18155 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Moratti kaze da nece prodati Maicona, Ibra ostaje i da su u pregovorima za Deca i Carvalha, te da također ciljaju na drogbu. Na kraju mercata zele biti snažni kao Real ili Barcelona. Cesar-Maicon-Carvalho-Samuel-Santon-Motta-J.Zanetti-Cambiasso-Deco-Ibra-Millito. To je jedna pomno sastavljena momad koja točno zna što može. A mi smo prodali 2 svjetska igrača da ukrademo novce, sramota.
|
|
|
|
#18156 |
|
BANNED!
![]() |
realno ako interu ostane ibra,juve uzeo diega po meni u top 5 veznjaka u svijetu i još će se sigurno pojačat,dakle nemamo nikakve šanse da se s njima kačimo to je surova realnost,znači borit ćemo se negdje za 3 ili 4 mjesto ako i to uspijemo,ligu prvaka zaboravimo srce me boli,a ćelu i berlusconija zaboli kurac njima je to biznis a mi pravi navijači sve emocijonalno proživljavamo,ali brate berlusconi treba prodat klub pa čovječe njemu su 73 god čovjek ja poludio ne ide mu u politici ne ide mu u privatnom životu ženu ostavio zbog nekakvih maloljetnica(odnosno ona njega) i još evo klub je pred raspadom pa dokle više jebem mu majku
|
|
|
|
|
|
#18157 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Dao Kaka gol...
|
|
|
|
|
|
#18158 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
i nemojte pretjerivat sa izrazima poput "klub je pred raspadom" ... zar sam ja jedini ovdje pozitivno raspolozen nakon kakine prodaje ? pa upravo smo potpisali vjerovatno najboljeg lijevog beka na svijetu za 2-3 godine, i 90 posto sam siguran da cemo potpisat i ponajboljeg mladog napadaca na svijetu (dzeka), bolji je od benzeme sigurno... pa budite i s tim zadovoljni, zaboravite više kaku, kaka je realov igrac, ne naš, više nema veze sa nama ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18159 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Sve to stoji što si napisao @blond,i ja sam za to da Kaku prestanemo spominjat,ali činjenica je da smo bez njega opasno opasno slabiji i od Juveta i od Intera bez obzira koga god doveli od ovih spominjanih imena!Jbga,nažalost to je činjenično stanje :-((
|
|
|
|
|
|
#18160 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
bili smo jači ove sezone, pa se opet nismo mogli takmičiti sa Interom....i tako do ko zna kad....al opet, ko zna. jbg...možda planu naši
![]()
|
|
|
|
#18161 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Sve je to pusiona,al eto...jebes ga kad ga opet volim.....1899
|
|
|
|
|
|
#18162 |
|
Registered User
![]() |
Malo ste ipak prepesimisticni sto se tice naseg kluba za sljedecu sezonu. U redu, kaka je otisao, sad je to gotova stvar i treba gledati naprijed. Pa zadnje dvije sezone smo ga imali u momcadi, pa smo bili uzasni ( iako je, naravno, namjanja njegova krivica zbog slabih rezultata).
Po meni bi sljedeci sastav trebao biti legitiman kandidat za scudetto: ------------------abbiatti----------------- zambro-----nesta-------thiago/mexes/netko treci, a da nisu kaldaze/favalli-------aly-- ----------rino-----pirlo-----flamini------ ---pato------------------roki----- ----------dzeko------------------------ Ovaj sastav na papiru nije ni pol posto slabiji od intera, a posebno nije od juventusa. Ipak, mnogo je tu pitanja oko ovog sastava koje bi pravi trener morao rijesiti, a iskreno se nadam da to leonardo moze. Mislim da su tri ključna igraca tu: nesta u obrani, pirlo u vezi i ronaldinho u napadu. Znaci po jedan vrhunski u svakom segmentu igre. Doktori trebaju osposobiti nestu koji je i takav polu-ozljeden najbolji stoper na svijetu, a leonardo treba dovesti pirla i ronaldinha u red ( to je sad vec malo ozbiljniji problem ). Uz pirla i ronaldinha iz 2006. godine, mi smo najbolja momcad u italiji, sigurno. Veliko je pitanje hoce li to leonardo uspjeti postici, ali bi i ova dvojca trebali pokazati vec zaboravljeni profeionalizam i opravdati 5 milijuna necega godisnje. Dzeko ce biti sjajan u napadu, ja bi ga uzeo i prije eto'oa i adebayora i benzeme. Sljedece cemo sezone napokon imati postene bekove koji znaju centrirati na travnjak, a ne na tribine i tu ce nam visoki igrac poput dzeke sjajno doci. On i pato ce biti najkasnije za dvije sezone najbolji tandem na svijetu. Obrana ce biti dobra, kupovinom jos jednog stopera i najbolja u italiji. Velika je stvar sto smo kupovinom ovog mladog beka valjda za sve vjekove rijesili odda, boneru, mareka i favallia bekovskih pozicija. U vezi je kljucna uloga pirla, kao sto sam vec naveo. Ako ce on posteno odraditi sezonu, borit cemo se za scudetto. Flamini i rino ce kupiti lopte, jos je uvijek malo igraca na svijetu koji mogu gattusu parirati po trci, a mislim da je i flamini tu negdje, onaj flamini iz arsenala zasigurno jest. A sto se tice konkurancije, pa necemo se valjda pribojavati traktorista koji su kupili jednog postenog igraca ( diego ) i sada misle da su najbolji na svijetu. U obranu im je dosao poluproizvod cannavaro je direkto odgovoran za bar pola primljenih golova reala prosle sezone. Niti onaj mrkijev sastav intera nije vrh, opet ispadaju u lp najkasnije u cetvrtfinalu, obrana je losa ( i tako ih je cesar prosle godine x puta spasio ), deco je potrosen igrac i ako dodje, motta i milito ne bi igrali u genoi da su vrhunski..da skratim, opet ce ovisiti i raspolozenju ibrahimovica... Tako da, uz kupovinu dzeke, mexesa/santacrocea/kjaera, i postenog veznog koji moze igrati jednako dobro i naprijed i nazad mi postajemo kandidati za naslov. Jedini nas problem ostaje mnogo nedoumica oko mogucnosti i zelje kljucnih igraca, a tu dolazi na red trener koji to MORA rijesiti i ciji je to posao. |
|
|
|
|
|
#18163 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Bravo geoff,sta reci izvrstan post!!
|
|
|
#18164 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jebem ti...Kko je Pirlo odigrao drugo pol. veceras....
KAo da je 2007... Kad bi kood nas igrao ovako nebi nam mogao niko nista...
|
|
|
#18165 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Sa ovakvim Pirlom u vezi i Dzeko-Pato-Dinho naprjed ja vam kazem svasta je moguce..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|