![]() |
|
|
#18301 |
|
BANNED!
![]() |
svi su podjednako zaslužni i trener i igrači zato nemojte davat takve izjave mora postojat neka trenerska taktika kakva vam je to priča,nemogu igrači izać na teren i svaki vuć na svoju stranu kako tako pričate i razmišljate,a što se tiče carla kapa do poda za sve ali vrijeme je za neko drugo poglavlje i dosta je bilo one zatvorene taktike,neka pričekajmo početak sezone pa ćemo onda polemizirat u jednu ruku je i dobro što je leonardo preuzeo ekipu ipak je on toliki niz godina u klubu i mal te ne zna kako koji igrač diše,treba nam ostat ovaj koji ključni igrač i dovest koje pojačanje pa ćemo vidjet kad počne sezona nemojmo se sad puno zamarat ipak je završila sezona idemo i mi malo na odmor a upravi ćemo prepustit da slaže ekipu
|
|
|
|
|
|
#18302 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
I da, zaboravio si, na kraju dođe Berlusconi i kaže: Dosta mi je više svega, mi smo najbolja ekipa na svijetu !!!!! |
|
|
|
|
|
|
#18303 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Valjda ce sad slusati trenera i po njegovom planu sastaviti tim.
|
|
|
|
#18304 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ma to stoji da je Ancelotti srao kvake u pojedinim tekmama i izgledalo je jako glupo ali sve u svemu covjek nam je donio radosti,naravno i tuge sto je normalno..otisao je iz Milana sporazumno na neki nacin je znao da vise nece biti kao sto je i bilo pa makar da zadrzi glavne igrace..
Nisu bezvezne ove izjave Pirla,Gattusa,Pata ranije Pipa,Zambrotte itd. On je brilijantan trener kada su u pitanju kup tekme,zadnji primjer je utakmica protiv Fiorentine 0-2 kada se mogo vidjeti cisti primjer pametnog igranja nogometa i geometrijskog pokrivanja terena..tu je po meni najbolji..u svakom slucaju on je zavrsena prica tako da..
|
|
|
#18305 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Sa Karlom i njegovim igracima smo u 7 godina osvojili 2 lige prvaka - jednu totalno nesretno izgubili (jedno polufinale izgubili od Barse - u to vrijeme kazu svemirske - zato sto je legenda Merk ponistio Sevi cist gol), 1 scudeto, 1 kup italije, superkup Evrope, svjetski klupski prvaci i to sve u bari punoj krokodila i neko mu moze nesto reci. I da ti kazem, taj Gorki kojeg dizes u nebesa ako u svojoj kasrijeri osvoji samo 20% od onoga sto su uradili Pirlo i Seed (cisti Karlovi igraci, znaci jednog izmisli a drugog skinuo sa picke) onda cu tu Karlovu procjenu pripisati kao losu. |
|
|
|
|
|
|
#18306 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Toliko sam već puta o tome pisao da mi je dosadno,Anmcelottiju hvala na svemu,ali zadnje tri godine ja bi volio da mi netko kaže kojoj je to tekmi on svojom odlukom promjenio tijek igre,znači mislim ako gubimo ili je neriješeno da on svojom izmjenom nešto promjeni??Takve tekme nije bilo,a sto se tiče toga sto mu nisu Berlu i ćelavac kupovali što je on htio,pa šta nije imao muda i rekao ili tako ili vi sami sjednite na klupu,to Cappelu npr nitko ne može reći,znači i njemu su pare bitnije od svega!Sto se tiče mladih igrača,koga god se kupilo taj nije dobio šansu pored njegovih gay prijatelja Seedorfa,Pirla,Jankulovskog,Kaladzea,naprosto nikad neću shavtit zašto oni imaju toliko kredita u momčadi???Sad će tu mnogi reći Pato je igrao,da,ali Pato je plaćen ko svetog petra kajgana i morao je igrat,a i to bi bilo upitno da se Borrielo nije ozlijedio!Znam sad će svi skočit na to moje šta bi bilo kad bi bilo,ali poslije Istanbula on više ne bi bio trener nikakvog ozbiljnog kluba!Istanbul je ISKLJUČIVO Carlova krivica,on koji uvijek zatvara tekmu na 2:1 ili 1:0 u 65. minuti protiv Reggine,Perugie,Siene i sličnih tu tekmu nije zatvorio na 3:0 protiv jednog Liverpula?????Pa to ne smije dobar trener napravit i ja mu to nikad neću zaboravit?Kakva sreća ljudi,imaš najbolju ekipu na svijetu i vodiš 3:0,pa to popušt to je umjeće!!Ok, imao je nekih dobrih poteza(pirlo,taktika 4-3-2-1 dok je nisu svi provalili),ali jednom je prije 3-4 godine novinar sa Milan Channel-a konstatirao kako to nije dobro što je trener dobar i sa upravom i sa igračima i sa novinarima,a to je Ancelotti sve bio!Neki dan ste mogli Capella čut,lijepo kaže čovjek,ja imam normalnu komunikaciju s igračima,ali ja s njima neću u slobodno vrijeme na večeru,mora postojat distanca,ja sam trener ,a oni su igrači i kome se to ne sviđša slobodno si može vrata otvorit!To se dragi moji zove autoritet prema igračima i upravi,a to Carletto nikad nije imao!Juventini su jedva dočekali kad su ga se riješili,a sa Parmom koja je imala toliko para i možda najjaču momčad tada osvoji je drugo mjesto!Meni je on trener gubitnik jer je 2-3 godine imao NAJBOLJU ekipu na svijetu po svim pozicijama ,a osvoji je samo 1 scudetto i 1 CL na penale!Pričam o razdoblju do 2007
Nikad trenera od njega,a i tu netko kaže Abramović će ga pustit da radi,o čemu pričate ,pa Mourinho je i otišao jer mu se ovaj počeo miješat u posao,a Carlo je super za njega jer će ga on kao i dosad Berlua bespogovorno slušat!! AJD bok... |
|
|
|
|
|
#18307 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kako god,Ancelotti ce razvaljivati u Chelskom..
|
|
|
#18308 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18309 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
kaka dragi, kakav ba Gorki? Kad sam ja to digao gourcoufa??? Taj igrac je mlad, i nije imao sanse da se pokaze. Nasi naucnici, a i Carletto se ubraja, su rekli da on nema mjesta, pa nek se da na posudbu. I momak dobije priliku, iskoristi je, i zasto bi se vracao u Milan??? Ja sam iskljucivo protiv ovih koji dizu Carla i govore kako ce nam bez njega biti tesko, kako je on super trener, kako Milan da nije bilo njega nebi nista osvojio, .... i bla bla bla...
Covjek nije napravio ni jednog mladog igraca!!! De nek mi neko navede koje to (osim Kaká, koji je vec bio igrac) Pa kako da napravi kad mu Seedorf, Pirlo, Janku, Kaladze igraju standardnog! Ma znas sta? PA sto bi mu Silvio kupovao igrace? Zasto? Da bi ih ovaj stavljao na klupu, i na treningu ih povrijedio i stavio van stroja po 5-6 mjeseci? 8 godina u MILAN-u i samo osvojis jedan scudetto? Halo ba, pa Spaletti, Allegri, Capello, Mancini, pa cak i Mourinho, bi osvojili barem 2-3. Al eto on je osvoji 2 ch. lige. Cega? On? Pa prvu pobijedio Juventusa na penale (0:0), drugi put imao 3:0 i to prokocka, i onda treci put pusti igrace da igraju i oni osvoje. On za mene je jedna obicna "nogometna p*ckica" koja se ne smije usudit da otvori igru, rizikovat mladog ne iskusnog igraca al koji moze tri puta vise trcat nego ova starudija, i da takticki dobije tekmu. A da je uprava kriva, jeste! Kad smo bili najjaci, trebali smo prodavati ove igrace koji sad ne vrijede nista. Al za to je kriv trener. On mora rec, e slusaj, prodaj Seedorfa, Janku, Kaladze, Ambrosini, uzmi dobar novac, kupi mi 4 mladi, pa da imamo ekipu i slijedeci godina. Al ne, oni su se zadrzali, dignuti im ugovori (to su najplacenije kante u nogometnom svijetu), i sad svi se zalimo sto se ne prodaju. Ma ko ce ih??? Pa eto, ako ih taj vas Ancelotti toliko voli, sto ih ne povede sa sobom u Chelsea? Navaljao je govana sa Gallianiem u nas klub, spakovao kofere, i otisao. |
|
|
|
|
|
#18310 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ancelotti želi dovesti Mexesa
Trener Chelseaja Carlo Ancelotti želi nadomjestiti vjerojatni odlazak portugalskog braniča Ricarda Carvalha s Francuzom Philippeom Mexesom, braničem Rome, piše engleski Sun... Roma je, navodno, spremna odreći se 27-godišnjeg obrambenog igrača s kojim ima ugovor do 2011. godine, za odštetu od 12 milijuna funti. Ancelotti je ovog igrača ubacio u planove nakon što je postalo jasno da Carvalho namjerava napustiti londonski klub, razočaran što nije dobio dovoljno podrške kada je zadobio ozljedu koljena prošle sezone. Carvalho se želi pridružiti svom bivšem treneru Chelseaju, a danas treneru Intera, sunarodnjaku Joseu Mourinhu. Interov predsjednik Massimo Morrati priznao je da je započeo pregovore s Chelseajem o transferu Carvalha na zahtjev Mourinha. Philippe Mexes igrao je za Toulouse od 1999. do 2004. godine kada je prešao u Romu u transferu vrijednom 7 milijuna eura. |
|
|
|
|
|
#18311 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky Kaká
![]() |
Sve najnovije vesti o Milanu... http://acmilan-serbia.blogspot.com/ FORZA MILAN!!!
|
|
|
|
|
|
#18312 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Bla Bla Bla...........Nista konkretno nepisete ba..PA ima li gdje one stare raje na Forumu...Cast izuzetcima(Rino,Sale,Itd..)...
Polko se saberite i pocnite pisati nesto ozbiljno.... Sale.......Jedna opaska...Nije Carlo izgubio od Liverpoola...On je i u drugom poluvremenu izveo isti sastav koji je vodio 3-0..To je bila cista nesreca,nismo se mi branili u toj utakmici....
|
|
|
#18313 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Liverpool je bio i prosao. Ja gledam na dalji tok. Al hocu da kazem, da je i sam Carlo kriv, sto imamo ovaj sastav sada.
Al kako god, i dalje nam je jak sastav. Uz dzeksona, i cissokha (jer evo izgleda da opet trguju sa Portom. Navodno, Cissokho zeli u Milan, i rekao je Portu da ne zeli ostat) pa imat cemo solidan sastav. Mozda dovuc jos jednog veznog, al za sad, nemamo para za njega. |
|
|
|
|
|
#18314 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
Ali pazi, Milan i dalje ima bolje igrace od raznih Reggina i sl.
|
|
|
|
#18315 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|