AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-06-2009, 08:50   #18451

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Ne znam uopće ko je provalio da Melo može zamjenit Pirla?

p.s. Znate zašto Paris Hilton hoda s C.Ronaldom? Odjebo je Džeko
Heheheh......da ga ´oce zabit Dzeko joooj nano nanice

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 09:05   #18452

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Ne znam uopće ko je provalio da Melo može zamjenit Pirla?

p.s. Znate zašto Paris Hilton hoda s C.Ronaldom? Odjebo je Džeko

čini mi se drugi post da valja

jučer baš posmatram Džeku na Baščaršiji....gleda za nekim trebama...libo njega što ga Milan traži

P.S. jebem ti http://acmilan-serbia.blogspot.com/

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 09:24   #18453

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
kakav fabregas ljudi nemojte se zamajavat nije lud da dodje u milan pored barce i reala i ostalih klubova sad kad je u ovakvom stanju klub,ja mislim da mu je na zadnjem mjestu milan ako bi i išao iz arsenala i zato zaboravite top imena ako hoćete top igrača morate ga i platit a milan i ovako teše ugovore igračima ovo što pišu novine o njemu kao pojačanju možete objesit mačku o rep i netrebate se bacat u euforiju ako imate imalo mozga onda možete sami donjet zaključak da od toga nema ništa,dao bog da griješim ali je to surova istina i moramo se pomirit sa tim
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 10:25   #18454

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RickyKaka View Post
Zemljaci dodjite http://acmilan-serbia.blogspot.com/ , sve najnovije vesti o nashem ACMilanu!!!
On nema više od 13 ili 14 godina, napravi blog o Milanu, samo kopira vijesti da domaćih stranica koje dok on stavi, svi mi koji posjećujemo strane portale i drugo pročitamo odavno. I sad kad je napravio blog želi da ga ljudi posjećuju i komentiraju mu tako da se on osjeća moćno i da bude važan nekakav. Ne zna gdje će naći posjetitelje pa se registrira na forum o Milanu (pošto je blog o Milanu) i tu stalno stavlja link bloga. Od njega sigurno ne možete očekivat neki post o nekom njegovom mišljenju o Milanu ili slično jer je premlad i nema pojma.

Što više ga vi molite da prestane s tim, njemu kao djetetu od 13 godina postaje sve zanimljivije to još više stavljat ovdje !

Zato, nemojte uopće mu posjećivati blog, kao ni ja što nisam uopće pošao na taj blog, niti mu išta više govorite o tome, jednostavno ignorirajte ga ako mu moderatori već ne mogu dati ban.
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 11:26   #18455

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rossoner210979 View Post
kakav fabregas ljudi nemojte se zamajavat nije lud da dodje u milan pored barce i reala i ostalih klubova sad kad je u ovakvom stanju klub,ja mislim da mu je na zadnjem mjestu milan ako bi i išao iz arsenala i zato zaboravite top imena ako hoćete top igrača morate ga i platit a milan i ovako teše ugovore igračima ovo što pišu novine o njemu kao pojačanju možete objesit mačku o rep i netrebate se bacat u euforiju ako imate imalo mozga onda možete sami donjet zaključak da od toga nema ništa,dao bog da griješim ali je to surova istina i moramo se pomirit sa tim
cesca treba platiti najmanje 30 mil. eura

odakle milanu te pare?

tak oda nema smisla uopce raspravljati o tome....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 11:42   #18456

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
cesca treba platiti najmanje 30 mil. eura

odakle milanu te pare?

tak oda nema smisla uopce raspravljati o tome....
aj ljudi kako me nervirate pa kako to mislite da milan nema para vjerujete tok majmuna gallianija kako daje izjave kako milan je u krizu zbog globalne krize ma daj ohladite nek kaze on nekome drugome kako je milan u krizi i sta ja znam,

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 12:51   #18457

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by sheva-gila View Post
aj ljudi kako me nervirate pa kako to mislite da milan nema para vjerujete tok majmuna gallianija kako daje izjave kako milan je u krizu zbog globalne krize ma daj ohladite nek kaze on nekome drugome kako je milan u krizi i sta ja znam,
Slazem se.
Vlasnik kluba jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i mi ko fol nemamo za kifle smijesno!
Old 26-06-2009, 13:11   #18458

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Milan kupio 18-godišnjeg napadača

Nakon kupnje Portovog braniča Alyja Cissokha, uprava Milana dovela je i drugo pojačanje za novu sezonu. To je 18-godišnji talijanski napadač Gianmarco Zigoni, koji dolazi iz talijanskog trećeligaša Trevisa...

Sky Sports Italia izvještava da je Milan pobijedio u borbi za Zigonijem brojne klubove Serije A, te da je transfer vrijedan 1.2 milijuna eura.

Treviso je prošle godine ispao u treći razred talijanskog nogometa, a Zigoni je u Seriji B odigrao 18 utakmica i zabio je dva gola.

Gianmarco Zigoni se istaknuo svojim nastupima za omladinsku momčad Trevisa za koju je postigao više od 100 golova, a ujedno je i sin Gianfranca Zigonija, koji je šezdesetih godina osvojio dva naslova u Seriji A s Juventusom.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 13:40   #18459

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Napoli previse novca ulaze u novu ekipu da bi samo tako lako se odrekao Santracrocea,a pogotovo za nekih 6-7 miliona eura..Kako sam uspio izciati ovaj malac Zignoni je stvarno perspektivan igrac ali poznavajuci nasu politiku on ce vjerovatno igrati u Pecari iduce sezone al opet novi je trener za kormilom,tako da sve stoji otvoreno..

Sutra summit za Dzeku u Njemackoj..tim iz Milana Galliani,Braida sjedaju za pregovaracki stol sa Njemcima..ljudi uvjeren sam da ce Dzeko biti veliko pojacanje,Sheva je dosao kad je imao slicno godina treba nam ovakav napadac..

Sutra se isto moze rjesiti buducnost Di Gennara..Milan ovo ljeto ima poprilican broj prijateljskih utakmica nadam se da nece biti kao kad je Ancelotti vodio ekipu da ima na raspolaganju 2 napadaca 5 tekmi..

decko glup si
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 13:50   #18460

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by ShockeY View Post
decko glup si
Hvala..

Dakle,Abete izjavio da pored Thiaga Silve imamo pravo dovesti jos jednog non EU igraca,to ce najvjerovatnij po posljednim infroacijama biti Dzeko koji ce i bojkotovati ostanak U wolsburgu kako prize kruze on ne zeli ni ici na pregovore bez Galliania i Braide.

Znaci odpada Hernanes..ja sam i dalje optimista oko ovog mercata i ako Dzeko dodje ocekujem pored njega minimalno jos jednu akviziciju.

Oddo izjavio da mu je jedina opcija Milan i samo Milan dok se nasi ne oglasavaju po pitanju Odda,a ako uspjemo Cissokha na kraju dovuci on sigurno odpada ..
Old 26-06-2009, 13:54   #18461

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
pa ako je jedan od bogatijih ljudi na svijetu kakva mu je ovo politika zašto radi onda ovo sa klubom,zašto klub ide prema dnu zašto od onakvog kluba pravi sprdačinu da nam se svi smiju,evo čitam i prodaja sezonskih karata je u drastičnom padu,pa šta rade njih dvojica,ako će ovako nastavit onda brate neka prodaju klub
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 14:18   #18462

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by sheva-gila View Post
berlusconi ima para ali acmilan nema para.....zasto su prodali kaku ako imaju para?

zasto se smanjuje proracun ove godine za 54 mil eura?

zasto se ne da za džeku 5 mil vise na sta bi vukovi pristali?
Old 26-06-2009, 14:21   #18463

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
Milan kupio 18-godišnjeg napadača

Nakon kupnje Portovog braniča Alyja Cissokha, uprava Milana dovela je i drugo pojačanje za novu sezonu. To je 18-godišnji talijanski napadač Gianmarco Zigoni, koji dolazi iz talijanskog trećeligaša Trevisa...

Sky Sports Italia izvještava da je Milan pobijedio u borbi za Zigonijem brojne klubove Serije A, te da je transfer vrijedan 1.2 milijuna eura.

Treviso je prošle godine ispao u treći razred talijanskog nogometa, a Zigoni je u Seriji B odigrao 18 utakmica i zabio je dva gola.

Gianmarco Zigoni se istaknuo svojim nastupima za omladinsku momčad Trevisa za koju je postigao više od 100 golova, a ujedno je i sin Gianfranca Zigonija, koji je šezdesetih godina osvojio dva naslova u Seriji A s Juventusom.
odakle im informacija da je cissokho kupljen?
Old 26-06-2009, 17:53   #18464

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
ma pusti sportin.ba.....niđe veze...samo nešto pišu....ne daj bože nikog više da dovedemo kao Cisokha

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 26-06-2009, 20:46   #18465

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
odakle im informacija da je cissokho kupljen?
Ovako je izvestio hrvatski nogometni magazin da je Cisokho kupen
ludiot is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules