AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 18-06-2009, 16:30   #18256

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Momak, ja sam na ovom forumu dvije godine...ako ne kontaš neke stvari bolje ti je da šutiš..
dvije ili tri godine.......koliko god da jesi izjava ti nije primjerena.........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2009, 16:52   #18257

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
dvije ili tri godine.......koliko god da jesi izjava ti nije primjerena.........
Opet kažem, ne kontaš i šuti...
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2009, 17:02   #18258

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
hahahha počelo je :-)
Old 18-06-2009, 17:05   #18259

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
hehehehe....
Old 18-06-2009, 17:06   #18260

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Opet kažem, ne kontaš i šuti...
pa objasni mi sta ne kontam!!!!!!!!!
Old 18-06-2009, 17:25   #18261

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
kalla, ev ja cu ti objasnit :ppp imam dovoljno staza ko i milanista meni ne smije prigovorit za to :Ppp On ti je Hercegovac, i ponosi se tim sto je "s kajmaka i pure" "voli sto je Ero" :Ppp a Hercegovci su ti malo teski ljudi, sto bi mi u Bosni rekli ters su :ppp Tako ti on voli udarat kontru svima nama ostalim, jedan od primjera je taj da pred svako kolo seire A on stavi grb naseg protivnika na avatar :PP et toliko, sad ti je jasno :pppp al u sutini nije los cojk kolko sam ga ja skonto hehehhehe :Pp
huss is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2009, 17:31   #18262

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma kalla i nemas sta da konas ehhehehehehehheh culirajjj
Old 18-06-2009, 17:32   #18263

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by huss View Post
kalla, ev ja cu ti objasnit :ppp imam dovoljno staza ko i milanista meni ne smije prigovorit za to :Ppp On ti je Hercegovac, i ponosi se tim sto je "s kajmaka i pure" "voli sto je Ero" :Ppp a Hercegovci su ti malo teski ljudi, sto bi mi u Bosni rekli ters su :ppp Tako ti on voli udarat kontru svima nama ostalim, jedan od primjera je taj da pred svako kolo seire A on stavi grb naseg protivnika na avatar :PP et toliko, sad ti je jasno :pppp al u sutini nije los cojk kolko sam ga ja skonto hehehhehe :Pp

i u meni ima hercegovacke krvi pa se ne ponašam kao isfrustrirani komplexaš
Old 18-06-2009, 17:36   #18264

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
haahha shvatas ga previse ozbiljno :Pp kakve ima veze sta on kaze, pa ovdje znaju doc i navijaci Intera i Juveta.. Uglavnom, kolko ga ja kontam, zeza se. Da ne voli Milan, ne bi ovdje visio non stop... ma koji ga kurac i ja branim ne znam hahahhahhahahha
huss is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2009, 19:29   #18265

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Ovo zadnje jedino ima smisla...čovjek se ne može našalit da odmah ne krene sranje
Mislim...stvarno bi bilo glupo od mene da visim ovdje dvije godine preveći se da navijam za Milan..ono
Huss..ljubavi mojaaaaaaaaaaaaa
Old 18-06-2009, 19:44   #18266

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

" Milan je govno koje jako slabo smrdi "

Znamo da sirovo govno, tj. svježe govno jako, jako smrdi dok dotrajalo govno ili ti ga "galebina" jako slabo ili skoro nikako ne smrdi. Šta sam u biti htio reć?

Toliko smo do sad kreativno i na različite načine izvrijeđali dotične: Pirla, Seedorfa, Carla, Galliania te Silvia da nisam očekivo ovakvu reakciju jednog forumaša MilanManie ( podforum " Milanezi s Balkana " ) pošto, ako uzmemo u obzir da Milan zadnje tri godine ništa nije uradio osim jako, jako smrdio moje opažanje je dovelo do zaključka da je Milan i dalje jedno govno al ono koje slabo smrdi jer se skorilo pa se smrad zadržava u centru samog govneta.

Toliko se skorilo i učahurilo samo u sebi da se taj vonj skoro više nikako ne osjeti ili smo, mi navijači Milana jednostavno na njega postali imuni ili postajemo. Šta reći za klub koji nije u stanju zadržat najboljeg igrača na svijetu, za klub kojemu je pola ekipe ozljeđeno godinu dana, klub koji đedove od 102 godine plaća više nego jednog Pata, za klub koji ima predsjednika koji je provbitno htio kupit Inter, za klub koji jednom od najboljih mladih igrača pravi klauzulu od 15 mil. eura, za klub u kojem igra Senderos i Kalac nego da je govno?

Govno je proizvod nakupine otpada živog bića...u prenesenom značenju.. Govno ( Milan ) je nakupina igrčkog i sportsko - idejnog otpada...

Mislim da ti je sad jasno šta znači ovo što sam napiso, da je Milan govno koje jako slabo smrdi!

Last edited by milanista mosta; 18-06-2009 at 19:49.
Old 19-06-2009, 00:15   #18267

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
ja vam govorim da je milan galianiu i berlusconiu samo igračka i biznis i da nikada nisu i neće bit navijači kao mi koji živimo s klubom,evo vam primjer kad smo ispali od liverpoola na penale u finalu LP ja nisam dobar bio pa skoro sigurno oko mjesec,taman zaboravim na tekmu kad ono puste reprizu na eurosportu i to nekoliko puta u tih mjesec dana i ja se sekiram ko kad sam budala ali jebiga to je jače od mene,inače slažem se s tobom milanista mostar u svemu i o ovome da je prvo htio kupit inter i eto toliko o berlusconiu i galianiu ko ih jebe više neću da se sekiram više ali emotivac sam veliki i sve mi brzo srcu priraste pa tako je i sa milanom zato me toliko i boli ovo što se dogadja sa klubom ali nadat je se da će bit bolje
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2009, 03:40   #18268

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
cuj ti milanistamosta kontam te da si frustriran u sve ovo oko milana al smirise malo i ne pisi svasta ovde, po tvojom ako je milan govna onda smo i mi navijaci sva govna i sve u svemu tu jesi i ti znaci svi mi govna

Last edited by sheva-gila; 19-06-2009 at 03:44.
sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2009, 03:46   #18269

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Why Kaka Is So Crucial To Milan, And Why Manchester City Want Him
Written by Guest Authors

Why Kaka Is So Crucial To Milan, And Why Manchester City Want Him

Manchester City have reportedly made an audacious transfer bid for Kaká believed to be in the region of Ł100 million.

It will be a tempting offer for AC Milan who signed the Brazilian in 2003 for US$8.5 million. Since joining the Italian giants, Kaká has missed only two of Milan’s 31 Big Four clashes in Serie A, and while the club has struggled at times over the past two seasons he has continued to impress.

In seasons 03/04, 04/05 and 07/08, Milan had a higher points per game with Kaka in the team than when he was absent. This season Kaka has missed four games, of which Milan have lost three. In 2006/07, when the Brazilian was named World Player of the Year, Milan had a ppg of 2.00 without Kaká compared to 1.75 when he was in the team, however of the 10 games he misses, none of the opposition sides finished higher than tenth.

Kaká also carried Milan to the Champions League that season (including three goals against Manchester United in the semi-final), finishing as the competition’s top-scorer.

Since the start of last season, Milan have increasingly relied on the Brazilian who has weighed in with 22 league goals from 44 starts (of which he played at least 60 minutes in 42 games).

When comparing the 42 games where Kaká has played at least an hour to the 14 remaining games, since the start of last season, Milan have:

• A ppg of 1.95 compared to 1.14
• Scored two or more goals 19 times (45%) compared to three times (21%)
• Won by two or more goals 12 times (29%) compared to once (7%)
• Kept 15 clean sheets (36%) compared to three clean sheets (21%)

Milan have also struggled to perform in first halves without their star player and have not been leading at the interval in any of their last 16 without him (W0-D11-L5, ppg = 0.69), going back to the last two games of the 06/07 season, despite 10 of the games being at the San Siro. In these 16 games they have scored a paltry three first half goals.

With Kaká in the side their first-half record is W16-D20-L6 (ppg = 1.62) since the start of last season with 33 goals scored.

These stats highlight how important Kaká is to Milan, although Ł100 million could give them the opportunity to rejuvenate their ageing squad throughout. If City could get their man and Kaká had a similar impact on their form as he had at Milan, than City’s new owners would probably feel justified in such an expensive acquisition.

TOLIKO O NAŠEM BIVŠEM IGRAČU I KOLIKO NAM JE ZNAČIO U EKIPI
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 19-06-2009, 03:50   #18270

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
http://www.youtube.com/watch?v=9RuTyZN3EUU

Jedini koji se mogao boriti sa monstrumima odaja sa Via Turat,covjek koji e pomjerio granice ne moguceg sa ekipom od prosjeka 32 godine..

Sad mi je i jasno zasto je imao onakvu psihologiju igre zadnje 3 sezone..

Tags
balkan

Posting Rules