![]() |
|
|
#18436 |
|
BANNED!
![]() |
Milan - Los Angeles Galaxy 19/07/2009
Milan - America 22/07/2009 Milan - Chelsea 24/07/2009 Milan - Inter Milan 26/07/2009 Bayern Munich - Milan 29/07/2009 Benfica - Milan 08/08/2009 Milan - Juventus 17/08/2009 |
|
|
|
|
|
#18437 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#18438 |
|
Registered User
![]() |
Evo da prokomentarisem ta "navodna"moguca pojacanja Milana koja su veceras igrali za Brazil....Melo...Los,nista nije pokazao cista nula...
Fabiano jos gori....Definitivno nije za velike ekipe... Santos(lijevi bocni)odlican....Ima dobar sut,brz i jak....Ali 20 mil.koliko traze za njega mislim da necemo dati...Pato opet nije igrao,volio sam da su izgubili jer onaj Dunga stvarno nema veze sa zivotom....
|
|
|
#18439 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#18440 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18441 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ne, ne mozemo uzeti LP i scudetto samo ako nam se Dzeko pridruzi sad mi sjasi s *****!!!!
|
|
|
#18442 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Iz neutralnog ugla mislim da si ti rinogattuso preuzeo palicu od milanistamosta i da jednostavno sve provociras... N eznaima me vasa rasprava ali jednostavno kad nesto pocnes i zavrsi, lijepo te pitao da ili ne jednostavno a tvoj odgovor je takodje ok samo da si izostavio to jahanje ali eto.
I takodje imas izgubljenu opkladu sa Mrkiem čini mi se i trebao bi je ispuniti... A slika ti je čudo ;-) Nista licno da se odmah razumijemo... Ovaj lik sa ovim reklamiranjem se ocito svima penje pa bi ga zamolio da uradi kao sto mu se vec reklo ili neka ga admin skine E sad, Džeko ne moze izvuci Milan iz govana i bolje bi mu bilo da ne dolazi, a koju taktiku i kako ce Leo igrati to cemo imati priliku idjeti odmah na pripremnim utakmicama pa cemo moci lijepo voditi raspravu do tada nema potrebe nabilavati...
|
|
|
#18443 |
|
Moderator
![]() |
Nisam te to pitao ,ali eto,kad si seljacina nekulturna,budi onda ali za sebe...
|
|
|
|
|
|
#18444 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18445 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Dva često prisutna čovjeka na ovoj temi konstantno krše forumska pravila. Citirat ću vam pravila, a vama neće bit teško skužit o kome se radi:
4. Members who insist on continually and repeatedly being rude and disrespectful should expect consequences. If a warning from a forum moderator or Administrator is ignored, further action will include a temporary barring from the site, or a ban. Disciplinary action against a member generally begins with a public warning, followed by a warning PM from a moderator. In the unlikely event that the offender fails to comply with forum regulations after these warnings, a second warning or the revocation of membership privileges (banning) will follow. In severe cases of personal threats or general malice, a member may be banned without prior warning. 5. Advertisement will definitely lead to an immediate and permenant ban.
|
|
|
#18446 |
|
Registered User
![]() |
Sta je onda bila utakmica protiv Egipta...I tu su bili uzasni......
|
|
|
#18447 |
|
Registered User
![]() |
Stiglo prvo pojačanje-Zigoni iz treće lige. Ma bitno je da je krenulo.
|
|
|
|
|
|
#18448 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Zigoni je zabio oko 100 golova za Treviso, za primaveru. Platili smo ga 1.2 mln, htio ga je uzeti i Juve. Ima 18 godina i navodno je jedan od boljih mladih napadača u Italiji. Vidjet ćemo.
Nove vijesti su da bi Fabregas trebao biti zamjena za Pirla( sumnjam...). A Napoli bi mogao JUVETU prodati Santacrocea za 6-7mln! Uzas.
|
|
|
|
#18449 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Napoli previse novca ulaze u novu ekipu da bi samo tako lako se odrekao Santracrocea,a pogotovo za nekih 6-7 miliona eura..Kako sam uspio izciati ovaj malac Zignoni je stvarno perspektivan igrac ali poznavajuci nasu politiku on ce vjerovatno igrati u Pecari iduce sezone al opet novi je trener za kormilom,tako da sve stoji otvoreno..
Sutra summit za Dzeku u Njemackoj..tim iz Milana Galliani,Braida sjedaju za pregovaracki stol sa Njemcima..ljudi uvjeren sam da ce Dzeko biti veliko pojacanje,Sheva je dosao kad je imao slicno godina treba nam ovakav napadac.. Sutra se isto moze rjesiti buducnost Di Gennara..Milan ovo ljeto ima poprilican broj prijateljskih utakmica nadam se da nece biti kao kad je Ancelotti vodio ekipu da ima na raspolaganju 2 napadaca 5 tekmi..
|
|
|
#18450 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ne znam uopće ko je provalio da Melo može zamjenit Pirla?
p.s. Znate zašto Paris Hilton hoda s C.Ronaldom? Odjebo je Džeko ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|