![]() |
|
|
#18586 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Jestel vidjeli kako se kupuje napadac? Ha? hehe, tako to radi pravi klub. Bez pardona, evo 35 miliona daj nam napadaca, i kraj price. Nema treba nam, tesko je, male pare,... Ma Galliani nije ponudio ni 20 miliona za Dzeku. Sunce ti bozije, hoce da ustedi, pa sad nam preostaje da MORAMO pljunit 30 miliona za kretena Adebayora i duplo veci ugovor od 5 miliona godisnje. NE SERITE SA STEDNJOM!
Milan jest Milan, Milan je istorija, Milan je klub koji volimo, al iskreno: POSEREM SE JA NA OVAJ DANASNJI MILAN SA OVOM UPRAVOM De mi navedite sta smo to KVALITETNO uradili ovog ljeta? Volim Milan, al mrzim onu nesposobnu djubrad u foteljama. Izgledaju mi ko NS BiH, sve pustilo korijenje u fotelje do smrti |
|
|
|
|
|
#18587 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18588 |
|
BANNED!
![]() |
SLAŽEM SE 100% S TOBOM ensar7
|
|
|
|
|
|
#18589 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Tacno me nekad podsjecaju na Usanovica i co.
|
|
|
|
#18590 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
svi me ostavljaju...prvo kaka, onda majkl dzekson a na kraju i sanader
|
|
|
#18591 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18592 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
ako njega dovedu jedno veliko AFERIM :-(
|
|
|
#18593 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
E majko moja koji cirkus...................................................
|
|
|
#18594 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18595 |
|
Registered User
![]() |
Koliko se sjećam, prije jedno sezonu i po, mi smo isto nudili za Benzemu 35 milijuna, ali oni ga tada nisu htjeli prodat...
|
|
|
|
|
|
#18596 |
|
BANNED!
![]() |
Ko će nam prodat igrača kad vidite šta su uradili od kluba nijedan vrhunski igrač neće u milan,koliko toliko je kaka privlačio igrače u milan pa i ronaldinho je rekao da je jedan od razloga bio upravo on da dodje u milan,a gledaj im sad pojačanja crouch,o bože moj poserem imse u usta i na takav klub što ga stvaraju od onakvog milan i od onakve tradicije sve uprskali,pa jebo ga otac nemojte govorit da imaju pare kad ih nemaju prčim mu mater jer da imaju kupili bi igrače koji dolikuju milanu i zato dosta tog pametovanja od nekih,brate mili nek prodaju klub da spasimo barem malo onog ugleda jer nas sada svi ismijavaju i sprdaju se s nama šta uradiše od onakvog kluba jadna im majka,nego nek prodaju klub arapima i da se stane na noge iako onaj desničar neće ni da čuje i izgubili smo dosta ugleda u svijetu u to budite svi uvjereni samo pregledajte neke strane sajtove
|
|
|
|
|
|
#18597 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Galiani izjavio da saljemo konacnu ponudu za Dzeku od "22 miliona €" :Ppp E s ovim cemo sigurno slomit Wolfsburg, ima da im spadnu gace svima kad vide tu ponudu :Pp ipak su to ogromni novci :Ppp
|
|
|
|
|
|
#18598 |
|
Registered User
![]() |
Zar stvarno vjerujete ovo za Croucha?
|
|
|
|
|
|
#18599 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
svi target manovi(na redu je berbatov) ce se izredati i povezivati s milanom kako to obicno bude kad neki klub trazi odredjeni profil igraca.........samo kreteni mogu pomisliti da milan trazi croucha....
|
|
|
#18600 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
kontao sam da će barem povisiti cijenu oko 1-8 mil €, za Džeku, pa da se nađu negdje u pola cijene...al su se pretrgli.....i ne treba doći čovjek....vrijedi barem kao i Benzema, a ovi za njega 22 mil €, smiješno...ne bi ni mene od starog za te pare kupili
![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|