AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2009, 16:45   #18406

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Agent: Milan si ne može priuštiti Fabiana

Napadač Seville i brazilske nogometne reprezentacije Luis Fabiano (28) izrazio je nedavno javno želju da zaigra u redovima Milana...

Ugovor Fabiana sa Sevillom veže do 2011. godine, ali talijanski dnevnik La Repubblica povezao je njegovo ime u kontekstu transfera s Milanom nakon što je “rossonerima” prema svemu sudeći propao mogući posao sa 23-godišnjim bosansko-hercegovačkim napadačem Edinom Džekom, jer njegov Wolfsburg stalno odbija prodati svog drugog najboljeg strijelca prošle sezone (26 golova u Bundesligi).

Ipak, prema riječima Fabianovog agenta Josea Fuentesa, do transfera će teško doći.

- Fabiano je ugovorno vezan još dvije godine, a odštetna klauzula u ugovoru je 30 milijuna eura. Budimo realni, u ovom je trenutku tek četiri ili pet klubova sposobno platiti takvu sumu. Tko god je zainteresiran za njegovu kupnju neka se obrati Sevilli i tada ću ja intervenirati – rekao je Fuentes, te se nadovezao na želju svog klijenta da zaigra za Milan.

- Jedna je stvar reći što bi on htio napraviti, a posve druga su namjere i planovi kluba s igračem. Real Madrid je želio kupiti Kaku i to je na kraju učinio, ali zasad je Luisu Fabianu najbolje da samo igra najbolje što može i daje sve od sebe - zaključio je Brazilčev agent.

Fabiano se trenutno nalazi s brazilskom reprezentacijom na Kupu konfederacija u Južnoafričkoj Republici gdje je u tri odigrane utakmice postigao isto toliko golova.
Old 23-06-2009, 17:07   #18407

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Milan odbio astronomsku ponudu za Pata

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani otkrio je za Sky Sports kako je na adresu kluba stigla užasno bogata ponuda za 19-godišnjeg Alexnadrea Pata.
Galliani, koji je kao i cijela klupska uprava u nemilosti navijača rossonera nakon prodaje Kake u Real Madrid za 67.2 milijuna eura, nije otkrio koji je klub poslao bogatu ponudu, ali se nagađa da bi to mogao biti londonski Chelsea.

Milan je odbio monumentalnu ponudu za Pata, ali ne mogu vam odati koji je klub dao takvu ponudu – rekao je Galliani, koji kao da je na taj način pokušao kupiti ponovo naklonost Milanovih navijača.

Pato je prošle sezone s 15 postignutih golova bio drugi najbolji Milanov strijelac u Seriji A.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 17:33   #18408

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ma to je vjerovatno mazanje ociju navijacima. Ko eto odbili ogromnu ponudu, a nece da kazu kolika je, a nijedan klub se nije javio. To je Gallianieva politika da nam pokaze, kako oni cijene nase igrace i nas navijace, i oni rade za dobrobit kluba.
Ako cemo iskreno, meni se svidja ova "nova" politika. Prodali najplacenijeg Kaku, prodat Pirlu za bi dobili jos kesa i investirali na frisko meso (Felipe Melo), uzet mlade igrace koji znaju nesto, i cuvat ugovore niske. Dzeko, Cissokho, mozda Fabregas (ali samo ako mu damo mal ugovor, inace i njega ne zelim), vracen Abate, i naravno otvorena agresivna taktika. Ja jedva cekam novu sezonu.
Ali, ako uzmemo Adebayora, ili nekog novog penzionera, e onda se j*bi te. Onda ce mi stvarno biti Milana na vrh glave. Jer to su opet astronomski ugovori po 9 miliona po sezoni, i onda nek se nosi Galliani sa izjavama pojacali smo ekipu.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2009, 18:32   #18409

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
@ RINO Nije da sad te nesto napadam ili bilo sto slicno,sto ti SALE kaze,pitao sam te veoma jednostavno pitanje,tebe kao covjeka koji zna nesto o nogometu,nikakve bajke ni basne,znaci,mislim da mi je pitanje veoma jednostavno,pa cu ga opet ponoviti,a ti ako mozes da mi samo odgvoris sa DA ili NE.Jer samo me jedan od ta dva odgovora, trenutno zanimaju,bez ikakvih potrebnih zavrzlama i mogucih objasnjenja ,koja svatko zna ili nezna,dakle : '' DA LI TI MISLIS DA OVAKAV MILAN,DANAS I SA DZEKOM U NAPADU,MOZE DA IMA VELIKE SPORTSKE REZULTATE,REZULTATE KAKVE BI TREBAO DA IMA KLUB TAKVOG IMENA???''
Old 24-06-2009, 00:25   #18410

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Koliko para toliko muzike,pa čovječe nemožeš ti sa mladim timom ništa uradit ni u prvenstvu ni u europi,ama baš ništa čovječe,eno ti primjera arsenal imaju mladu ekipu i to odličnu ali nema trofeja 5-6 sezona a imaju jednog od najboljih trenera današnjice,zato mi nemoj o tome kako nam treba skroz mlada ekipa,možda 3 mlada igrača na svim pozicijama ali ako hoćeš kvalitetu onda bogme moraš i platit jer ti niko pogotovo danas neće da igra za kokice to nek vam je svima jasno
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 02:24   #18411

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
pirlo svaku utakmicu preteci preko 10500 metara
??????
Ti si izgleda zadnju tekmu od Milana gledao prije godinu i pol-dvije jer od tada je Pirlo možda 3-4 tekme toliko pretrčao!Čisti baletan koji uopće ne trči kao ni Seedorf,a San Siro im zviždi već neko vrijeme
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 03:20   #18412

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Džeko: U Milanu želim biti 6. jula
.
Edin Džeko, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine i jedan od najtraženijih planetarnih napadača u intervjuu za italijansku Telelombardiu još jednom je potvrdio da je njegov san da obuče dres Milana.

Obzirom na poznati stav Armina Veha i Uprave Wolfsburga da ne žele prodati našeg dijamanta, čini se da će ova trakavice biti riješena tokom tekuće sedmice, kada se naš napadač priključi pripremama aktuelnog prvaka Njemačke, odnosno nakon razgovora na relaciji Wolfsburg – Džeko.

„Svi znaju da je moj san da obučem dres Milana. To je za mene najveći klub na svijetu. Međutim, sada je sve u rukama Wolfsburga“, izjavio je Džeko.

Naš dijamant nije želio komentarisati Vehovu izjavu prema kojoj ovaj stručnjak namjerava učiniti sve da zadrži drugog strijelca Bundeslige.

„Ne želim o tom govoriti. Najvjerovatnije ću se u subotu sastati sa Vehom i direktorom Wolfsburga, vidjeću šta se događa i nadam se da će tada sve biti riješeno. Sve je u rukama Wolfsburga, ali, nadam se da ćemo se dogovoriti i da ću u Milanu biti 6. jula kada počinju pripreme“, prenosi Džekinu izjavu Goal.com.
Old 24-06-2009, 09:40   #18413

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Džeko: Želim se 6. srpnja javiti na pripreme Milana

U subotu će se bosanski nogometaš Edin Džeko priključiti pripremama bundesligaškog prvaka Wolfsburga u njihovu kampu na sjevernomorskom otoku Syltu. Inzistirat će na odlasku u Milan...

BiH-reprezentativac najprije će sjesti za stol s klupskim direktorima, trenerom Arminom Vehom, te svojim menadžerima, Alenom Augustrinčićem i Irfanom Redžepagićem. Centarfor je svoje planove otkrio u izjavi za Telelombardiju.

- Moj je najveći san zaigrati za Milan. Klub sa San Sira za mene je najveći na svijetu - izjavio je strijelac ukupno 36 golova u dresu Wolfsburga prošle sezone, od čega 26 bundesligaških.

- Ne mogu ništa više obećati osim da ću u subotu sjesti s trenerom Arminom Vehom i klupskim direktorima. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Stvar je generalno u njihovim rukama. Da se mene pita, najviše bih volio javiti se šestog srpnja na prvi dan Milanovih priprema za novu sezonu - iskreno je kazao 23-godišnji napadač.

Osim što Milan dosad nije ponudio traženih 25-30 milijuna eura, na koliko u Wolfsburgu procjenjuju igrača s kojim imaju ugovor još dvije sezone, trener Wolfsburga Veh pokazuje izrazitu nesklonost k Džekinom odlasku.

- Edin mora ostati. Sljedeće sezone imamo toliko toga pred nama...
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 10:00   #18414

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
U Milanu želim biti 6. jula Želim se 6. srpnja javiti na pripreme Milana
A na ćirilici ?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 10:07   #18415

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Kako bi zaboravio pojacanje koje su nam uvalili iz Madrida za velike pare,povrijedjenog...fernando Redondo..Kako se on naigrao u Milanu...
Old 24-06-2009, 10:15   #18416

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Da te pitam,jesi ti normalan ikako??
Vidim, kultura na zavidnom nivou...nije sad da je forum tu da razmjenjujemo misljenja i stajaznam informacije
Ali kad netko napise nesto s cim se ne slazemo, bez problema cemo ga popljuvat, iako se taj niti ne obraca nama direktno.

Old 24-06-2009, 14:26   #18417

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Fave Players: Ricky Kaká
RickyKaka is on a distinguished road
sve najnovije vesti u vezi Milana i Rossonera http://acmilan-serbia.blogspot.com/ FORZA MILAN! tu sei tutta la mia vita
RickyKaka is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 14:38   #18418

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RickyKaka View Post
sve najnovije vesti u vezi Milana i Rossonera http://acmilan-serbia.blogspot.com/ FORZA MILAN! tu sei tutta la mia vita

Gle sad...blog ti je odličan i svi znamo za njega...no šta ga ti budeš više reklamiro mi ćemo ga sve više mrzit pa da se to ne bi dogodilo evo ti primjer kako da unosiš vijesti sa svog bloga ovjde...

WOLFSBURG, Dzeko: "Zelim samo Milan!"

U intervjuu za Antenna3 i Telelombardia, prva zelja Milana, 23-godisnji igrac Wolsfburga, Edin Dzeko rekao je: "Svi znaju da je moj san da igram za Milan, ali moja buducnost je u rukama Wolsfburga. Uskoro cu pricati sa trenerom Arminom Vehom i izvrsnim direktorom kluba, i nadam se da ce se sve uskoro zavrsiti. ACMilan je najbolji klub na svetu, oni su nesto neverovatno za svakog igraca. Ne znam da li cu uspeti da se prikljucim Milanu pre pocetka trening kampa 6. Jula, ali nadam se da hocu."

izvor: www.acmilan-serbia.blogspot.com
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 15:33   #18419

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RickyKaka View Post
evo ti drugi nacin......

jednostavno stavi taj blog u potpis......

ne moze jednostavnije.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 24-06-2009, 16:03   #18420

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Vidim, kultura na zavidnom nivou...nije sad da je forum tu da razmjenjujemo misljenja i stajaznam informacije
Ali kad netko napise nesto s cim se ne slazemo, bez problema cemo ga popljuvat, iako se taj niti ne obraca nama direktno.

Sta da kazem covjeku koji daje cinjenicu da Sandro Nesta nije odigrao 5 utakmica zadnje 4 sezone,sta da kazem i u kojem tonu da kazem ajde molim te prosvjetli me.

Tags
balkan

Posting Rules