![]() |
|
|
#1441 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
Иначе јас го бирам Џеко дечкото е феноменален со глава игра како луд таков играч ни треба е сега викаш една сезона па он неможел во железничар да се развива тие балкански играчи почнуваат да играат и да се покажуваат баш на 23-4 години. А незнам коклу го пратиш Арсенал јас онака ми се омилени од Аглија па знам што прави овој тутуруткава Аде му требаат 8 100% шанси за да даде гол не е тој калеибар за во Милан ... А хунтелар ете го се покажа во Реал па ќе игра кај нас знаеме и дека Кежман даде многу голгови во холандска лига па после дрво незнам јас ан тој играч не му верувам не ми е нешто толку добар јас повеќе би се залагал за Нистелрој најдобриот напаѓач во последните 10 години отколку за Хунтелар ама јбг стар е А може и друга варијанта не е до тоа што го сака клубот може Берлу му понудил некој грам и овој одма хахахахахаххахаСе чудам како не ебаваат играчиве и клубовиве еј ние за тој санто адре од бразил кога се интересиравме ни викаа 15-20 милиони сега јуве се интересира се работи за сума од 6 милиони тапа Ептен сум разочаран незнам што ќе се дешава догодина само знам дека со Фавали нема да освоиме ништо а и згора на се мислам дека ја прочитавте изјавата на Галијани вика ,,Ќе завршиме во првите 3 " ај сега кажи ми ти како да не се нервираш Ова клубов ми скрати 3 месеци од животот ![]()
Last edited by dim4e91; 28-06-2009 at 08:34. |
|
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
Браво дим4е потпуно се слагам со тебе,многу убаво напишано и изреализирано .незз гуле со кој се слага со тебе или перица.
Браво |
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Да да и ја се сложувам со тоа што го напишал Димче.Перица не си у право неможе така да збориш за играчите ко Пирло(претходно) и за Бориело.
Адебајор е дрво големо флегма и се што кажа Димче да не се повторувам сеа е точно.
|
|
|
|
#1444 |
|
Registered User
![]() |
Перица да те прашам нешто да не си активен на кајгана форумов ?
|
|
|
|
#1445 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Не сум, што има таму, некој трид за милан или подфорум, не не сум, ама имам идеја да неправам официјален форум за навијачи на Милан во Македонија, ама чекам потврдна информација од некои модератори тука од овој форум и од некои балкански форуми, па ако успее ќе ве вклучам сите како модератори на тој, па ќе организираме се и сешто, ќе биде интересно, само нека биде.
|
|
|
|
#1446 | |||
|
Registered User
![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
Не ни мењава продажбата на Кака ништо, и ја мислев кога се пензионираше Ван Бастен на 27 години дека ќе паднеме па дојде Веа, па дојде Шева, еве го сеа Пато. И ако нека дава такви изјави, знаат и он и Силвио што треба да праваат, не се они 2 - 3 години у Милан, тука се веќе 30 и нешто.
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
Ajde perica cekame povratni inf od moderatorite
|
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Registered User
![]() |
MILAN - Here is the complete list of the friendlies, many of them truly prestigious, of our Rossoneri summer.
- Sunday 19 July 2009, Los Angeles, Friendly: LOS ANGELES GALAXY-MILAN - Wednesday 22 July 2009, Atlanta, World Football Challenge 2009: CLUB AMERICA-MILAN - Friday 24 July 2009, Baltimore, World Football Challenge 2009: MILAN-CHELSEA - Sunday 26 July 2009, Boston, World Football Challenge 2009: MILAN-INTER - Wednesday 29 July 2009, Munich, Audi Cup: BAYERN MUNICH-MILAN - Thursday 30 July 2009, Munich, Audi Cup: 2nd MATCH AGAINST MANCHESTER UNITED OR BOCA JUNIORS - Saturday 8 August 2009, Lisbon, 2nd Edition Eusebio Cup: BENFICA-MILAN - Friday 14 August 2009, Pescara, 9th Edition Trofeo Tim: MILAN-INTER-JUVENTUS - Monday 17 August 2009, San Siro, 19th Edition Trofeo Luigi Berlusconi: MILAN-JUVENTUS - Tuesday 25 August 2009, Madrid, 31st Edition Santiago Bernabeu trophy: REAL MADRID-MILAN Ќе се изнаглеаме летово!
|
|
|
|
#1449 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Registered User
![]() |
ааааа си ја пишал не ја видов ок
|
|
|
|
#1451 |
|
Registered User
![]() |
Нема нови информации дали ќе купиме некој или не.
Само знам дека Галиани го сака Луис Фабиано , дечкото се утепа од давање голови со Бразил така да може да се уклопи у Милан.Што викате а?
|
|
|
|
#1452 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato, Inzaghi, Gattuso, Flamini, Ambrosini,Abiatti
![]() |
Quote:
Доколку траснферот на Џеко пропадне, јас би го сакал Хунтелар да дојде ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Иначе на кајгана има еден исто како тебе ми размислува хахаха и викам ти да не си и имај ме у план за модератор4е и што мислиш само за милан да биде форумот?
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Па пробувам некако, барам подршка од повеќе членови на официјални форуми во Италија и на Балканот, пошто сакам тој да биде официјален форум на Милан за Македонија, па ќе бидете благовремено известени. ХАхахахаха, абе има многу како мене што размислуваат, се шалам, јебига знаеш секогаш можеш да најдеш исто мисленик, ти поканиго на овој форум па ќе видиме дали ја и он исто мислиме, хахахаах. И уште за Луис Фабијано, ја не би го купил, многу реклама му направија на дечкото за време на Купот на конфедерации, и уште додека беше полуфиналето баш правев муабте сеа одма ќе го бараат, и плус кошта многу повеќе и од Хунтелар и од Адебајор. Ја сеуште останувам на тоа дека за Милан за оваа сезона се само Хунтелар и Адебајор, никој друг, тие се потребните играчи на овој Милан кој го имаме во моментот, само има време, трансфер пазарот трае до 31 Август, така да сигурно ќе се засилиме со 3 - 4 играчи. И уште една работа која ми се допаѓа е тоа што ги зимаме сите екстра играчи од по 18 - 19 години, еден или двајца од тие да станат класа ете ти добра екипа и играчи кои би го носеле клубот, фала богу, тоа Јувентус многу одамна го прави, затоа кога ќе видите цела младинска репрезентација на Италија се играчи на јуве, ете сеа ние ќе го земем примтот. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|