![]() |
|
|
#18241 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ko nema puno dodira sa medicinom i zdravstvenim studijama i ne moze svatiti koliko su ti problemi sa zubima kod Cissokha ozbiljne prirode i da nije tako on bi bio Milanov vec sada. Velike probleme mu mogu stvoriti na misicima i kostima sto bi bilo pred tezu povredu i uzaludno bacen novac. Pa nisu valjda doktori u MilanLabu toliko nesposobni kao Galiani i Bergi pa da se igraju, znaju ljudi sta rade a ako se uspostavi da nije toliko ozbiljno on ce potpisati za nas, kraj price... Ove holandjane treba dovest i sa njima jos Huntelara, pa i sa Dzekom i Patom da imao 3 fantasico u napadu...
|
|
|
#18242 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
nemam riječi...
|
|
|
|
#18243 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
mozda je i bolje da nije dosao taj cissoko....čovjek igra ozbiljan nogomet manje od godinu dana i odma da košta 15 mil. eura ????
bolje dovesti nekog "normalnog"....za kojeg je svak čuo ja bi na primjer probao dovesti vargasa iz fiorentine..... |
|
|
|
|
|
#18244 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
U Milanu su izgleda odlucili da daju punu podrsku Ronaldinhu i da mu ne prave konkurenciju u timu, pa cak kad su i zubi u pitanju whahhahahahhahha :ppp Jesmo jaki ove sezone :pp
|
|
|
|
|
|
#18245 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Al fakat bez komentara...de bar nek dzeku dovedu bicu presretan, a mozda dzeko nema dlakave previse noge pa nece ni on moc
![]()
|
|
|
#18246 |
|
Registered User
![]() |
Nije mi jasno zasto se ne proba dovesti Drente iz reala, on je ubijao u holandiji po ljevoj strani a u realnu i nije dobio bas neku sansu... Ma mi u realu imamo dosta igraca za dovesti : Drente, Snaider, Vart, Roben, Huntelar zasto ne, ako nista neke kupit a neke na posudbu dovesti pa Galiani je pajdo sa Perezom neka mu izadje u susret...
|
|
|
#18247 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Cissokho navodno ima problema sa zubima. Tj. ta upala zivaca, moze dovesti do nepravilnog polozaja glave, sto dovodi ne pravilnog polozaja kicme i ostalog tijela, sto bi bilo kobno u povredama.... wtf???? MilanLab je to sve odredio?
Ma nek je Boriello pojacanje, cijelu sezonu povrijedjen. Rino operacija van stroja 8 mjeseci. Kaladze operacija van stroja 6 mjeseci. Jao majko mila koji strucnjaci. Pa doveli smo Boriella da bi ga lijecili. Halooooo. Kupili covjeka za 10 miliona, da bi ga mi lijecili cijelu sezonu, i sad ko Cissokho moze imat problema kasnije, zato ga necemo dovest. Ma daj ba, imate vi probleme u glavi. Cijelu sezonu fali 9 standardni igraca, i to povrijedili se na treningu hahahahha Jebem ti via Turati. Koji ste vi strucnjaci. Vi ste dokaz, da se medicinska diploma moze kupitMa vise ne vjerujem ni da cemo dovest Dzeku. Toliko su me razocarali. Dovest cemo mi Trezegue za 12 miliona, i Robbena. Jer Robben je igrac. To sto je svake sezone 6 mjeseci povrijedjen, neeeeeeeeee. Kakviiiii. Mi iz MilanLaba znamo da ce Robben odigrat odlicnu sezonu, i nece biti povrijedjen ![]() Last edited by ensar7; 18-06-2009 at 11:32. |
|
|
|
|
|
#18248 |
|
Registered User
![]() |
Smijesno............
|
|
|
#18249 |
|
Registered User
![]() |
Galliani: Još uvijek vjerujem da će Džeko doći
Potpredsjednik AC Milana Adriano Galliani s medijima je podijelio plan kluba na temu dovođenja pojačanja. Posebno mjesto u njegovom obraćanju zauzeo je BiH reprezentativac i Wolfsburgov napadač Edino Džeko... - Nemam mnogo toga za reći, tek da je riječ o nogometašu koji nas vrlo zanima. Pregovaram s Wolfsburgom i vjerujem u pozitivan rasplet te priče - kazao je Galliani. - Nadam se da ćemo s uspjehom okončati taj transfer, no ne pođe li nam to za rukom okrenut ćemo se dovođenju nekog drugog napadača. Nakon toga posla dovest ćemo i jednog centralnog braniča, jer naš trener Leonardo kroji formaciju 4-3-3 za sljedeću sezonu. - Imali bismo Pata, Džeku, Filippa Inzaghija, Marca Borriella i Ronaldinha. Po mojem viđenju to bi trebalo dostajati što se napada tiče - zaključio je Galliani
|
|
|
#18250 |
|
Registered User
![]() |
meni nije jasno koga ćemo imati na klupi?
ko ce mijenjati te wingere(dinha i pata) kad se oni ozlijede i kad ih bude trebalo odmoriti? mozda abate.....ali on nije trenutno dobar za milan kad su već židovi,zašto se ne dovede rosina kojeg se moze dobiti sigurno dosta jeftino????? zasto se ne dovedu nizozemci iz reala (snejider,vdv i drenthe) pa makar na posudbu uz mogucnost kupnje???? sta fali heinzeu isto iz reala? kazu da su dobri s realom,zasto onda ne dovedu neke od tih igraca po cijeni koja bi bila jeftinija nego za ostale klubove???? kaze da ce dovesti jos jednog napadaca i stopera???? a sta je sa lijevim bekom sad kad su odustali od mkela mbembe????? prvo dovedu anonimca za brdo love i onda otkazu transfer i sad nam odjednom ne treba lijevi bek? puno upitnika...... Last edited by kalla1899; 18-06-2009 at 13:08. |
|
|
|
|
|
#18251 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan je govno koje jako slabo smrdi.
|
|
|
|
|
|
#18252 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Koji pesimizam vise..Sta vam je ljudi???
|
|
|
|
#18253 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18254 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18255 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Momak, ja sam na ovom forumu dvije godine...ako ne kontaš neke stvari bolje ti je da šutiš..
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|