![]() |
|
|
#18451 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Heheheh......da ga ´oce zabit Dzeko joooj nano nanice
|
|
|
#18452 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
čini mi se drugi post da valja ![]() jučer baš posmatram Džeku na Baščaršiji....gleda za nekim trebama...libo njega što ga Milan traži ![]() P.S. jebem ti http://acmilan-serbia.blogspot.com/ ![]()
|
|
|
|
|
#18453 |
|
BANNED!
![]() |
kakav fabregas ljudi nemojte se zamajavat nije lud da dodje u milan pored barce i reala i ostalih klubova sad kad je u ovakvom stanju klub,ja mislim da mu je na zadnjem mjestu milan ako bi i išao iz arsenala i zato zaboravite top imena ako hoćete top igrača morate ga i platit a milan i ovako teše ugovore igračima ovo što pišu novine o njemu kao pojačanju možete objesit mačku o rep i netrebate se bacat u euforiju ako imate imalo mozga onda možete sami donjet zaključak da od toga nema ništa,dao bog da griješim ali je to surova istina i moramo se pomirit sa tim
|
|
|
|
|
|
#18454 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Što više ga vi molite da prestane s tim, njemu kao djetetu od 13 godina postaje sve zanimljivije to još više stavljat ovdje ! Zato, nemojte uopće mu posjećivati blog, kao ni ja što nisam uopće pošao na taj blog, niti mu išta više govorite o tome, jednostavno ignorirajte ga ako mu moderatori već ne mogu dati ban. |
|
|
|
|
|
|
#18455 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
odakle milanu te pare? tak oda nema smisla uopce raspravljati o tome....
|
|
|
|
#18456 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
aj ljudi kako me nervirate pa kako to mislite da milan nema para vjerujete tok majmuna gallianija kako daje izjave kako milan je u krizu zbog globalne krize ma daj ohladite nek kaze on nekome drugome kako je milan u krizi i sta ja znam,
|
|
|
#18457 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Vlasnik kluba jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i mi ko fol nemamo za kifle smijesno!
|
|
|
|
#18458 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Milan kupio 18-godišnjeg napadača
Nakon kupnje Portovog braniča Alyja Cissokha, uprava Milana dovela je i drugo pojačanje za novu sezonu. To je 18-godišnji talijanski napadač Gianmarco Zigoni, koji dolazi iz talijanskog trećeligaša Trevisa... Sky Sports Italia izvještava da je Milan pobijedio u borbi za Zigonijem brojne klubove Serije A, te da je transfer vrijedan 1.2 milijuna eura. Treviso je prošle godine ispao u treći razred talijanskog nogometa, a Zigoni je u Seriji B odigrao 18 utakmica i zabio je dva gola. Gianmarco Zigoni se istaknuo svojim nastupima za omladinsku momčad Trevisa za koju je postigao više od 100 golova, a ujedno je i sin Gianfranca Zigonija, koji je šezdesetih godina osvojio dva naslova u Seriji A s Juventusom. |
|
|
|
|
|
#18459 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
decko glup si ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18460 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Hvala..
Dakle,Abete izjavio da pored Thiaga Silve imamo pravo dovesti jos jednog non EU igraca,to ce najvjerovatnij po posljednim infroacijama biti Dzeko koji ce i bojkotovati ostanak U wolsburgu kako prize kruze on ne zeli ni ici na pregovore bez Galliania i Braide. Znaci odpada Hernanes..ja sam i dalje optimista oko ovog mercata i ako Dzeko dodje ocekujem pored njega minimalno jos jednu akviziciju. Oddo izjavio da mu je jedina opcija Milan i samo Milan dok se nasi ne oglasavaju po pitanju Odda,a ako uspjemo Cissokha na kraju dovuci on sigurno odpada ..
|
|
|
#18461 |
|
BANNED!
![]() |
pa ako je jedan od bogatijih ljudi na svijetu kakva mu je ovo politika zašto radi onda ovo sa klubom,zašto klub ide prema dnu zašto od onakvog kluba pravi sprdačinu da nam se svi smiju,evo čitam i prodaja sezonskih karata je u drastičnom padu,pa šta rade njih dvojica,ako će ovako nastavit onda brate neka prodaju klub
|
|
|
|
|
|
#18462 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
zasto se smanjuje proracun ove godine za 54 mil eura? zasto se ne da za džeku 5 mil vise na sta bi vukovi pristali?
|
|
|
|
#18463 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#18464 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ma pusti sportin.ba.....niđe veze...samo nešto pišu....ne daj bože nikog više da dovedemo kao Cisokha
![]() ![]()
|
|
|
|
#18465 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
|
|