![]() |
|
|
#18511 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky Kaká
![]() |
Dobrodosao sam ja ovde, malo se vi pitate. Nego kako su se tupavi bosanci nasli prozvanim. hahaha Glupavi ste ko kurac. Najveci glupsoni iz bivse juge bosanci. Da vam dam jednu srpsku bananu picketine, m?
hahaha ps:A o ponasanju ti seljacino bosanska mudzahedinska nemoj da mi pricas, picko usrana. ![]() Last edited by RickyKaka; 28-06-2009 at 10:33. |
|
|
|
|
|
#18512 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
neka tebi litra rakije, sajkaca i opanci za bolje i ne znate
![]() |
|
|
|
|
|
#18513 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
pa nek komentarise svoj blog :Pp |
|
|
|
|
|
|
#18514 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
I još si govorio da ja imam neke komplekse zato što si ti iz Srbije, pa ti čovječe nisi normalan a nemoj ti mei govoriš što je najbolje za mene i kako se ja to izražavam a pogledaj sebe što pišeš ovdje o bosancima... |
|
|
|
|
|
|
#18515 |
|
Registered User
![]() |
Ma mnogo ste glupavi bosancerosi muslimancine a ti meskalin jebo te muhamed u dupe! FORZA MILAN!!!
|
|
|
|
|
|
#18516 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
pardon sjebao sam se pola litre rakije hahahahha
|
|
|
|
|
|
#18517 |
|
Registered User
![]() |
pardon sjebao sam se, alah u dupe te kara! hahahahah
|
|
|
|
|
|
#18518 |
|
BANNED!
![]() |
idite u pičku materinu vi i vaš nacionalizam,ovo je forum vezan za ac milan a ne za nacionalističko podjebavanje,ako ćete nastavit tako gubite se s foruma koji vam je kurac,dajte ljudi malo nešto pišite o klubu ima li novih vijesti jeste li čuli šta barem vi koje interesuje klub,a ove nacionaliste ko jebe,evo propade nam džeko i sad će dovest ono govno adebayora a zna se da onaj neće igrat srcem to je priznao i u arsenalu da je tamo samo radi para da nije toga ostao bi doma u togou nebi ni dolazio u englesku,ajde dobro ali barem je mogao biti blaži što se tiče izjave radi navijača pa je navukao njihov gnjev,a džeko da je došao budite sigurni da bi igrao srcem za milan kao što je igrao kaka i sada gatusso maldini,ambrosini itd.,jer je otkad ikad dok još nije bilo govora o milanu dok je bio u želji govorio da je vatreni navijač milana a srce ne pita za cijenu a to mi navijači vrlo dobro znamo
|
|
|
|
|
|
#18519 |
|
Registered User
![]() |
Demokratsko pravo je biti budala!
|
|
|
|
|
|
#18520 |
|
Registered User
![]() |
Pa kad smrdljivim bosancima smeta sto sam 5-6puta reklamirao forum o Milanu koji obozavam, ali naravno najveci problem je bio sto u nazivu foruma ima rec Srbija. Mada naravno picketine nikad ne bi priznale. SMOR!!!
|
|
|
|
|
|
#18521 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Mene bas zanima koliko ce moderator jos da trpi ovog bolesnika na forumu?
|
|
|
#18522 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Davideeeeeeeeeeeeeee,intervencijaaaa
|
|
|
|
|
|
#18523 |
|
BANNED!
![]() |
A nek i pata prodaju vidim chelsea nudi 60 mil.svakako su sjebali ekipu jedno jedino pojačanje nisu u stanju dovest,a zna se šta se čeka,čekaju se odpaci kad ostali klubovi pokupuju sve što vrijedi onda šta ostane nama i to ako nas i to zapadne,jeste li čuli galiania kaže dogodine pucamo na 3 mjesto,pa čovječe gdje ćeš to reć kretenčino jedna ćelava pa vide i igrači koliko je sati,ta rečenica što je izjavio samo može nštetit klubu, da mu još i patak ode jer dečko je mlad mentor mu u chelseu gladan trofeja a ovakvom izjavom ga je galiani stavio na golemo iskušenje,svjestan je toga i ancelotti zato je i poslao onoliku ponudu,a kao što galiani reče a mi to vrlo dobro znamo da on i ne govori "Igrač koji želi otići njega je vrlo teško zadržati"
|
|
|
|
|
|
#18524 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
nakon izjave gallianija o 3. mjestu sljedece sezone boli me kurac za sve......ko ce doci .....ko ce otici iz kluba...........zalosno.....
http://www.youtube.com/watch?v=pZJCI...eature=related Last edited by kalla1899; 28-06-2009 at 12:50. |
|
|
|
|
|
#18525 |
|
BANNED!
![]() |
U Wolfsburgu konstantno ponavljaju kako žele praviti ekipu za budućnost, te bi prodajom Edina Džeke navijačima pokazali suprotno, pa je i to jedan od razloga što nisu dopustili prodaju našeg reprezentativca Milanu, barem ne u ovom prelaznom roku. A ŠTA LI NAMA NAŠI POKAZUJU JADNA LI NAM MAJKA?
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|