AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 28-06-2009, 06:03   #18496

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Nakon što se pojavila Džekina izjava

Edin to nije rekao, pregovori još traju

Nakon što je kao bomba odijeknula informacija da je Edin Džeko izjavio da ostaje u Wolfsburgu, iz Njemačke je, gdje se vode pregovori, stigao demant.

“Ostajem u Wolfsburgu”, prenio je Sky Sport navodnu izjavu Edina Džeke, nakon što su sinoć započeti pregovori između bh. reprezentativca i čelinika Wolfsburga, koji su “dijamantu” ponudili dvije verzije ugovora.

Međutim, ovo nije tačno, jer pregovori Džeke i njegovog menadžera Irfana Redžapagića i čelnika Wolfsburga još traju i ništa još uvijek nije decidno dogovoreno.

“U ovom trenutku još ništa nije završeno. Pregovori sa Wolfsburgom još traju i evo u ovom trenutku smo na sastanku”, rekao je Irfan Redžepagić za SportSport.ba, te prokomentarisao navodnu Džekinu izjavu prema kojoj je reprezentativac BiH kazao kako ostaje u Wolfsburgu.

“Vjerujem da se odmah pojavilo mnogo špekulacija, kao što je to bio slučaj i do sada. Edin to nije mogao reći jer još ništa nismo dogovorili. Kao što sam rekao, još uvijek smo na sastanku i više će se znati tokom dana”, dodao je Redžepagić za SportSport.ba.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 06:39   #18497

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
koga god nek dovedu ako ne uspiju džeku,samo onu džukelu adebayora nikako
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 07:27   #18498

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Fave Players: Ricky Kaká
RickyKaka is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Covjece na osnovu cega si ti samo zakljucio da te neko proziva zbog toga sto si iz Srbije??? Jebote, na ovom Balkanu nista ne moze bez politike. Svi su ti fino rekli da smaras sa tom reklamom bloga, a i neko je fino kopiro pravila foruma gdje pise da je to zabranjeno. Milsim, da je bilo ko od nas dosadjivo sa tom reklamom svaki dan, isto bi svi reagovali, zato zajebi tu pricu o nacionalizmu i prosipaj je negdje drugo...Uglavnom, ohladi malo glavu nisu devedesete, dobro si doso ovdje ko i svi navijaci milana, al postuj neka pravila.

A ovaj Dzeko nikako da potpise...
Ako je za tebe to fino onda je to zalasno. Ja nisam od onih koji su ostrasceni, mada znam da gomila jeste. Moja glava je ok, ti se zapitaj batice kakva je tvoja glava pa onda tudje komentarisi. Da je tvoja hladna ne bi nastavio da komentarises moj "problem", o tome sam pricao lepo sa deckom iz Hrvatske pre tebe. Uzivaj u zivotu BA, hahaha
RickyKaka is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 07:30   #18499

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Yoann Gourcuff View Post
Sinko, možeš odjebat lagano !
Nisam ti nikad ni pošo na blog niti ću i boli me qrac odakle si ali vjeruj ti si zadnji koji meni možeš govorit da veze nemam sa životom, ti i tebi slični.

I molim te, nemoj odgovarat više na ovo što sam ja napiso da ne odemo u nedogled....
A ti, ti si klosar prva liga, vidi se da si pravi majmun. I ostrascena budala. Nemoj ti da nastavis da odgovaras da ne ide u nedogled. Bolje jedi banane nego sto si na netu, to je za tebe.
Old 28-06-2009, 07:42   #18500

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Otvorit ću grupu na facebook-u Obožavatelji Internet Huliganizma,mislim da će naći mnogo poklonika na ovom forumu :-))
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 07:44   #18501

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

hahahahah, pa kad nacionalistima smeta sto reklamiram forum, i ne znaju lepo da objasne. Za doticne je teranje u kurac lepo izrazavanje.
Old 28-06-2009, 07:47   #18502

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

A za Dzeku ne bi tako zapeli da nije bosanac, nego samo zato sto je zemljak su poceli da ga velichaju, a decko odigrao samo jednu sezonu dobro. Pre sam za Beznemu, Torresa, Villu, Adebayora... Mada voleo bih da je dosao, ali jbg, Milan je siromasan, i vise ne znaju sta da rade koliko su postali nemocni.
Old 28-06-2009, 08:09   #18503

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
"Kako sada stoje stvari, Džeko ostaje"Piše: M. Dautbegović
Nedjelja, 28.06.09. 14:55.

Edin Džeko i naredne će sezone nositi dres njemačkog prvaka Wolfsburga, zaključak je to upravo završenih pregovora u blizini Hamburga.

Pregovori koji su počeli sinoć na sjeveru Njemačke, gdje se Wolfsburg nalazi na pripremama, okonačni su prije nekoliko trenutaka. Zaključak je da će reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko i naredne sezone nositi dres njemačkog prvaka, te da, barem ne ovog ljeta, nema ništa od transfera u Milan.

„Wolfsburg je bio izričit da Edin mora ostati i da ne postoji nikakva opcija za prodaju. Mi smo, s druge strane, bili izričiti u zahtjevu da Džeko promijeni klub i pridruži se Milanu“, kazao je menadžer našeg reprezentativca Irfan Redžepagić u razgovoru za SportSport.ba.

„S obzirom na činjenicu da Edin ima važeći ugovor sa Wolfsburgom do 2011., Nijemaci su bili u boljoj poziciji što se pregovora tiče i to smo bili dužni poštovati. Kako sada stoje stvari, Edin će i naredne sezone nositi dres Wolfsburga i nadam se da će imati uspjeha kao i u sezoni iza nas. Ambicije Wolfsburga su velike i smatram da će Edin samo napredovati“ dodao je Redžepagić.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 08:18   #18504

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Nakon što je kao bomba odijeknula informacija da je Edin Džeko izjavio da ostaje u Wolfsburgu, iz Njemačke je, gdje se vode pregovori, stigao demant.

“Ostajem u Wolfsburgu”, prenio je Sky Sport navodnu izjavu Edina Džeke, nakon što su sinoć započeti pregovori između bh. reprezentativca i čelinika Wolfsburga, koji su “dijamantu” ponudili dvije verzije ugovora.

Međutim, ovo nije tačno, jer pregovori Džeke i njegovog menadžera Irfana Redžapagića i čelnika Wolfsburga još traju i ništa još uvijek nije decidno dogovoreno.

“U ovom trenutku još ništa nije završeno. Pregovori sa Wolfsburgom još traju i evo u ovom trenutku smo na sastanku”, rekao je Irfan Redžepagić za SportSport.ba, te prokomentarisao navodnu Džekinu izjavu prema kojoj je reprezentativac BiH kazao kako ostaje u Wolfsburgu.

“Vjerujem da se odmah pojavilo mnogo špekulacija, kao što je to bio slučaj i do sada. Edin to nije mogao reći jer još ništa nismo dogovorili. Kao što sam rekao, još uvijek smo na sastanku i više će se znati tokom dana”, dodao je Redžepagić za SportSport.ba.
Old 28-06-2009, 08:23   #18505

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Muslimani, Srbi i Hrvati, ujedinimo se o otjerajmo ovog četnika s foruma
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 08:29   #18506

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Džeko: Ostajem u Wolfsburgu, iako nisam sretan s takvim raspletom

Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Edin Džeko potvrdio je u kratkoj izjavi koju je objavila La Gazzetta dello Sport da od njegovog transfera u Milan neće biti ništa...

Podsjećamo, Milan je njemačkom prvaku Wolfsburgu ponudio 20 milijuna eura odštete za Džeku, koji je minulu sezonu u Bundesligi okončao kao drugi drugi strijelac kluba, ali i cijelog prvenstva s 26 golova. Dva pogotka više postigao je Brazilac Grafite.

Džeko je, navodno, dosad u Wolfsburgu zarađivao 600.000 eura godišnje. Milan mu je ponudio četverogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao 1.8 milijuna eura godišnje. Međutim, hamburški Bild piše da je uprava Wolfsburga Džeki je ponudila dvije varijante produljenja suradnje, ugovor do 2013. godine i tri milijuna eura primanja godišnje, kao i produljenje do 2012. godine uz blago povećanje primanja.

U svakom slučaju, Wolfsburg definitivno ne želi pustiti Džeku, što je potvrdio i sam igrač, barem sudeći prema njegovoj izjavi objavljenoj na internetskim stranicama La Gazzette delllo Sport:

- Ostajem u Wolfsburgu, iako nisam sretan s takvim raspletom. No, vezan sam ugovorom i moram ostati u Njemačkoj.

Aktualni ugovor s Wolfsburgom Džeki istječe 2011. godine.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 08:30   #18507

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
ovi ni su normalni vidite vi ovo

Milan produljio s Favallijem

Prekaljeni 37-godišnji obrambeni nogometaš Giuseppe Favalli produljio je suradnju s Milanom na još jednu sezonu, te će ostati u klubu do ljeta 2010. godine...

Aktualni Favallijev ugovor istjecao je za tri dana, a vijest o njegovom ostanku je potvrdio i sam dopredsjednik kluba Adriano Galliani.

Paolo Maldini, sada već umirovljeni kapetan “rossonera” savjetovao je upravi kluba ranije ovog mjeseca da zadrži Favallija u klubu, te tako očuva potrebnu ravnotežu između mladih i iskusnih igrača u obrani. Maldini smatra da će novopridošlo Milanovo brazilsko pojačenje u obrani Thiago Silva (24) uz Favallija brže stasati i prilagoditi se talijanskom nogometu.

Favalli je u Milan stigao iz gradskog rivala Intera 2006. godine, a u dresu “rossonera” osvojio je Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i UEFA-in Superkup. Za talijansku je reprezentaciju u karijeri Favalli nastupio osam puta.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 28-06-2009, 08:51   #18508

RickyKaka

Registered User

RickyKaka's Avatar

Pa zar treba komentarisati poteze Milana poslednjih par godina. Ne zna se koji je gori i losiji. Ludaci!
Old 28-06-2009, 09:59   #18509

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RickyKaka View Post
A za Dzeku ne bi tako zapeli da nije bosanac, nego samo zato sto je zemljak su poceli da ga velichaju, a decko odigrao samo jednu sezonu dobro. Pre sam za Beznemu, Torresa, Villu, Adebayora... Mada voleo bih da je dosao, ali jbg, Milan je siromasan, i vise ne znaju sta da rade koliko su postali nemocni.
Jebi mater isfrustriranu ba...Koji ti je kurac majmune..Vidis da nisi dobrodosao na forum i odjebi kad se neznas ponasat...
PApak glupi ovdje nas ima od svugdje,ali svi smo tu sa istim ciljem,osim tebe izgleda,tvoj je cilj da provociras ljude.....
Ti nisi NAVIJAC MILANA.....Ti si konj....
Old 28-06-2009, 10:03   #18510

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by RickyKaka View Post
aj spusti malo loptu decko,pricas o nekom nacionalizmu a TI si taj koji potegnuo to,niko ti nista nije spomenuo!
i sad pametujes tu u vezi Džeke,malo prozuji netom pa vidi generalno misljenje navijaca Milana iz cijelog svijeta!,vjerovatno su i oni zapeli za njaga zato sto je Bosanac!!

Tags
balkan

Posting Rules