![]() |
|
|
#18361 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
vidite koje je sranje u klubu sad......svi oce ici iz milana.....kaka je prodan....carletto otisao.....
a zamislite da se nismo plasirali u ligu prvaka.......kakvo bi to sranje bilo kad je uz izboren izravni ulazak u LP(to znaci dodatan prihod od pedesetak mil. eura) prodan kaka,češljaju se ugovori igrača(to je u redu ali postoje granice) i govori se o prodaji pirla a nema se dati za dzeku dodatnih 5 mil eura.... ostali bi nam paloschi,abate,antonini,inzaghi......i seedorf.....i povratak na pozicije u kojima smo bili za vrijeme tabareza i terima.....
|
|
|
#18362 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18363 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#18364 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Znam ja da Wolfsburg sere, i to sad hoce 35 miliona, i jos navode Dzeko ne ide nigdje. A Galliani nije lud da nasjedne na to. Krivi smo mi i novinari, koji smo razvukli tu pricu po novinama, pa je sada i njima jasno da je Dzeko pozeljan, da mogu dignut cijenu, a Milan je razotkriven. Tako, da ne mogu vise racunat na onih 23 koliko su htijeli dat, vec sad moraju iskesirat 30. Ja se nadam da cemo ga uzet.
Al volio bi da Pirlo ode. Jer imamo u cilju uzet Felipe Melo, i vidio sam ga par puta u Fiore, i jos sad u Africi, mali em sto je mlad, al covjek igra potpuno istu poziciju od Pirla. Placen 17 miliona, i ugovor od 2,5 mil. Duplo manje od Pirla. JA sam Z Jer ako ne prodamo sad Pirlu, slijedece godine cemo se kajat. A Seedorf je zamoljen da potpise novi ugovor, inace leti iz kluba. I to kao posudba u Emirate hehe |
|
|
|
|
|
#18365 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18366 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
serie A je losa ali jos uvijek ima bolje stopere od bundeslige......
|
|
|
|
#18367 |
|
Registered User
![]() |
Sta bi bilo kad bi baba imala kurac,dajte nemojte biti filozofi do te mjere i matematicki racunati sve..ja sam uvjeren da bi Dzeko zario i palio gdje god bi zaigrao i to je to..sad kakve stopere ima Beggina a kakve Bayern kojem Edin pravi hattrick i asistenciju onda fkt pa Radnickom iz Ripca nije nije jednostavno uraditi to..odi nadji onaj klip sto sam stavio na temi Edin Dzeko sta je radio kompletnoj ansoj odbrani i dobro analiziraj dribling i sve..pa se cujemo..
|
|
|
#18368 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18369 |
|
Registered User
![]() |
Pa ko cemu dodat lopte, pa covjece jel ti pratis uopste i ono malo planova sta je Leonardo rekao..kako je najavio zeli jake bekove i ofanzivni trident sa glomaznim forwardom i hoces da ti pokusam nacratati kako i na koji nacin bi to sve trebalo izgledatimdupliranje bokova..nabace,razvlacenje odbrane i slicno.
|
|
|
#18370 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18371 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pitam ja tebe jel na tome danasnji nogomet!?!Ili to dal Dzeko moze sam osvojiti LP,scudetto pa normalno da ne moze al uz doprinos ostalih i dobru forumu zasto ne..sta da ti kazem..
|
|
|
|
#18372 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
Džeko će sigurno biti pojačanje,ali mi još uvijek nemamo zamjenu za Kaku i mislim da je u tome najveći problem trenutne ekipe.Ako je to za Seedorfa istina opet ću se napit kao i kad je Carletto otišao,a Pirla za 30 miliona odmah prodajte!Fala |
|
|
|
|
|
|
#18373 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da bi Milan mogao da profitira i da bude konkurentan (ako dodje Dzeko),ali samo u slucaju da Ronaldinho uhvati barem 80 posto forme od prije 3 god...Usto cisto sumnjam...
Dzeko,Pato,Borielo i Pipo,cine odlicna napadacka rjesenja..Odbrana sa??oporavnjenim??Nestom i ??neprovjerenim??Silvom i tim Sisokom +Zambrota...Bonera,Janku,Abate,i Uvijek "pouzdani"Favalinho...i Onaj Kaladze od prije 2 sezone prije nego se ozlijedio... Veza bi mogla biti dobra samo sa ??probudjenima??Pirlom i Ronaldinhom??te Gatussom,Flaminiom,(Becksom,Sedorfom i Ambrom kao rjesenja sa klupe).... To je to,jer mislim da ako dodje Dzeko Milan vise nece kupovati... Eh sad ostaje dilema sa Golmanom..Moze li Abiati braniti na nivou dovonjnom za MILAN??? Mislim da ne...Dida Kanta...Kalac...???Nidje veze...Navodno MArcheti ce doci ali tek sljedece godine...Znaci 3 mjesto u Seriji A...Eventualno 1/4 finale L.P.I mozda Kup italije ako budemo imali srece... To je domet naseg MILANA sa ovakvim razvojem situacije....... Ako grijesim neka me neko ispravi...
|
|
|
#18374 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky Kaká
![]() |
Mislim da ce Dzeko doci 99%, a ako dodje napravice od toga galamu kao da nam je dosao C.Ronaldo. Mislim smesno... I ovaj zubalo Cissokho ce nam doci, to je po meni sasvim ok.
http://acmilan-serbia.blogspot.com/ SVE NAJBOLJE VESTI O MILANU! |
|
|
|
|
|
#18375 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ovo za Dzeku je prava trakavica ali ako ove sedmice se ne realizuje transfer mislim da tu nema mnogo nade..Galliani od Cissokha nece odustati a isto tako nece ni smanjtii svoje zahtjeve,ima dogovor sa igracem inace nikog mnogo ne treba nagovarati da predje u nas..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|