![]() |
|
|
#18376 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Tog Kaladzes nemoj ni spominjati jer on je klaun koji dobro igra samo kada je u paru sa super spremnim Nestom koji je najbolji stoper na svijetu!
Vezna linija sastavljena od Ambra, Flaminia, Rina, Pirla je smiješno jednolična. Dinho i Seedorf su ljudi koji ne mogu trčati a Pato NE MOŽE IGRATI KRILO!! Igrač koji nama ne treba je ronaldinho, a mi mijenjamo sve okolo. Čak i da Milan uzme beka, stopera i Dzeku, naša igra ce biti jalova jer ta vezna linija nema okomitih igrača, a uzdati se u Ronaldinha da ce proigrati je komično ( bar ja to tako vidim ). Pato-Dzeko je super napad, Flamini i Rino u vezi, ok. A tu fali još jedan igrač koji igra okomito, tek tada bi Ronaldinho mogao nešto odigravati. Nikakav Gago, Mello itd. Pirlo mi se gadi on neka šeta negdje drugdje za 5mln po sezoni i neka drugdje igra 7 utakmica godišnje super. Mi smo postali klub koji nikoga ne može platiti, nema za plaće, nema za ništa. Sramota. -----Zambro-Nesta-Thiago-Cissokho- ---------------Flamini-------- -------Gattuso----??---------- ------------Dinho------- -------Pato----Dzeko------- To je uzasno neizbalansirana ekipa koja ce natjerat malog Pata da se tamo ubija na krilu gdje igra Gattuso jer ovaj Dinho nece pretrčati na drugu stranu niti jednom u meču.
|
|
|
|
#18377 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#18378 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Jedina moguca formacija koju mozemo igrati sa ovim igrackim kadrom(racunam Dzeku i Cissokha) jeste 4-3-3!!Super agilni bekovi,jaka defanzivna linija veznog reda i krcat napad..
|
|
|
#18379 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Galliani: "Odbili smo visoku ponudu za Pata"
Kako tvrdi dopredsjednik Milana Adriano Galliani, taj je klub odbio vrlo visoku ponudu za svog napadača Alexandrea Pata, dodavši kako za talijanskog reprezentativnog veznjaka Andreu Pirla u klub još uvijek nije stigla nijedna konkretna ponuda. Galliani nije potvrdio iz kojeg je kluba ponuda stigla, no sve upućuje na Chelsea. "Milan se ove godine odupro monumentalnoj ponudi za Pata. Ali neću reći koji je klub poslao ponudu." rekao je Galliani. "Za Pirla nismo primili nijednu ponudu, niti od Chelsea niti od bilo kojeg drugog kluba. Pirlo je igrač Milana, te Gago stoga ne može biti naša meta. Ako Pirlo ode onda ćemo vidjeti." rekao je Galliani na pitanje o veznjaku Reala. |
|
|
|
|
|
#18380 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ti to opisuješ kao bajku. To što imamo ofanzivne bekove ne znači da smo riješili problem. Pa nece nam se igra svoditi na nabacivanja samo.
Ovo što sam ja predstavio JE 4-3-3. ali tako ce izgledati na terenu. Vidjet cete kakva će nam biti tranzicija igre - 0.
|
|
|
|
#18381 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Aly Cissokho's Agent Confident His Client Will Join Milan
|
|
|
|
|
|
#18382 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Luis Fabiano: Milan? To bi bilo nevjerojatno
Luis Fabiano, 28-godišnji napadač Seville i najbolji strijelac Brazila u posljednje vrijeme, opijen je mogućnošću igranja u Milanu... Trenutačno se Luis Fabiano nalazi u Južnoafričkoj Republici gdje zajedno s Brazilom igra na Kupu konfederacija. Brazil je izborio nastup u polufinalu (protiv domaćina JAR-a), a Luis Fabiano je bio zvijezda pobjede "carioca" protiv Italije 3-0, kada je postigao dva pogotka. Ugovor ga sa Sevillom veže do 2011. godine, no La Repubblica je predočila javnosti da je Milan zainteresiran za njega nakon što im, izgleda, propada mogući posao sa 23-godišnjim bosansko-hercegovačkim napadačem Edinom Džekom, jer njegov Wolfsburg stalno stopira mogući posao. - Milan? Bilo bi nevjerojatno igrati u tom klubu. Talijanski nogomet je sjajan i volio bih se iskušati i tamo. Naravno, igrač sam Seville, ali otvoren sam za promjene - rekao je Luis Fabiano.
|
|
|
#18383 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Sa kojim igracima majke ti???
|
|
|
|
#18384 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Sta je ovdje sve posasavilo i ja zajedno sa vama..nevjerovatno!!
|
|
|
#18385 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#18386 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() Sve nesto kao mi cemo ovo, mi cemo ono...a igraci samo odlaze. Pa treba ti 5 napadaca i 8 vezista za takvu formaciju. Mi imamo trenutno: 1 napadaca i 2 vezna
|
|
|
|
#18387 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
A što se svi pravite stručnjaci u p m, taman kontam zvati Galiania da mu predlozim pojedince kao pomocnike Leonardu...
|
|
|
#18388 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
100 puta su rekli da traze igrace za 4-3-3 a to sto nemaju igraca za tu formaciju boli me k****
|
|
|
#18389 |
|
Registered User
![]() |
lol evo jos jednog brazilca...Manchester ga hoce, ali navodno i Milan i Real nisu imuni na njega.
http://www.index.hr/sport/clanak/vid...da/438953.aspx ...sami brazilci ![]()
|
|
|
#18390 |
|
BANNED!
![]() |
Razjebaše klub totalno,nema para da se plate dobri igrači a ovo ostalo što se može dovest sve je to nešto tanano,trenutno naš klub spada negdje u borbu za 6-7 mjesto jer svi ostali su debelo ispred nas,navijači opustite se jer po ovim najavama jalova je sezona ispred nas i nemojte puno očekivat,od onakvog milana što se kaže na boga udarit i nije nas strah,na šta spadosmo bože dragi,pa čovječe dragi svak nam se živ smije i podjebaje,gdje god dođeš svugdje priča kakav milan prošlo je njihovo nemogu se oni više nosit sa ostalim velikim ekipama i čovječe što je najgore od svega i mada mi je teško priznat u jednu ruku je tako,zato ova dva kretena trebaju otić iz kluba i prodat ga jer bogme s ovakvom politikom nam se ne piše dobro
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|