![]() |
|
|
#18346 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Jednostavno receno,necemo moci citavu sezonu igrati u istom sistemu mislim da cemo kaluklulisati izmedju najavljenog 4-3-3,4-4-2 i 4-3-1-2!! zavisno od igraca kojima raspolazemo..
Ev sad se spominje Felipe Melo kao zamjena za Pirla al ovo meni izgleda po malo nestvarno tako da..
|
|
|
#18347 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Gdje si vidio da se Melo povezuje s nama?
I sta je s onim da mozemo jos samo 1 non EU igraca potpisat? ...evo i malo humora: Vlasnik Milana i talijanski premijer Silvio Berlusconi najavio je kako Andrea Pirlo 'može otići ako stigne prava ponuda'. Berlusconi je u razgovoru za La Gazzettu dello Sport izjavio da je isprva želio da Pirlo po svaku cijenu ostane u Milanu. "Pirlo je mozak mojeg Milana, ali onda su mi pokazali kolika mu je plaća. Tada sam promijenio mišljenje", kazao je Berlusconi. Prava ponuda za Pirla se očekuje od Chelsea, čiji je novi trener bivši milanist Carlo Ancelotti već izjavio kako bi ova kupovina bila pravo rješenje za Chelsea. Milan je opetovano odbijao svaku pomisao i o prodaji Brazilca Kake, ali su to ipak učinili nakon što je stigla ponuda od Real Madrida u visini od 68 milijuna eura. ..ma to Care ![]()
Galliani: "We rule the transfer market" Last edited by Fret; 22-06-2009 at 07:44. |
|
|
|
|
|
#18348 |
|
Registered User
![]() |
@fret,Corierre dello sport glavni izvor,ostali su prenjeli takodjer al ovi su prvi..
|
|
|
#18349 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Opet suplje price i pricice...
|
|
|
#18350 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#18351 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
...I opet kad vidim tu nasu sredinu...Ne vidim nikog ko bi mogao kvalitetno da gura prema naprijed...opet....isravi me ako grijesim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18352 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pa dobro, znam i ja da nisu jos sluzbeno. Al isto tako se govorilo, dok ne vidim sluzbeno da smo prodali kaku, i na kraju se desi
![]() Ja se nadam da cemo ih uzet. A ovo za Melu je istina. Stoji da imamo ponudu od 17 miliona u slucaju da Pirlo ode. Melo jest brazilac, ali igra u Italiji. Tako da prebacivanje stranaca u italijanskom prvenstvu ne spada pod NON-EU regulu. I ja sam zato da ga uzmemo. Po mom misljenju, on bi mogao postat novi Pirlo. A dobro ovaj jedan rece na gazzettinom forumu, vidjet ces kad u julu Milan se oprosti od transfera Dzeke, i kao spica nam dovuce Tonia. Pravi napad: Dinho-Pato-Toni. Pa nek mi onda pocne pricat kako prodaje igrace radi preskupi ugovora. Bojim se da ce nam tako biti, ako sutra ne dobijemo pozitivne rijeci iz Wolfsburga |
|
|
|
|
|
#18353 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
GALLIANI : '' We have a great squad??!! '' ....Jebo lud.........
|
|
|
|
|
|
#18354 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky Kaká
![]() |
Sve najnovije vesti u vezi naseg Milana... http://acmilan-serbia.blogspot.com/ PS:jeste da vecina nije iz Srbije, ali blog nije na nacionalnoj osnovi...
FORZA MILAN!!! |
|
|
|
|
|
#18355 |
|
Registered User
![]() |
[b]"Pirlo je mozak mojeg Milana, ali onda su mi pokazali kolika mu je plaća. Tada sam promijenio mišljenje", kazao je Berlusconi.
NJEGOVOG MILANA!!!??? a veze nema koliko placa igrace.....cccc pa ovo vise nije smijesno ovo je STRAŠNO!!!! izgleda da bi i gace s guzice prodo za pare!!!!
|
|
|
#18356 |
|
BANNED!
![]() |
ovo je katastrofa šta se dešava pa ko se mogao nadat ovakvim izjavama od berlusconia,pa čovječe šta rade ovo,ma nek sve rasprodaju nek i pato ide boli me kurac više,šta ja imam od toga samo mi se srce raspada šta nam rade od kluba,ovo nemože više ovako jebem im majku majčinu i njemu i ćeli potrčku FUJ!!!!
|
|
|
|
|
|
#18357 |
|
Registered User
![]() |
jebi im mater,vecih picajzli ja nisam vidio
|
|
|
|
|
|
#18358 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
|
|
|
#18359 |
|
Registered User
![]() |
pa dobro druze nije zgoreg ovako malo prozboriti koju.
|
|
|
#18360 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pa covjek je junf izgubio prije par mjeseci koliko je opterecen nogometom dnevno trenira po par sati..stvarno ko Dzeku kupi taj je dobio garant na 25 golova po sezoni.. Ipak u neku ruku mislim da nasi nisu toliko bolesni da sve ovo batale..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|