AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 15-06-2009, 16:05   #18166

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Bravo geoff,sta reci izvrstan post!!
Hvala rino

I ja sam gledao zadnjih 15min sad-italija, pirlo je bio sjajan, ali i rossi, bilo bi ga zgodno kupit..

I jos, vidjeh na engleskom dijelu foruma, netko je stavio gol dzeke protiv belgije, pa to je nesto sjajno, prvo onaj dribling i asistencija, pa potom gol. Onima koji imaju imalo sumnje u njega, samo nek pogledaju taj prvi gol protiv belgije, to mogu tri napadaca na svijetu tako nesto izvest...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 16:29   #18167

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Hvala rino

I ja sam gledao zadnjih 15min sad-italija, pirlo je bio sjajan, ali i rossi, bilo bi ga zgodno kupit..

I jos, vidjeh na engleskom dijelu foruma, netko je stavio gol dzeke protiv belgije, pa to je nesto sjajno, prvo onaj dribling i asistencija, pa potom gol. Onima koji imaju imalo sumnje u njega, samo nek pogledaju taj prvi gol protiv belgije, to mogu tri napadaca na svijetu tako nesto izvest...
Jos ako si visok 1.94 i imas onakav balans i rad nogu strasno,pa on i Pato mogu cuda raditi u 16 metara.

Ima jos Dzeko slicnih golova ali taj mu je top 5 definitivno,ima negdje klip sa najboljih 5 golova iz jedne sezone,pa nakve golove neko ne zabija kroz citavu karijeru..
Old 15-06-2009, 16:33   #18168

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
očito pirlo igra bolje kod lippija nego kod ancelottija, kod lippija je motiviran i trudi se, .... nadamo se da ce kod leonarda jos bolje igrat neg kod lippija !
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 16:46   #18169

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
A mozda je i razlog sto kod Lippija igra blize napadacima, a ne zadnjeg veznog, jer to vise igra De rosi... sve je moguce, ali je cinjenica da kad covjek ode da igra za reprezentaciju preporodi se hehheh. Eh valjda ce Leonardo nesto zakljucit iz ovih utakmica, pa ce mu dat ulogu gdje ce dat svojih 100% na terenu, jer uz ovakvog Pirla kako je veceras odigro Milan bi opet licio na onaj iz perioda 2003-2007
huss is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 17:24   #18170

vladomilan

Registered User

vladomilan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Malo ste ipak prepesimisticni sto se tice naseg kluba za sljedecu sezonu. U redu, kaka je otisao, sad je to gotova stvar i treba gledati naprijed. Pa zadnje dvije sezone smo ga imali u momcadi, pa smo bili uzasni ( iako je, naravno, namjanja njegova krivica zbog slabih rezultata).

Po meni bi sljedeci sastav trebao biti legitiman kandidat za scudetto:

------------------abbiatti-----------------
zambro-----nesta-------thiago/mexes/netko treci, a da nisu kaldaze/favalli-------aly--
----------rino-----pirlo-----flamini------
---pato------------------roki-----
----------dzeko------------------------

Ovaj sastav na papiru nije ni pol posto slabiji od intera, a posebno nije od juventusa. Ipak, mnogo je tu pitanja oko ovog sastava koje bi pravi trener morao rijesiti, a iskreno se nadam da to leonardo moze.

Mislim da su tri ključna igraca tu: nesta u obrani, pirlo u vezi i ronaldinho u napadu. Znaci po jedan vrhunski u svakom segmentu igre. Doktori trebaju osposobiti nestu koji je i takav polu-ozljeden najbolji stoper na svijetu, a leonardo treba dovesti pirla i ronaldinha u red ( to je sad vec malo ozbiljniji problem ). Uz pirla i ronaldinha iz 2006. godine, mi smo najbolja momcad u italiji, sigurno. Veliko je pitanje hoce li to leonardo uspjeti postici, ali bi i ova dvojca trebali pokazati vec zaboravljeni profeionalizam i opravdati 5 milijuna necega godisnje.

Dzeko ce biti sjajan u napadu, ja bi ga uzeo i prije eto'oa i adebayora i benzeme. Sljedece cemo sezone napokon imati postene bekove koji znaju centrirati na travnjak, a ne na tribine i tu ce nam visoki igrac poput dzeke sjajno doci. On i pato ce biti najkasnije za dvije sezone najbolji tandem na svijetu.

Obrana ce biti dobra, kupovinom jos jednog stopera i najbolja u italiji. Velika je stvar sto smo kupovinom ovog mladog beka valjda za sve vjekove rijesili odda, boneru, mareka i favallia bekovskih pozicija.

U vezi je kljucna uloga pirla, kao sto sam vec naveo. Ako ce on posteno odraditi sezonu, borit cemo se za scudetto. Flamini i rino ce kupiti lopte, jos je uvijek malo igraca na svijetu koji mogu gattusu parirati po trci, a mislim da je i flamini tu negdje, onaj flamini iz arsenala zasigurno jest.

A sto se tice konkurancije, pa necemo se valjda pribojavati traktorista koji su kupili jednog postenog igraca ( diego ) i sada misle da su najbolji na svijetu. U obranu im je dosao poluproizvod cannavaro je direkto odgovoran za bar pola primljenih golova reala prosle sezone. Niti onaj mrkijev sastav intera nije vrh, opet ispadaju u lp najkasnije u cetvrtfinalu, obrana je losa ( i tako ih je cesar prosle godine x puta spasio ), deco je potrosen igrac i ako dodje, motta i milito ne bi igrali u genoi da su vrhunski..da skratim, opet ce ovisiti i raspolozenju ibrahimovica...

Tako da, uz kupovinu dzeke, mexesa/santacrocea/kjaera, i postenog veznog koji moze igrati jednako dobro i naprijed i nazad mi postajemo kandidati za naslov. Jedini nas problem ostaje mnogo nedoumica oko mogucnosti i zelje kljucnih igraca, a tu dolazi na red trener koji to MORA rijesiti i ciji je to posao.
Bravo Geoff, svaka cast za post, potpisujem sve sto si napisao...
Nadam se da ima jos par ljudi koji vjeruju u ovaj sastav...koji je po meni veoma dobar, uz malo srece sa povredama...samo da dodje dzeko i imacemo idealan sastav...napadacka klupa bori i inzagi(dosta dobro) sredina zamjena(seedorf,mozda i dobije motiv da igra, tu je ambro janku, na polu sezoni i becks...po mom misljenju,kada bi doveli dzeku + mexes/hernanes...bio bi po meni idealan mercato(u skladu sa desavanjima i stavom kluba)
vladomilan is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2009, 17:52   #18171

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Wolfsburg: Džeku možemo prodati Milanu
16.06.2009. 00:03

Generalni direktor Wolfsburga Jurgen Marbach danas je za Wolfsburger Nachrichten izjavio da je aktuelni šampion Njemačke spreman prodati Edina Džeku, ali i da ih zanima lično mišljenje našeg reprezentativca oko nastavka njegove karijere.

"Edina Džeku možemo prodati Milanu donesu li nam Talijani 30 miliona eura odštete", rekao je Marbach za Wolfsburger Nachrichten.

Pored ove izjave Marcbah je još u današnjem intervju naveo da je njihov prioritet razgovor sa našim reprezentativcem i da će nakon toga stvari biti jasnije.

"Naš je prioritet razgovor s Džekom oko produživanja njegovog ugovora. Edin ima 23 godine i jako nam je bitno njegovo vlastito stajalište oko njegove budućnosti i zato želimo oči u oči razgovarati s njim."

(Svevijesti.ba/Sportsport.ba)
Old 15-06-2009, 18:02   #18172

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Nista od 3 NON-EU igraca, nista od Hernanesa. To su zadnje rijeci. Hernanes ce moc doc tek slijedece sezone
Al sta ce nam? Dobro je i ovako. Nesta se oporavio, i standardan je od slijedece sezone sa Tiagom. Bonera krece ka boljem. Cissokho je brz. A onda iskusni vezni red Gattuso-Flamini-Pirlo. Znaju tematiku fudbala, kad i gdje se kretat, kako zaustavit ili pokrenut, meni se svidja ako ovako ostane. Jest da smo sada pravo zagrizli za Felipe Melo. I to, u slucaju da Pirlo ode, kupujemo Felipe Melu. Po meni pravo dobar igrac, mlad, i mozda bi mogao postati novi Pirlo. MAlo istureni Dinho, i nadat se da ce opet moci davat one kobne pasove ovoj dvoici (Patu i Dzeki) Ako ne, tu je vecerasnji Pirlo kako posluzi Rossi-a, ma milina
Prestanite biti pesimisti, imali smo sve te zvijezdice i igrace vec dvije godine pa nismo ni prismrdili tituli. Sad imamo Leonarda, i novi sastav, i vjerujem da mozemo bolje neg prosli sezona. A sto se Intera i Juve tice? Ne zanimaju me. Razglabat cu o njima 5 dana prije tekme protiv njih. A zasad nek rade sta hoce.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 03:53   #18173

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Sve je to OK, a još ne zaboravite da imamo dobrog starog Pippa, ako ne bude išlo nekome, Pippa ubacimo u drugom dijelu sezone, u proljeće, a onda on stupa na scenu, zabit će 10 golova najmanje
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 04:23   #18174

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Geoff bravo, super objašnjeno sve. Te tri točke koje su ključne ( Pirlo, Nesta, Dinho ) su svakako nešto čemu bi Milan napokontrebao pristupiti ozbiljno, tj. ozbiljno sgledati pristup Pirla i Dinha radu/treninzima. Jučer je Pirlo igrao super zadnjih pola sata, da, ali je prvih 45min odigrao očajno opet. Mislim da nije niti jedan sprint napravio. Igrao je istureno lijevo i jednostavno bilo ga je tužno gledati. Kasnije su odigrali 4-3-3 i tu se bolje snašao. Puno mu pomaže De Rossi jer je on i radnik i razigravač tako da Pirlo ima više prostora.

Ovo za Hernanesa nije dobra vijest jer nama zasigurno treba još jedan veznjak. Pogledajte tko nam drži sredinu terena: Pirlo, Flamini, Rino, Ambro, Seedorf. To je 5 igrača od kojih njih 4 igraju duboko, plus Seedorf koji je gotov igrač ako igra više od 15-20 tekmi godišnje. Bilo bi NUŽNO dovesti ne samo špicu nego i jednog raznovrsnog srednjeg veznog da igra POKRAJ Pirla, ne ako Pirlo ode. Ali sumnjam da ce Milan platiti.

Nadajmo se da ce Dzeko ubrzo potpisati pa da krenemo po Mexesa i onda po tog veznog još...
Old 16-06-2009, 04:50   #18175

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
jeste vidjeli gol što ga dade kaka egiptu juče,duša me zaboli što su ga prodali,taman se bio malo smirio ali kad je zabio gol i to kakav gol stvarno neznam nemogu sebi doć da ga prodaju,a kažu dovest će eta,ma nemate vi pare da platite eta i da mu dadnete platu koju traži,bilo im puno da daju kaki 9 mil.,a ne etu koji traži 10 a nije kaki ni do pete,a neće sigurno nać igrača da igra srcem za klub kao što je igrao kaka to je 100% i gotovo jedino džeko ako dodje on bi mogao jer kako je i sam izjavljivao čitao sam dok nije ni do wolfsburga bio dogurao da je vatreni navijač milana od malih nogu,a ovo ostalo su sve plaćenici jedino gatusso može proć i eto vam razloga zašto se 90% navijača nemože pomirit sa činjenicom da su prodali kaku
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2009, 04:57   #18176

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

Quote:
Originally Posted by rossoner210979 View Post
jeste vidjeli gol što ga dade kaka egiptu
takvih je dzeko dao 30
Old 16-06-2009, 05:08   #18177

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Geoff bravo, super objašnjeno sve. Te tri točke koje su ključne ( Pirlo, Nesta, Dinho ) su svakako nešto čemu bi Milan napokontrebao pristupiti ozbiljno, tj. ozbiljno sgledati pristup Pirla i Dinha radu/treninzima. Jučer je Pirlo igrao super zadnjih pola sata, da, ali je prvih 45min odigrao očajno opet. Mislim da nije niti jedan sprint napravio. Igrao je istureno lijevo i jednostavno bilo ga je tužno gledati. Kasnije su odigrali 4-3-3 i tu se bolje snašao. Puno mu pomaže De Rossi jer je on i radnik i razigravač tako da Pirlo ima više prostora.

Ovo za Hernanesa nije dobra vijest jer nama zasigurno treba još jedan veznjak. Pogledajte tko nam drži sredinu terena: Pirlo, Flamini, Rino, Ambro, Seedorf. To je 5 igrača od kojih njih 4 igraju duboko, plus Seedorf koji je gotov igrač ako igra više od 15-20 tekmi godišnje. Bilo bi NUŽNO dovesti ne samo špicu nego i jednog raznovrsnog srednjeg veznog da igra POKRAJ Pirla, ne ako Pirlo ode. Ali sumnjam da ce Milan platiti.

Nadajmo se da ce Dzeko ubrzo potpisati pa da krenemo po Mexesa i onda po tog veznog još...
Da ali mrki kada igras sa 2 napadaca i kada imas fizicke mocne bekove sad konacno tu mozemo kalkulirati nasa zadnja linija tokom tekme nekih 30-40 minuta ce biti jako daleko od naseg gola,znamo da je nesta super pametan stoper i da ce komadirati zadnjom linijom bez beda tebi automatski vezni red dolazi na 20-30 metara od suparnickog gola,to je kao kad Arsenal igra a Pato i Dzeko kada zaganjaju zadnju liniju bilo koje ekipe svjeta ne bi im abs bilo jednostavno..vidjecete..iako je jos daleko za zakljuciti strasteski mi se cine planovi jako dorbi,Abate je nas 90% sto je jako dobro..
Old 16-06-2009, 05:19   #18178

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
AKO Nesta bude bio ok....
Old 16-06-2009, 05:25   #18179

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki View Post
AKO Nesta bude bio ok....
Nesta ce biti ok,trenutno je na moru sa obitelji iako je na ljetnim praznicima ima privatnog kondicionog trenera i navodno dva puta dnevno teretana i neke vrste dzoginga..on je sa otklanjanjem tog zivca rjesio sve,bolova vise nema ali jedini problem jeste godina dana pauze i to sto je Sandro trpio jake bolove da bog sacuva i koliko je to mucno bilo tesko je zamisliti koji se njemu mentalni sklop javio u galvi i sta bi dao samo da nema bolove..

Malo su tu i doktori usrali al et,pa ja poznajem ljude koje su disk operisali (covjek nije mogao mokriti nekoliko dana) pa eno ga sad teretana,benč 120 kila ramena 80 i slicno malo kretenski al moguce..

Zamisli kako je kad oko tebe konstanto radi 2-3 svjetska strucnjaka..Nesta ima psiho-fizicke sposobnosti da na vrhunskom nivou igra jos par godina u to sam uvjeren i uvjek sam bio optimistican oko njegovog oporavka.

Prema Mediasetu on je siguran kao starter za narednu sezonu..
Old 16-06-2009, 06:25   #18180

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

šta znate o abateu ?
dal je on dovoljna kvaliteta da igra za milan ?
koje pozicije on moze igrat ? i pošto ga nisam uopce pratio sad dok je bio na posudbi ( u torinu, jel ? ) , nisam ni malo vidio kako taj decko uopce igra,
mozda ga mozete usporedit s nekim igracem, pa da mi bude lakse shvatit o kojem tipu igraca se radi ?
ili ako imate neki video, na jutubu nisam našao ništa.....

Tags
balkan

Posting Rules