AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 22-06-2009, 16:07   #18361

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
vidite koje je sranje u klubu sad......svi oce ici iz milana.....kaka je prodan....carletto otisao.....

a zamislite da se nismo plasirali u ligu prvaka.......kakvo bi to sranje bilo kad je uz izboren izravni ulazak u LP(to znaci dodatan prihod od pedesetak mil. eura) prodan kaka,češljaju se ugovori igrača(to je u redu ali postoje granice) i govori se o prodaji pirla a nema se dati za dzeku dodatnih 5 mil eura....

ostali bi nam paloschi,abate,antonini,inzaghi......i seedorf.....i povratak na pozicije u kojima smo bili za vrijeme tabareza i terima.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2009, 16:44   #18362

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ne Galliani nece tako lako odustati od Dzeke ali cinjenica je da ce se tesko opredjeliti da iskesiramo nekih 30 miliona za njega..bas mi prica veceras jedan decko koji je sreo Dzeku u Sarajevu prije par dana i Edin se kune u Milana, covjek je odusevljan uslovima koje mu nudimo i samim time da je Milan u pitanju al Wolsburg je taj koji govna jede..svi u nogometnom svjetu su upoznati da je to jedan od prototipa napadaca u buducnosti..

Pa covjek je junf izgubio prije par mjeseci koliko je opterecen nogometom dnevno trenira po par sati..stvarno ko Dzeku kupi taj je dobio garant na 25 golova po sezoni..

Ipak u neku ruku mislim da nasi nisu toliko bolesni da sve ovo batale..
Sve je tu bajno,ali sta mislis u slucaju dolaska ko ce mu lopte davati,mozda naš, veoma kreativni trio Gattuso,Ambro,Flamini...?Sad kad sam vidio sta sve rade od kluba apsolutno me boli kurac i za Dzeku i za Kaku,i za jebenog ćelavca,lovatora Silvia koji bi dusu prodao za par lira...i za Maldinia koji bjezi od gamadi,i za placenike na jugu San Sira,..sve to postaje jean veliki cirkus koji ne zelim vise uopce ne da gledam nego komentiram na nekoj,recimo,intelektualnoj osnovi.zivio
Old 22-06-2009, 17:06   #18363

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by DavieBoy View Post
Sve je tu bajno,ali sta mislis u slucaju dolaska ko ce mu lopte davati,mozda naš, veoma kreativni trio Gattuso,Ambro,Flamini...?Sad kad sam vidio sta sve rade od kluba apsolutno me boli kurac i za Dzeku i za Kaku,i za jebenog ćelavca,lovatora Silvia koji bi dusu prodao za par lira...i za Maldinia koji bjezi od gamadi,i za placenike na jugu San Sira,..sve to postaje jean veliki cirkus koji ne zelim vise uopce ne da gledam nego komentiram na nekoj,recimo,intelektualnoj osnovi.zivio
hehe sve tu bajno,pa ja govorim o kvalitetima Dzeke kao pojedinca sta ti mislis da su oni joshua,de jagha i banana man u wolsburgu bolji od Pirla,Flaminja,Ringhina,Sedorfa nemoj biti djete..ako je tamo zabio 35 komada moze i u izmasakriranom Milanu barem isto toliko..
Old 22-06-2009, 17:07   #18364

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Znam ja da Wolfsburg sere, i to sad hoce 35 miliona, i jos navode Dzeko ne ide nigdje. A Galliani nije lud da nasjedne na to. Krivi smo mi i novinari, koji smo razvukli tu pricu po novinama, pa je sada i njima jasno da je Dzeko pozeljan, da mogu dignut cijenu, a Milan je razotkriven. Tako, da ne mogu vise racunat na onih 23 koliko su htijeli dat, vec sad moraju iskesirat 30. Ja se nadam da cemo ga uzet.
Al volio bi da Pirlo ode. Jer imamo u cilju uzet Felipe Melo, i vidio sam ga par puta u Fiore, i jos sad u Africi, mali em sto je mlad, al covjek igra potpuno istu poziciju od Pirla. Placen 17 miliona, i ugovor od 2,5 mil. Duplo manje od Pirla. JA sam Z
Jer ako ne prodamo sad Pirlu, slijedece godine cemo se kajat. A Seedorf je zamoljen da potpise novi ugovor, inace leti iz kluba. I to kao posudba u Emirate hehe
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2009, 17:28   #18365

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
hehe sve tu bajno,pa ja govorim o kvalitetima Dzeke kao pojedinca sta ti mislis da su oni joshua,de jagha i banana man u wolsburgu bolji od Pirla,Flaminja,Ringhina,Sedorfa nemoj biti djete..ako je tamo zabio 35 komada moze i u izmasakriranom Milanu barem isto toliko..
Naravno da nisu bolji,a sta ti mislis da je ovakav Milan i sa Dzekom u napadu sposoban za najvece nogometne domete?
Old 22-06-2009, 17:34   #18366

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
jesi se mozda zapitao kakvi su obrambeni igraci u bundesligi i u seriji A.....

serie A je losa ali jos uvijek ima bolje stopere od bundeslige......
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2009, 17:40   #18367

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
jesi se mozda zapitao kakvi su obrambeni igraci u bundesligi i u seriji A.....

serie A je losa ali jos uvijek ima bolje stopere od bundeslige......
Sta bi bilo kad bi baba imala kurac,dajte nemojte biti filozofi do te mjere i matematicki racunati sve..ja sam uvjeren da bi Dzeko zario i palio gdje god bi zaigrao i to je to..sad kakve stopere ima Beggina a kakve Bayern kojem Edin pravi hattrick i asistenciju onda fkt pa Radnickom iz Ripca nije nije jednostavno uraditi to..odi nadji onaj klip sto sam stavio na temi Edin Dzeko sta je radio kompletnoj ansoj odbrani i dobro analiziraj dribling i sve..pa se cujemo..
Old 22-06-2009, 17:51   #18368

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Sta bi bilo kad bi baba imala kurac,dajte nemojte biti filozofi do te mjere i matematicki racunati sve..ja sam uvjeren da bi Dzeko zario i palio gdje god bi zaigrao i to je to..sad kakve stopere ima Beggina a kakve Bayern kojem Edin pravi hattrick i asistenciju onda fkt pa Radnickom iz Ripca nije nije jednostavno uraditi to..odi nadji onaj klip sto sam stavio na temi Edin Dzeko sta je radio kompletnoj ansoj odbrani i dobro analiziraj dribling i sve..pa se cujemo..
OK...Vrijeme ce pokazati,samo sam te pitao nesto u predhodnom postu.Hvala
Old 22-06-2009, 18:20   #18369

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Pa ko cemu dodat lopte, pa covjece jel ti pratis uopste i ono malo planova sta je Leonardo rekao..kako je najavio zeli jake bekove i ofanzivni trident sa glomaznim forwardom i hoces da ti pokusam nacratati kako i na koji nacin bi to sve trebalo izgledatimdupliranje bokova..nabace,razvlacenje odbrane i slicno.
Old 22-06-2009, 18:23   #18370

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Pa ko cemu dodat lopte, pa covjece jel ti pratis uopste i ono malo planova sta je Leonardo rekao..kako je najavio zeli jake bekove i ofanzivni trident sa glomaznim forwardom i hoces da ti pokusam nacratati kako i na koji nacin bi to sve trebalo izgledatimdupliranje bokova..nabace,razvlacenje odbrane i slicno.
Planiram i ja da dobijem na lotu....Pitao sam te nesto jasno i konkretno?
Old 22-06-2009, 18:40   #18371

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Planiram i ja da dobijem na lotu....Pitao sam te nesto jasno i konkretno?
Ko misli gurnuti loptu i to je tebi konkretno,to je tebi stvar na kojoj se zasniva nogometna igra u globali da,svi guraju loptu..al nemogu da vjerujem!!

Pitam ja tebe jel na tome danasnji nogomet!?!Ili to dal Dzeko moze sam osvojiti LP,scudetto pa normalno da ne moze al uz doprinos ostalih i dobru forumu zasto ne..sta da ti kazem..
Old 23-06-2009, 01:54   #18372

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Naravno da nisu bolji,a sta ti mislis da je ovakav Milan i sa Dzekom u napadu sposoban za najvece nogometne domete?
@rino,odgovaraš na krivo pitanje,ovo te David pita.

Džeko će sigurno biti pojačanje,ali mi još uvijek nemamo zamjenu za Kaku i mislim da je u tome najveći problem trenutne ekipe.Ako je to za Seedorfa istina opet ću se napit kao i kad je Carletto otišao,a Pirla za 30 miliona odmah prodajte!Fala
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 03:24   #18373

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Mislim da bi Milan mogao da profitira i da bude konkurentan (ako dodje Dzeko),ali samo u slucaju da Ronaldinho uhvati barem 80 posto forme od prije 3 god...Usto cisto sumnjam...
Dzeko,Pato,Borielo i Pipo,cine odlicna napadacka rjesenja..Odbrana sa??oporavnjenim??Nestom i ??neprovjerenim??Silvom i tim Sisokom +Zambrota...Bonera,Janku,Abate,i Uvijek "pouzdani"Favalinho...i Onaj Kaladze od prije 2 sezone prije nego se ozlijedio...
Veza bi mogla biti dobra samo sa ??probudjenima??Pirlom i Ronaldinhom??te Gatussom,Flaminiom,(Becksom,Sedorfom i Ambrom kao rjesenja sa klupe)....
To je to,jer mislim da ako dodje Dzeko Milan vise nece kupovati...
Eh sad ostaje dilema sa Golmanom..Moze li Abiati braniti na nivou dovonjnom za MILAN???
Mislim da ne...Dida Kanta...Kalac...???Nidje veze...Navodno MArcheti ce doci ali tek sljedece godine...Znaci 3 mjesto u Seriji A...Eventualno 1/4 finale L.P.I mozda Kup italije ako budemo imali srece...
To je domet naseg MILANA sa ovakvim razvojem situacije.......
Ako grijesim neka me neko ispravi...
Old 23-06-2009, 05:51   #18374

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Fave Players: Ricky Kaká
RickyKaka is on a distinguished road
Mislim da ce Dzeko doci 99%, a ako dodje napravice od toga galamu kao da nam je dosao C.Ronaldo. Mislim smesno... I ovaj zubalo Cissokho ce nam doci, to je po meni sasvim ok.
http://acmilan-serbia.blogspot.com/ SVE NAJBOLJE VESTI O MILANU!
RickyKaka is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 06:04   #18375

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Mislim da bi Milan mogao da profitira i da bude konkurentan (ako dodje Dzeko),ali samo u slucaju da Ronaldinho uhvati barem 80 posto forme od prije 3 god...Usto cisto sumnjam...
Dzeko,Pato,Borielo i Pipo,cine odlicna napadacka rjesenja..Odbrana sa??oporavnjenim??Nestom i ??neprovjerenim??Silvom i tim Sisokom +Zambrota...Bonera,Janku,Abate,i Uvijek "pouzdani"Favalinho...i Onaj Kaladze od prije 2 sezone prije nego se ozlijedio...
Veza bi mogla biti dobra samo sa ??probudjenima??Pirlom i Ronaldinhom??te Gatussom,Flaminiom,(Becksom,Sedorfom i Ambrom kao rjesenja sa klupe)....
To je to,jer mislim da ako dodje Dzeko Milan vise nece kupovati...
Eh sad ostaje dilema sa Golmanom..Moze li Abiati braniti na nivou dovonjnom za MILAN???
Mislim da ne...Dida Kanta...Kalac...???Nidje veze...Navodno MArcheti ce doci ali tek sljedece godine...Znaci 3 mjesto u Seriji A...Eventualno 1/4 finale L.P.I mozda Kup italije ako budemo imali srece...
To je domet naseg MILANA sa ovakvim razvojem situacije.......
Ako grijesim neka me neko ispravi...
Sto se tice Abiattia ako si gledao onih 20-30 tekmi sto je branio mislim da je sve jasno..svakako covjek moze doprinjeti..Odbrana ce nam biti mnogo bolja nego inace,sad je gotovo sigurno da je Nesta oporavljen ima jos tu neku kontrolu snage pocetkom 7 mjeseca i dobice zeleno svjetlo za pocetak priprema sa ekipom,Silva je tu,Bonera,Kaladze isto njih nismo imali nikako..I da ne kupimo stopera mozemo biti kvalitetno pokriveni na toj pozciji..

Ovo za Dzeku je prava trakavica ali ako ove sedmice se ne realizuje transfer mislim da tu nema mnogo nade..Galliani od Cissokha nece odustati a isto tako nece ni smanjtii svoje zahtjeve,ima dogovor sa igracem inace nikog mnogo ne treba nagovarati da predje u nas..

Tags
balkan

Posting Rules