![]() |
|
|
#18526 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Nista od Dzeke izgleda, samo da sad ne dovedu Adebayora. Bilo ko od ovih koji su spominjani je bolja i jeftinija opcija od njeg. A bas imam osjecaj da ce njeg dovest, i da ce to bit potpuni promasaj...Pravo uspjesan prelazni rok, vratili smo Abatea i Di Genara sa posudbi i doveli Zigonia iz druge lige :Pp Jebote srozali smo se na nivo Reggine, Leccea, Perugie....uz duzno postovanje prema ovim klubovima
![]() |
|
|
|
|
|
#18527 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
bravo ni meni nije adebajor po volji igrac, koji ide samo za parama nama trebaju igraci da srcem igraju neko je napisao prije post...... ja sam cak za Forlana prije nego Ade. jer sma sigruna da bi bio paklen s Patom u spicu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18528 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
evo fiorentina objavila da je spremna prodati vargasa.........ako nista poznatiji je od cissokha i ima iskustvo igranja u serie A.....jebo ih adebayor........cak bi i prihvatio i kalinica(dostupan za 5 mil. eura) umjesto njega da bude zamjena borriellu......
http://www.youtube.com/watch?v=pZJCI...eature=related Last edited by kalla1899; 28-06-2009 at 13:13. |
|
|
|
|
|
#18529 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
a o napdacu sam rekao sta bi volio |
|
|
|
|
|
|
#18530 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Najbolji je izbor Benzema, s tim da je to naravno za nas tek san. Galliani kaze da smo kupili mladog igrača ali mora srediti detalje pa ce objaviti ime. Vjerojatno mu je Real dao Huntelaara, kao nekom prosjaku
![]() Ali vec smo mi dva igrača "kupili", tako da treba pričekati...
|
|
|
|
#18531 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
e ko nam kaze...picko jedna dodji u Novi Pazar da ti jebem kevu...a da ti ne smes da dodjes dole jer bi te sahranili ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#18532 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Drugo Milan ce potpisat i Dzeku i Cissokha..ovo sa Dzekom je dobilo ogroman zaokret iz razloga enormne plate Wolsf. a ksrzue spekulacije da se celnici Njemaca kaju iz razloga jednostavnog da ce potrositi na Dzeku desetke miliona al zasto,prevelik rizik za tako malen klub.. Galliani najavljuje veliki obrat na mercatu i najavljuje konstanto novo ruho Milana,da je kreten najveci a nije..to nebi radio ipak ima odredjenu strategiju za ove kupovine..mi ljudi imamo soldinu ekipu,par igraca su na putu dobrog opravka i vracanja u konkuretni sastav..
|
|
|
|
#18533 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
makni interu ne 4 nego samo 2 glavna igraca(zlatan,maicon) na 2 mjeseca ili 8 kola pa da vidis koji bi bili da se me ne pita uvijek bih prije doveo vargasa nego cissokha.....dzeko mora doci,nikako adebayor.... galliani je izjavio da je uzeo nekog mladog igraca ali jos nece reci ime dok ne bude sve gotovo.....pitanje je sta znaci mlad igrac? onaj od 18 od 21 ili od 25 godina.....mlad je relativan pojam....nadam se da je u pitanju džeko
|
|
|
|
#18534 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Zamolio bih Vas da ne serete vise.Svima inace pici ban....ako to moze ista da pomogne
![]() |
|
|
|
|
|
#18535 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
Quote:
Ne vjerujem da je Džeko jer je Galliani reka (cita san na MilanNews) da nece izlazit sa imenom u javnost dok ne zakljuci sve detalje... Osim toga, za Džeku su do sada pričali vrlo transparentno tako da ne virujem da bi on moga bit ovaj igrač... Na drugim forumima sumnjaju da se radi o 17-godišnjem Giacomu Beretti iz Albinoleffea koji igra za mladu talijansku reprezentaciju... Ne znam baš za toga Berettu, jer je Galliani reka kako se radi u igracu koji odmah moze konkurirati za prvi sastav, a ne o nekom ko ce igrat za Primaveru... Nadam se da se radi o Zapati iz Udinesea, moglo bi bit jer za njega traže 12mil., što bi za nas bilo prihvatljivo. Vidjet cemo sutra...
|
|
|
|
#18536 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#18537 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma to sam rekao u šali jer je Galliani spominjao kako ima nekakav dogovor sa Realom oko Huntelaara u slučaju da nam propadnu transferi itd. Meni se čini da je Huntelaar potcijenjen, ipak se radi o strašno preciznom napadaču. Nije atraktivan ali je ubojit i ima strašnu statistiku.
Kada bi Milan mogao nekako Boriella negdje utopiti u jednoj zamjeni a dovesti Huntelaara da bude među naša prva tri napadača ( Pato, Dzeko, Huntelaar ), to bi bilo strašno. Ali to je moja mašta. I ja mislim da cemo potpisati Cissokha i Dzeku, iako je stvarno sramotno ovo kako traljavo Milan to sve radi i koliko su škrti. Mozda je taj mladi igrač Clichy? Arsenal ga navodno prodaje... DAVIE BOY, molim te da baniraš ove koji tako prostače na forumu i bez veze ometaju.
|
|
|
|
#18538 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Jesmo li mi platili Di Genara i Abatea??
ako jesmo stvarno smiješno i žalosno, damo mlade igrače na posudbu, prodamo ih, pa ih kupimo :S pravi biznis.. zna li ko više za Mationia? čitam da je posuđen Gremiu??
|
|
|
#18539 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Di Genara ne Abate-a 3 mil za 50 % jer 50 % je bio nas MAtioni nije bio nas, bio je posudzen iz Gremia kod nas, nije zadovoljio i vracen je nazad ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18540 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mrki..Meni je Borielo bolji i kompletniji igrac od huntelara....
Barem ja tako mislim....Decko nikako nema sansu da se dokaze u Milanu...
|
| Tags |
| balkan |
|
|