AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-06-2009, 05:46   #18301

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
svi su podjednako zaslužni i trener i igrači zato nemojte davat takve izjave mora postojat neka trenerska taktika kakva vam je to priča,nemogu igrači izać na teren i svaki vuć na svoju stranu kako tako pričate i razmišljate,a što se tiče carla kapa do poda za sve ali vrijeme je za neko drugo poglavlje i dosta je bilo one zatvorene taktike,neka pričekajmo početak sezone pa ćemo onda polemizirat u jednu ruku je i dobro što je leonardo preuzeo ekipu ipak je on toliki niz godina u klubu i mal te ne zna kako koji igrač diše,treba nam ostat ovaj koji ključni igrač i dovest koje pojačanje pa ćemo vidjet kad počne sezona nemojmo se sad puno zamarat ipak je završila sezona idemo i mi malo na odmor a upravi ćemo prepustit da slaže ekipu
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 05:47   #18302

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ev ovako nesto je izgledao razgovor Berlusconia,Galliania i Ancelottia!!

Ancelotti:Zelim Adebayora i klasnog stopera sto moguce prije,do pocetka priprema..
Gallianiobices Boriella,on je sampion..
Ancelotti:Ne trabam forwarda za ovaj sistem igre..Odbrana je u banani..
Berlusconiolazi Ronaldiniho i Sheva..Kaladze je stroj..
Ancelotti:Nesti je upitna karijera sta cu sa 3 stopera,treba igrati nekih 50 tak utakmica na sezonu?
Galliani:Cek da samo odem do psihijatrije u Zurichu i dovedem sampiona Senderosa??
Galliani:We rule transfer market!!!
Ancelotti:Sheva i Dinho nece igrati preko mene mrtva!!

tako nesto,moze svak sebi zamislti koja je to bolest..
Maa, kamo sreće da je i tako to izgledalo, meni se čini da oni nisu nikako razgovarali !

I da, zaboravio si, na kraju dođe Berlusconi i kaže: Dosta mi je više svega, mi smo najbolja ekipa na svijetu !!!!!
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 05:50   #18303

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rossoner210979 View Post
svi su podjednako zaslužni i trener i igrači zato nemojte davat takve izjave mora postojat neka trenerska taktika kakva vam je to priča,nemogu igrači izać na teren i svaki vuć na svoju stranu kako tako pričate i razmišljate,a što se tiče carla kapa do poda za sve ali vrijeme je za neko drugo poglavlje i dosta je bilo one zatvorene taktike,neka pričekajmo početak sezone pa ćemo onda polemizirat u jednu ruku je i dobro što je leonardo preuzeo ekipu ipak je on toliki niz godina u klubu i mal te ne zna kako koji igrač diše,treba nam ostat ovaj koji ključni igrač i dovest koje pojačanje pa ćemo vidjet kad počne sezona nemojmo se sad puno zamarat ipak je završila sezona idemo i mi malo na odmor a upravi ćemo prepustit da slaže ekipu
Ako je budu slagali kao u zadnje tri godine gotovo nam je hehehe
Valjda ce sad slusati trenera i po njegovom planu sastaviti tim.
Old 20-06-2009, 05:57   #18304

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ma to stoji da je Ancelotti srao kvake u pojedinim tekmama i izgledalo je jako glupo ali sve u svemu covjek nam je donio radosti,naravno i tuge sto je normalno..otisao je iz Milana sporazumno na neki nacin je znao da vise nece biti kao sto je i bilo pa makar da zadrzi glavne igrace..

Nisu bezvezne ove izjave Pirla,Gattusa,Pata ranije Pipa,Zambrotte itd.

On je brilijantan trener kada su u pitanju kup tekme,zadnji primjer je utakmica protiv Fiorentine 0-2 kada se mogo vidjeti cisti primjer pametnog igranja nogometa i geometrijskog pokrivanja terena..tu je po meni najbolji..u svakom slucaju on je zavrsena prica tako da..
Old 20-06-2009, 06:20   #18305

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Za titulu Ch. League su zasluzni par igraca, koji su dali svoje srce na terenu da bi je osvojili. Ni u jednom segmentu nisam primjetio, da je Ancelotti nesto promjenio. Sve su samo igraci dobili. Kako dolazim do ovog zakljucka? E ovako:
Pogledajmo Barcelonu. Ubija sve pred sobom. Pobijedjuju tekme i tekme. Ne zaustvljivi. Svaka utakmica, ista prica. Sve kroz sredinu, i gol za golom. A onda dodje Chelsea. Ima igrace koji mogu trcakarat sa njima, i koji znaju biti na zemlji. A onda Hidink (kojem skidam kapu za ono sta je napravio) zatvori sredinu, tako da po prvi put Barca u sezoni mora igrat po krilima. Neko bi rekao slucajno, al taj covjek isto to napravi i na Stamford Bridgeu, i na srecu Barca zabije gol u zadnjoj minuti. Sta nam to govori? U tim dvijema utakmica, je najzasluzniji trener. Jer je tacno znao kako poslozit igrace, objasnit im kako da odigraju, i drzat im moral. Svaka mu cast. A sad, jestel vi sigurni da je Carletto zasluzan za 3:2 u Man Utd? A 2:1 protiv Livera u finalu? On je imao Rina koji je 90 minuta cuvao Ronalda, i Kaku koji je pravio sanse. I to je bilo u Manchesteru, i u Ateni. Nama vec odavno treba trener koji zna uigrat formacije, koji mijenja taktiku u tekmi, koji pruza sanse mladima, i koji zna tacno sta je moguce sa sadasnjim sastavom. A Carletto je samo psiholog u kabini, nista vise...
Znaci to sto je Celzijeva sredina natjerala Barcu da igra preko krila je zasluga trenera a to sto Rino i Oddo na desnoj strani gotovo isfrustrirali C. Ronalda ,koji je u toj utakmici, (koju smo dobili 3:0), iz nekog "cudnog" razloga konstantno vukao na svoju lijevu odnosno nasu desnu je zasluga samo Gatusa. To je ono bas onako objektivna logika.
Sa Karlom i njegovim igracima smo u 7 godina osvojili 2 lige prvaka - jednu totalno nesretno izgubili (jedno polufinale izgubili od Barse - u to vrijeme kazu svemirske - zato sto je legenda Merk ponistio Sevi cist gol), 1 scudeto, 1 kup italije, superkup Evrope, svjetski klupski prvaci i to sve u bari punoj krokodila i neko mu moze nesto reci.
I da ti kazem, taj Gorki kojeg dizes u nebesa ako u svojoj kasrijeri osvoji samo 20% od onoga sto su uradili Pirlo i Seed (cisti Karlovi igraci, znaci jednog izmisli a drugog skinuo sa picke) onda cu tu Karlovu procjenu pripisati kao losu.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 06:41   #18306

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Toliko sam već puta o tome pisao da mi je dosadno,Anmcelottiju hvala na svemu,ali zadnje tri godine ja bi volio da mi netko kaže kojoj je to tekmi on svojom odlukom promjenio tijek igre,znači mislim ako gubimo ili je neriješeno da on svojom izmjenom nešto promjeni??Takve tekme nije bilo,a sto se tiče toga sto mu nisu Berlu i ćelavac kupovali što je on htio,pa šta nije imao muda i rekao ili tako ili vi sami sjednite na klupu,to Cappelu npr nitko ne može reći,znači i njemu su pare bitnije od svega!Sto se tiče mladih igrača,koga god se kupilo taj nije dobio šansu pored njegovih gay prijatelja Seedorfa,Pirla,Jankulovskog,Kaladzea,naprosto nikad neću shavtit zašto oni imaju toliko kredita u momčadi???Sad će tu mnogi reći Pato je igrao,da,ali Pato je plaćen ko svetog petra kajgana i morao je igrat,a i to bi bilo upitno da se Borrielo nije ozlijedio!Znam sad će svi skočit na to moje šta bi bilo kad bi bilo,ali poslije Istanbula on više ne bi bio trener nikakvog ozbiljnog kluba!Istanbul je ISKLJUČIVO Carlova krivica,on koji uvijek zatvara tekmu na 2:1 ili 1:0 u 65. minuti protiv Reggine,Perugie,Siene i sličnih tu tekmu nije zatvorio na 3:0 protiv jednog Liverpula?????Pa to ne smije dobar trener napravit i ja mu to nikad neću zaboravit?Kakva sreća ljudi,imaš najbolju ekipu na svijetu i vodiš 3:0,pa to popušt to je umjeće!!Ok, imao je nekih dobrih poteza(pirlo,taktika 4-3-2-1 dok je nisu svi provalili),ali jednom je prije 3-4 godine novinar sa Milan Channel-a konstatirao kako to nije dobro što je trener dobar i sa upravom i sa igračima i sa novinarima,a to je Ancelotti sve bio!Neki dan ste mogli Capella čut,lijepo kaže čovjek,ja imam normalnu komunikaciju s igračima,ali ja s njima neću u slobodno vrijeme na večeru,mora postojat distanca,ja sam trener ,a oni su igrači i kome se to ne sviđša slobodno si može vrata otvorit!To se dragi moji zove autoritet prema igračima i upravi,a to Carletto nikad nije imao!Juventini su jedva dočekali kad su ga se riješili,a sa Parmom koja je imala toliko para i možda najjaču momčad tada osvoji je drugo mjesto!Meni je on trener gubitnik jer je 2-3 godine imao NAJBOLJU ekipu na svijetu po svim pozicijama ,a osvoji je samo 1 scudetto i 1 CL na penale!Pričam o razdoblju do 2007
Nikad trenera od njega,a i tu netko kaže Abramović će ga pustit da radi,o čemu pričate ,pa Mourinho je i otišao jer mu se ovaj počeo miješat u posao,a Carlo je super za njega jer će ga on kao i dosad Berlua bespogovorno slušat!!
AJD bok...
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 07:10   #18307

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Kako god,Ancelotti ce razvaljivati u Chelskom..
Old 20-06-2009, 08:23   #18308

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Kako god,Ancelotti ce razvaljivati u Chelskom..
Na kraju se mrtvi broje,možda i ja budem najbolji trener na svijetu,hmmm,ko zna :-))
Old 20-06-2009, 08:34   #18309

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
kaka dragi, kakav ba Gorki? Kad sam ja to digao gourcoufa??? Taj igrac je mlad, i nije imao sanse da se pokaze. Nasi naucnici, a i Carletto se ubraja, su rekli da on nema mjesta, pa nek se da na posudbu. I momak dobije priliku, iskoristi je, i zasto bi se vracao u Milan??? Ja sam iskljucivo protiv ovih koji dizu Carla i govore kako ce nam bez njega biti tesko, kako je on super trener, kako Milan da nije bilo njega nebi nista osvojio, .... i bla bla bla...
Covjek nije napravio ni jednog mladog igraca!!! De nek mi neko navede koje to (osim Kaká, koji je vec bio igrac) Pa kako da napravi kad mu Seedorf, Pirlo, Janku, Kaladze igraju standardnog!
Ma znas sta? PA sto bi mu Silvio kupovao igrace? Zasto? Da bi ih ovaj stavljao na klupu, i na treningu ih povrijedio i stavio van stroja po 5-6 mjeseci?
8 godina u MILAN-u i samo osvojis jedan scudetto? Halo ba, pa Spaletti, Allegri, Capello, Mancini, pa cak i Mourinho, bi osvojili barem 2-3. Al eto on je osvoji 2 ch. lige. Cega? On? Pa prvu pobijedio Juventusa na penale (0:0), drugi put imao 3:0 i to prokocka, i onda treci put pusti igrace da igraju i oni osvoje. On za mene je jedna obicna "nogometna p*ckica" koja se ne smije usudit da otvori igru, rizikovat mladog ne iskusnog igraca al koji moze tri puta vise trcat nego ova starudija, i da takticki dobije tekmu.
A da je uprava kriva, jeste! Kad smo bili najjaci, trebali smo prodavati ove igrace koji sad ne vrijede nista. Al za to je kriv trener. On mora rec, e slusaj, prodaj Seedorfa, Janku, Kaladze, Ambrosini, uzmi dobar novac, kupi mi 4 mladi, pa da imamo ekipu i slijedeci godina. Al ne, oni su se zadrzali, dignuti im ugovori (to su najplacenije kante u nogometnom svijetu), i sad svi se zalimo sto se ne prodaju. Ma ko ce ih???
Pa eto, ako ih taj vas Ancelotti toliko voli, sto ih ne povede sa sobom u Chelsea? Navaljao je govana sa Gallianiem u nas klub, spakovao kofere, i otisao.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 09:12   #18310

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Ancelotti želi dovesti Mexesa

Trener Chelseaja Carlo Ancelotti želi nadomjestiti vjerojatni odlazak portugalskog braniča Ricarda Carvalha s Francuzom Philippeom Mexesom, braničem Rome, piše engleski Sun...

Roma je, navodno, spremna odreći se 27-godišnjeg obrambenog igrača s kojim ima ugovor do 2011. godine, za odštetu od 12 milijuna funti. Ancelotti je ovog igrača ubacio u planove nakon što je postalo jasno da Carvalho namjerava napustiti londonski klub, razočaran što nije dobio dovoljno podrške kada je zadobio ozljedu koljena prošle sezone.

Carvalho se želi pridružiti svom bivšem treneru Chelseaju, a danas treneru Intera, sunarodnjaku Joseu Mourinhu. Interov predsjednik Massimo Morrati priznao je da je započeo pregovore s Chelseajem o transferu Carvalha na zahtjev Mourinha.

Philippe Mexes igrao je za Toulouse od 1999. do 2004. godine kada je prešao u Romu u transferu vrijednom 7 milijuna eura.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 09:22   #18311

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Fave Players: Ricky Kaká
RickyKaka is on a distinguished road
Sve najnovije vesti o Milanu... http://acmilan-serbia.blogspot.com/ FORZA MILAN!!!
RickyKaka is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 09:40   #18312

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Bla Bla Bla...........Nista konkretno nepisete ba..PA ima li gdje one stare raje na Forumu...Cast izuzetcima(Rino,Sale,Itd..)...
Polko se saberite i pocnite pisati nesto ozbiljno....

Sale.......Jedna opaska...Nije Carlo izgubio od Liverpoola...On je i u drugom poluvremenu izveo isti sastav koji je vodio 3-0..To je bila cista nesreca,nismo se mi branili u toj utakmici....
Old 20-06-2009, 10:10   #18313

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Liverpool je bio i prosao. Ja gledam na dalji tok. Al hocu da kazem, da je i sam Carlo kriv, sto imamo ovaj sastav sada.
Al kako god, i dalje nam je jak sastav. Uz dzeksona, i cissokha (jer evo izgleda da opet trguju sa Portom. Navodno, Cissokho zeli u Milan, i rekao je Portu da ne zeli ostat) pa imat cemo solidan sastav. Mozda dovuc jos jednog veznog, al za sad, nemamo para za njega.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 20-06-2009, 10:46   #18314

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Yoann Gourcuff View Post
Evo ja ću ti vrlo jednostavno reći zašto Milan nije napravio ništa već 3 godine !

Zato što Carlo Ancelotti nije dobio u te 3 godine (a i više) niti jednoga igrača kojega je on htjeo nego je dobivao pojačanja koja je Berlusconi htjeo a pri tome se nimalo nije konzultirao sa Carlom Ancelottijem da vidi šta ima trener za reći, da čuje njegovo mišljenje !

Činjenica je da se zadnjih godina nije uopće razmišljalo (Berlusconije nije razmišljao) na kojim pozicijama nama trebaju igrači, a to je ove sezone kulminiralo.

Da se malo više Carla Ancelottija pitalo, sad bi puno stvari bilo drugačije !!!
Jer Carlo Ancelotti je nogometni stručnjak, a ne Berlusconi !
Ok, ako sve to stoji, zasto onda strucnjak Carlo izvede Milan protiv neke momcadi iz donjeg dijela tablice i ne pobijedi......koliko je samo bilo takvih utakmica?
Ali pazi, Milan i dalje ima bolje igrace od raznih Reggina i sl.
Old 20-06-2009, 10:47   #18315

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Bla Bla Bla...........Nista konkretno nepisete ba..PA ima li gdje one stare raje na Forumu...Cast izuzetcima(Rino,Sale,Itd..)...
Polko se saberite i pocnite pisati nesto ozbiljno....

Sale.......Jedna opaska...Nije Carlo izgubio od Liverpoola...On je i u drugom poluvremenu izveo isti sastav koji je vodio 3-0..To je bila cista nesreca,nismo se mi branili u toj utakmici....
Pa to i kažem,tu je trebao napravit svoju legendarnu izmjenu u 65. minuti i zatvorit tekmu jer se tekma zatvara na 3:0 protiv Liverpula,a ne na 2:1 protiv Siene!Izvući van dva ofenzivnija igrača,a uvest dva razgraditelja i ne bi se Liverpul ni približio,a kamoli izjednačio!Nema veze,šta je bilo bilo je,mislim da se stalno vrtimo oko iste priče!Otišao Ancelotti,otišao Kaka i mislim da o njima više ne trebamo ovdje raspravljat,oni više nisu dio Milana pa tako ni ovog foruma koliko god ja volio Kaku,a ne volio Carla!Kraj,Finito,IDEMO DALJE za iste novce i živce

Tags
balkan

Posting Rules