![]() |
|
|
#18316 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Još jedna činjenica,mi smo scudetta zadnjih godina gubili u malim tekmama,u velikima smo većinom pobjeđivali,a Inter obratno što znači da se naši iskusnjaci motiviraju samo na jake protivnike,i taj mentalitet treba hitno mijenjat,ali se to ne može sa ovima od 30+ nego sa mladom krvi koju bojim se ni Leonardo neće koristit!Volim Leonarda kao igrača i kao skauta,ali strah me da i on ne podlegne utjecaju Berlua i ćelavca i da dobijemo Carla 2,to bi bilko baš porazno jer onda smo slij. 5 godina u kurcu totalka!Nadam se da Leonardo ipak ima svoju glavu i karakter!
FORZA LEONARDO FORZA MILAN |
|
|
|
|
|
#18317 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky Kaká
![]() |
Mislim da su price suvisne. Zakljucak je prost. Milan ima penzionere u timu, ekipa nema motiva, Milan nema para i treba stvari da se menjaju iz korena. NISTA NE VALJA! Banalan primer je ovo oko Cissokha koliko imamo bolesnu upravu i koliko su taj galliani i berlusconi bolesni ljudi u vugla! FORZA MILAN! http://acmilan-serbia.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
#18318 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Ne mozemo promijenit, kad nece niko ovo sto sad imamo. Ne mozes dovest nove igrace, a ostavit ostale da sjede na klupi i primaju 5 miliona godisnje. Imamo starce, tacno, ali ti starci do negdje i znaju igrat. Siguran sam da bi svi oni: Dida, Oddo, Kaladze, Janku, Ambro, Pirlo, Seedorf, u drugim timovima bili u prvi 11. Iskustvo. Ali, samo po jedan ili dva. Jer previse njih usporava igru. Zato nam treba par mladi, koje ubacis da igraju pored ovi. Imas tempo, a u isto vrijeme iskustvo da kontrolises tekmu. Leonardo je novi. Sta moze, vidjet cemo. Al haj, tek je juni mjesec. Do 31. augusta cemo saznat jos dosta promjena.
Vjerujem da cemo izgubiti Pirla, i to za neki 30 miliona. Moguce je da cemo dovest Sneijdera. Moguce, ako ostane cijena niska. Cissokho bi trebao biti sredjen. Izmajmunisat cemo nesto. Al zato mi onaj kretencina iz Wolfsburga vadi zivce. PA covjece, Dzekson hoce da ide u Milan, zato pusti malog. Radi njegovog dobra je bolje da ode. Jer sad je vec svima jasno, da Milan njega zeli kao PRVOG spica. Znaci prva 11-ka cijelu sezonu |
|
|
|
|
|
#18319 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Mogli smo imati ekipu za osvajanje svega da smo samo zadržali svoje igrače i uzeli beka i stopera. Što jedna normalna momčad mora moći. Sada smo kao trebali uzeti nekog Zigonia, 18 godišnjeg napadača. Ali ce i on vjerojatno u Juve. Galliani ce ucjenjivati Porto dok ih taj Cissokho ne natjera da ga posude Milanu uz pravo otkupa. Tada ce Milan platiti Dzeku i recimo Zapatu i potrošiti 35mln na sve to. Onih 45 ce staviti u džep i eto mercata. A Carletto je to sve vdio i digao sidro. Pa što mislite zasto svi ti igrači žele otići? Oni razumiju nogomet i znaju da mi sljedeće godine bez Kake nemamo šta tražiti nigdje.
|
|
|
|
|
#18320 |
|
Registered User
![]() |
A mi ne rachunamo da su dobili sigurno jedno 10miliona za Ancelottia, bar ja tako mislim. Ma belosvetske lopurde. Benzema je na trzishtu, ako Dzeko nece neka kupe Benzemu, a oni se uopste ne pominju nigde u vezi Benzeme. Ne mogu nikako da nas obraduju! Slazem se sa prethodnikom .... Berlusconi and Galliani, leave Milan! Milan belongs to the people that care for it! Grazie Ricky...
http://acmilan-serbia.blogspot.com/ Sve o Milanu! Last edited by RickyKaka; 20-06-2009 at 14:44. |
|
|
|
|
|
#18321 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Corriere je navodi da smo dosli do dogovora za Cissokho. Dobili smo ga za 10 miliona
heheSpominje se neki Zuniga, kao navodno pojacanje. Al jos nista konkretno. Trazimo Dzeku sigurno, i ceka se okupljanje momcadi, prve probe, pa da se vidi sta nam treba. Jedno sigurno: bekovi. Jer to je taktika kojom Leo zeli igrat |
|
|
|
|
|
#18322 |
|
Registered User
Fave Players: pato
![]() |
to oko cissokha bi trebalo biti gotovo pocetkom ovog tjedna,tako pise na goal.com...a tako i u vezi "dijamanta"DZEKE....izgleda ,da bi ovaj tjedan trebao biti tjedan odluke,o tome ,dali ce ce cissokho i dzeko u MILAN
|
|
|
|
|
|
#18323 |
|
Registered User
![]() |
http://acmilan-serbia.blogspot.com/ NAJNOVIJE VESTI O NASHEM ACMILAN-u! FORZA GRANDE MILAN!!!!
|
|
|
|
|
|
#18324 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
joj kalkulacija....dajte ljudi pišite o nečemu normalnom.....
![]()
|
|
|
|
#18325 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pa gle mu zubi jebemu http://3.bp.blogspot.com/_OVg4o0Plvg...khomilan-1.png
|
|
|
|
|
|
#18326 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Nakon što su prodali Brazilca Kaku Real Madridu iz Milana su decidirano odbijali mogućnost da će nastaviti sa rasprodajom svojih najboljih igrača...
Stalno se moglo pročitati u tisku da Chelsea prati i Andreu Pirla i Pata, ali dopredsjednik Adriano Galliani je izjavljivao da su priče o njihovim odlascima smiješne. No, vlasnik Milana i predsjednik Silvio Berlusconi tvrdi drugačije: - Pirlo možda ode ovog ljeta. Ne znam kojim će putem krenuti ta situacija, ali moramo točno vidjeti naše financijsko stanje i pogledati ponude za njega. Ne, Pirlo sigurno nije definitivan za dres Milana sljedeće sezone - rekao je Berlusconi u razgovoru za Corriere dello Sport. - Ronaldinho i Pato, ja bih volio da taj dvojac drži ritam naše igre, da daje ton novom Milanu. No, nije moje suditi o tome. Imamo na trenerskoj klupi sjajnog Leonarda, čovjeka kojeg svi vole i koji zna svoj posao - završio je Berlusconi. |
|
|
|
|
|
#18327 |
|
BANNED!
![]() |
jebo mater ovde se ne zna ni ko pije ni ko plaća,ćelo govori ostaje pirlo 99%,ovaj kreten berlusconi govori da nije siguran da će i sljedeće sezone pirlo nosit milanov dres,pa jebem im mater više i jednom i drugom kad se oni nemogu usaglasit u izjavama onda vidimo dokle je došlo sve ovo,ma trebaju prodat klub ovo se nemože više trpit nemogu oni nastavit više s vođenjem kluba,a što mu se ronaldinha tiče on je odigro svoje on je uzeo pare ima goleme ugovore od reklama i boli ga kurac za milan malo trčkara na treninzima da ga se vidi i to ti je to i voli da je uvijek u centru pažnje i gdje bi bilo bolje nego u milanu,barca ga se dobro riješila vidjeli su ljudi dokle je došlo a berlusconi jedva dočekao da ga kupi,a jebiga mi kupujemo ugasle zvijezde a prave zvijezde koje su u naponu snage oni se prodaju(KAKA) i to vam je berlusconieva politika 21 stoljeća i zato brate nek se gone u milion pizda materinih
|
|
|
|
|
|
#18328 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi: Cijene u nogometu su čisto ludilo!
Predsjednik nogometnog luba Milan i talijanski premijer Silvio Berlusconi smatra da su novčani iznosi koji se vrte u vrhunskom nogometu prevršili svaku mjeru... Madridski Real odlučio je samo za odštete dvojice nogometaša, Cristiana Ronalda i Kake, izdvojiti više od 160 milijuna eura. Dakako, Ronaldo i Kaka su najveće i ''najbogatije'' priče ljetnog prijelaznog roka... - Cijene u nogometu su postale čisto ludilo. Ukoliko usporedite iznose koji se vrte u nogometu u odnosu na normalnu ekonomiju, tu više nema nikakve proporcije. Tako se dalje ne može. Morali bismo svi u nogometu postati malo praktičniji i pristojniji. Ne smije se trošiti novac koji se troši. Namjeravam nešto poduzeti po tom pitanju, jer ovo postaje neprihvatljivo – izjavio je Berlusconi. Zanimljivo da njegov Milan ipak nije odbio Realovu ponuđenu odštetu za svog brazilskog asa Kaku, usprkos ovakvih razmišljanja predjednika kluba... hehehe e moj Silvio cccccc a kad je on divljo po trzistu i placo onda astronoske cifre za gullita i Lentinija onda je bilo u redu. i kad je trebalo uzeti hrpu miliona za Kaku, Nista Silvio povlaci se iz Milana i ti i celavi i idite zajedno bludnicite nad onim maloljetnicama!!!
|
|
|
#18329 |
|
Registered User
![]() |
Италијанскиот печат пренесува дека играчот од средниот ред на Милан Кларенс Сидорф го купил третолигашот Монца. Холанганецот ги купил потребините 51 процент од акциите на клубот по што станал доминантен во донесувањето на одлуките. Сидорф пакетот акции ке го дели со поранешниот одбранбен играч на Интер Џузепе Бергоми кои ги поседува останатите 49% од клубот. Сепак, официјално соопштение во јавноста нема, а по ова прашање се нема произнесено ниту фудбалерот, кој е единствениот, кој со три различни тимови успеа да се закити со златниот медал на лигата на шампионите.
|
|
|
|
|
|
#18330 |
|
Registered User
![]() |
Напаѓачот на Челзи, Андриј Шевченко е понуден на Монако од страна на клубот. Имено, спортскиот директор на Монако Марк Келер изјави пред медиумите во Монте Карло дека челниците на Челзи веќе стапиле во контакт со него и му го понудиле Шева. Иако Шевченко во минатото беше напаѓач број еден на Анчелоти сепак со оглед на моменталната форма многу се мали шансите да го видиме во првиот тим на „Сините “ наредната сезона. За Шева досега официјално интерес пројавија клубови од Украина како и Евертон кој е во потрага по напаѓач со оглед на проблемите кои си ги имаше во офанзивата минатата година.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|